Movie Center

تو فیلمهای این هفته ام یکی از فیلمها Syriana هست بازی جرج کلونی که فیلم بد خوب زیاد داره ولی فیلمهای خوبشو من دوست دارم مخصوصا فیلم ای برادر کجایی!
[
poster.jpg
]
فردا بشینم ببینم ارزششو داره یا نه و تجسم کلونی با ریش جالبه!
still_1.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0365737/
فعلا

سلام .
ممنون دوستان که نظرتونو گفتین .
آقا فرزاد . آقا سامان . آقا میلاد . آقا عماد . آقا شهرام و بقیه بچه های گُل سایت .
من خودم شخصا زیاد تو خط فیلم نیستم اما تو فیلم هایی که دیدم به نظر من فیلم هایی که الکی به قول یکی از بچه ها Over Rate شدن اینا هستن :
تایتانیک - جنگهای ستاره ای ( فکر کنم معنی درستش این میشه ) - هری پاتر - مستر اند میسیز اسمیت و . . .
بازم ممنون .

آخرین ویرایش:
سلام
حوصله نقل قول ندارم پس همینجوری جواب میدم .
=====
عماد فیلم الیور توییست باید توپ باشه .
خیلیم سر و صدا کرد .
مشکل از گیرنده تو بوده .
=====
میلاد منم میدونم که دنیایه تصویر خودش چیزی رو نقد نمیکنه .
همش ترجمست .
البته تو هر شمارش 1 . 2 تا استثنا هم داره .
=====
منم با جنگ ستارگان مشکل دارم .
البته معتقدم که اگر همه شماره اش رو با دوبله یا زیر نویس و بدونه سانسور پیدا کنم و ببینم . میتونم مشکلم رو باش حل کنم .مستر و میس اسمیت ه که شر و ور بود .
=====
فیلمی که هم جرج کلونی توش هست و هم مت دیمون حتما دیدن داره .
تو دیدنش شک نکن .
=====
راستی فرداشب شبکه 3 " انجمن شاعران مرده " رو پخش میکنه .
حتما حتما حتما ببینیدش .

سلام
اين فيلم قبلا پخش نشده پرهام؟
من که یادم نمیاد پخش شده باشه .
محصول 1989 هست .
کارگردانش پیتر ویر هست و نامزد اسکار هم شده براش
رابین ویلیامز به خاطرش نامزد اسکار شده .
تام شولمن نویسنده فیلمنامش هم اسکار رو برده براش .

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
ببخشید از دوستان فیلم باز یه سوالی داشتم .
تا حالا به این قضیه برخورد کردین که یه فیلمی تو دنیا خیلی سروصدا بکنه و فروش زیادی بکنه اما از نظر شما مفت نمی ارزیده و بی خودی این همه بزرگ شده ؟؟؟؟
اگه برخوردین لطفا نام فیلم ها رو بنویسین .
ممنون .
خیلی زیاد مثلا سری هری پاتر - تایتانیک - star wars و .....

---------------------------------------------
به حاجی الان نظرت خودتو دیدم مثل اینکه کاملا هم عقیده ایم فقط اون اخری رو من ندیدم.
راستی overrate ؟ هان؟ :cheesygri

آخرین ویرایش:
راستی من هر دفعه امضاتو میبینم میمونم که چه جوری انقدر گیم زیاد در یک زمان بازی میکنی البته شاید کنسول داری که خوب اینجور راحت حزم میشه ولی اگه کنسول نداری و فقط با pc میگیمی یکم عجیبه !

منظورت منم؟؟؟ کنسولم کجا بود . همش توی همین کامپیوتره . زیاد نیستش .

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
ممنون دوستان که نظرتونو گفتین .
آقا فرزاد . آقا سامان . آقا میلاد . آقا عماد . آقا شهرام و بقیه بچه های گُل سایت .
من خودم شخصا زیاد تو خط فیلم نیستم اما تو فیلم هایی که دیدم به نظر من فیلم هایی که الکی به قول یکی از بچه ها Over Rate شدن اینا هستن :
تایتانیک - جنگهای ستاره ای ( فکر کنم معنی درستش این میشه ) - هری پاتر - مستر اند میسیز اسمیت و . . .
بازم ممنون .

راستش نمي دونم چرا دوستان با استاروارز مشكل دارن منم مثل شما بودم يعني اوايلش داستانش رو نمي فهميدم ولي رفتم دي وي دي هاشو گرفتم اومدم به ترتيب نگاشون كردم ديدم نه بابا واقعا داستان درستي داره....
اونايي هم كه با هري پاتر مشكل دارن حتما يا كتابشو نخوندن يا اصلا از اين هري پاتر خوشون نمياد ....

راستي بچه ها امسال من 60 درصد مطمئتن هستم كه نوئامي واتس براي بهترين بازيگر زن كانديد ميشه چون خوندم خيلي خوب بازي كرده ......

كينگ كونگ هم متستفانه فروشش فكر كنم خوب نشده ( روزي 9 ميليون ) تو 5 روز اكرانش ( چهارشنبه اكران شده ) : 45 ميليون اصلا خوب نيست....:cry:

آقا شهرام اين فيلم سياسي جديد جرج كلوني فكر ميكنين براي اسكار باشه ؟؟؟؟؟؟
در مورد دنياي تصوير حق با شماست ..... بيشتر نظر شخص ميده .....

راستي اين فيلم كه سايه خان عكسشو گذاشتن Fun With Dick and Jane اكرانش 2 هفته ديگس كارگردانش هم همون كارگردان باکره 40 ساله است بايد فيلم خيلي خنده داري باشه ...

