Movie Center

آقا این تاپیک چرا خوابه به قول پرهام؟میگم یه چیزی!شما اصلا فیلم ایرانی خوشتون نمیاد؟یعنی الان دو تا فیلم خیلی خوب رو اکرانه اولیش یه بوس کوچولو دومیش حکم.هر چند من هنوز هیچکدومو ندیدم.در ضمن یه بوس کوچولو و خانه ای روی آب فرمان آرا رابطه شون مثه من ترانه15 سال دارم و دختری با کفشهای کتانیه صدر عاملیه.یعنی کلیت موضوع و جو فیلم یه جوره.بعدشم آقا من میخواستم ببینم کسی یه سایت جامع و خوب واسه سینمای ایران سراغ داره؟

آقا من یه مدت تو سایتا نبودم الان چنتا چیز دیدم!اولیش اینکه این کوهستان بروکبک چیه؟چون منتقدای ال ای گفتن بهترین فیلمه تو گلدن گلاب هم مدعی ترین برای بهترین فیلمه!در صورتی که من اسمشو نشنیدم!گیرنده هه مثه اینکه بد حوری تپیده!دوم اینکه این هیستوری آو وایوالنس(تاریخ خشونت)اینقدر فیلم خوبیه واقعا؟؟چهارم اینکه لیست کاندیدای گلدن گلاب در وماد.البته در اومده بود ولی کسی نذاشته گویا.منم نمیذارم چون تو فایرفاکس هنوز بلد نیستم پیست کنم!!برین آی ام دی بی گوشه بالا سمت راست!در ضمن اگه امروز نبود فکر کنم نصف فیلما نبودن!امروز تولد اسپیلبرگ و برد پیت و کیتی هولمزه.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا من یه مدت تو سایتا نبودم الان چنتا چیز دیدم!اولیش اینکه این کوهستان بروکبک چیه؟چون منتقدای ال ای گفتن بهترین فیلمه تو گلدن گلاب هم مدعی ترین برای بهترین فیلمه!در صورتی که من اسمشو نشنیدم!گیرنده هه مثه اینکه بد حوری تپیده!دوم اینکه این هیستوری آو وایوالنس(تاریخ خشونت)اینقدر فیلم خوبیه واقعا؟؟چهارم اینکه لیست کاندیدای گلدن گلاب در وماد.البته در اومده بود ولی کسی نذاشته گویا.منم نمیذارم چون تو فایرفاکس هنوز بلد نیستم پیست کنم!!برین آی ام دی بی گوشه بالا سمت راست!در ضمن اگه امروز نبود فکر کنم نصف فیلما نبودن!امروز تولد اسپیلبرگ و برد پیت و کیتی هولمزه.

اين فيلم كوهستان بروكبك فيلم قشنگي بايد باشه من هنوز اين فيلم رو نديدم تاريخ خشونت هم خيلي قشنگ بود امسال حتما تو اسكار هستش ( چقدر باهوشم !!! )
كسي اگه ليست كانديدا گولدن رو داره بزاره....
راستي بچه ها اين تاريخ تولد ها رو لينكش رو بزارين ببينم 1 فروردين ( روز تولدمه ) كي بدنيا مياد مردم از بس پسر خالم برام افه گزاشت روز تولدشون رابرت دونيرو هم تولدشه .....

فروش 5 روز اول گینگ کنک 66 میلیون دلار اعلام شده که بترتیب 14 دسامبر($9,755,745)-15 دسامبر($6,295,755 )-16دسامبر($14,540,000)-17دسامبر($20,338,000)-18 دسامبر($15,270,000) جمع کل 66 میلیون دلارالبته من خودم فکر می کرد در پایان هفته اون حداقل 150 میلیو ن فروش داشته باشه که فکر نمی کنم حتی به 100 میلیو ن هم برسه؟!

نامزدهای گلدن گلاب

http://www.imdb.com/features/rto/2006/goldenglobes

=================================================

Best Motion Picture - Drama
Nominees:

Brokeback Mountain (2005)

The Constant Gardener (2005)

Good Night, and Good Luck. (2005)

A History of Violence (2005)

Match Point (2005)

Best Motion Picture - Musical or Comedy
Nominees:

Mrs. Henderson Presents (2005)

Pride & Prejudice (2005)

The Producers (2005)

The Squid and the Whale (2005)

Walk the Line (2005)

Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Drama
Nominees:

Russell Crowe for Cinderella Man (2005)

Philip Seymour Hoffman for Capote (2005)

Terrence Howard for Hustle & Flow (2005)

Heath Ledger for Brokeback Mountain (2005)

David Strathairn for Good Night, and Good Luck. (2005)

Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama
Nominees:

Maria Bello for A History of Violence (2005)

Felicity Huffman for Transamerica (2005)

Gwyneth Paltrow for Proof (2005)

Charlize Theron for North Country (2005)

Ziyi Zhang for Memoirs of a Geisha (2005)

Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Musical or Comedy
Nominees:

Pierce Brosnan for The Matador (2005)

Jeff Daniels for The Squid and the Whale (2005)

Johnny Depp for Charlie and the Chocolate Factory (2005)

Nathan Lane for The Producers (2005)

Cillian Murphy for Breakfast on Pluto (2005)

Joaquin Phoenix for Walk the Line (2005)

Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy
Nominees:

Judi Dench for Mrs. Henderson Presents (2005)

Keira Knightley for Pride & Prejudice (2005)

Laura Linney for The Squid and the Whale (2005)

Sarah Jessica Parker for The Family Stone (2005)

Reese Witherspoon for Walk the Line (2005)

Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Motion Picture
Nominees:

George Clooney for Syriana (2005)

Matt Dillon for Crash (2004)

Will Ferrell for The Producers (2005)

Paul Giamatti for Cinderella Man (2005)

Bob Hoskins for Mrs. Henderson Presents (2005)

Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture
Nominees:

Scarlett Johansson for Match Point (2005)

Shirley MacLaine for In Her Shoes (2005)

Frances McDormand for North Country (2005)

Rachel Weisz for The Constant Gardener (2005)

Michelle Williams for Brokeback Mountain (2005)

Best Director - Motion Picture
Nominees:

Woody Allen for Match Point (2005)

George Clooney for Good Night, and Good Luck. (2005)

Peter Jackson for King Kong (2005)

Ang Lee for Brokeback Mountain (2005)

Fernando Meirelles for The Constant Gardener (2005)

Steven Spielberg for Munich (2005)

Best Screenplay - Motion Picture
Nominees:

Brokeback Mountain (2005) - Larry McMurtry, Diana Ossana

Crash (2004) - Paul Haggis, Robert Moresco

Good Night, and Good Luck. (2005) - George Clooney, Grant Heslov

Match Point (2005) - Woody Allen

Munich (2005) - Tony Kushner, Eric Roth

Best Original Song - Motion Picture
Nominees:

Brokeback Mountain (2005) - Gustavo Santaolalla, Bernie Taupin ("A Love That Will Never Grow Old")

Christmas in Love (2004) - Tony Renis, Marrow, Marva Jan ("Christmas in Love")

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) - Alanis Morissette ("Wunderkind")

The Producers (2005) - Mel Brooks ("There's Nothing Like a Show on Broadway")

Transamerica (2005) - Dolly Parton ("Travelin' Thru")

Best Original Score - Motion Picture
Nominees:

Brokeback Mountain (2005) - Gustavo Santaolalla

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) - Harry Gregson-Williams

King Kong (2005) - James Newton Howard

Memoirs of a Geisha (2005) - John Williams

Syriana (2005) - Alexandre Desplat

Best Foreign Language Film
Nominees:

Joyeux Noël (2005) (France)

Kung fu (2004) (Hong Kong)

Mo gik (2005) (China)

Paradise Now (2005) (Palestine)

Tsotsi (2005) (South Africa)

Best Television Series - Drama
Nominees:

"Commander in Chief" (2005)

"Grey's Anatomy" (2005)

"Lost" (2004)

"Prison Break" (2005)

"Rome" (2005)

Best Television Series - Musical or Comedy
Nominees:

"Curb Your Enthusiasm" (2000)

"Desperate Housewives" (2004)

"Entourage" (2004)

"Everybody Hates Chris" (2005)

"My Name Is Earl" (2005)

"Weeds" (2005)

Best Mini-Series or Motion Picture Made for Television
Nominees:

"Blackpool" (2004) (mini)

Empire Falls (2005) (TV)

"Into the West" (2005) (mini)

"Sleeper Cell" (2005)

Warm Springs (2005) (TV)

Best Performance by an Actor in a Mini-Series or a Motion Picture Made for Television
Nominees:

Kenneth Branagh for Warm Springs (2005) (TV)

Ed Harris for Empire Falls (2005) (TV)

Bill Nighy for The Girl in the Café (2005) (TV)

Jonathan Rhys-Meyers for "Elvis" (2005) (mini)

Donald Sutherland for "Human Trafficking" (2005) (mini)

Best Performance by an Actress in a Mini-Series or a Motion Picture Made for Television
Nominees:

Halle Berry for Their Eyes Were Watching God (2005) (TV)

Kelly Macdonald for The Girl in the Café (2005) (TV)

S. Epatha Merkerson for Lackawanna Blues (2005) (TV)

Cynthia Nixon for Warm Springs (2005) (TV)

Mira Sorvino for "Human Trafficking" (2005) (mini)

Best Performance by an Actor in a Television Series - Musical or Comedy
Nominees:

Zach Braff for "Scrubs" (2001)

Steve Carell for "The Office" (2005)

Larry David for "Curb Your Enthusiasm" (2000)

Jason Lee for "My Name Is Earl" (2005)

Charlie Sheen for "Two and a Half Men" (2003)

Best Performance by an Actress in a Television Series - Musical or Comedy
Nominees:

Marcia Cross for "Desperate Housewives" (2004)

Teri Hatcher for "Desperate Housewives" (2004)

Felicity Huffman for "Desperate Housewives" (2004)

Eva Longoria for "Desperate Housewives" (2004)

Mary-Louise Parker for "Weeds" (2005)

Best Performance by an Actor in a Television Series - Drama
Nominees:

Patrick Dempsey for "Grey's Anatomy" (2005)

Matthew Fox for "Lost" (2004)

Hugh Laurie for "House, M.D." (2004)

Wentworth Miller for "Prison Break" (2005)

Kiefer Sutherland for "24" (2001)

Best Performance by an Actress in a Television Series - Drama
Nominees:

Patricia Arquette for "Medium" (2005)

Glenn Close for "The Shield" (2002)

Geena Davis for "Commander in Chief" (2005)

Kyra Sedgwick for "The Closer" (2005)

Polly Walker for "Rome" (2005)

Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Series, Mini-Series or Motion Picture Made for Television
Nominees:

Naveen Andrews for "Lost" (2004)

Paul Newman for Empire Falls (2005) (TV)

Jeremy Piven for "Entourage" (2004)

Randy Quaid for "Elvis" (2005) (mini)

Donald Sutherland for "Commander in Chief" (2005)

Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Mini-Series or Motion Picture Made for Television
Nominees:

Candice Bergen for "Boston Legal" (2004)

Camryn Manheim for "Elvis" (2005) (mini)

Sandra Oh for "Grey's Anatomy" (2005)

Elizabeth Perkins for "Weeds" (2005)

Joanne Woodward for Empire Falls (2005) (TV)

سلام
من از اونجایی که آدم تنبلی هستم حوصله نداشتم این لیست رو بخونم .
شما که بحث رو شروع کردین منم میپرم وسط .
=====
میلاد خوش قول من هنوز منتظر داستان A Love Song For Bobby Long هستم .

سلام به همه دوستان

من زیاد در مورد فیلم و این جور چیزا اطلاعاتی ندارم

فقط یه سوال داشتم اینکه این فیلم آخر هری پاتر همون جام آتش قشنگه
من سه شماره قبلی انو نگاه کردم با دو شماره اولش بیشتر حال کردم
حالا این چه طوریه

سلام
فقط یه سوال داشتم اینکه این فیلم آخر هری پاتر همون جام آتش قشنگه
من سه شماره قبلی انو نگاه کردم با دو شماره اولش بیشتر حال کردم
حالا این چه طوریه
خلیل فکر نکنم که هنوز کسی این فیلم رو دیده باشه از بچه ها .
ولی طبق اطلاعاتی که از فیلم منتشر کردن نسبت به سه فیلم قبلی از فضا و داستانی تیره تر برخوردار هست و مرگ و میر تو فیلم بیشتر شده .
و کلا از اون فضای فانتزی و بچه گانه فیلمهای قبلی فاصله گرفته .
که امیدوارم واقعا هم اینجوری شده باشه .

من هری پاترو دیدم.
بد نبود فقط خیلی از جاهای کتاب توش نبود یعنی خیلی خلاصش کرده بودن.
در کل نسبت به قبلیاش بهتر شده ولی میتونست خیلی بهتر از اینی که هست باشه.

