Movie Center

سلام

در مورد فیلم کینگ کونگ پیتر جکسون اینو شاید بد نباشه بگم :

که حدود 4-5 روزه که تورنت پشت صحنه و Production Diary فیلم اومده.که به ترتیب 1.39 و 1.38 گیگ حجمشه.

هر کی میتونه بگیره.من یکیشو گرفتم.جدا عالی بود.لذت بردم.دارم دوباره به فیلم دیدن علاقه نشون میدم.

نکته دیگه اینکه فیلم دوم هم با کیفیت خیلی خوبش رو دیدم.نظرمو در باره فیلم نمیگم .ولی فیلم به نظرم خیلی کمو کاست داشت ولی خوبی ها و نکاتی هم داشت.

و

موفق باشید.

خداحافظ

سلام
نکته دیگه اینکه فیلم دوم هم با کیفیت خیلی خوبش رو دیدم.نظرمو در باره فیلم نمیگم .ولی فیلم به نظرم خیلی کمو کاست داشت ولی خوبی ها و نکاتی هم داشت
چرا نظرت رو نمیگی ؟
بیا بگو یه بحثی راه بندازیم .

ببخشید که من دخالت میکنم ولی باید در مورد گرون ترین که البته بهتره بگیم پر هزینه ترین فیلم تاریخ خدمتتون عرض کنم که فیلم گینگ گونگ 207 میلیو دلار هزینه در برداشته در صورتی که فیلم ترمیناتور3 و تایتانیک200 میلیون هزینه در بر داشته و کارتون پرال اکسپرس 165 میلیو هزینه در بر داشته و در ضمن اسپایدر من 2 هم 200 میلیون و ....

آخرین ویرایش:
من كه بتون گفتم كه كينگ 708 ميليون خرج برداشته هست تو اخر پستم ولي فكر نمي كنم گرونترين فيلم سينماي هاليوود باشه ...

دوستان لطفا نظرتون رو بگين تا در موردش بحث كنيم شير يني تاپيك به همين بحث هاست ..

ben_kingsley2.jpg

بچه ها اينم عكس بلاد رين البته فكر كنم ديده بودين من خودم به شخصه از بازي هايي كه به فيلم بشن خيلي خوشم نمياد چون عقيده دارم باعث خراب كردن بازي ميشه ولي اگه پرنس رو بسازن خيلي عالي ميشه.....

آخرین ویرایش:
این هفته برنامه سینما و ماورا فیلم دهکده رو نشون داد . کاره ام . نایت . شایامالان . به نظر من این فیلم از نظر تکنیکی دکوپاژ و کارگردانی مهشر بود . داستان فیلم هم داستان جالب و تکی بود . اما خب بودن یه چنین دهکده ای توی دنیای امروزی یه کم دور از ذهنه. کلا من کارهای ام . نایت . شایامالان رو خیلی دوست دارم . مخصوصا اون کار حس ششم که فوق العاده بود .
کسی همین فیلم دهکده رو دوبله شده توی بازار دیده؟؟ من میخوامش .
این برنامه سینما و ماورا تکرار نداره؟

من كه بتون گفتم كه كينگ 708 ميليون خرج برداشته هست تو اخر پستم ولي فكر نمي كنم گرونترين فيلم سينماي هاليوود باشه ...
راستش اگه واقعا King Kong حدود 207 میلیون دلار خرج برداشته باشه پرخرج ترین فیلم تاریخ سینمای هالیووده چون پیش از این تایتانیک 198 میلیون دلار ..War of the Worlds حدود 128 میلیون دلار واسپایدر من 2 هم نزدیک به 200 میلیون دلار هزینه برداشت...

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

چرا نظرت رو نمیگی ؟
بیا بگو یه بحثی راه بندازیم .

سلام

اقا پرهام

گفتم بهتره باقی دوستان این فیلم رو ببین بعد نظرمو بگم.

من جوونیام خیلی فیلم میدیدم شاید روزی 4-5 تا فیلم.

ولی فیلم دوم اولین فیلم من بعد از حدود 1 سال بود.که دیدم.

در مورد کیفیت فیلم هم باید بگم که کیفیت فیلمی که من از دوم دیدم عالی بود.یعنی هیچ کمو کسری نداشت.چیزی از فیلم های با کیفیت فوق العاده که دیده بودم کم نداشت.همه چیز خوب بودالبته از نظر کیفیت فیلم.

اینم بگم من مثل اقا میلاد و یا اقا پرهام و سایه خانم خیلی توی نقد فیلم وارد نیستم.ولی به عنوان یک ادمی که کم کم 2000 تا فیلم دیدم و یک بیننده نظرمو میگم.

