خو شايد از دسشون در ميره
==
دو تا خبر جالب كه فعلا خيلي رسميت نداره
ساخت فيلم Deadpool به روبرت رودريگز عزيز پيشنهاد شده كه واقعا نمي تونم بگم حس خوبي دارم نسبت به قضيه
انرژي يه فيلمي مثل Spy Kids مي تونه براي فيلمي بر اساس Deadpool عالي باشه و رودريگز هم قبلا ثابت كرده كه اگه بخوام مي تونه فيلماي بسيار عالي هم بسازه
ولي Deadpool رو هر كاريش بكنن يه فيلم Fun از آب در مياد اگه فيلم خوبي باشه و اگر بد در بياد مي شه مثل Wolverine كه نه چيز خاصي داشت نه خوب بود
بهرحال به رودريگز پيشنهاد شده و هنوز صد در صد نيست
فعلا كه قراره Spy Kidsجديد رو بسازه و رينولدز هم فعلا خيلي سرش شلوغه
تا قبل از 2012 نمي شه انتظار فيلم رو داشت اونم آخراي تابستون فكر كنم (البته رودريگز كه دو هفته اي فيلمو مي بنده تموم مي كنه ميره :biggrin1: )
خبر بعدي اينكه David Yates كارگردان قسمت پنج و ششم و هفتم هري پاتر اصلي ترين گزينه براي كارگرداني The Hobbitهست
ديگه قضاوت بر عهده خودتون
فیلم جدید جیمز منگولد یعنی Knight and Day حدود 5 روز دیگه اکران میشه که توش تام کروز و کامرون دیاز بازی میکنن (قبلا تو آسمان وانیلی هم با هم بازی کردند) سبکش هم اکشن - کمدی با تم جاسوسی هستش. (شبیه Mr & Mrs Smith)
افتتاحیه المپیک 2012 رو قراره دنی بویل(اسلامداگ میلیونر) و استفان دالدری(The Hours) بسازن، که جالبه و من نمیدونم چرا! چون 2008 که ژانگ ییمو ساخت و خیلی خوب بود بیشتر به خاطر این بود که خوب ییمو قبلا هم فیلم epic ساخته بود هم خیلی مسائل سنتی چین و اینا توش دخیل بود حالا من نمیدونم مثلا دنی بویل که معروفترین فیلماش اسلامداگ و ترینسپاتینگن چه مسئله ی فرهنی سنتی میخواد تو المپیک بیاره