اين آقا سامان هم فكر كنم بر عكس من ( همه رو نمي دونم ) علاقشمون فقط و فقط سينماي ايرانه .....

من حس میکنم سامان یه جور حس وطن پرستیه خاص داره که تو فیلم دیدنش اثر گذاشته .
یا این که واقعا تا حالا فیلم خارجیه توپ گیرش نیومده .

اينكه من با فيلم هاي خارجي زياد ميونه ي خوبي ندارم درسته.ولي به نظرم طبيعي هست.من از يه چيزي به شدت رنج مي برم!
اينكه رابطه ي ما با مخاطبان به خصوص مخاطبان عام خارجي يكطرفه هست .يعني ما تو ايران تمام آهنگ هاي اونا رو گوش مي ديم،فيلم هاشونو نگاه ميكنيم و در كل از فرهنگشون و همه ي زندگيشون تاثير ميگيريم.اما تلخ ترين جاي ماجرا اينه كه اونا به ندرت با فرهنگ ما آشنا هستند و به ندرت موسيقي مارو گوش ميكنند وفيلم هاي مارو نگاه ميكنند.

من اصلا نميگم اين تاثيرات بده.مثه هر چيزه ديگه اي خيلي هم ميتونه مفيد باشه.خيلي هم ميتونه مضر باشه.

البته تقصير اونا نيست.تقصير ماست كه جهان سوميم و قدرت تاثير گذاري رو نداريم.

فيلم خارجي كه من ميگم منظورم فيلماي هاليووده.من اين سينما رو از بقيه جدا ميكنم(به جز تعداد معدودي از فيلم هاش .مثلا همين انجمن شاعران مرده كه فكر كنم هاليوودي بود و يه شاهكار بود...هر سينمايي هم فيلم ارزشمند داره و هم فيلم بي ارزش.هاليوود اكثر فيلماش بي ارزش هستند.سينماي ايران هم كه مزخرف كم نداره : شارلاتان ، سيب سرخ حوا ، عروس فراري و ......)

اسم هالييوود رو ميذارم سينماي سرگرمي.سينماي بي معني.سينماي كامپيوتري.سينماي جذاب.سينماي بريم يه فيلم ببينيم حال كنيم.سينماي حوصله م سر رفته يه فيلم اكش بذار.سينماي هيجان و غافلگيريه بي هدف.سينماي جادوگر.

الان من از شما بپرسم چرا به ديدن فيلم كينگ كونگ ميريد؟
تو جواب چي مي گين ؟ لطفا همه جواب بدين.
يا مثلا چرا فيلم هايي مثه هالك يا اسپايدر من يا بت من يا ... رو نگاه ميكنيد ؟ البته منم بعضي از اين فيلم ها رو نگاه ميكنم و "حال" ميكنم.

من سعي دارم بگم كه براي من ، سينما يك چيز است.فيلم هاي هاليوود چيز ديگر.من به هاليوود به چشم يك وسيله ي سرگرمي نگاه ميكنم كه اتفاقا خيلي هم براي اين كار عالي و خوب هست.مفرح هست.لذت بخش هست.اعجاب اور ... هست. اما هر چي كه هست،نميتونم بهش بگم سينما.

به هر حال دوست دارم با نظرات شما آشنا بشم.لطفا اون سوال منو جواب بديد...
يه سوال ديگه هم جواب بديد :اگه بخواين سينماي ايران و هاليوود رو با هم مقايسه كنيد و ارزش گذاري كنيد ( ارزش هاي شما هر چي كه هست باشه)،كدوم رو انتخاب ميكنيد ؟ اصلا ميشه مقايسه كرد ؟

فقط قبله پاسخ به سوال دوم به اين سوال هم جواب بدين :
نظرات منتقدان خارجي در مورد سينماي ايران و ارزش هاي هنري اون چيه ؟

هر كي يجوري هست.خيلي ها تعريفشون از سينما اينه كه برن تو يه سالن و يه حيوون چند ساعت براشون نعره بكشه و از در و ديورا بالا بره و آدم بد ها رو بكشه و براي اون حيوونه هورا بكشند.

اما من اينطوري نيستم.من به فيلمي كه يه نفر ميخواد دنيا رو نابود كنه يا نجات بده ميخندم.

