Movie Center

در مورد اسکار بزارین کاندیدا رو بگن بعد یه مسابقه برای پیشبینی میزاریم مسابقه که نه ولی همه با توجه به کاندیدا بنویسن کی چی می بره اگه اشتباه نکنم کاندیدا رو 2 هفته دیگه میگن.

اینم یه نقد ( نیمه نقد ) نوشته تو وبلاگم گفتم اینجا هم بنویسم بد بزارم بد نباشه

ilano3.jpg

باکره 40 ساله
بازیگران: استیو کارل , کاترین کینز , پوئل راد , رومانی مالکو , ....
کارگردان: جود اپوتاو
تاریخ اکران : 19 آگوست 2005
استدیو: یونیورسال پیکچرز
نوع فیلم : باید بگم آخر خنده / کمدی/ درام/ رومانتیک
درجه بندی سنی : R
مدت زمان نمایش : 1 ساعت و 51 دقیقه

steve_carell16.jpg

خلاصه داستان : اندی 40 ساله انبار دار یک فروشگاه لوازم صوتی تصویری است. زندگی آرام و دوستان خوبی دارد ولی مشکلی که اندی دارد این است که هیچ گونه رابطه ای جنس مخالف نداشته و این مسئله به تجربه بد او در دوران جوانی بر میگردد . وقتی دوستان اندی از این مسئله مطلع میشوند سعی می کنند که به او کمک کنند در حالی که خودشان به علت زیاد روری در این نوع ارتباط دچار مشکل هستند .... در ادامه شاهد آشنا شدن اندی با یک خانم به نام تریش که در نزدیکی فروشگاه اونا فروشگاهی برای تجارت اینترنتی ( Ebay ) دارد .

virgin5.jpg

virgin1.jpg

بقیشو تعریف نمی کنم که خودتون برین حتما این فیلم رو گیر بیارین .
این فیلم کم خرج 25 میلیونی ولی 108 میلیون فروش کرد. کلا فیلم های کمدی خیلی کم پیدا میشن که شوخی هاشون لوس و تکراری نباشه و بتونه خنده تماشاگر رو تا اخر فیلم حفظ کنه. این فیلم به خاطر بازی وفیلم نامه نویسی عالی خود استیو کارل از اون نوع فیلمهای کم یابه . استیو کارل اگه یادتون باشه تو فیلم بروس قدرتمند نقش رقیب جبم کری ( همان گوینده اخبار ) رو بازی می کرد و فیلم جدیدش هم Evan Almighty ( 2007 ) ( ایوان قدرتمند ) نیز در کنار مورگام فریمن و کارگردانش هم همون کارگردان بروس قدرتمند هست. در هر صورت من این فیلم رو بتون برای دیدن پیشنهاد می کنم فقط رده سنی رو در برای دیدن رعایت کنین !!! .... راستی در مورد کاگردانش هم باید بگم هر چی فیلم تا حالا ساخته کمدی بوده فیلم جدیدش هم Fun With Dick and Jane با بازی جیم کری 2 هفته دیگه اکران میشه فکر کنم از اون فیلمهای به قولن کرکر خندس ....

بچه بتون پیشنهاد میکنم حتما اینو ببینین البته اگه بتونین زیرنویس دارش رو گیربیارین بهتره چون طنز هاش کلامی هستند حالا داشتم اینو اینجا کپی می کردم یاد فیلم آقا ÷رهام افتادم اقا پرهام سعی می کنم نقد اونم بنویسم بزارم شرمنده یادم رفته بود ....

نوشته شده توسط kelark:
جوايز گولدن گلاب هم هر كي هر چي برد معمولا براي اسكار بر عكس ميشه ( يعني نمي بره ) ولي بعضي از سالها استثنا’ هست .

آقا پرهام در مورد Blood Rayne باید بگم درسته بازیگراش عالین ( کریستانا لوکن ( ترمیناتور 3 ) + مایکل مدسن ( کیل بیل و سین سیتی ) + Michelle Rodriguez ( سوات ) + Ben Kingsley ( خانه از ماسه و مه ) تاریخ اکرانش هم 6 ژانویه هست ولی کمپانی سازندشو تا حالا اسمشم نشنیده بودم :
[/right]

:lol:
اینو خوب اومدی -

خیلی دوست دارم این blood rayne چیز خوبی از آب دربیاد

این لینکم اسم بیشتر فیلمها به ترتیب فروش در دنیا
http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide

.

