Movie Center

نوشته شده توسط mona2004:
vhsjdراستی یک چیز دیگه که به نیابت میلاد درام جواب میدم >>>

به باور من شهرا آغداشلو تمام این کارها داره میکنه بعنوان یه مبارزه منفی علیه رژیم ...... خوب اینا درست که همه چی تحرم میشیم ....... ولی خوب همین تحریم باعث سقوط یا تحول نظام میشه دیگه
اگه همین جور بشینیم که تا صد سال دیگه هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد که .......
باید این نظام تضعیف بشه یا نه ؟؟؟
فکر کنم یخورده بهزاد جان سختی کشیدن می ارزه به اینکه بعد از یک دوره سختی شادی (میگم بازم شاید ) یک عمر خوش زندگی کنی و اینقدر در تگتناهای مختلف نباشیم

اینو ما باید قبول کنیم که دیگه واقعا بسه از بس بازی مفات بازی کردیم از بس ویندوز مفت نصب کریم از بس ....... ما هم باید به جایی برسیم که حمایت کنیم از سازندگان .......
ابلته این هم خودش جای بحث داره بازم . ولی نمی خوام بحث منحرف بشه .... چون دیگه اونقت هیچ ربطی به این تاپیک نداره !!!!
در مورد ویندوز هم عرض کنم که جریانه همون اسب تراوا هستش .
من هیچ شعری در این مورد سراغ ندارم شرمنده .......
یعنی یک اصطلاح یزدی هست براش ولی خوب بی خیل چون قاعدتا هیچیشو نمی فهمید .....
!!!
قبل از هر چیز درگذشت مرحوم منوچهر نوذری رو به تمامی هنر دوستان تلیت عرض میکنم.
متاسفانه دیشب یه پست دادم اما نمیونم چرا اصلا سند نمیشد.
تحریم یه کشور مثل ایران 2 پیامد داره :
1- پیشرفت متوسط در صنعت
2- در صورت بروز هرگونه کمبود تنفر مردم نصبت به کشوری که تحریم کرده.
من تعجب میکم . چرا آخه مردم کشور ما اینقدر زود باورند . 99% همینا که دارن توی ماهواره ها دل ما رو به حرکات خارج کشور خوش میکنن دست نشونده همین رژیم هستند تا ما رو از حرکات داخلی غافل کنن .میخوان که غافل باشیم از اینکه سرنوشت ما دست خودمونه . اونا هیچ کاری واسمون انجام نمیدن و نخواهند داد .
خداییش من یه چیزایی میدونم که اگه بخوام بیان کنم اشک همتون در میاد .
اما نه جاش اینجاست نه میشه تو پست همشو مطرح کرد .
ویندوز هم که دزد از آب در اومد
00اتفاقا سیستم دزدی اطلاعات ویندوز از کامپیوتر رو یه ایرانی تونست متوجهش بشه .

آخرین ویرایش:
آخ جون دعوا (بحث؟!)
خب..
اول از همه بگم بحث الکی پیج خوردش و با یک صفحه این بحث تموم شده بود ولی همه خواستند نظرات خودشون رو بکوفن رو میز!
چون تو این دو صفحه نقل قول بازی زیاد بود دیگه نقل قول نمیکنم
34.gif

