Movie Center

ي كاش بيان سريال Sandman رو تو HBO بسازن من هوس كردم دوباره از اول شروع كنم به خوندنش
سینا یه سریالی بود که قرار بود HBO بسازه بعدش فکر کنم کنسل شد و اینا، تو خودتم میگفتی ای کاش بسازن و اینا، اسمش یادته؟:دی تو مایه های فانتزی اساطیری و اینا بود اگه درست یادم بیاد!

سینا یه سریالی بود که قرار بود HBO بسازه بعدش فکر کنم کنسل شد و اینا، تو خودتم میگفتی ای کاش بسازن و اینا، اسمش یادته؟:دی تو مایه های فانتزی اساطیری و اینا بود اگه درست یادم بیاد!
Game of Thrones رو میگی ؟ اگه اره ، این که کنسل نشده !
من فقط همین یه فانتزی از HBO یادم هست که دارن میسازن .

نه خوشبختانه نه تنها كنسل نشده بلكه واسه يه سيزن 10 قسمتي ورش داشتن
اونايي هم كه ديدن مي گن Pilot ش خدا بوده
پخشش هم از تقريبا يك سال ديگه شروع مي شه (بالاخره پرداكشن خيل عظيمه ديگه)
اسمش هم همون Game of Thrones‌ بود
البته اگه كتابا رو بخوني نوع فانتزيش خيلي متفاوت تر از فانتزي هاي معموله
بيشتر از اينكه فانتزي با موجودات جادويي و اينا باشه يه كار سياسي - فانتزيه يعني بعد سياسيش خيلي خيلي مهمه
رقابت چنتا قلمرو مختلف و اينا
خيلي خدا مي شه من از همين الان مطمئنم

دقيقا بر چه پايه اي مي گي كيفيتش بالاست؟
متاكريتيكش 50 شده؟
من يكي از صميم قلب مي خواستم فيلم خوبي از آب در بياد اما به زور متوسط شده
هر چند تمام انتقاد هايي كه ازش شده باعث شده كار واسه من جذاب بشه
ولي من آدميم كه از Speed Racer‌و G.I. Joe هم خيلي خوشم اومد پس رو حرف منم خيلي نمي شه حساب كرد
متوجه نشدی گفتم اگه فروشش خوب باشه می تونیم از این به بعد شاهد بازی -فیلم های با کیفیت باشیم. همین پرنس هم خیلی خوب کار کرده با توجه به بازی فیلمش. از همون او هم کسی انتظار نداشت پرنس فیلم عالی در بیاید. نه بازیگرهای عالی داشت نه اینکه کاگردان خوبی می ساخت. کاگردانی که اون طوری عشق سال های وبا نابود کرد انتظاری نمیره پرنس خوب بسازه. حداقل پرنس فیلم مفرحی هست چیزی که بازی -فیلم ها همون رو هم 95 درصدشون نداشتند. در کل پرنس نتونست X-MEN برایان سینگر بشه برای دنیایی بازی ها اما خب گام مثبتی بود.

نه بازیگرهای عالی داشت
خدایی جک جیلنهال و بن کینگزلی بازیگرهای خیلی خوبی هستن کسری. آلفرد مٌلینا هم بازیگر بدی نیست، من بازیشو دوست دارم. تعجب میکنم که این حرفو میزنی.

اولین تصویر از ادامه 300 منتشر شد

_1275455988.jpg

و شایعه شده که Aaron Johnson قراره تو X-Men First Class حضور پیدا کنه، منبع شایعه هم این عکس هست که کست فیلم با جانسون ( همون Kick-***) ملاقات کردن

_1275434757.jpg
'

عزیز دل Ken Watanabe هم داره فیلم جنگ جهانی خودشو میسازه گویا

برای پرنس نه. پرنس دقیقا فرمول POC می خواست پیاده کنه و این کار نیاز به این داره که شما یک بازیگر بزرگ و پر طرفدار بیاری. خیلی از نقد ها هم اشاره کردند همینه پرنس یک جک اسپارو کم داره. من نمیگم جیلنهال بده میگم اونقدر گنده نیست که فیلم بکشه بالا. بن کینگزلی هم کلا کم تمشکی کار نمی کنه و این جاها گند زده گویا. کلا شما وقتی می خوای یک فرنچایز خفن بسازی با بودجه 200 میلیون یا باید جلوه های ویزه عالی داشته باشی یا بازیگر گنده که پرنس هیچ کدوم نداشت و سیستم تبلیغاتی اش هم باعث شد ترکینگ بالایی نداشته باشه.