من"سگ كشي"(بهزام بيضايي)،"از كرخه تا راين"(ابراهيم حاتمي كيا) ، "آژانش شيشه اي"(ابراهيم حاتمي كيا) ، "قرمز"(فريدون جيراني) ، "دوزن"(تهمينه ميلاني؟)،"قارچ سمي"(رسول ملاقلي پور)،"مادر"(علي حاتمي و .... رو دوست دارم.بهشون ميگم سينما.سينماي متعهد.
من يك جمله ي فيلم حكم رو به تمام هاليوود نميدم : " از اون آدمايي كه يواشكي و با ترس تو استخر جيش ميكنند اما كِيف ميكنند"(نقل به مضمون)

راستي فيلم "يك بوسه كوچولو" رو ديدم.ازش زياد خوشم نيومد.البته قسمت هاييش رو هم نفهميدم و نكته ش همين جاس كه انگيزه اي براي فهميدن اونها ندارم و اين خيلي بده چون فيلم نتونسته منو جذب كنه.

خوب سامان...
من از خیلی جهتا باهات موافقم.مخصوصا اینکه بعد از یه سری تصمیماتی که برای تحصیل گرفتم به سینمای ایران علاقم بیشتر شده چون شناختم بیشتر شده.ولی فکر کنم این مربوط میشه به علاقه ی تو به سینمای اجتماعی یا انتقادی.این درسته که تاثیری که این سینما داره(سبک)سبک یه سینماهای دیگه ندارن.ولی مخالفم که مثلا فیلم ارباب حلقه ها اصلا ارزش سینمایی نداره چون رو من تاثیری نذاشت.ولی من اعتراف میکنم آخرشم نفهمیدم تو چه موجودی هستی!نه میشه گفت یه دیالوگ و منولوگ اهمت میدی.نه میشه گفت به سبک اهمیت میدی نه میشه گفت....کلا مشکل پسندی تو فیلم گویا!در مورد کینگ کونگ هم گفتم این فیلم جنبه معنایی نداره احتمالا ولی فکر نکنم بشه گفت جنبه سینمایی نداره.بوسه کوچولو هم من شنیدم تو مایه های خانه ای رو آبه ولی تا حالا چن نفر گفتن خوششون نیومده.به هر حال...

ولی من اعتراف میکنم آخرشم نفهمیدم تو چه موجودی هستی

:)) من خودم هم نفهميدم...راستي من حرفي كه داستان فيلم مي خواد بزنه و چگونه گفتن اون حرف برام از همه مهمتره.كه اولي ميشه سوژه داستان و دومي ميشه مضمون پردازي و پرداخت داستان...

سلام
چرا به ديدن فيلم كينگ كونگ ميريد؟
من برای کینگ کونگ میگم اول برای سرگرمی و بعد هم چون از آدریان برودی که نقش جک رو تو فیلم داره خوشم میاد .
اگه بخواين سينماي ايران و هاليوود رو با هم مقايسه كنيد و ارزش گذاري كنيد ( ارزش هاي شما هر چي كه هست باشه)،كدوم رو انتخاب ميكنيد ؟ اصلا ميشه مقايسه كرد ؟
سامان این سوالت جای بحث زیادی داره .
به قول خودت سینمایه ایران فیلمهایی مثل مادر . اجاره نشینها . حاجی واشنگتن . دو زن . سگ کشی و خیلی فیلمایه دیگه رو که واقعا شاهکار هستن .
و البته از اون ور بلانسبت فیلمهایی مثل شارلاتان . عروس فراری . شاخه گلی برای عروس . سیزده گربه روی شروانی داغ و ... رو داره .
هالیوود هم همینجوره .
مسلما من اگر بخوام مقایسه کنم نمیام مثلا انجمن شاعران مرده رو با مزخرفی مثل کما مقایسه کنم .
مثال اینجوری زیاده .
ببین اونا امکانات زیادی دارن .
بهترین کیفیت تصویر و صدا رو دارن .
بهترین جلوه های ویژه رو دارن .
و خیلی بهترین هایه دیگه رو .
ببین تو وقتی بخوای در باره یه فیلمی مثل حدس بزن چه کسی برای شام میاد ( کلاسیک هست با بازیه اسپنسر تریسی ) رو دربارش حرف بزنی نمیتونی از کلنه شاهکار دربارش استفتده نکنی . با اینکه هالیوودی هم هست .
همینطور باید در باره یه فیلمی مثل گوزنها هم از کلمه شاهکار استفاده کرد .
نظرات منتقدان خارجي در مورد سينماي ايران و ارزش هاي هنري اون چيه ؟
من از روی ترجمه هایی که خوندم جوابت رو میدم .
خوب اونجوری که من خوندم بیشترشون معتقدا که سینمای ایران یه سینمایه قوی و معنا گرا هست .
فیلمهاش معمولا از فیلمنامه های خوبی برخوردارن و مسایل دینی و انسانی رو به بهترین شکل ممکن بیان میکنن .
البته این سینما متاسفانه از نظر امکانات ساخت فیلم بسیار ضعیف هست .
و مسلما اگر به فیلمسازان ایرانی امکانات بیشتری داده بشه میتونن شاهکارهای فوقالعاده ای رو خلق کنن .
اینا یه چیز کلی بود از نظرات منتقدین خارجی در باره سینمای ایران . ( البته اونجوری که من خوندم )