اگه نظرم با باقی دوستان متفاوته خودتون به بزرگی خودتون ببخشید.

خب حالا نظر من در مورد فیلم دوم:
در یک کلمه بگم که: انتظاری که از یونیورسال داشتم این فیلم نبود. یعنی منو راضی نکرد.
من فیلم رو ساعت 1 نصفه شب دیدم و چراغ ها رو هم خاموش کرده بودم.

شروع فیلم خوبه.یعنی من وقتی 10 دقیقه اول فیلم رو دیدم منتظر یک فیلم خیلی خوب با داستان و جلوه های ویژه خوب بودم.

شروع فیلم با حرکت سریع دوربین شروع میشه و راهروی باریک و چراغ های بالای سر و آهن هایی که زیر پات تق تق صدا میکنه.این برای ترس و تلقین ترس در ابتدای فیلم خوب بود.ولی...

داستان هم در مورد یک سری آزمایشات فوق سری در سیاره مریخ هستش.

انسان دارای 23 کروموزن هستش(این نکته رو من از فیلم یاد گرفتم.انسان 23 کروموزن داره).ولی در سیاره مریخ یک سری ازمایش انجام شده بود که کروموزن 24 کشف شد و به بدن انسان تزریق شد.و در نتیجه اون یک موجودی که بنا به خود فیلم:

از انسان با هوش تر.

سریع تر.

قوی تر.

و قالیت ترمیم خودشو نو دارن .مگر اینکه با یک گلوله مخشونو هدف قرار بدی.

در فیلم 7 مرد و یک زن به عنوان بازیگر های محوری انجام وظیفه میکنن.

در فیلم از یک دکتر به عنوان شخصی که محور این آزمایشات هست نام برده میشه.

دکتر کارمک.

(این اسم برا دوستان بازی خیلی آشناس.کارمک طذاح بازی دوم3)
اگه این نامگذاری برای فیلم از روی عمد بوده باشه.در این یک مورد باید به یونیورسال تبریک گفت.چون اسم خوبی رو برای این شخص انتخاب کردن.

در مورد نقش راک شخصیت اصلی و منفی فیلم اصلا اون چیزی نبود که من ازش انتظار داشتم.اون فقط به نظرم د این فیلم نون قیافشو خورد.شاید توی این فیلم وین دیزل بهتر بود.صدا وین دیزل خیلی بهتر از راکه.و صدا توی این فیلم خیلی مهمه.

در مورد جلوه های ویژه باید بگم:

افتضاح بود.توی بازی خیلی جلوه های ویژه خود نمایی نمیکرد.که ادمو مبهوت کنه و تو رو از دیدن صحنه های قشنگ باز بداره.

نه !!!!!!

جلوه های ویژه فیلم خوب نبود.

در مورد فیلم برداری فیلم:
من به این فیلم نمره خوبی میدم.حرکات سریع دوربین که بیشتر سعی میکرد که ادمو دنبال کنه و از بغل نشون بده .البته اینو باید در نظر گرفت که محیط فیلم خیلی بسته بود.همش راهرو و جاهای تنگ.که در این مورد فیلم برداری خیلی خوب کار شده بود.دوربین همش متحرکه .ثابت نیست.

در مود دیالوگ های فیلم:

خیلی خوب نبود.بیشتر از جمله های کوتاه استفاده میشد.

OK

Yes Sergeant

Go Go

Fire

That‘s Gone

که البته برای یک همچین فیلمی نباید انتظار دیالوگ های طولانی داشته باشیم.جمله ها باید سوال جوابی باشه و سریع.که در این مورد خوب بود.ولی میشد بهتر باشه.

در مورد صدا و موسیق هم باید بگم که:

موسیقی بازی زیاد جلوه نمیکرد ولی صداگذاری فیلم خوب بود.دلهره و ترس رو توی تو ایجاد میکرد ولی به نظرم بازم کم بود.

در مورد لوکیشن ها و محیط فیلم :

عالی بود.بعضی جاها جدا خوب کار شده بود.وجود یک چراغ سر خود بر روی هر اسلحه و دید بالای نور و نفوذ در صحنه جدا خوب بود.بعضی جاها جدا از نورپردازی فیلم خوشم اومد.

در مورد داستان هم که همه میتونن حدس بزنن.

و نبرد نهایی فیلم هم خیلی کوتاه بود.و میتونست بهتر باشه.و مدت زمان طولانی تر.
در اخر هم راک میمیره.

که به نظرم انتخاب این پایان برای فیلم خوب بود.چون گروه در اخر فیلم از دستورات راک به عنوان فرمانده سر باز زدن.که به نظرم جالب بود.

