Movie Center

بهزاد جون و فرزاد جون واقعا از شما انتظار نداشتم این حرفو بزنید د مورد کسی که برای کشور شما افتخار آفریده . واقعا زشته که در موردش ایناط.ور حرف بزنید اونم شما تحصیل کرده ها ......

من به افتخارات ايشون كاري ندارم مونا جان...ولي چرا ايشون گير داده همش به اين فيلمهايي كه نشون دهنده اينه كه ايراني ها يا از كشورشون فرار كردن و يا اينكه مي تونن تروريست باشن...

چرا تا الان نقشي غير از اين رو بازي نكرده....

پس یعنی شما میگید حالا چون یک بازگیر مکزیکی توی شماهر سومش بازی کرده این به کشسورش خیانت کرده . نه هرگز !!! همه میدونن که امریکای جنوبی بخصوص مکزیک و آرژانتین مهرهای فساد و قاچاق جهان هستن

موقعيت تمام كشورها نمي تونه مث ايران باشه

ايراني كه همه جور فتنه گري تو خودمون داريم...حالا از اون ور هم هيزم اين آتيش رو زياد تر كردن به نفع حداقل ما نيست.....شايد دنيا و ايراني هاي خارج از كشور لذت ببرن كه يه ايراني در هالييود داره بازي مي كنه...ولي به چه قيمتي.....به قيمت فروختن وطن و هويت خودشون....

من هم اگه خارج از ايران بودم و مشكلاتم يك ميليلردم اينجا بود هميشه اين هنر پيشه رو تحسين مي كردم....ولي وقتي ميان انبوه گرفتاري ها هر روز غوطه ورم چرا بايد از اين نمك پاشي ها خوشحال شم و افتخار كنم

افتخار من اين هست كه دارم با اين شرايط به هر نحوي شده تو اين كشور زندگي مي كنم و زنده مي مونم...

پس از کسی که 25 سال هست امریکا هست انتظار نداشته باشید که چون اسما ایرانی هست تو فیلمش مثلا سکس نداشته باشه !!!

منظور من رو متوجه نشدي...خود فروشي هميشه به سكس خاتمه پيدا نمي كنه....خود فروشي مي تونه فروختن هويت باشه...مي تونه فروختن ريشه و.....ولش كن....بي خيال

منظور من رو متوجه نشدي...خود فروشي هميشه به سكس خاتمه پيدا نمي كنه....خود فروشي مي تونه فروختن هويت باشه...مي تونه فروختن ريشه و.....ولش كن....بي خيال
اختیار دارید .. کالما منظورتو متوجه شدم ........
منظومر نمونه ای بود لز ریزه کاریهای فرهنگ اونجا ......
اینقدر بابا خنگ و بدبین نیستم که !
من به افتخارات ايشون كاري ندارم مونا جان...ولي چرا ايشون گير داده همش به اين فيلمهايي كه نشون دهنده اينه كه ايراني ها يا از كشورشون فرار كردن و يا اينكه مي تونن تروريست باشن...

چون اعتقادش اینه
اگه 2-3 بازی که اومد توی Voa و مصاحبه کرد رو گوش داده باشه میتونی کلما اینو درک کنی ......
اون ضد این جمهوری هست . یعنی تقریبا اکثر کسانی که توی اکریما هستن ضد این جمهوری هست . حالا خوب یا بدشو کاری ندرایم !!
موقعيت تمام كشورها نمي تونه مث ايران باشه

ايراني كه همه جور فتنه گري تو خودمون داريم...حالا از اون ور هم هيزم اين آتيش رو زياد تر كردن به نفع حداقل ما نيست.....شايد دنيا و ايراني هاي خارج از كشور لذت ببرن كه يه ايراني در هالييود داره بازي مي كنه...ولي به چه قيمتي.....به قيمت فروختن وطن و هويت خودشون....
بقول معروف آیب از سر ما گشذشته حالا چه یک وجب چه صد وجب .......
حال این فیلم فکر میکنی قراره هویت کشور مارو بدتر کنه نه هرگز . ما در همه جای جهان چه راست چه دروغ و اشتباه بعنوان تروریست شناخته میشیم .....
بنظر من قرار نیت این فیلم دیگه قرا نیست بدترش کنه ...... این فقط یک فیلمه .......