خب اول اینکه خوده کشور امریکا دنبال سوژه هست و این ربطی به ما نداره...کلا تاریخ ثابت کرده که سیاست مدارهای امریکا همیشه میخواستند مردمشون و کشورهای دیگه از یک چیزی بترسند...یه زمانی رواج کمونیست بود و مک کارتیسم و جنگ سرد یه زمانی ترس از نازیسم بود حالا هم ترس از تروریست..این قانون اون کشور هست...و یکی از راههای رسیدن به این ترس رسانه هست و به تصویر کشیدن توهم این ترس..
حالا برای طبیعی بودن این توهم هر کاری میکنن یا میان چاپلین و والت دیزنی رو به مخاکمه میکشونن یا میان اغداشلو رو میازن تو صحنه...
حالا اینکه اغداشلو خوب کرد یا بد کرد یه مسئله هست..:
ببینید سینمای امریکا یعنی حرفه و حرفه ای به تمام معنا ...یعنی اینکه اگه بروس ویلیس نقش یک مرد gay رو بازی کنه یا نقش جان سخت فرقی براشون نداره یا جولی نقش که فاحشه رو بازی کنه وبعد بیاد تام ریدر رو بازی کنه یا... اصل بازی هست و بعد از دیدن اون فیلم ماهیت کاراکتر اون بازیگر برای تماشاگر از بین میره چون تماشاگر هم حرفه ای هست و به حاشیه نمیره...ولی ایرانی :
چند نفر ما لولایی رو برای همیشه خشایار نمیبینیم! یا... پس این ربطی به خوده اعداشلو یا مردم ساکن اونجا یا سازنده ها نداره مشکل از ماست که کسی که تو نقشی بازی میکنه فکر میکنیم فکر میکنیم حتما خودشو بازی میکنه پس اگه تو فیلم ایرانی نقش تروریست هست پس واقعا ایرانی تروریست هست !! این استنباط خودمون هست رو خودمون مثل تیر رو به هوا انداخته میشه!
اگرم بهمون بر میخوره که چرا ایرانی رو سوژه کردن(که انگار فقط تو یک سیزنشن انجوری بوده!؟) نصفش بر میگرده به حرفهایی که اول زدم و نصفشم بر میگرده به خودمون...چون ما کتری روی گاز هستیم هر وقت گاز رو خاموش کنند بی بخار میشیم هر وقت هم که کتری روشن بشه بخار بی اثر!! برای همین هر جوری بخوان ما رو نشون میدن و این از ماست که بر ماست ....
ما اگه کشورمون برامون ارزش داشت به جای فیلم ساختن از ایران بعد از حمله اعراب یک فیلم از خمله کوروش به روم یا ساختن تخت جمشید یا پارسارگاد یا هر چیزی که حرفی از ریشه اصلی ما بزنه ...
چقدر ژاپن فیلم برای ایین سامورایی ها ساخت تا فرهنگ سامورایی رو به جهان نشون بده نمونه اش جنگ معروفی که کوروساوا به تصویر کشید.. ثمره اش رو دیدیم ghostdog جارموش یا سامورایی یا همین آخرین سامورایی کروز یا... و الان هست که ژاپنی هارو با فرهنگ سامورایی و اصیلشون مورد احترام قرار میدن و حتی کامی کازه ها رو هم تحسین میکنند....
پس مشکل از ماست که هیچ کاری نمیکنیم(تبلیغ حقیقی) توقع داریم دیگران که برای ما تبلیغ منفی نکنه!
تو چلچراغ میخوندم در یک سفرنامه طرف از چند تا ژاپنی میپرسیده من از ایران میومدم میگفتند ایران؟؟... کجای اسیا هست!!!!
حالا ما بیایم در باره برادر زاده همسایه امام حسن فیلم بسازیم و اونو به جهان نشون بدیم....
هر طرف این بحث رو میزنی به سیاست و انتقادهای داخل ممیزی میره و تو این زمونه تا سنت بالای 35 سال نره ادم حسایت نمیکنند پس حرف نزنیم بییرته...
فعلا

سلام به همه دوستان

براي جلوگيري از بسته شدن تاپيك بهتره كه بحث به وجود امده رو به اتمام برسونيد و بعد از اين پست چيزي در اين مورد ارسال نكنيد.

با تشكر

سلام
قبل از هر چیز در گذشت منوچهر نوذزی رو به همه مردم ایران و به خصوص اهالیه هنر تسلیت میگم .
روحش شاد .
سلام به همه دوستان

براي جلوگيري از بسته شدن تاپيك بهتره كه بحث به وجود امده رو به اتمام برسونيد و بعد از اين پست چيزي در اين مورد ارسال نكنيد.