راک میگفت:

من فرماندم میگم بکش.

تو از دستور فرماندت اطاعت نمیکنی.

پس

بمیر.

این جا به نظرم جالب بود.زوم های شدید روی صورت بازیگر ها و صحبت های تند بین دو طرف.

در اخر هم اینو بگم:

که حدود 5-6 دقیقه از فیلم دقیقا عین بازی دوم 3 شده بود.دوربین شده بود اول شخص و شما با هیولاهای دوم3 داشتید مبارزه میکردید.ادم هایی که یهو جلوتون سبز میشدن و اون کلت معروف بازی دوم3 که توی فیلم خودشو نشون داد و اره برقی که در بازی دوم3 بود و در این فیلم به عینه دیدیمش.

این کار هم برای من نامفهوم بود.یعنی چی این حرکت و تغییر نمای دوربین.؟؟؟؟؟

ولی من به این فیلم از 20

نمره 14 میدم.

ولی دیدنش ضرر نداره و حتما به یک بار دیدن فیلم می ارزه.

اگه بد گفتم و نظرم با نظر دوستان فرق داره ببخشید.من یک منتقد نیستم.من فقط یک بیننده هستم.

که زمانی عاشق فیلم بودم ولی الان ....

خداحافظ

با سلام..

این یه فایل آموزش روشهای جستجو در گوگل هست که من و یکی از دوستان غیر ایرانی ( Johnny2 ) که در یکی از فورمهای خارجی باهاشون اشنا شدم ( که واقعا خدای این کاراست) با هم تهیه کردیم..امیدوارم به دردتون بخوره :

Code:
http://www.megaupload.com/?d=SRZT5K6W

(درخواست:
از اون بخشی از این راهنما که میتوان برای مقاصد (ضد) امنیتی استفاده شود خواهشا چشم پوشی کنید و همیشه سعی کنید انسان مسئولی باشید حتی در محیط اینترنت)

فعلا.
Cheers

آخرین ویرایش:
بچه ها كينگ كونگ پرفروش ترين نبوده.اون روز داشت ماهواره مي گفت.يادمه كينگ كونگ پنجمين فيلم پر فروش بود.
يادمه دوي تايتانيك بود.سوي واتر ورلد.بقيه رو يادم نيست...

امشب هم ساعت 11 جزيره رو داره...

راستي اينقدر روي اين فيلم كينگ كونگ بحث نكنيد ! آخه چيه اين.من به خدا رووم نميشه برم سينما مثلا يه فيلم ببينم توش يه ميمون گنده قهرمان داستانه...اخه اين فيلم به چه دردي ميخوره ؟ غير از سرگرمي چي داره ؟

بريد فيلم حكم رو ببينيد لذت ببريد ! آخه كينگ كونگ شد فيلم ؟ از هيكله گنده تون خجالت بكشيد !!! ( شوخي بودا !!!)

یعنی دوستان نمی دونید ÷ر خرح ترین فیلم تاریخ سینما کلئو ÷اترا است با هزینه 287 ملیون دلار !!!!!!!

بعدیهاشم به ترتیب نمی دونم ولی میدونم اینا بودن :
تایتانیک - سرعت2 - ترمیناتور 3 - اس÷ایدر من 2 - و ششم همین کینک کنگ !!!!!

------------------

راستی چند روزیه این تا÷یک خوابیده نمیدونم چرا ؟؟

ولی این چند روزه خیلی از انجمنها کاندیداها و حتی برندگان خود رو اعلام کردن
که اینجوری که بوش میاد رقابت اصلی بین 3 فیلم (Brokeback Mountain (فیلم جدید آنگ لی که در باره 2 ÷سر gay هست (آخرین کار آنگ لی اگ یاتون باشه ببر خیران - اژدهای ÷نهان بود که جایزه بهترین فیلم خارجی زبان رو گرفت ) که نقش هاشونو جیک گلینهال و هیث لجر بازی می کنن !! ) که تا حالا جایزه بهترین فیلم انستیتو فیلم بوستون و LA رو گرفته - مونیخ محبوب من - و ابلته شب بخیر و موفق باشی که فیلم جدید جرج کلونی هست ) هست ......... که تقریبا هر کدومشون تا حالا 2 جایزه معتیر رو گرفتن !!!!

ولی از همه جالب تر اینه که نامزدهای گلدن گلاب معلوم شدن و در نهایت تعجب مونیخ جایی در بین بهترین فیلمهای درام نداره ....... !!!!