سلام
باکره 40 ساله
بازیگران: استیو کارل , کاترین کینز , پوئل راد , رومانی مالکو , ....
کارگردان: جود اپوتاو
تاریخ اکران : 19 آگوست 2005
استدیو: یونیورسال پیکچرز
نوع فیلم : باید بگم آخر خنده / کمدی/ درام/ رومانتیک
درجه بندی سنی : R
مدت زمان نمایش : 1 ساعت و 51 دقیقه
میلاد من این فیلم رو ندیدم . ولی دنیای تصویر خیلی ازش بد نوشته .
هالا تکلیف ما چیه ؟
حرف اون رو قبول کنیم یا حرف تورو .
البته تجربه بهم ثابت کرده نمیشه رویه حرف منتقدین زیاد حساب کرد .
والا داریم در مورد دلار صحبت میکنیم نه ریال یا تومن که نون اول انقلاب 2 تومن بود الان 200 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟*
امید جان منظورم همون چیزیه که فرزاد گفت .
من با نرخ تورم بودم .
=====
راستی بچه ها فکر کنم اشب شبکه 3 فیلم kingdom of heven رو گذاشته بود .
کسی میدونه که تکرار داره یا نه ؟

سلام .
ببخشید از دوستان فیلم باز یه سوالی داشتم .
تا حالا به این قضیه برخورد کردین که یه فیلمی تو دنیا خیلی سروصدا بکنه و فروش زیادی بکنه اما از نظر شما مفت نمی ارزیده و بی خودی این همه بزرگ شده ؟؟؟؟
اگه برخوردین لطفا نام فیلم ها رو بنویسین .
ممنون .

تا حالا به این قضیه برخورد کردین که یه فیلمی تو دنیا خیلی سروصدا بکنه و فروش زیادی بکنه اما از نظر شما مفت نمی ارزیده و بی خودی این همه بزرگ شده ؟؟؟؟
آره ازین جور فیلم ها کم نیست..مثل MR and MRS Smith که وقتی اومد خیلی سروصدا کرد حالا فروشش را دقیق نمیدونم اما واقعا فیلمش مفت نمیارزید...

سلام

دوستام ميگفتن ديشب برنامه اي به اسم Music Awards يا يه همچين چيزي بوده كه توي NBC , MTV , ... نشون ميدادن.كسي ميدونه چه خواننده هايي برنده شدن؟

موفق و پيروز باشين.

آريا

اووو خيلي فيلم ها مثلا : لرد حلقه ها ، جنگ ستارگان،كينگ كونگ ( هنوز معلوم نيست چقدر فروش كرده) و ....

هر چيزي كه به قول تو بزرگ بشه دليل بر اين نيست كه خيلي ارزشمنده.معمولا اثار هنري ارزشمند و در اين جا فيلم هاي ارزشمند ، مخاطبان كمتري نسبت به فيلم هاي گيشه اي يا بدنه اي دارند.كمتر سر وصدا ميكنند.يعني سر و صداشون به گوش خيلي ها نميرسه و بين يه عده اي خاص بيشتر محبوب و موفق ميشن.

سلام

بچه ها كسي فيلم دووم رو ديده....من تازگي موفق شدم اين فيلم رو ببينم...

نظر من....

فيلم كاملا مصنوعي و براي تبليغ ساخته شده بود....جدا از صحنه هاي زد و خورد و به اصطلاح وحشتناك هيچي نداشت

به قول يكي از دوستان قسمت مسخره اين فيلم انتهاي فيلم هست كه ميشه مث بازي...دوربين اول شخص ميشه و شروع مي كنه به كشتن....