اینها بازیگرن بهزاد جان ....... حال هدیه تهرانی رفت تبلیغ هاشمی رو کرد توی انتخابات بازیگر بدیه ؟؟؟ نه
فقط و فقط برای پوله اینا ......

اشتب نشه من هرگز نمی گم کار خوبی که شهره که رفته تو این فیلم بازز کرده
من میگم نباید ازش خرده بگیریم که چرا بازی کرده . او بازیگره و از معدود بازیگران زن ایرانی در امریکا .. خوب چه کسی بهتر از او ؟؟؟

چون اعتقادش اینه
اگه 2-3 بازی که اومد توی Voa و مصاحبه کرد رو گوش داده باشه میتونی کلما اینو درک کنی ......
اون ضد این جمهوری هست . یعنی تقریبا اکثر کسانی که توی اکریما هستن ضد این جمهوری هست . حالا خوب یا بدشو کاری ندرایم !!

وقتي تو يه كشتي هستي و داره غرق ميشه همه با هم غرق ميشم....(چه مثالي زدم)

حالا ما تو ايران هستيم...به حكومت هم اصلا كاري ندارم....ولي هميشه اولين تاثير اين مشكات مستقيم به طرف افراد جامعه بوده...نه جمهوري!

حالا اگه چب لاي چرخ هم گذاشته بشه كه ديگه بدتر....

من میگم نباید ازش خرده بگیریم که چرا بازی کرده . او بازیگره و از معدود بازیگران زن ایرانی در امریکا .. خوب چه کسی بهتر از او ؟؟؟

من ازش خورده نمي گيرم....ولي افتخار هم براي من نيست....

اختیار دارید .. کالما منظورتو متوجه شدم ........
منظومر نمونه ای بود لز ریزه کاریهای فرهنگ اونجا ......
اینقدر بابا خنگ و بدبین نیستم که !

sory

شايد يكي ديگه از دلايل بازي كردن ايشون در اين نقش ها هم حمايت ايراني هاي مقيم آمريكا از فيلمهاي ايشون باشه

اين هم يه نوع سياست هست كه مي تونه حامي هاي دهن بين رو براي خودش جمع كنه.....كساني كه كنار گد نشسته مي گن لنش كن

من جدا متوجه نمیشم منظور آقا بهزاد و مونا خانوم از این دعوا ها چی هست .
من که گفتم ما تو ایران داریم روزی 1000 تا فیلم و سریال علیهشون میسازیم .
اونا هم میان همین کارو میکنن .
این به اون در
در ضمن مطمئن بشید که اگه قصدی از ساختن این فیلم وجود داشته باشه توهین به مردم ایران نیست به حکومت ایرانه .چیزه تازه ای که نیست .
اگه این خانم هم بازی میکنه واسه پول بازی میکه نه برای بد نامی دولت ما یا معرفی مردم ما یا هر چیز دیگه.
امیدوارم این بحث به خوبی و خوشی تموم بشه قبل از اینکه تایپیک امشو نبر بشه.

بابا علی جان منو بهزاد کی جنگ کردیم
فکر کنم بهزد یکی از بهترین دوستان من بوده هم توی بازیدات هم بازی سنتز
اینا بحثه . بحثه شیرینی تاپیک هست (؟!!) آخرشم به نتیجه نمی رسه یخورده صفحه پر میکنه حال میده !!

ولی جدای از شوخی من که گفتم مساله ما ساختن فیلم بر ضد ایرانیها نیست اون که تیو کراش هم بر ضد یک ایرانی حرف زده
مساله اینه که چرا یک ایرانی رفته توی فیلمی که تروریست بودن ایرانیها رو نشون میده بازی کرده همین !!

