نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
چرا نظرت رو نمیگی ؟
بیا بگو یه بحثی راه بندازیم .
سلام
اقا پرهام
گفتم بهتره باقی دوستان این فیلم رو ببین بعد نظرمو بگم.
من جوونیام خیلی فیلم میدیدم شاید روزی 4-5 تا فیلم.
ولی فیلم دوم اولین فیلم من بعد از حدود 1 سال بود.که دیدم.
در مورد کیفیت فیلم هم باید بگم که کیفیت فیلمی که من از دوم دیدم عالی بود.یعنی هیچ کمو کسری نداشت.چیزی از فیلم های با کیفیت فوق العاده که دیده بودم کم نداشت.همه چیز خوب بودالبته از نظر کیفیت فیلم.
اینم بگم من مثل اقا میلاد و یا اقا پرهام و سایه خانم خیلی توی نقد فیلم وارد نیستم.ولی به عنوان یک ادمی که کم کم 2000 تا فیلم دیدم و یک بیننده نظرمو میگم.
اگه نظرم با باقی دوستان متفاوته خودتون به بزرگی خودتون ببخشید.
خب حالا نظر من در مورد فیلم دوم:
در یک کلمه بگم که: انتظاری که از یونیورسال داشتم این فیلم نبود. یعنی منو راضی نکرد.
من فیلم رو ساعت 1 نصفه شب دیدم و چراغ ها رو هم خاموش کرده بودم.
شروع فیلم خوبه.یعنی من وقتی 10 دقیقه اول فیلم رو دیدم منتظر یک فیلم خیلی خوب با داستان و جلوه های ویژه خوب بودم.
شروع فیلم با حرکت سریع دوربین شروع میشه و راهروی باریک و چراغ های بالای سر و آهن هایی که زیر پات تق تق صدا میکنه.این برای ترس و تلقین ترس در ابتدای فیلم خوب بود.ولی...
داستان هم در مورد یک سری آزمایشات فوق سری در سیاره مریخ هستش.
انسان دارای 23 کروموزن هستش(این نکته رو من از فیلم یاد گرفتم.انسان 23 کروموزن داره).ولی در سیاره مریخ یک سری ازمایش انجام شده بود که کروموزن 24 کشف شد و به بدن انسان تزریق شد.و در نتیجه اون یک موجودی که بنا به خود فیلم:
از انسان با هوش تر.
سریع تر.
قوی تر.
و قالیت ترمیم خودشو نو دارن .مگر اینکه با یک گلوله مخشونو هدف قرار بدی.
در فیلم 7 مرد و یک زن به عنوان بازیگر های محوری انجام وظیفه میکنن.
در فیلم از یک دکتر به عنوان شخصی که محور این آزمایشات هست نام برده میشه.
دکتر کارمک.
(این اسم برا دوستان بازی خیلی آشناس.کارمک طذاح بازی دوم3)
اگه این نامگذاری برای فیلم از روی عمد بوده باشه.در این یک مورد باید به یونیورسال تبریک گفت.چون اسم خوبی رو برای این شخص انتخاب کردن.
در مورد نقش راک شخصیت اصلی و منفی فیلم اصلا اون چیزی نبود که من ازش انتظار داشتم.اون فقط به نظرم د این فیلم نون قیافشو خورد.شاید توی این فیلم وین دیزل بهتر بود.صدا وین دیزل خیلی بهتر از راکه.و صدا توی این فیلم خیلی مهمه.
در مورد جلوه های ویژه باید بگم:
افتضاح بود.توی بازی خیلی جلوه های ویژه خود نمایی نمیکرد.که ادمو مبهوت کنه و تو رو از دیدن صحنه های قشنگ باز بداره.
نه !!!!!!
جلوه های ویژه فیلم خوب نبود.
در مورد فیلم برداری فیلم:
من به این فیلم نمره خوبی میدم.حرکات سریع دوربین که بیشتر سعی میکرد که ادمو دنبال کنه و از بغل نشون بده .البته اینو باید در نظر گرفت که محیط فیلم خیلی بسته بود.همش راهرو و جاهای تنگ.که در این مورد فیلم برداری خیلی خوب کار شده بود.دوربین همش متحرکه .ثابت نیست.
در مود دیالوگ های فیلم:
خیلی خوب نبود.بیشتر از جمله های کوتاه استفاده میشد.
OK
Yes Sergeant
Go Go
Fire
That‘s Gone
که البته برای یک همچین فیلمی نباید انتظار دیالوگ های طولانی داشته باشیم.جمله ها باید سوال جوابی باشه و سریع.که در این مورد خوب بود.ولی میشد بهتر باشه.
در مورد صدا و موسیق هم باید بگم که:
موسیقی بازی زیاد جلوه نمیکرد ولی صداگذاری فیلم خوب بود.دلهره و ترس رو توی تو ایجاد میکرد ولی به نظرم بازم کم بود.
در مورد لوکیشن ها و محیط فیلم :
عالی بود.بعضی جاها جدا خوب کار شده بود.وجود یک چراغ سر خود بر روی هر اسلحه و دید بالای نور و نفوذ در صحنه جدا خوب بود.بعضی جاها جدا از نورپردازی فیلم خوشم اومد.
در مورد داستان هم که همه میتونن حدس بزنن.
و نبرد نهایی فیلم هم خیلی کوتاه بود.و میتونست بهتر باشه.و مدت زمان طولانی تر.
در اخر هم راک میمیره.
که به نظرم انتخاب این پایان برای فیلم خوب بود.چون گروه در اخر فیلم از دستورات راک به عنوان فرمانده سر باز زدن.که به نظرم جالب بود.
راک میگفت:
من فرماندم میگم بکش.
تو از دستور فرماندت اطاعت نمیکنی.
پس
بمیر.
این جا به نظرم جالب بود.زوم های شدید روی صورت بازیگر ها و صحبت های تند بین دو طرف.
در اخر هم اینو بگم:
که حدود 5-6 دقیقه از فیلم دقیقا عین بازی دوم 3 شده بود.دوربین شده بود اول شخص و شما با هیولاهای دوم3 داشتید مبارزه میکردید.ادم هایی که یهو جلوتون سبز میشدن و اون کلت معروف بازی دوم3 که توی فیلم خودشو نشون داد و اره برقی که در بازی دوم3 بود و در این فیلم به عینه دیدیمش.
این کار هم برای من نامفهوم بود.یعنی چی این حرکت و تغییر نمای دوربین.؟؟؟؟؟
ولی من به این فیلم از 20
نمره 14 میدم.
ولی دیدنش ضرر نداره و حتما به یک بار دیدن فیلم می ارزه.
اگه بد گفتم و نظرم با نظر دوستان فرق داره ببخشید.من یک منتقد نیستم.من فقط یک بیننده هستم.
که زمانی عاشق فیلم بودم ولی الان ....
خداحافظ