Movie Center

سلام.......
یه فیلم بود که تمام شخصیتهای فیلم زاده تخیل یک نفر بودن که چند شخصیتی بود ، که به یه هتل میرن و آخرش معلوم میشه که تو بین اونا پسر بچه قاتل بود.......
کسی میدونه اسم فیلم چی بود؟؟؟؟؟:confused:

Identity
فیلم خوبیه.

جان کارپنتر به عنوان کارگردان Fangland انتخاب شد ، داستان فیلم از روی کتابی به همین نام نوشته شده !

قراره هیلاری سوانک نقش اولش رو بازی کنه ( نقش یه تهیه کننده ی مجله ی خبری تلوزیونی )

=======

شایعه شده جرمی رنر ( هارت لاکر ) تو Avengers بازی میکنه !

=======

مثل اینکه بعد از اینکه دنیل کریگ بازی در Cowboys & Aliens رو شروع کرده حالا قراره تو فیلم جدید دیوید فینچر هم بازی کنه ( The Girl with the Dragon Tatto )

بچه ها میگم از بحث در مورد این Kick *** بکشید بیرون دیگه اونقدرم شاخ نیست که گیر دادین بهش!
من فقط گفتم فیلم خوبیه و مطمئنا ارزش دیدن داره ولی نه دیگه که بخواین این همه بالا ببرینش!

سلام.......
یه فیلم بود که تمام شخصیتهای فیلم زاده تخیل یک نفر بودن که چند شخصیتی بود ، که به یه هتل میرن و آخرش معلوم میشه که تو بین اونا پسر بچه قاتل بود.......
کسی میدونه اسم فیلم چی بود؟؟؟؟؟
الان قشنگ اسپویل شدش :biggrin1: خوب شد من دیدمش خیلی قشنگ بودش. جیمز منگولد بسازه و بد باشه؟

شایعه شده جرمی رنر ( هارت لاکر ) تو Avengers بازی میکنه !

=======

مثل اینکه بعد از اینکه دنیل کریگ بازی در Cowboys & Aliens رو شروع کرده حالا قراره تو فیلم جدید دیوید فینچر هم بازی کنه ( The Girl with the Dragon Tatto )

نقش Hawkeye ! رو بهش پیشنهاد دادن .
___
مگه فینچر قراره Remake اینو بسازه ؟

دارن با Kim Kardashian برای بازی نقش لارا کرافت تو فیلم بعدی توم ریدر مذاکره میکنن! به جای آنجلینا جولی. فیلم هم 3Dخواهد بود. البته اگر فیلم برای کسی اهمیت داره

NO Fuc***g WAY !
سگ با لانچیکو بزنی اون فیلم رو نگاه نمیکنه !!!:biggrin1:
بعد هم Kardashian بازیگر فیلم نیست .

کسی داستان فیلم INCEPTION رو میدونه :confused: منظورم اینه که فیلم از روی کتابی ساخته شده یا داستان جدیدی داره :confused: من که تریلر های فیلم رو دیدم احساس کردم به فیلم شهر تاریک شباهت داره.
این فیلم اولین فیلم نولانه که کاملا ارجیناله (اگه following رو به حساب نیاریم )
در مورد شباهت من هم خیلی شنیدم میگن شبیه dark cityیا paprika ست ولی مطمئن باش تو این فیلم صحنه هایی رو می بینی که تا حالا شبیهش رو ندی
و همچنین صحبت یکی از بازیگراش وقتی نولان فیلمنامه رو بهش داده بود
He showed me the whole script. It's very very complex and amazing. I'm hugely excited for next year when it comes out. It's conceptual. It doesn't fit into any genre. There are elements of different types of things in it but it is all from Chris' imagination. I've never read anything close to it before.

آخرین ویرایش:
The Limits of Control رو دیدم، کسی مایله در موردش صحبت کنیم؟
فیلم بسیار زیبا و جذاب بود ولی من چیز زیادی ازش متوجه نشدم جز اینکه
طرف یه hitman بود و کارش رو انجام داد ولی چطوری اون کار رو کرد و مفهوم اون جملات خاص چی بود که به هم میگفتن، هیچی نفهمیدم!

NO Fuc***g WAY !
سگ با لانچیکو بزنی اون فیلم رو نگاه نمیکنه !!!:biggrin1:
بعد هم Kardashian بازیگر فیلم نیست .

Kim مگه چشه دختر به این **** :دی
ولی این دختره خیلی شُله :دی اصلا بهش نمیاد این نقش:دی

لارا کرافت با جولی دیگه قاتی شده نمیشه هم کاریش کرد:دی

استنلی توچی ( دکتر ابراهام ارسکین ) و نیل مک دوناهی هم در کاپیتان امریکا حضور دارند .

============

خب گیلرمو دل تورو هم که از کارگردانی The Hobbit کنار کشید ! معلوم نیست ایا خود پیتر جکسون فیلم رو میسازه یا یه کارگردان دیگه پیدا میکنن !

من هر چی فکر میکنم غیر از این دو تا کارگردان دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بتونه هابیت رو handle کنه!
فانتزی بخوای بسازی با جکسون یا گیلرمو دیگه. (تیم برتون هم خوبه :biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or