دشمنت Sorry
من ازش خورده نمي گيرم....ولي افتخار هم براي من نيست....
من واقعا افتخار میکنم که یک ایرانی نامزد جایزه اسکار شده . شاید اهمیت این نامزدی رو نمیدونی . اگه میدونستی مطمئنا اینو نمی گفتی ........ ابلته مطمئنم که میدونی ولی چون یخورده ضد ایران بازی کرده باهاش بد شدی ....... نه ؟؟

ولی حالا جدای از بهزاد من موندم چرا همه آن قدر که باید و شاید از این شهره آغداشلو خوششون نیومده ....... هم او و هم شیرین عبادی .......
دولت و رسانه های ما که معلومه چرا .......... خودتونم می دونید

بازم میگم بریا کسانی مثل علی جان که براشون سوتفاهم شده که این بحثها باعث خدای نکرده خوصمت بین من و بهزاد و دیگری میشه باید بگم که اینهای فقط بحثه ..... نه جنگی هست و نه کتک کاری و نه هیچی ......

مگه نه بهزاد جان ؟؟

ضمن مطمئن بشید که اگه قصدی از ساختن این فیلم وجود داشته باشه توهین به مردم ایران نیست به حکومت ایرانه .چیزه تازه ای که نیست .

خوب حالا كه ما محكوم هستيم در اين حكومت زندگي كينم تمامي خوب ها و بدها هم در اين محكوميت ما نقش دارن.....يعني تاثير مستقيم اين توهين ها اول روي ما هست...

اینا بحثه . بحثه شیرینی تاپیک هست (؟!!) آخرشم به نتیجه نمی رسه یخورده صفحه پر میکنه حال میده !!

غير از اين هم نيست...راستش از آخرين بحث من 1 سال مي گذره....من سر جريان مستند هاي شبكه هاي سويس با علي آقا يه بحث 8 صفحه اي كردم....

از اين بحث هم خيلي چيزها ياد مي گيرم....هيچ وقت هم حاضر نيستم به هيچ دوستانم رو هم از خودم برنجونم....

ولی جدای از شوخی من که گفتم مساله ما ساختن فیلم بر ضد ایرانیها نیست اون که تیو کراش هم بر ضد یک ایرانی حرف زده
مساله اینه که چرا یک ایرانی رفته توی فیلمی که تروریست بودن ایرانیها رو نشون میده بازی کرده همین

من هم يه ساعت دارم بال بال مي زنم براي همين هست....دليلش هم هموني هست كه گفتم...جلب اعتماد ايراني هاي مقيم آمريكا

من واقعا افتخار میکنم که یک ایرانی نامزد جایزه اسکار شده . شاید اهمیت این نامزدی رو نمیدونی . اگه میدونستی مطمئنا اینو نمی گفتی ........ ابلته مطمئنم که میدونی ولی چون یخورده ضد ایران بازی کرده باهاش بد شدی ....... نه ؟؟

خوب اگه به اين باشه فيمل سينمايي خيلي دور و خيلي نزديك هم در چند رشته نامزد شده...اين افتخار نداره...مي دونم الان چند نفر مي يان و اينو مسخره مي كنن....ولي هميني كه اسم اسكار روي اين فيلم اومده خودش بايد از نظر شماها هم افتخار باشه

هم او و هم شیرین عبادی

من به ايشون احترام مي ذارم...

مگه نه بهزاد جان ؟؟

smile.gif

نوشته شده توسط mona2004:

مساله اینه که چرا یک ایرانی رفته توی فیلمی که تروریست بودن ایرانیها رو نشون میده بازی کرده همین !!
اشتباه از طرز بیان من بود . منظورم از دعوا گیر دادن به یه موضوعه مثل یه ابر الکترونی که هی میره این ور و اونور
خوب حالا كه ما محكوم هستيم در اين حكومت زندگي كينم تمامي خوب ها و بدها هم در اين محكوميت ما نقش دارن.....يعني تاثير مستقيم اين توهين ها اول روي ما هست...
نامزد ایرانی؟؟
چه چیزه این خانم به غیر از اسمش شبیه ایرانیاس ؟؟
اگه ایرانی بود کاری نمیکرد که ایرانیا حالا هر کس حکومتی یا غیر حکومتی ناراحت بشن.
فکر کنم هنوز شون پن از اون ایرانی تره چون چند وقت پیش یه سر اومد اینجا.
ولی حالا جدای از بهزاد من موندم چرا همه آن قدر که باید و شاید از این شهره آغداشلو خوششون نیومده ....... هم او و هم شیرین عبادی .......
دولت و رسانه های ما که معلومه چرا .......... خودتونم می دونید