ولي يكي از دلايل اصلي من براي ديدن اين فيلم بازي راك هست...من نمي دونم چرا از اين آدم خوشم مي ياد

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

میلاد من این فیلم رو ندیدم . ولی دنیای تصویر خیلی ازش بد نوشته .
هالا تکلیف ما چیه ؟
حرف اون رو قبول کنیم یا حرف تورو .
دنياي تصوير نوشته بود كه براي بزرگ سالاس كلا براي بعضي از فيلمها چرتو پرت زياد مينويسه. بعد هم اقا پرهام فكر نمي كنم اين دنياي تصوير نقد ز خودشون بنويسن بلكه نقد ها ي ديگرون رو ترجمه مي كنند.... من كه خودم به شخصه خيلي خنديدم آخه اين جور ادما تو امريكا وجودشون دور از زهنه ولي كلا ارزش ديدن رو داره اگه زير نويس دارشو پيدا كني بهتره كه بفهمين چي ميگه چون نصف حرفهاشون خنده داره.... ولي كلا فيلمه خيلي خنده داره .....

كلا مطمئن باش از ديدنش پشيمون نميشين اگه اهل فيلمهاي خند دار هستين....

نوشته شده توسط Kain:
سلام .

اگه برخوردین لطفا نام فیلم ها رو بنویسین .
ممنون .

من مستر و ميسيز اسميت چون خيلي خالي بندند ولي به خاطر بازي اون 2 تا ( اليته من باشون خيلي مشكل دارم ) خيلي سر وصدا كرد ....

اووو خيلي فيلم ها مثلا : لرد حلقه ها ، جنگ ستارگان،كينگ كونگ ( هنوز معلوم نيست چقدر فروش كرده) و ....
آخه سامان جان ارباب حلقه ها و جنگ ستارگان که جزو اعجوبه های سینمای هالیوود هستند...11 تا اسکاری که ارباب حلقه ها برد که الکی نبود ...در مورد جنگ ستارگان هم این فیلم شاهکاری در زمان خودش بود وقتی این فیلم در دهه ی 80 به اکران درامد جلوه ها و تصاویری را بتصویر کشید که تا قبل از اون بی سابقه بود ...من شخصا برای هر دوی این فیلم ها احترام قائلم البته اینم بگم که Star Wars 3 که اخیرا ساخته شد خیلی جالب نبود و زیاد خوشم نیومد .....

آقا کسی الیور تویست آخریو دیده؟کارگردان رومن پولانسکی و بازگرشم سر بن کینگزلی در نقش فاگین.می خواستم ببینم این فیلم سر و صدا نکرد یا من نشنیدم؟؟در ضمن به نظر من بهترین مثال برای معرفی سر بن کینگزلی همون شیندلرز لیسته.میوزیک آواردز هم الان داره نشون میده ولی من خوشم نمیاد.ولی الان جایزه هیپ هاپ رو دادن به میس الیوت(کی هست حالا).در مورد سوال مصطفی هم من با هیچ فیلمی به اندازه جنگ ستارگان مشکل نداشتم.ولی در مورد لرد آو د رینگز.این فیلم منو جادو کرده آقا!اصلا قضیش با همه فیلمایی که دیدم فرق میکنه.در مورد اسمیت هم فک نکنم کسی هیچ جای دنیا گفته باشه که این فیلم فیلم خفنی بود.فقط به خاطر بازیگرای مشهور و چرتش و تفریحی که فیلمش داشت مردم گفتن که فیلم خوبی بود.بعدشم سامان تو چطوری کینگ کنگ رو ندیده نظر میدی؟
بعدشم می خواستم بگم بیاین از این کار چرتا بکنیم!!یعنی هر کی 5 تا صفنه ی برتری که تو فیلما دیده رو بگه.ببینیم شاید یه سکانس منتخب شد.

راستی سامان.میخواستم بگم بیا این دی وی دیه لرد آو رو بدم ببین تا روی یکی از بهترین فیلمای تاریخ و بهترین سریه تاریخ بعد گادفادر چش بسته نظر ندی!دیدن نصف قسمت یک این فیلم اونم با دوبله افتضاح که گفتم اشتباه معنایی هم داشت معیار خوبی نیست به هر حال!