ولی بازم باید بگم که فیلم جدید آنگ لی (Brokeback Mountain) بدون شک و متاسفانه یکی از بهترین فیلمهای سال هست ...... و رقابت اصلی در اسکار بین آنگ لی و اس÷یلبرگ هست ........

راستی نمیدونمن شنیدید یا نه ولی کم÷انی ÷ارامونت کم÷انی دریم ورکز رو به ارزش 1.6 ملیارد دلار خرید !!!!!!

در مورد فیلم جدید آنگ لی صحبت زیاد شده ........

باید صبر کنیم تا اکران کامل بشه بعد ....... ولی اینجوری که بوش میاد خیلی عجیبه که فیلم NC-17 نشده !!!
بهیمن دلیل هم خیلی ها میگن شانس خیلی اسکاری شدنش کمه !!!!

ابلته چند تا فیلم ÷ر سر و صدای دیگه هم هستن از جمله capote که بنظر میاد اسکار بهترین بازیگر مرد رو میگیره ........
من استارت رو زدم

شما هم بحث رو ÷ی بگیرین تا یه بحث جالب رو شروع کنیم !!!

ایم لینک نامزدهای گلدن گلاب امسال :

یک نکته هم بگم در مورد مونیخ که سفارت اسرائیل در امریکا گفته که مطمئنا هیچ یهودی از این فیلم استقبال نمی کنه که با توجه به قدرت یهودی ها نمیشه انتظار اسکار زیادی از مونیخ داشت . متاسفانه برای طرفداران استیون !!!!

-----------------------

باز هم میگم اسکار داغی در ÷یش داریم .. جنگ اصلی در رشته بهترین کارگردانی است !!:

اس÷یلبرگ - دیئید کراننبرگ - آنگ لی - جورج کلونی - ÷یتر جکسون - وودی آلن و حتی شاید کلینت ایستوود (اگه فیلمش برسه )

خودتونو آماده کنید !!

آخرین ویرایش:
سلام
یعنی دوستان نمی دونید ÷ر خرح ترین فیلم تاریخ سینما کلئو ÷اترا است با هزینه 287 ملیون دلار !!!!!!!

کلئو پاترا محصول چه سالی هستش چون من فقط 1 فیلم پیدا کردم مه هزینه سختش 44 میلیون و محصول سال 1963هستش.
خوب تنها توجیحی که برا این لیست وجود داره اینه که دلار رو به نرخ روز حساب کردن .
والا عمرا اگر کلئوپاترا 287 میلیون دلار خرج ورداشته باشه .
بچه ها اينم عكس بلاد رين البته فكر كنم ديده بودين من خودم به شخصه از بازي هايي كه به فيلم بشن خيلي خوشم نمياد چون عقيده دارم باعث خراب كردن بازي ميشه ولي اگه پرنس رو بسازن خيلي عالي ميشه.....
میلاد من که با هنرپیشه هاش خیلی حال کردم .
مخصوصا مایکل مدسن اگر درست خونده باشم .
اگه بد گفتم و نظرم با نظر دوستان فرق داره ببخشید.من یک منتقد نیستم.من فقط یک بیننده هستم.
محمد رضا خیلی خوب گفتی .
ولی کاشکی نگفته بودی که راک آخرش میمیره .
باز هم میگم اسکار داغی در ÷یش داریم .. جنگ اصلی در رشته بهترین کارگردانی است !!:

اس÷یلبرگ - دیئید کراننبرگ - آنگ لی - جورج کلونی - ÷یتر جکسون - وودی آلن و حتی شاید کلینت ایستوود (اگه فیلمش برسه )

خودتونو آماده کنید !!
اسپیلبرگ که جنگ دنیاها و مونیخ رو داره . کراننبرگ هم که تاریخچه خشونت رو داره .
آنگ لی و کلونی رو هم که خودت گفتی .
پیتر جکسن هم که تابلو هه .
میشه فیلمهایه وودی آلن و کلینت ایستوود رو هم بگی ؟
( راستی مونا چرا در باره فیلم آنگ لی کلمه " متاسفانه " رو به کار بردی ؟ )

خوب تنها توجیحی که برا این لیست وجود داره اینه که دلار رو به نرخ روز حساب کردن .

والا داریم در مورد دلار صحبت میکنیم نه ریال یا تومن که نون اول انقلاب 2 تومن بود الان 200 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :exclaim:

آخرین ویرایش:
توجیحت کاملا درسته..این فیلم تنها و تنها حدود 40 ملیون دلار هزینه داشته اما اگر بخوان هزینه ی این فیلم را با دلار امروز محاسبه کنند هزینه ی فیلم 270 میلیون دلار میشد...این فیلم محصول 1963 هست

والا داریم در مورد دلار صحبت میکنیم نه ریال یا تومن که نون اول انقلاب 2 تومن بود الان 200 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟*
بیین اگه در دانشگاه و یا جاهای دیگه واحد اقتصاد پاس کرده باشی میدونی که ارزش پول بمرور زمان کم میشه و این اصل برای تمام واحد ها ی پولی صدق میکنه اما روند سرعت کاهش ارزش پول در کشور های مختلف بنا به عواملی همچون تورم و ... متفاوته..