راستي اينقدر روي اين فيلم كينگ كونگ بحث نكنيد ! آخه چيه اين.من به خدا رووم نميشه برم سينما مثلا يه فيلم ببينم توش يه ميمون گنده قهرمان داستانه...اخه اين فيلم به چه دردي ميخوره ؟ غير از سرگرمي چي داره ؟

اين آقا سامان هم فكر كنم بر عكس من ( همه رو نمي دونم ) علاقشمون فقط و فقط سينماي ايرانه ..... و گرنه توصيف فيلم جديد پيتر جكسون را اينطوري نميگفتن ... راستش ديگه به نظر من فيلمهاي ايراني داستاناشون ديگه كليشه اي شده بازيگراش خوبشم دارن خراب ميشنمثلا اين امين حيايي هر فيلمي بش مي دن بازي ميكنه ......

آخرین ویرایش:
البته سامان مشکلی که با هالیوود و سینمای خارج از ایران داره اینه که نمیشناسه.منم اگه 10 مین فیلم خارجی که میدیدم اسمیت بود یه همچین نظری داشتم!!البته در مورد کینگ کونگ منم فکر نمی کنم خیلی فیلم تاپی باشه ولی 100%مطمئنم به یه بار دیدنش میارزه.

من که یادم نمیاد پخش شده باشه .
محصول 1989 هست .
کارگردانش پیتر ویر هست و نامزد اسکار هم شده براش
رابین ویلیامز به خاطرش نامزد اسکار شده .
تام شولمن نویسنده فیلمنامش هم اسکار رو برده براش .

ok

من با يه فيلم ديگه اشتباه گرفتم....

اونايي هم كه با هري پاتر مشكل دارن حتما يا كتابشو نخوندن يا اصلا از اين هري پاتر خوشون نمياد ....
اما بنظر منم هری پاتر فیلمش خیلی جالب نیست..البته سرگرم کننده هست اما اصلا در حد و اندازه کتابش نیست

نوشته شده توسط kourosh:
خیلی زیاد مثلا سری هری پاتر - تایتانیک - star wars و .....

---------------------------------------------
به حاجی الان نظرت خودتو دیدم مثل اینکه کاملا هم عقیده ایم فقط اون اخری رو من ندیدم.
راستی overrate ؟ هان؟ :cheesygri
مخلصیم سید جان .
اگه اون آخری رو میدیدی اینم مینوشتی تو لیستت و نظرمون درست میشد مثل هم !
میگم انگار یه جورایی ما همزاد بیدیم ! نههههههههههه سید !
آره Over Rate . یکی از بچه ها این تکیه کلام رو به کار میبره . میشناسیش !!! ;)
در ضمن اون یه تیکه آخر پستت رو با لهجه سحر ناز خوندم ! :cheesygri

نوشته شده توسط kelark:
راستش نمي دونم چرا دوستان با استاروارز مشكل دارن منم مثل شما بودم يعني اوايلش داستانش رو نمي فهميدم ولي رفتم دي وي دي هاشو گرفتم اومدم به ترتيب نگاشون كردم ديدم نه بابا واقعا داستان درستي داره....
اونايي هم كه با هري پاتر مشكل دارن حتما يا كتابشو نخوندن يا اصلا از اين هري پاتر خوشون نمياد
من شخصا کاری به داستان فیلم استار وارز ندارم . من از خود فیلم . کاراکتر ها . محیط ها و فضای فیلم که همگی تخیلی ( یعنی دیگه زیاد از حد تخیلی ! ) هستند خوشم نمیاد .
فیلم پر هست از موجودات تخیلی بی سر و ته و سفینه های بزرگ غیر واقعی و ...
به نظر من تخیل چیز خوبیه اما نه دیگه تا این حد ! ;)
--
در مورد هری پاتر هم به قول یکی از دوستان بچه بازیه .
جادوگرایی که سوار جارو میشن و یه حیوون دست آموز دارن .
جاروی 12 سیلندر توربو میخرن که تند تر از جارو های دیگه میره و مواردی از این قبیل !
مثل این کارتون ها که زمان بچه گیمون میدیدیم . یه پیرزن دماغ دراز با یه کلاه بوقی و کفش هایی که جلوش پیچ خورده اومده بالا با جارو میرفت این ور اون ور ... . یادمه تو کارتون پلنگ صورتی همچین چیزی دیده بودم و خیلی کارتون های دیگه .

سلام
نم همین نظر رو دارم .
همونور که قبلا هم گفتم احتمالا بعد از دیدن سری کاملش با زیرنویس یا دوبله مشکلم باش حل میشه .
اين آقا سامان هم فكر كنم بر عكس من ( همه رو نمي دونم ) علاقشمون فقط و فقط سينماي ايرانه ..... و گرنه توصيف فيلم جديد پيتر جكسون را اينطوري نميگفتن ... راستش ديگه به نظر من فيلمهاي ايراني داستاناشون ديگه كليشه اي شده بازيگراش خوبشم دارن خراب ميشنمثلا اين امين حيايي هر فيلمي بش مي دن بازي ميكنه ......
من حس میکنم سامان یه جور حس وطن پرستیه خاص داره که تو فیلم دیدنش اثر گذاشته .
یا این که واقعا تا حالا فیلم خارجیه توپ گیرش نیومده .
=====
راستی کسی خبری از مونا نداره ؟
باز غیبش زده .

ملت موسیقی باز بعد از یه مدت طولانی یه البوم درستو حسابی بدستم افتاد که سولوی یک قسمت از اهنگشو جدا کردم و برای دانلود گذاشتم .ارزش شنیدنو داره کار گروه راپسودیه کسانی که از متال میترسند بدونند که اصلا خشن نیست
http://www.kouroshkj.persiangig.com/audio/Tha last winged unicorn solo.WMA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or