Game of Thrones رو میگی ؟ اگه اره ، این که کنسل نشده !سینا یه سریالی بود که قرار بود HBO بسازه بعدش فکر کنم کنسل شد و اینا، تو خودتم میگفتی ای کاش بسازن و اینا، اسمش یادته؟تو مایه های فانتزی اساطیری و اینا بود اگه درست یادم بیاد!
نه خوشبختانه نه تنها كنسل نشده بلكه واسه يه سيزن 10 قسمتي ورش داشتنسینا یه سریالی بود که قرار بود HBO بسازه بعدش فکر کنم کنسل شد و اینا، تو خودتم میگفتی ای کاش بسازن و اینا، اسمش یادته؟تو مایه های فانتزی اساطیری و اینا بود اگه درست یادم بیاد!
متوجه نشدی گفتم اگه فروشش خوب باشه می تونیم از این به بعد شاهد بازی -فیلم های با کیفیت باشیم. همین پرنس هم خیلی خوب کار کرده با توجه به بازی فیلمش. از همون او هم کسی انتظار نداشت پرنس فیلم عالی در بیاید. نه بازیگرهای عالی داشت نه اینکه کاگردان خوبی می ساخت. کاگردانی که اون طوری عشق سال های وبا نابود کرد انتظاری نمیره پرنس خوب بسازه. حداقل پرنس فیلم مفرحی هست چیزی که بازی -فیلم ها همون رو هم 95 درصدشون نداشتند. در کل پرنس نتونست X-MEN برایان سینگر بشه برای دنیایی بازی ها اما خب گام مثبتی بود.دقيقا بر چه پايه اي مي گي كيفيتش بالاست؟
متاكريتيكش 50 شده؟
من يكي از صميم قلب مي خواستم فيلم خوبي از آب در بياد اما به زور متوسط شده
هر چند تمام انتقاد هايي كه ازش شده باعث شده كار واسه من جذاب بشه
ولي من آدميم كه از Speed Racerو G.I. Joe هم خيلي خوشم اومد پس رو حرف منم خيلي نمي شه حساب كرد
اصلا مدیوال فانتزی هست ، اساطیری نیست ! راستی نولش هم 5 جلدی هست ( یعنی اینا از روی فقط یه جلد قراره کل سری رو بسازن ؟ ) ! یادم میاد اون موقع که HBO سفارشش رو داده بود ، چنتا از عواملش رو Troy کار کرده بودند .بيشتر از اينكه فانتزي با موجودات جادويي و اينا باشه يه كار سياسي - فانتزيه يعني بعد سياسيش خيلي خيلي مهمه
رقابت چنتا قلمرو مختلف و اينا
خيلي خدا مي شه من از همين الان مطمئنم
خواستم ؟ میخوای آپلود کنی ؟ احسنتفقط روی پرده ش پیدا میشه!!
من پرده 720p دارم اگه خواستی بگو!!!
امیر خان من قصد ندارم توجیح کنم،خودت آگاهی.من تو این فیلم ریزهکاریهای تکنیکی فوقالعاده شاخ دیدم، یه عالمه Fun دیدم، یه کارگردانی خوب دیدم، اکشن بی پایان دیدم، خشونت تارانتینویی دیدم، رفرنسهای شاخ دیدم و از همه مهمتر بازیگری خوب دیدم.