بازم میگم بریا کسانی مثل علی جان که براشون سوتفاهم شده که این بحثها باعث خدای نکرده خوصمت بین من و بهزاد و دیگری میشه باید بگم که اینهای فقط بحثه ..... نه جنگی هست و نه کتک کاری و نه هیچی ......
1- به نقل قول بالا توجه کنید.
2- شما چرا خانم عبادی رو با این خانم مقایسه میکنید!!!!
خانم عبادی اگه همه بگن نه وی من میگم افتخار این مر و بوم هستش . به دلیل اینکه روحیه عدالت خواه و صلح جوی ایرانی رو نشون دادن دوما برگشتن ایران و اگه اعتراضی هم داشتن رو در رو گفتن.
نه مثل این خانم که هممون رو تروریست کرده .
58.gif

وای . یکی دیگه هم اضاف شد !!!

نامزد ایرانی؟؟
چه چیزه این خانم به غیر از اسمش شبیه ایرانیاس ؟؟
اگه ایرانی بود کاری نمیکرد که ایرانیا حالا هر کس حکومتی یا غیر حکومتی ناراحت بشن.
فکر کنم هنوز شون پن از اون ایرانی تره چون چند وقت پیش یه سر اومد اینجا
خیلی جالبه
علی جان آخه میتونه بیاد ایران و نیومده ؟؟ نه جون مایی میتونه باید و نیومده ؟؟؟

همین شهره آغداشلو که اینقدر بدشو میگید بهمراه شوهرش هوشنگ توزیع و پرویز و بنفشه صیاد از تناه معدود کسانی هستند که دارن مدام تئاترهای ایرانی رو روی صحنه های لس آنجلس می برن فقط برای اینکه فرهنگ این مرز و بوم رو زنده نگه دارن
هم باعث یادآوری اونایی بشن که اونجا هستن هم نشون دادن فرهنگهای ما به امریکاییها ........
پس خیلی هم یکطرفه نرید خواهشا !!
- شما چرا خانم عبادی رو با این خانم مقایسه میکنید!!!!
خانم عبادی اگه همه بگن نه وی من میگم افتخار این مر و بوم هستش . به دلیل اینکه روحیه عدالت خواه و صلح جوی ایرانی رو نشون دادن دوما برگشتن ایران و اگه اعتراضی هم داشتن رو در رو گفتن.
نه مثل این خانم که هممون رو تروریست کرده .
من به ايشون احترام مي ذارم...
شما روستان تحصثیل کرده بنده بله .. ولی برید تو مردم ببینید چی میگن
اونا میگن فقط چون این خانم محرتم بدون حجاب رفته جایزه رو گرفته خوب پس ایرانی نیست !!!!!!!!!!!!!!!
کجای تااریخ نوشته یک ایرانی با حجابش شناخته میشه ؟؟؟

بهتره وارد بحثای تاریخی و سیاسی نشم بی خیل .......
اشتباه از طرز بیان من بود . منظورم از دعوا گیر دادن به یه موضوعه مثل یه ابر الکترونی که هی میره این ور و اونور
Ok !
از اين بحث هم خيلي چيزها ياد مي گيرم....هيچ وقت هم حاضر نيستم به هيچ دوستانم رو هم از خودم برنجونم....
Me 2 ~!

این رو که در مورد تئاتر گفتین من اطلاع نداشتم . ببیخشید از این حرفی که زدم ولی شما سوال من رو جواب ندادید .
آیا بازی در این فیلم فرهنگ ما رو زنده نگه میداره . البته سریال منظورم بود.

من خودم رو در اندازه اي نمي دونم كه در بحث شما بزرگان ( طبق معمول هم اينجا كوچكترم ) شركت دخالت كنم ولي يه چيزي ميخواستم بگم اونم اينه :

اميدوارم با حرفم كسي رو نرنجونم .

