kelark
کاربر سایت
در مورد اسکار بزارین کاندیدا رو بگن بعد یه مسابقه برای پیشبینی میزاریم مسابقه که نه ولی همه با توجه به کاندیدا بنویسن کی چی می بره اگه اشتباه نکنم کاندیدا رو 2 هفته دیگه میگن.
اینم یه نقد ( نیمه نقد ) نوشته تو وبلاگم گفتم اینجا هم بنویسم بد بزارم بد نباشه
باکره 40 ساله
بازیگران: استیو کارل , کاترین کینز , پوئل راد , رومانی مالکو , ....
کارگردان: جود اپوتاو
تاریخ اکران : 19 آگوست 2005
استدیو: یونیورسال پیکچرز
نوع فیلم : باید بگم آخر خنده / کمدی/ درام/ رومانتیک
درجه بندی سنی : R
مدت زمان نمایش : 1 ساعت و 51 دقیقه
خلاصه داستان : اندی 40 ساله انبار دار یک فروشگاه لوازم صوتی تصویری است. زندگی آرام و دوستان خوبی دارد ولی مشکلی که اندی دارد این است که هیچ گونه رابطه ای جنس مخالف نداشته و این مسئله به تجربه بد او در دوران جوانی بر میگردد . وقتی دوستان اندی از این مسئله مطلع میشوند سعی می کنند که به او کمک کنند در حالی که خودشان به علت زیاد روری در این نوع ارتباط دچار مشکل هستند .... در ادامه شاهد آشنا شدن اندی با یک خانم به نام تریش که در نزدیکی فروشگاه اونا فروشگاهی برای تجارت اینترنتی ( Ebay ) دارد .
بقیشو تعریف نمی کنم که خودتون برین حتما این فیلم رو گیر بیارین .
این فیلم کم خرج 25 میلیونی ولی 108 میلیون فروش کرد. کلا فیلم های کمدی خیلی کم پیدا میشن که شوخی هاشون لوس و تکراری نباشه و بتونه خنده تماشاگر رو تا اخر فیلم حفظ کنه. این فیلم به خاطر بازی وفیلم نامه نویسی عالی خود استیو کارل از اون نوع فیلمهای کم یابه . استیو کارل اگه یادتون باشه تو فیلم بروس قدرتمند نقش رقیب جبم کری ( همان گوینده اخبار ) رو بازی می کرد و فیلم جدیدش هم Evan Almighty ( 2007 ) ( ایوان قدرتمند ) نیز در کنار مورگام فریمن و کارگردانش هم همون کارگردان بروس قدرتمند هست. در هر صورت من این فیلم رو بتون برای دیدن پیشنهاد می کنم فقط رده سنی رو در برای دیدن رعایت کنین !!! .... راستی در مورد کاگردانش هم باید بگم هر چی فیلم تا حالا ساخته کمدی بوده فیلم جدیدش هم Fun With Dick and Jane با بازی جیم کری 2 هفته دیگه اکران میشه فکر کنم از اون فیلمهای به قولن کرکر خندس ....
بچه بتون پیشنهاد میکنم حتما اینو ببینین البته اگه بتونین زیرنویس دارش رو گیربیارین بهتره چون طنز هاش کلامی هستند حالا داشتم اینو اینجا کپی می کردم یاد فیلم آقا ÷رهام افتادم اقا پرهام سعی می کنم نقد اونم بنویسم بزارم شرمنده یادم رفته بود ....
اینم یه نقد ( نیمه نقد ) نوشته تو وبلاگم گفتم اینجا هم بنویسم بد بزارم بد نباشه
بازیگران: استیو کارل , کاترین کینز , پوئل راد , رومانی مالکو , ....
کارگردان: جود اپوتاو
تاریخ اکران : 19 آگوست 2005
استدیو: یونیورسال پیکچرز
نوع فیلم : باید بگم آخر خنده / کمدی/ درام/ رومانتیک
درجه بندی سنی : R
مدت زمان نمایش : 1 ساعت و 51 دقیقه
این فیلم کم خرج 25 میلیونی ولی 108 میلیون فروش کرد. کلا فیلم های کمدی خیلی کم پیدا میشن که شوخی هاشون لوس و تکراری نباشه و بتونه خنده تماشاگر رو تا اخر فیلم حفظ کنه. این فیلم به خاطر بازی وفیلم نامه نویسی عالی خود استیو کارل از اون نوع فیلمهای کم یابه . استیو کارل اگه یادتون باشه تو فیلم بروس قدرتمند نقش رقیب جبم کری ( همان گوینده اخبار ) رو بازی می کرد و فیلم جدیدش هم Evan Almighty ( 2007 ) ( ایوان قدرتمند ) نیز در کنار مورگام فریمن و کارگردانش هم همون کارگردان بروس قدرتمند هست. در هر صورت من این فیلم رو بتون برای دیدن پیشنهاد می کنم فقط رده سنی رو در برای دیدن رعایت کنین !!! .... راستی در مورد کاگردانش هم باید بگم هر چی فیلم تا حالا ساخته کمدی بوده فیلم جدیدش هم Fun With Dick and Jane با بازی جیم کری 2 هفته دیگه اکران میشه فکر کنم از اون فیلمهای به قولن کرکر خندس ....
بچه بتون پیشنهاد میکنم حتما اینو ببینین البته اگه بتونین زیرنویس دارش رو گیربیارین بهتره چون طنز هاش کلامی هستند حالا داشتم اینو اینجا کپی می کردم یاد فیلم آقا ÷رهام افتادم اقا پرهام سعی می کنم نقد اونم بنویسم بزارم شرمنده یادم رفته بود ....