با تشكر
منم دوباره مقادیری حرف داشتم که به خاطر قفل نشدن تاپیک بی خیال میشم .
=====
راستی کسی خبری از فروش افتتاحیه " کینگ کونگ " داره ؟
( یادش بخیر یه زمانی مونا از این کارا زیاد میکرد )
=====
میلاد اگر میشه داستان A Love Song For Bobby Long رو بنویس .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
قبل از هر چیز در گذشت منوچهر نوذزی رو به همه مردم ایران و به خصوص اهالیه هنر تسلیت میگم .
روحش شاد .

منم دوباره مقادیری حرف داشتم که به خاطر قفل نشدن تاپیک بی خیال میشم .
=====
راستی کسی خبری از فروش افتتاحیه " کینگ کونگ " داره ؟
( یادش بخیر یه زمانی مونا از این کارا زیاد میکرد )
=====
میلاد اگر میشه داستان A Love Song For Bobby Long رو بنویس .

ميگم فكر نمي كنم اقا پرهام گينگ كونگ حالا اكران بشه اخه جمعه تازه نارنيا اكران ميشه 4 روز بعد كينگ كونگ ؟ !!!! ولي خودمونيم مي خوام ببينم اين چه طرز اكران كردنه جفتشون فروشش.ن افتضاح ميشه نارنيا تو همون 4 روز 100 تا ميفروشه كينگ كونگ كه مياد فروشش نصف هم نميشه ميشه 25 تا فروش كينگ كونگ هم 50 تا

چشم اقو پرهام جمعه يه دور نگاش كنم ( مي خواين همين جا بزارم يا تو لانگ )؟

قبل از هر چیز در گذشت منوچهر نوذزی رو به همه مردم ایران و به خصوص اهالیه هنر تسلیت میگم
منم درگذشت منوچهر نوذری هنرمند بزرگ ایران را به همه تسلیت مبگم....روحش شاد

من یه سوال داشتم.
فیلم دزدان دریایی کارائیب 2 ریلیز شده ؟ اگه کسی دیده فیلم رو میشه یکم در موردش توضیح بده ؟

orlando_bloom1.jpg
deadmanschest1.jpg

نه دوست عزيز حالا حالا ها اكران نميشه تاريخ دقيق اكرانش 7 جولاي 2006 است تقزيبا تابستون ( تير ماه ) سال ديگه الان هم تبليقشو دادن بيرون كه در حال حاضر لينك ندارم بتون بدم (تو موي ليست بگردم تو پست بعدي انشالا ميزارم يا بچه ها زحمتش رو بكشن )

بعد يه چيزي البته شايد من اشتباه كنم ريليز يعني ازاد شدن مخصوص دي وي دي و بازي با هر چيز ديگس كه به بازار مياد ولي براي فيلمها بايد بگيم اكران

منم به نوبه خودم در گذشت منوچهر نوذري رو تسليت ميگم ....

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط kelark:
orlando_bloom1.jpg

deadmanschest1.jpg

نه دوست عزيز حالا حالا ها اكران نميشه تاريخ دقيق اكرانش 7 جولاي 2006 است تقزيبا تابستون ( تير ماه ) سال ديگه الان هم تبليقشو دادن بيرون كه در حال حاضر لينك ندارم بتون بدم (تو موي ليست بگردم تو پست بعدي انشالا ميزارم يا بچه ها زحمتش رو بكشن )

بعد يه چيزي البته شايد من اشتباه كنم ريليز يعني ازاد شدن مخصوص دي وي دي و بازي با هر چيز ديگس كه به بازار مياد ولي براي فيلمها بايد بگيم اكران