نوشته شده توسط mona2004:

ولی این چند روزه خیلی از انجمنها کاندیداها و حتی برندگان خود رو اعلام کردن
که اینجوری که بوش میاد رقابت اصلی بین 3 فیلم (Brokeback Mountain (فیلم جدید آنگ لی که در باره 2 ÷سر gay هست (آخرین کار آنگ لی اگ یاتون باشه ببر خیران - اژدهای ÷نهان بود که جایزه بهترین فیلم خارجی زبان رو گرفت ) که نقش هاشونو جیک گلینهال و هیث لجر بازی می کنن !! ) که تا حالا جایزه بهترین فیلم انستیتو فیلم بوستون و LA رو گرفته - مونیخ محبوب من - و ابلته شب بخیر و موفق باشی که فیلم جدید جرج کلونی هست ) هست ......... که تقریبا هر کدومشون تا حالا 2 جایزه معتیر رو گرفتن !!!!

ولی از همه جالب تر اینه که نامزدهای گلدن گلاب معلوم شدن و در نهایت تعجب مونیخ جایی در بین بهترین فیلمهای درام نداره ....... !!!!

ولی بازم باید بگم که فیلم جدید آنگ لی (Brokeback Mountain) بدون شک و متاسفانه یکی از بهترین فیلمهای سال هست ...... و رقابت اصلی در اسکار بین آنگ لی و اس÷یلبرگ هست ........

راستی نمیدونمن شنیدید یا نه ولی کم÷انی ÷ارامونت کم÷انی دریم ورکز رو به ارزش 1.6 ملیارد دلار خرید !!!!!!

در مورد فیلم جدید آنگ لی صحبت زیاد شده ........

باید صبر کنیم تا اکران کامل بشه بعد ....... ولی اینجوری که بوش میاد خیلی عجیبه که فیلم NC-17 نشده !!!
بهیمن دلیل هم خیلی ها میگن شانس خیلی اسکاری شدنش کمه !!!!

ابلته چند تا فیلم ÷ر سر و صدای دیگه هم هستن از جمله capote که بنظر میاد اسکار بهترین بازیگر مرد رو میگیره ........
من استارت رو زدم

شما هم بحث رو ÷ی بگیرین تا یه بحث جالب رو شروع کنیم !!!

ایم لینک نامزدهای گلدن گلاب امسال :

یک نکته هم بگم در مورد مونیخ که سفارت اسرائیل در امریکا گفته که مطمئنا هیچ یهودی از این فیلم استقبال نمی کنه که با توجه به قدرت یهودی ها نمیشه انتظار اسکار زیادی از مونیخ داشت . متاسفانه برای طرفداران استیون !!!!

-----------------------

خودتونو آماده کنید !!

منم كه گفتم كه كينگ كونگ پرخرج ترين نيست ولي خوب سال 1973 هم 40 ميليون براي خودش پولي بوده و به نظر من بايد فيلمهاي قديمي رو به دلار روز حسابشون كرد .....

در مورد اسكار بايد بگم تورو خدا اين کلینت ایستوود نياد كه اسكار به .... كشيده ميشه همه داورانش طرفداراشن فقط دعا مي كنم كه نياد براي اسكار
جوايز گولدن گلاب هم هر كي هر چي برد معمولا براي اسكار بر عكس ميشه ( يعني نمي بره ) ولي بعضي از سالها استثنا’ هست .

آقا پرهام در مورد Blood Rayne باید بگم درسته بازیگراش عالین ( کریستانا لوکن ( ترمیناتور 3 ) + مایکل مدسن ( کیل بیل و سین سیتی ) + Michelle Rodriguez ( سوات ) + Ben Kingsley ( خانه از ماسه و مه ) تاریخ اکرانش هم 6 ژانویه هست ولی کمپانی سازندشو تا حالا اسمشم نشنیده بودم :
[size=-1]
Romar Entertainment​
آقا محمد رضا خیلی عالی نقد کردین من کجاش نقد نویس خوبی هستم بعد هم فکر نمی کنم تعداد فیلم هایی که دیدم تا حالا 100 تا بشن چه برسه به 2000 تا :exclaim:

[/size]​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or