ghost
کاربر سایت

Plot Details دزدان دریایی کارائیب چهار هم مشخص شد
http://www.cinematical.com/2010/06/21/first-pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-plot-details/
آخرین ویرایش:
30 June سال دیگه ؟ یا همین سال ؟!!!!!!!!!!!!! اگه امسال باشه که جدا ...
والا این چیزا که قضیه نداره ! مادرزادیه دیگهبچه ها قضیه شصت مگان فکس چیه ؟
چیه قضیش ؟:dوالا این چیزا که قضیه نداره ! مادرزادیه دیگه! بعضی ها ناخونشون اینطوری هست !
Inception’…will be called many things, starting with James Bond Meets ‘The Matrix.’ You can feel the vibe of Ridley Scott’s ‘Blade Runner’ in it, and Nolan’s own ‘Memento’ and ‘The Dark Knight.’ But ‘Inception’ glows with a blue-flame intensity all its own. Nolan creates a dream world that he wants us to fill with our own secrets. I can’t think of a better goal for any filmmaker
بل دژور نمونه اعلا یه فیلم در رابطه با انفعال حاکم بر عدم قطعیت توو سینماست.یه سری هستن میگن مثلا لینچ از یه کسی مثل بونوئل وام گرفته و چون سورئال هستن (و همینطور فهمیدنشون سخت) شباهت اساسی توو خصلت فیلماشون دارن،مشکل اینجاس که لینچ استفاده از عنصر ایهام کرده که توو این زمینه،یعنی فیلمای بونوئل اصلا ایهام نیست ابهامه،چون مسلما در پایان فیلم تماشاگر هنوزم میمونه که فیلم رویاس یا واقعیته...و برا این گفتم ابهام،چون مشخص نیست،این بل دژور خیال های روسپی در سر داشته و تمام فصل های مربوط به عیاشی تجربه ی شخصیت فیلمه یا صرفا اوهامشه؟! یا اینکه تصور تملکی جز همسرش و مهمتر از اون فلج شدن همسرش بدست معشوقش وجود خارجی دارند یا ندارند؟! یا برگرفته از چسبوندن ابتدا و انتهای فیلم با اون صداهای کالسکه و زنگوله های اسب،اصلا این حکایت تصادفه (بحثش جداس...) که اینطور شده یا قطعیت هست یا عدم اون؟!کسی فیلم Belle de Jour رو دیده؟! یه توضیحی راجع بهش می تونید بدید؟(داستان رو می دونم بیشتر دنبال نظر شخصیم)
البته بايد در نظر گرفت كه اين فيلم بهترينه امساله :dخوب اولین reaction از اینسپشن نولان هم اومد، از تراورس منتقد معروف رولینگ استونز(مجله):
‘
میدونم که الان همه میگن ای وای بهترین فیلم تاریخ میشه، نولان بهترین کارگردان قرنه و از این حرفا، ولی جو گیر نشین، فیلم 3.5 از چهار گرفته از تراورس.
البته تراورس تا الان به هیچ فیلم نولان امتیاز کامل نداده، همه رو یه نصفه کمتر داده
----------------------------
فیلم James mangold هم که من حال میکنم باهاش اکران شد و گویا یه بلاک باستر عادیه، رومنس و اکشن و تام کروز و کامرون دیاز
این روزا خیلی باید جلوی خودمو بگیرم که نیفتم تو سایتای فیلم و اینا، و خیلی بده چون فیلم نولان مسلما بحثای جالبی راه خواهد انداخت.
من هم قبول دارم به خاطر لئوناردو و الن پيج بهترين فيلم امسال ميشهالبته بايد در نظر گرفت كه اين فيلم بهترينه امساله :d
من عاشق كاراي نولانم اين تراورس هم كلا واسه اين نمره كامل نميده به فيلماي اين بدبخت چون كلا بدش از نولان بيچاره مياد :dالبته بازگشت لئوناردو هم ميتونه افتخار آميز باشه![]()
Metropolis رو هم دارن میسازن. مثل اینکه قصا گند زدن به سیتیزن کین توسط کریستین بیل رو هم دارن. توی IMDbPro فکر کنم باشه.جدا که جالب شد."در جبهه غرب خبری نیست" رو میخوان بازسازی کنن؟ (خاک بر سر هالیوود)
اونم کی توش بازی می کنه؟! دنیل ردکلیف که از سریال هری پاتر مثه اینکه دست کشیدن...