اسم هالييوود رو ميذارم سينماي سرگرمي.سينماي بي معني.سينماي كامپيوتري.سينماي جذاب.سينماي بريم يه فيلم ببينيم حال كنيم.سينماي حوصله م سر رفته يه فيلم اكش بذار.سينماي هيجان و غافلگيريه بي هدف.سينماي جادوگر.
فکر کنم تو بخش از سینمای هالیوود رو بتونی همچین لقبی بدی..
ببین به نظر من فیلم کما برابر با امریکن پای هست ولی با کالچری امریکایی یا شارلاتان و عروس فراری مثل ملاقات با فوکرها!
ولی خوب این نوع سینما برای گیشه هست و سینمای عامه پسند. ولی قسمت دیگه هالیوود هم سینمایی هست که فیلم خوب میسازه سعی میکنه فرضیه بده و معادله حل کنه مثل هفت و فایت کلاب : فینچر داستان استریپ جاده مالهند بزرگراه گمشده : لینچ -- مرده مرده سیگار و قهوه و..: جارموش سگدونی پالپ فیکشن:تارانتینو -- ویا دیووانه ای از قفس پرید -- سین سیتی -- حلقه -- و....
ولی برای این حرف سینمای هالیوود یا کلا غرب بیشتر چون در هر یک ماه یک بار دو ماه فیلم خوب و خوش ساخت میاد بیرون و برای بیننده جای حرف میزاره ولی سینمای ایران چی؟
آره میدونم تو هم مثل من جتما تو 3-4 سال پیش عاشق سینمای ایران شدی چون در آن واحد فیلمهای خوب و عالی در طول یکی دوسال وارد سالنهای سینما شدند تا جایی که من هر هفته یک بار میرفتم سینما شاید من آژانس شیشه ای یا زیر آسمان شهر رو سه بار به سینما رفتم ولی بعد از اون رکود کرد..من حدود 2/3 فیلمهایی که خوب هستند و حرفی برای گفتن داشتند رو به غیر حکم و چند تای دیگه تو جسنواره دیدم و واقعا افسوس خوردم که چرا هنوز سینماگران ما حول محور یه سوژه میگردند و یا حداقل اونی طوری دیگه بیان نمیکنند تا جذابیت داشته باشه!
بهترینش مثلا همین خیلی دور خیلی نزدیک بود که اونم فیلنامه اش حرفی برای گفتن نداشت و اگه فیلمبرداری خوبش نبود هیچی نمیشد!
من"سگ كشي"(بهزام بيضايي)،"از كرخه تا راين"(ابراهيم حاتمي كيا) ، "آژانش شيشه اي"(ابراهيم حاتمي كيا) ، "قرمز"(فريدون جيراني) ، "دوزن"(تهمينه ميلاني؟)،"قارچ سمي"(رسول ملاقلي پور)،"مادر"(علي حاتمي و .... رو دوست دارم.بهشون ميگم سينما.سينماي متعهد.
خودت یه نگاه بنداز ببین این فیلمهایی که گفتی چند تاش ماله ایت دو سال اخیر هست..
قبول کن دیگه خسته شدیم برای حس وطن پرستیمون هی سنگ سینمای خودمون رو به سینه بزنیم در صورتی که اوج سینمای ما به 5 سال پیش برمیگرده و فیلم خوبی که بعد از یک سال فیلم بد دیدن حکم باشه...
باید تکنی بخوره و این مشکل اون ریش سفیدهاست که تو خانه سینما نشستند و امون نمیدند به کارگردانهای خوش فکر با ایده!
فعلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or