Movie Center

مایکل بی هم میتونه بسازه:دی
قضیه این فیلم Red dead redemption چیه؟ من خودم بازیش نکردم ولی دیشب دانلودش کردم، یه نیم ساعت فیلمه CG ه که سازنده ش جان هیلکاته عزیزه:دی
------------------------------------
یه فیلمی هم کشف کردم به اسم The King's Speech که یهو خوشم اومد! فیلم زمان هنری پنجم و ایناس، کارگردانش پارسال فیلم بسیار خوب The Damned United رو داشت، و کست خیلی شاخی هم داره، جفری راش، گای پیرس، هلنا بانم کارتر، مایکل گمبن و کالین فرث.

قضیه این فیلم Red dead redemption چیه؟ من خودم بازیش نکردم ولی دیشب دانلودش کردم، یه نیم ساعت فیلمه CG ه که سازنده ش جان هیلکاته عزیزه
هیچی، یه فیلم کوتاهه مثل اینکه توی تلویزیون هم پخش شده (Ad)
به جای اینکه اینقدر بری فیلم ببینی اون GC زیر خاکی رو بفروش برو یه کنسول دیگه بخر:دی

نیم ساعته ها مهندس:دی نیم ساعت تبلیغ؟!
بعدشم با دسته کنسول من فقط میتونم ریسینگ و فایتینگ و فوتبال بازی کنم و از اون دو تای اولی هم بدم میاد:دی کلا تصور بازی کردن بازیی که توش باید یه چیزی رو بالاخره به هر نحوی هدف بگیری با دسته ی کنسول واقعا خیلی عذاب آوره واسه من، توانایی خاصی میخواد که ندارم:دی

بعدشم با دسته کنسول من فقط میتونم ریسینگ و فایتینگ و فوتبال بازی کنم و از اون دو تای اولی هم بدم میاد:دی کلا تصور بازی کردن بازیی که توش باید یه چیزی رو بالاخره به هر نحوی هدف بگیری با دسته ی کنسول واقعا خیلی عذاب آوره واسه من، توانایی خاصی میخواد که ندارم:دی
aq مستقیم نگفتم که تبلیغه:دی فکر کن از یه بازی یه فیلم کوتاه خفن نشون بدن، خب این حکم تبلیغ برای اون بازی رو داره دیگه !

عاشق این طرز تفکرتم!!

منم!:biggrin1:

کسی میتونه لطف کنه یه توضیحی در رابطه با فیلم The Road 2009 بده ؟ اینکه چه اتفاقی افتاده که همه دنیا در حال نابودی و قحطیست ؟ و اون آدم خور ها کی بودن ؟ و آخر فیلم چرا اون زن و مرد که دو تا هم بچه داشتن به پسره گفتنن ما دنبال تو بودیم ؟ خب چرا با پدرش که بود خودشوونو نشون ندادند ؟
لطفاً جواب بدید
ممنون
imdb چرا هیلتر شده ؟ :eek: اینجا کجاست دیگه :((

آخرین ویرایش:
کسی میتونه لطف کنه یه توضیحی در رابطه با فیلم The Road 2009 بده ؟ اینکه چه اتفاقی افتاده که همه دنیا در حال نابودی و قحطیست ؟ و اون آدم خور ها کی بودن ؟ و آخر فیلم چرا اون زن و مرد که دو تا هم بچه داشتن به پسره گفتنن ما دنبال تو بودیم ؟ خب چرا با پدرش که بود خودشوونو نشون ندادند ؟
لطفاً جواب بدید
آقایونی که این فیلمو دیده اند لطف کنند جواب بدن چیزی از وقتشون کم نمیشه 1 دقیقه وقت میبره 2 خط به این سوال ها جواب دادن ممنون

آقایونی که این فیلمو دیده اند لطف کنند جواب بدن چیزی از وقتشون کم نمیشه 1 دقیقه وقت میبره 2 خط به این سوال ها جواب دادن ممنون

فکر کنم دلیل نابودی زمین مشخص نشد و دلیلشم اصلا مهم نیست چون 1001 تا راه برای نابودی زمین هست منجمله یه انفجار هسته ای بزرگ. اون آدم خور ها انسان هایی بودن مثل همین پدر و پسر که از گرسنگی رنج میکشیدند و به آدم خودن رو آوردن!
اون ها دنبال بچه هه بودن. مشخصه چرا، چون هدفشون این بود که با نگه داری از بچه از انقراض نسل بشر جلوگیری کنن.
وقتی پدرش زنده بود خودشونو نشون بدن و بگن پسرتو میخوایم؟ اونها میدونستن که پدره به زودی میمیره و منتظر موندن که بمیره.
اگه خیلی به این فیلم علاقه داری رمان "جاده"ی کورمک مک کارتی رو بخون

• Like
Reactions: Darkside Fury
اگه خیلی به این فیلم علاقه داری رمان "جاده"ی کورمک مک کارتی رو بخون
سه تا ترجمه ازش تو بازار هست که بهترینش برای انتشارات مروارید به ترجمه ی حسین نوش آذر.قیمت 4400 تومان
در ضمن به خاطر چند لایه بودن کتاب مثل اینکه فیلم نتونسته دغدغه های کتاب و مک کارتی رو خوب نشون بده،هر چند من فیلم رو هنوز ندیدم.به خاطر همین اگر می خوای داستان رو کاملا متوجه بشی حتما کتاب رو تهیه کن و بخون

Transformers 3 نیز 3D خواهد بود . به گفته ی مایکل بی ( اسطوره ی بزرگ - هم رده ی کلیفی بی - ) : شماره ی 3 پایان داستان خواهد بود و یه پایان کشنده خواهد داشت ! مثل اینکه خودش هم میدونه با دوتای اول خیلی گند زده میگه شماره سوم منتقد پسند تر میشه ! و بیشتر Mystery خواهد بود !!!
حیف که 2011 اکران میشه ! تا اون موقع هم دنیا تموم نمیشه !

سه تا ترجمه ازش تو بازار هست که بهترینش برای انتشارات مروارید به ترجمه ی حسین نوش آذر.قیمت 4400 تومان
در ضمن به خاطر چند لایه بودن کتاب مثل اینکه فیلم نتونسته دغدغه های کتاب و مک کارتی رو خوب نشون بده،هر چند من فیلم رو هنوز ندیدم.به خاطر همین اگر می خوای داستان رو کاملا متوجه بشی حتما کتاب رو تهیه کن و بخون

خود هیلکات عمدا فضاهای فیلم رو کامل از کتاب متفاوت ساخته. یعنی گفته بود میخوام فضاهای فیلم طوری باشه که شبیه اکثر کتاب ها و فیلم های آخر زمانی(از جمله کتاب مک کارتی) نباشه.

آخرین ویرایش:
خود هیلکات عمدا فضاهای فیلم رو کامل از کتاب متفاوت ساخته. یعنی گفته بود میخوام فضاهای فیلم طوری باشه که شبیه اکثر کتاب ها و فیلم های آخر زمانی(از جمله کتاب مک کارتی) نباشه.
من چون هنوز فیلم رو ندیدم در موردش نمی تونم نظر بدم ولی یه چندتا نقدی که ازش خوندم روی این باور بودن که کتاب از همه لحاظ از فیلم سر تره و هیل کات هم چاره ی نداشته و بنظرم مجبور بوده که فضا رو جوری تغییر بده که بتونه فیلم رو در بیاره.در هر صورت هم تونسته فیلم خوبی در بیاره اما تا چه اندازه،نظرها متفاوته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or