Behzadr
کاربر سایت
بهزاد جون و فرزاد جون واقعا از شما انتظار نداشتم این حرفو بزنید د مورد کسی که برای کشور شما افتخار آفریده . واقعا زشته که در موردش ایناط.ور حرف بزنید اونم شما تحصیل کرده ها ......
من به افتخارات ايشون كاري ندارم مونا جان...ولي چرا ايشون گير داده همش به اين فيلمهايي كه نشون دهنده اينه كه ايراني ها يا از كشورشون فرار كردن و يا اينكه مي تونن تروريست باشن...
چرا تا الان نقشي غير از اين رو بازي نكرده....
پس یعنی شما میگید حالا چون یک بازگیر مکزیکی توی شماهر سومش بازی کرده این به کشسورش خیانت کرده . نه هرگز !!! همه میدونن که امریکای جنوبی بخصوص مکزیک و آرژانتین مهرهای فساد و قاچاق جهان هستن
موقعيت تمام كشورها نمي تونه مث ايران باشه
ايراني كه همه جور فتنه گري تو خودمون داريم...حالا از اون ور هم هيزم اين آتيش رو زياد تر كردن به نفع حداقل ما نيست.....شايد دنيا و ايراني هاي خارج از كشور لذت ببرن كه يه ايراني در هالييود داره بازي مي كنه...ولي به چه قيمتي.....به قيمت فروختن وطن و هويت خودشون....
من هم اگه خارج از ايران بودم و مشكلاتم يك ميليلردم اينجا بود هميشه اين هنر پيشه رو تحسين مي كردم....ولي وقتي ميان انبوه گرفتاري ها هر روز غوطه ورم چرا بايد از اين نمك پاشي ها خوشحال شم و افتخار كنم
افتخار من اين هست كه دارم با اين شرايط به هر نحوي شده تو اين كشور زندگي مي كنم و زنده مي مونم...
پس از کسی که 25 سال هست امریکا هست انتظار نداشته باشید که چون اسما ایرانی هست تو فیلمش مثلا سکس نداشته باشه !!!
منظور من رو متوجه نشدي...خود فروشي هميشه به سكس خاتمه پيدا نمي كنه....خود فروشي مي تونه فروختن هويت باشه...مي تونه فروختن ريشه و.....ولش كن....بي خيال