Movie Center

نوشته شده توسط parham_safa:
منم برای نامزدی اسکار آغداشلو به عنوان یه ایرانی واقعا احساس افتخار میکردم و میکنم .
ولی خوب به نظر منم اینکه بیاد و تو فیلمی بازی کنه که فرهنگ و اعتبار ایران ( آریا ) رو زیر سوال ببره اصلا خوب نیست . ( اینجا بحثه ایران هست نه جمهوری اسلامی ایران )
نظر من اینه که اگر خانم آغداشلو تو این فیلم بازی نمیکرد . پیدا کردن کسی با قابلیتهایه ایشون که ایرانیم باشه برای گروه سازنده خیلی مشکل میشد و طبیعتا باور پذیزی این فیلم هم خیلی کمتر میشد .
خوب اون شهروند آمریکا یا هر کشور دیگه ای که این سریال رو میبینه میگه حتما یه خبری هست که این بابا به عنوان یه ایرانی حاضر شده تو یه فیلم که کاملا هم بر ضد کشورش هست بازی کنه .
( حالا کاری نداریم که واقا تروریست هستیم یا نه )
اینجا ما به نفس کار خانم آغداشلو کار داریم .
البته بازم میگم اگر بازم مثلا بیاد و نامزد اسکار بشه از ته دل براش دعا میکنم که موفق بشه . ولی اگر امکانش رو داشتم که اعتراضم رو از بازیش تو سریال 24 به گوشش برسونم حتما این کار رو میکردم .
منم با نظر شما كاملا موافقم اقا پرهام اگه خانم اغداشلو رو براي اين نقش انتخاب نمي كردن چه كسي به خوبي اون ميتونست نقش يه ايراني رو بازي كنه؟

درست میگی....اما خیلی فرق بین تروریست نشون دادن مردم و دولت..!!!!!!!ضمن اینکه فیلم هایی که توسط آمریکا ساخته میشه بمراتب گیرای و تاثیر و مخاطبان بیشتری داره تا فیلم هایی که توسط دولت ما ساخته میشه....فیلم هایی که ما میسازیم فقط مصرف داخلی داره....اما فیلم های اون ها میلیون ها مخاطب در سراسر جهان

با بازی کردن شهره آغداشلو در اینجور فیلم ها هیچ تغییری در کشور ما و نحوه ی اداره ی اون رخ نمیده..تنها فایدش عوض شدن ذهنیت مردم کشور های دیگه در مورد کشورمونه که متاسفانه بجای اینکه مثبت باشه طبق معمول منفیه

راستش من با نظر شما موافقم اقا فرزاد اين دولت ها هستند كه ملت هايشان را بدنام ميكنند امريكا با اين فيلمهاش ضربشو خيلي شديد تر ميزنه تا فيلمهايي ضد امريكايي كه ما ميسازيم و فقط مصرف داخلي داره ....

به باور من شهره آغداشلو تمام این کارها داره میکنه بعنوان یه مبارزه منفی علیه رژیم ...... خوب اینا درست که همه چی تحرم میشیم ....... ولی خوب همین تحریم باعث سقوط یا تحول نظام میشه دیگه
اگه همین جور بشینیم که تا صد سال دیگه هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد که .......
باید این نظام تضعیف بشه یا نه ؟؟؟
فکر کنم یخورده بهزاد جان سختی کشیدن می ارزه به اینکه بعد از یک دوره سختی شادی (میگم بازم شاید ) یک عمر خوش زندگی کنی و اینقدر در تگتناهای مختلف نباشیم

اینو ما باید قبول کنیم که دیگه واقعا بسه از بس بازی مفات بازی کردیم از بس ویندوز مفت نصب کریم از بس ....... ما هم باید به جایی برسیم که حمایت کنیم از سازندگان .......
ابلته این هم خودش جای بحث داره بازم . ولی نمی خوام بحث منحرف بشه .... چون دیگه اونقت هیچ ربطی به این تاپیک نداره !!!!

من هیچ شعری در این مورد سراغ ندارم شرمنده .......
یعنی یک اصطلاح یزدی هست براش ولی خوب بی خیل چون قاعدتا هیچیشو نمی فهمید .....