خیلی دوست دارم این blood rayne چیز خوبی از آب دربیاد
من که از بازیش خوشم نیومد پس متمئنا! از فیلمشم خوشم نمیاد!
آره ازین جور فیلم ها کم نیست..مثل MR and MRS Smith که وقتی اومد خیلی سروصدا کرد حالا فروشش را دقیق نمیدونم اما واقعا فیلمش مفت نمیارزید...
اووو خيلي فيلم ها مثلا : لرد حلقه ها ، جنگ ستارگان،كينگ كونگ ( هنوز معلوم نيست چقدر فروش كرده) و ..
من کینگ کونگ رو ندیدم ولی به غیر نسخه دوم ارباب حلقه ها من از نسخه 1و3 زیاد خوشم نیومد /... و کلا هم با این جنگ ستارگان مشکل دارم البته به گفته دوستم نباید از کنار فیلمهای علمی -تخیلی به سادگی گذشت ولی من فقط به دیدنش اکتفا میکنم!
اقاوخانوم اسمیت هم که ارزش حرف نداره!
و سری هری پاتر هم من خوشم نمیاد و فکر میکنم با این تبلیغ و استقبال یه فیلم کاملا kids movie هست و فقط رنگ و لعاب زدند تا تینیجرهام برن ببنیند و خب بزرگترها هم به خاطر بچه هاشون میرن!
دوستام ميگفتن ديشب برنامه اي به اسم Music Awards يا يه همچين چيزي بوده كه توي NBC , MTV , ... نشون ميدادن.كسي ميدونه چه خواننده هايي برنده شدن؟
اوارد ام.تی.وی اروپا بود که حدود 1-2 ماه پیش برگزار شد..فکر کنم سیستم-رابی ویلیامز-کولدپلی-لوبیای چشم بلبلی و... هم برندهاشون بودند!
دنياي تصوير نوشته بود كه براي بزرگ سالاس كلا براي بعضي از فيلمها چرتو پرت زياد مينويس
اینها که نقدر نیست نظر شخصی هست..مثلا یارو دوست داره بزن کل فیلم کیل بیل رو نابود کنه یا اینکه چون بچش از هری پاتر خوشش میاد یه ویژه نامه براش براه!
ولی من خودم در کنار فیلمهای خوب و ناب دنبال فیلمهای تینیجری و کمدی مدرن هم میبینم به نظرم جالبه و ادم از جدیدت و عبوس بودن خارج میکنه!
قا کسی الیور تویست آخریو دیده؟کارگردان رومن پولانسکی و بازگرشم سر بن کینگزلی در نقش فاگین.می خواستم ببینم این فیلم سر و صدا نکرد یا من نشنیدم؟؟

من خودم هنوز این فیلم رو ندیدم و از اونایی که دیدن پرسیدم میگفتن خوبه ولیشاید این برمیگرده به تعصبی که به پولانسکی دارن!
12.jpg

09.jpg

البته من فیلمهای پولانسکی رو به خاطر انتخاب موضوع و نماهایی که میگیره ستایش میکنم مخصوصا نوع نگارش و نماهای عالی پیانیست!
IMG]http://www.hollywoodjesus.com/movie/oliver_twist/poster3_sm.jpg[/IMG
و نکته اینجاست که همه منتقد ها و سایتها میانگین امتیازشون 3.5 از 5 بوده ولی تنها نقد منفی و امتیاز بدی از bbc بود که بهش 1.3 از 5 داده
http://www.bbc.co.uk/films/2005/09/28/oliver_twist_2005_review.shtml
خوده imdb هم بهش 6.9 از 10 داده که زیاد خوب نیست ولی برا من اصلا این امتیاز ها مهم نیست اصل اینه که ادم با فیلم ارتباط برقرار کنه!
http://www.imdb.com/title/tt0380599/
اینم جدیدترین فیلم جیم کری که کرسیتمس اکران میشه
آره اینو من تریلرشو دیدم خدا کنه تکرار نباشه!
راستی من هر دفعه امضاتو میبینم میمونم که چه جوری انقدر گیم زیاد در یک زمان بازی میکنی البته شاید کنسول داری که خوب اینجور راحت حزم میشه ولی اگه کنسول نداری و فقط با pc میگیمی یکم عجیبه !
فعلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or