منم به نوبه خودم در گذشت منوچهر نوذري رو تسليت ميگم ....
من هم منظورم dvd فیلم بود . آخه شماره یک فیلم رو dvd اصلیشو خریدم. ولی مثل اینکه سالی دیگه باید برم سراغش.
در ضمن ممنون از عکس ها

man bana be dalayeli nemitunam farsi type konam .. sorry so much
midunam kheily sakhte (albathe baraye chat bazha nah vali khob ....... )

ageh eshtebah nakonam milad safhe pish milad goft biaeed pishbini oscar ro be rah bendazim

bayad begam keh ba vojood filme Munich pish bini digeh vojood nadare !!!!

ta hala 5 ta naghd faghat azash dar oomade hame behsh 5 dade
ta hala be la estesnae hame behesh lagahbe schindler 2 ro dadan
albateh axaran migan be paye schinler nemirese chun oon yeh filme tekrar nashodani hast vali bazam hame migan baz ham Nabegheye cinema MASTERPIECE afarid.......

----------------------

dar morede kong bayad begam keh man keh gooshehaiesho didam be nazar maid jelvehaye vizhas va be khosoos bazihash foghol adeh maskharast (albateh jackson neshoon dade keh baraxe SPielberg Bazigire khubi nist !!(
vali khob ta hala naghdhaye nesbatan khubi azash shode (fekr konam rooye 7-7.5 of 10 vayse !!)

dar morede forush HP4 ham faghat mitunam begam motasefam !!!!

albatehbaraye kong va Narnia ham motasefam chon oonha ham bichare bekhatere ham mipokan !!!!

Heyf ...........

vali DVDbazhaye aziz poolhatuno baraye kharide munich jame konid .........

Yek masterpiece digeh ......

way man keh bi sabranem montazere oscar hastam ......... !!!

(raswti shenidid . gharare shahrum nazeri 2 oscar hozur dashte bsahe (bazi ha migan ejra dare baziha migan faghat hozoor dare !!(

har kodumesh bashe bazam baraye ma eftekhare !!!! (

Dobareh gir nadida !!!

rasti mamad jan (nemitunam quote konam sorry !!( dar morede oscar ta hadi gabul daram bazi filmha alaki alaki oscri shodan (mesel shackspear in love va chicago ) vali bayad ghabul konim keh hollywood tajaligahe cinemahye jahane ......... hala khub ya bad ...... be hamin dalil ham oscar ham gole sar sabade javayeze jahan hast !!!!
HALA khub ya bad .. 2rost ya na 2rost !!!!

bazam sorry 4 finglish !!!!

Modiran khaheshan pakesh nakonan .... hosele nadaram baz type konam !!!!

سلام
کینگ کونگ رو که من خوندم که اکران شده .
البته فکر کنم حق با شما باشه .
چون تو یکی از میدونایه نیویورک و به وسیله 38 تا tv بزرگ برا مردم پخشش کردن . که حتما بلیط فروشی نداشته .
=====
مونا من هم خوندم که میخواد تو اسکار موسیقی سنتی ایرانی اجرا کنه .
منتها گفته بود تو سالنی که اسکار برگذار میشه . نه تو مراسم اسکار .
اگر کسی خبری داره بیاد بگه .
چشم اقو پرهام جمعه يه دور نگاش كنم ( مي خواين همين جا بزارم يا تو لانگ )؟
اگر تو هر 2 جاش باشه بهتره .
=====
مونا درباره کینگ کونگ باهات موافق نیستم .
من خودم چنتیکه از تیزرهاش رو از کامینگ سون دیدم . واقعا عالی بود .
مخصوصا جلوه های ویژش . بازیهاش رو که هنوز نمیشه قضاوت کرد .
ولی منم چنتا نقدی که دربارش خوندم از بازیهاش تعریف کرده بودن .

برای اولین بار در تاریخ موسیقی سنتی ایران گروه موسیقی شهرام ناظری،در سالن کداک تئاتر شهر لس آنجلس به اجرای برنامه می پردازد.این خبر تو روزنامه ایرانه.خلاصه بقیشم اینه که:کنسرت یازده دسامبره.بلیط هاشم تموم شده.به خیر از خودش .حافظ(پسرش) و سیاوش ناظری(فکر کنم برادرش) هم هست که سه تار و دف میزنن.یه نفرم از امریکا تو گروهشونه یه نفر از هند یه نفرم از تایوان.کنسرت قبلیشم بیست نوامبر تو نیویورک بوده.بعدشم آقا این قضیه که میگن کینگ کنگ گرونترین فیلم تاریخه درسته؟یعنی پوز وار آو د وردز رو زد؟

سلام
کینگ کونگ رو که من خوندم که اکران شده .
البته فکر کنم حق با شما باشه .
چون تو یکی از میدونایه نیویورک و به وسیله 38 تا tv بزرگ برا مردم پخشش کردن . که حتما بلیط فروشی نداشته .
=====
مونا من هم خوندم که میخواد تو اسکار موسیقی سنتی ایرانی اجرا کنه .
منتها گفته بود تو سالنی که اسکار برگذار میشه . نه تو مراسم اسکار .
اگر کسی خبری داره بیاد بگه .

اگر تو هر 2 جاش باشه بهتره .
=====
مونا درباره کینگ کونگ باهات موافق نیستم .
من خودم چنتیکه از تیزرهاش رو از کامینگ سون دیدم . واقعا عالی بود .
مخصوصا جلوه های ویژش . بازیهاش رو که هنوز نمیشه قضاوت کرد .
ولی منم چنتا نقدی که دربارش خوندم از بازیهاش تعریف کرده بودن .

سلام راستش شايد تبليغات بوده اقا پرهام كينگ كونگ همين چهارشنبه اكران ميشه تو همجا
در مورد اجراي موسيقي سنتي بايد بگم قراره تو سالن مراسم اسكار اجرا بشه نه تو خود مراسم اسكار ( به قولن يه كنسرت ولي داخل سالن اسكار )

منا خانم راستش خيلي زوده در مورد پيتر جكسون اين طوري قضاوت كرد تو فيلم لوردها خوب از همشون بازي گرفته اين نظر منتقدانه ( هاليوود نيوز ) من كه به شخصه از خودش و كاراش خيلي خوشم مياد كينگ كونگ از نظر جلوه هاي ويژه و طراحي صحنه واقعا محشره ......
در مورد اسكار هم بايد بگم تقريبا حق با شماست ولي خوب جلوه هاي ويژه من فكر مي كنم ( استار وارز بشه ) طراحي صحنه صدا ( كينگ كونگ ) ولي خوب بقولن صبر ميديم كانديدا مشخص يشه بعد پيش بيني مي كنيم.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا این قضیه که میگن کینگ کنگ گرونترین فیلم تاریخه درسته؟یعنی پوز وار آو د وردز رو زد؟

فكر نمي كنم اقا عماد War Of The Worlds گرونترين كه نيست ( والا نمي دونم گرونترين چي هست ) ولي كينگ كونگ خيلي بودجش بالا بوده فكر كنم 207 ميليون خرج داشته . War Of The Worlds خرجش 132 ميليون بوده ...

سلام
سلام راستش شايد تبليغات بوده اقا پرهام كينگ كونگ همين چهارشنبه اكران ميشه تو همجا
نوشته بود چون شهر محل وقوع داستان فیلم نیویورک هست اول برا مردم نیویورک نمایشش دادن .
مخصوصا نوشته بود نمایش .
میگن کینگ کنگ گرونترین فیلم تاریخه درسته؟یعنی پوز وار آو د وردز رو زد؟
درسته عماد .
با 208 میلیون دلار گرونترین فیلم تاریخ هست . ( یادم نیست که 208 بود یا 268 )

با 208 میلیون دلار گرونترین فیلم تاریخ هست . ( یادم نیست که 208 بود یا 268 )
طبق تخمين خود سازندگان فيلم چيزي در حدود 207 ميليون دلار در حاليكه بودجه ساخت war of world چيزي در حدود 132 ميليون دلار بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or