بنظر من که این فیلم یک توهین به ایرانی هاست...آخه ایرانی ها که تا بحال چه عملیات تروریستی علیه آمریکا انجام دادند که حالا اومدن ازش فیلم ساختن..من واقعا برای شهره آغداشلو متاسفم که در این فیلم بازی کرد....

براي شهرت اين خانم وطن خودشو فروخته....حتما خودشم مي تونه بفروشه

من با نظر اقا بهزاد و اقا فرزاد مخالفم : اولا ديگه مي دونين كه دنيا مارو حامي تروريست مي دونن غير از اينه و اينطور نيست ؟ ؟ بهد هم روزي 100 تا فيلم چرت ايراني ها ميسازن توش به امريكا توهين كرده حالا تو امريكا تو يكي از بهترين و پرطرفدارترين سريال هاش در مورد 20 تا ايراني تروريست نشون بده توهين به ملت ايران كرده ؟ بعد هم فيلمش كه داستان واقعي نيست كه بيان ازش فيلم بسازن. يه داستانه مثل سزن هاي قبليش ....

اقا بهزاد براي ما افتخاره كه يه ايراني كانديد اسكاربشه بعد هم شخصيت يه نفر با بازي در يك فيلم نه خراب ميشه نه كاري كرده كه شما بش ميگين خودفروشي مگه كشورشو براي يه سري منافعي فروخته كه شما بش ميگين خود فروشي ؟؟؟ بعد هم فرهنگ ها خيلي باهم فرق داره ما در يك با فرهنگ غني زندگي مي كنيم ااونا چيزي به نام فرهنگ ( فرهنگشون تو 4 كلمه خلاصه ميكنم بنگ بنگ هه هه ) ندارن و فكر نمي كنم چيزي به نام خود فروشي داشته باشن ؟؟ بايد هم بگم خانم اغداشلو صراحت و در كمال جديديت در مصاحبش در جواب سوال اينكه خوشحالي كه ايراني هستي ( در دي وي دي خانه اي از ماسه و مه ) ميگه كه به ايراني بودنش افتخار ميكنه و افسوس مي خوره كه نمي تونه به كشورش بر گرده . ( دي وي ديش هست اصليش ) الان هم كه ديگه تبعه امريكاست . منم وقتي شنيدم كه شهره خانم تو اين سريال بازي كرده واقعا افتخار كردم ولي راستش با داستانش نه

تو سیزن دومش عرب ها قصد داشتن یک بمب اتمی تو لس آنجلس منفجر کنن (که حالا آخر فیلم یجور دیگه میشه قضیه )
در سیزن سومش قاچاقچیان مکزیکی برای آزادی دوست و برادرشون میخوان یک ویروس خیلی خطرناک که توی یک هفته 9 ملیون نفر رو میکشه رو توی لس آنجلس پخش کنن
سیزن چهارمش رو هم که کامل ندیدم ........

منا خانم ممنون كه ياد اوري كردين مجبور شدم دي وي دي هاشو يه دور ديگه ( به ترتيب ببينم )

ميگم راستي منظورتون از چنل 4 ام بي سي 4 هست ؟

هر بازيگري اقا بهزاد يه نقشي رو ميتونه بازي كنه و گرنه كه همه رابرت دونيرو ميشدن ؟؟ بعد هم مشكل همه ايراني هاي خارج از كشور هميناست و گرنه ازشون فيلم نمي ساختن ؟؟؟

نه مثل این خانم که هممون رو تروریست کرده

شما دارين يه بازيگر رو با يه زن به اصطلاح روشن فكر مقايسه ميكنين ؟ اين خانم شيرين ابادي اگه واقعا مخالف بود يا روشن فكر حرفشو زد نه حالا كه خاموش شده ؟ كلا راستش من عقيده دارم كه جايزه نوبل سياسي هست خانم عبادي هم خوب بردن بالا ولي حالا؟ ( بحث 30 يا 30 نكنم ) بابا اگه تو جمع 100 نفري 98 نفرشون تروريست هم باشن نبايد بگيم 2 تاشون تروريستند پس اينقدر نگين خواهشن در مورد خانم اغداشلو اينطوري .

