alprh
کاربر سایت
قبل از هر چیز درگذشت مرحوم منوچهر نوذری رو به تمامی هنر دوستان تلیت عرض میکنم.نوشته شده توسط mona2004:vhsjdراستی یک چیز دیگه که به نیابت میلاد درام جواب میدم >>>
به باور من شهرا آغداشلو تمام این کارها داره میکنه بعنوان یه مبارزه منفی علیه رژیم ...... خوب اینا درست که همه چی تحرم میشیم ....... ولی خوب همین تحریم باعث سقوط یا تحول نظام میشه دیگه
اگه همین جور بشینیم که تا صد سال دیگه هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد که .......
باید این نظام تضعیف بشه یا نه ؟؟؟
فکر کنم یخورده بهزاد جان سختی کشیدن می ارزه به اینکه بعد از یک دوره سختی شادی (میگم بازم شاید ) یک عمر خوش زندگی کنی و اینقدر در تگتناهای مختلف نباشیم
اینو ما باید قبول کنیم که دیگه واقعا بسه از بس بازی مفات بازی کردیم از بس ویندوز مفت نصب کریم از بس ....... ما هم باید به جایی برسیم که حمایت کنیم از سازندگان .......
ابلته این هم خودش جای بحث داره بازم . ولی نمی خوام بحث منحرف بشه .... چون دیگه اونقت هیچ ربطی به این تاپیک نداره !!!!
در مورد ویندوز هم عرض کنم که جریانه همون اسب تراوا هستش .
من هیچ شعری در این مورد سراغ ندارم شرمنده .......
یعنی یک اصطلاح یزدی هست براش ولی خوب بی خیل چون قاعدتا هیچیشو نمی فهمید .....
!!!
متاسفانه دیشب یه پست دادم اما نمیونم چرا اصلا سند نمیشد.
تحریم یه کشور مثل ایران 2 پیامد داره :
1- پیشرفت متوسط در صنعت
2- در صورت بروز هرگونه کمبود تنفر مردم نصبت به کشوری که تحریم کرده.
من تعجب میکم . چرا آخه مردم کشور ما اینقدر زود باورند . 99% همینا که دارن توی ماهواره ها دل ما رو به حرکات خارج کشور خوش میکنن دست نشونده همین رژیم هستند تا ما رو از حرکات داخلی غافل کنن .میخوان که غافل باشیم از اینکه سرنوشت ما دست خودمونه . اونا هیچ کاری واسمون انجام نمیدن و نخواهند داد .
خداییش من یه چیزایی میدونم که اگه بخوام بیان کنم اشک همتون در میاد .
اما نه جاش اینجاست نه میشه تو پست همشو مطرح کرد .
ویندوز هم که دزد از آب در اومد
00اتفاقا سیستم دزدی اطلاعات ویندوز از کامپیوتر رو یه ایرانی تونست متوجهش بشه .
آخرین ویرایش: