Behzadr
کاربر سایت
همین شهره آغداشلو که اینقدر بدشو میگید بهمراه شوهرش هوشنگ توزیع و پرویز و بنفشه صیاد از تناه معدود کسانی هستند که دارن مدام تئاترهای ایرانی رو روی صحنه های لس آنجلس می برن فقط برای اینکه فرهنگ این مرز و بوم رو زنده نگه دارن
هم باعث یادآوری اونایی بشن که اونجا هستن هم نشون دادن فرهنگهای ما به امریکاییها
البته من خيلي وقت هست كه مي بينم ايشون ديگه با همسرش روي صحنه نمي ره...
کجای تااریخ نوشته یک ایرانی با حجابش شناخته میشه ؟؟؟
كجاي تاريخ نوشته كه ما تروريسم هستيم.....كي داره اين طرز فكر رو بين مردم جهان رواج مي ده
چه جايي در دنيا بيشتر از هالييود مي تونه روي مردم دنيا تاثير بذاره
یه مسئله هم بگم که فکر کنم زیاد شلوغش کردیم این بحثو . ما هم یه امریکایی پیدا میکنیم که ایران زندگی میکنه بعد میام باش سریال 25 رو میسازیم !!!!!
كدم فيلم اعتراض آميز به اصطلاح ايران رفته آمريكا يا تو يه جمع آمريكايي
من با نظر اقا بهزاد و اقا فرزاد مخالفم : اولا ديگه مي دونين كه دنيا مارو حامي تروريست مي دونن غير از اينه و اينطور نيست
من در اين هيچ شكي ندارم....ولي رواج دادن اون چه سودي با حال ما داره....آيا غير اين هست كه سايتها بيشتر فيلتر بشه....اينترنت و حق قاوني اون از ايران سلب بشه (اين خودش يه دينا جريان داره) ماهواره ها قطع بشه...و هزار مكافات ديگه....
هر بازيگري اقا بهزاد يه نقشي رو ميتونه بازي كنه و گرنه كه همه رابرت دونيرو ميشدن ؟؟ بعد هم مشكل همه ايراني هاي خارج از كشور هميناست و گرنه ازشون فيلم نمي ساختن ؟؟؟
مشكل همه اين نيست كه بيان جو داخل ايران رو تروريست و افغان تبار توصيف كنند ( توهين به نژاد خاصي نشه)
شما دارين يه بازيگر رو با يه زن به اصطلاح روشن فكر مقايسه ميكنين ؟ اين خانم شيرين ابادي اگه واقعا مخالف بود يا روشن فكر حرفشو زد نه حالا كه خاموش شده
ترجيح مي دم در مورد اين موضوع بيشتر از اين من بحث رو ادامه ندم....نمي خوام كه دوستانم از من دلخور شن....
یعنی بهزاد جون تو اگه خیلی دور خیلی نزدیک 1 در هزادر سال نامزد بهترین فیلم (حتی خارجی زبان ) بشه خوشحال نمیشی
من که اون یک ماه تا اسکار رو خواب ندارم .. رک و راست ..... !!
من هم مث خودت هستم
شايد مث شماها زياد از هنر و سينما سرم نشه...ولي هميشه به دنبال اين بودم كه كجاي ايران نام ايران در حال درخشيدن در جهت مثبت هست
اينجا هرمشكلي هست بايد خودمون از حل كردن اون عاجز نباشيم....لازم نمي دونم كه وضعيت ما جوري ديگه (چه راست و چه دروغ) در جوي كاملا غير متوازعانه به تصوير كشيده بشه
رساتی بهزاد بنظر میاد خیلی خیلی از دست این سیستم حاکم بر کشور ما ناراضی هستی .... ولی نمی خوای وجهه کشورت خراب بشه ....... یعنی خیلی ناسیونالیست هستی اگه اشتب نکنم ...... نه ؟؟
سالها دل طلب جام جم از ما مي كرد آنكه خود داشت زبيگانه تمنا مي كرد