این رو که در مورد تئاتر گفتین من اطلاع نداشتم . ببیخشید از این حرفی که زدم ولی شما سوال من رو جواب ندادید .
آیا بازی در این فیلم فرهنگ ما رو زنده نگه میداره . البته سریال منظورم بود.
__________________________________________________ __
در مورد این که ایران نیومده اشتباه کردم . حرفم نسنجیده بید.
خوشحال شدم ........
----------------
منا خانم ممنون كه ياد اوري كردين مجبور شدم دي وي دي هاشو يه دور ديگه ( به ترتيب ببينم )
خوب کاری می کنی
البته به ضخصه 2 ماهه که عاشق این سریال شدم ولی ماهی رو هر وفت از آب بگیری تازست ...
خدا عمر هر چی دی وی دی هست بده که آدم تو خماری نمی زاره !!

يگم راستي منظورتون از چنل 4 ام بي سي 4 هست ؟
آره . پرهام هم که گفت >> Mbc 4
سهشنبه های شبها ساعت 10 یا 10:30 شروع میشه
البته یه سری فوق العاده نشون داد که 12 شب پیاپی سیزن سومش رو نشون اد که باعث شد من عاشق این سریال بشم ......
شما دارين يه بازيگر رو با يه زن به اصطلاح روشن فكر مقايسه ميكنين ؟ اين خانم شيرين ابادي اگه واقعا مخالف بود يا روشن فكر حرفشو زد نه حالا كه خاموش شده ؟ كلا راستش من عقيده دارم كه جايزه نوبل سياسي هست خانم عبادي هم خوب بردن بالا ولي حالا؟ ( بحث 30 يا 30 نكنم ) بابا اگه تو جمع 100 نفري 98 نفرشون تروريست هم باشن نبايد بگيم 2 تاشون تروريستند پس اينقدر نگين خواهشن در مورد خانم اغداشلو اينطوري .
آقا من غلط کردم این شیرین عبادی رو وارد بحث کردم .. اصل نباید سیاست رو قاطی بحث سینما میکردم
همه میدونن که اون جایزه کاملا سیاسی بید !!!

بهتر بحث همینجا تموم بشه.
علی جان نترس مشکلی پیش نمیاد .....
تازه هنوز ممد و شهرام اگه بیان فکر کنم اینجا شلوغ تر بشه .. ولی خوب آره بهتره این بحث تموم بشه .......
ولی بحث جالبی بود

ولی خداییش بگم ..... ته تهش هممون عقیدمون یکی بود ولی خوب یک ذره در بیان باهم فرق داشتیم ......

....راستی میلاد جان دمت گرم !! بازم خیلی تنها نموندم !!

شرمنده من اینو ندیده بیدم !!
خوب اگه به اين باشه فيمل سينمايي خيلي دور و خيلي نزديك هم در چند رشته نامزد شده...اين افتخار نداره...مي دونم الان چند نفر مي يان و اينو مسخره مي كنن....ولي هميني كه اسم اسكار روي اين فيلم اومده خودش بايد از نظر شماها هم افتخار باش
!!!!!!!!!!
یعنی بهزاد جون تو اگه خیلی دور خیلی نزدیک 1 در هزادر سال نامزد بهترین فیلم (حتی خارجی زبان ) بشه خوشحال نمیشی
من که اون یک ماه تا اسکار رو خواب ندارم .. رک و راست ..... !!

رساتی بهزاد بنظر میاد خیلی خیلی از دست این سیستم حاکم بر کشور ما ناراضی هستی .... ولی نمی خوای وجهه کشورت خراب بشه ....... یعنی خیلی ناسیونالیست هستی اگه اشتب نکنم ...... نه ؟؟

سلام دوستان
آقا کسی از Broken Flowers آخرین اثر جیم جار موش مطلبی یا والپیپری ندارد؟
شنیدم بیلی مور داخلش استادانه بازی کرده است.
به نظر من بهترین نقش شهره آغداشلو در فیلم خانه ای از شن و مه بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or