بيشتر از اينكه فانتزي با موجودات جادويي و اينا باشه يه كار سياسي - فانتزيه يعني بعد سياسيش خيلي خيلي مهمه
رقابت چنتا قلمرو مختلف و اينا
خيلي خدا مي شه من از همين الان مطمئنم
اصلا مدیوال فانتزی هست ، اساطیری نیست ! راستی نولش هم 5 جلدی هست ( یعنی اینا از روی فقط یه جلد قراره کل سری رو بسازن ؟ ) ! یادم میاد اون موقع که HBO سفارشش رو داده بود ، چنتا از عواملش رو Troy کار کرده بودند .

ها همین بود اسمش، البته فکر کنم یه زمانی بحث کنسل شدنش بود.
البته در حال حاضر امسال دو تا فیلم تلویزیونی داریم که من شدیدا منتظرشونم، Carlos و mildred pierce، این آخری واقعا تک تک عناصرش شاخن! todd hayens و کیت وینسلت و ملیسا لئو و گای پیرس و اوان رچل وود و HBO!
در ضمن خواستم اولین نفری باشم که موفقیت این دختره hit girl رو تو awards season پیش بینی میکنم:دی البته نهایتا در حد کاندیداتوری یه GG نه بیشتر!

واقعا؟! یعنی تا این حد خوشتون اومد از کیک اس؟!
امیر-سینا-کسری-آریا یا ... (کلا کسایی که کامیک بوک هم می خونن) حدس میزدم خوششون بیاد ولی دیگه عماد فک نمی کردم ... اردلان تو نظرت چیه؟! راستی،چند وقته چرا اردلان پست نمیده؟
یه سوال،این کاملا کتاب رو اقتباس کرده استقبال شده یا پشت پرده هم خبراییه؟ خیلی قرو قاطیه حس می کنم خیلی صحنه ها از فیلمای دیگه برداشت شده.تو کتابم همینطور بود؟ اون فضای شرقی رو کنار بزاریم اصلا انگار دارک نایت هم خواستن بگونجونن به عنوان یه نمونه اعلا کامیکی،اون بگ ددی هم شبیه بتمن بود هم جوکر،چه تضادی شد،وقتی سوزوندنش...
من تو این فیلم ریزه‌کاری‌های تکنیکی فوق‌العاده شاخ دیدم، یه عالمه Fun دیدم، یه کارگردانی خوب دیدم، اکشن بی پایان دیدم، خشونت تارانتینویی دیدم، رفرنس‌های شاخ دیدم و از همه مهمتر بازیگری خوب دیدم.
امیر خان من قصد ندارم توجیح کنم،خودت آگاهی.
این فاکتورهایی که گفتی یه فیلم کلاس بی یا سی یا n تا فیلم دیگه دارن ولی خوب چرا کسی اشاره نمی کنه که طرز بیان هم اول باید ارجعیت داشته باشه...

آخرین ویرایش:
من تو این فیلم ریزه‌کاری‌های تکنیکی فوق‌العاده شاخ دیدم، یه عالمه Fun دیدم، یه کارگردانی خوب دیدم، اکشن بی پایان دیدم، خشونت تارانتینویی دیدم، رفرنس‌های شاخ دیدم و از همه مهمتر بازیگری خوب دیدم. چیز دیگه‌ای فک نکنم از یه فیلم بخوام

• Like
Reactions: GoldenDragon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• M4JiD
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or