منم با نظر شما موافقم درسته اگه همين طور بشينيم هيچ اتفاقي نميوفته ملت ديگه الان ترسيدن مي ترسند كه همان اشتباه 25 سال پيش بيوفته اگه اين تحريم ها باشه شايد يه چيزي بشه ( منا خانم من دير رسيدم حمايت كنم به قولن 3 سال بعد ... )
راستي تو دانشگامون يزدي زياده منم 60 درصد حرفاشونو نمي فهمم يكي يزدي ها يكي اصقهاني ها از نوع اصليشون كه غليظ صحبت مي كنند :mrgreen:

ولي بچه ها اگه همين طور ادامه بديم ميترسم بحث زياد سياسي بشه ... راسيتي من خيلي ناراحتم فروش هري پاتر افتضاح شده فردا هم نارنيا اكران ميشه فكر نمي كنم اين يكي هم به 300 تا برسه

راستي مي خوام اگه موافقين دوست دارم يه مسابقه كوچيكي درباره پيش بيني مراسم اسكار بزاريم چطوره يعني فقط حدس بزنيم چه رشته اي كي چي ميبره ؟؟؟ جطوره من پارسال تو ست ست كه انجام دادم خيلي حال داد حالا نمي دونم از ست ستي ها كسي هست كه اينجا اين كارو انجام بديم؟؟؟؟ يا دوست دارين كانديدا كامل مشخص بشن ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
راستی آواتارم رو عوض کردم . یهو نگید ای کیه دیگه . همون مونا هستم !!!
چون خیلی ها همه رو از روی آواتار می شناسن !

مي گم اول اين غريبه از كجا اومد...بعد اسمتو خوندم...ولي اگه فضولي نباشه قبلي به خاطر نمايان بودن چهره هنرپيشه مورد نظرت زيبا تر بود....اين هم قشنگ هست

به باور من شهرا آغداشلو تمام این کارها داره میکنه بعنوان یه مبارزه منفی علیه رژیم ...... خوب اینا درست که همه چی تحرم میشیم ....... ولی خوب همین تحریم باعث سقوط یا تحول نظام میشه دیگه

نشستن كه سهل...اگه ماراتن دور دنيا هم كه نباشه....باز هم همچنان!!!! (چقدر خودمو نگه دارم
frown.gif
)

فکر کنم یخورده بهزاد جان سختی کشیدن می ارزه به اینکه بعد از یک دوره سختی شادی (میگم بازم شاید ) یک عمر خوش زندگی کنی و اینقدر در تگتناهای مختلف نباشیم

اگه جاي من بودي و چيزهايي كه نبايد مي ديدي...بعد مي ديدي همين الان همه حرف هاي خوشي و شادي رو پس مي گيري و براي مصلحت خودت هم كه شده لباس سياه مي پوشي

اینو ما باید قبول کنیم که دیگه واقعا بسه از بس بازی مفات بازی کردیم از بس ویندوز مفت نصب کریم از بس ....... ما هم باید به جایی برسیم که حمایت کنیم از سازندگان .......

چيو قبول كنيم...اينكه دلار برابر پول ما 1 در مقابل 1000 هست....اينكه من بايد يه پكيج نرم افزاري رو 80000ت پول بدم به خاطر اينكه اصلش گيرم بياد....واي هر چي بيشتر بگم بيشتر ديوانه ميشم.....

راستش من با نظر شما موافقم اقا فرزاد اين دولت ها هستند كه ملت هايشان را بدنام ميكنند امريكا با اين فيلمهاش ضربشو خيلي شديد تر ميزنه تا فيلمهايي ضد امريكايي كه ما ميسازيم و فقط مصرف داخلي داره

منو فرزاد نداريم...ولي جمله منو نقل قول كردي
wink.gif

من بيشتر از اين بحث نمي كنم....شايد چيزي بگم كه نبايد بگم و باز 1 ماه نا كجا آباد!!!

جمله اولي ماله اقوو ( به قول شيرازيا ) فرزاد بود جمله دوم فكر كنم ماله شما در هر صورت موافقم . مشكلي در موافق بودن هست ؟/؟/؟/؟

اگه تو حرفام چيزي ناراحتتون كرده من شرمنده ( اختلاف عقيده زياد داريم ؟) :sad: كه ميگين ادامه نمي دين؟

وثقتی دولت ما حامی تروریست هست ....... و در ضمن شادی مردم ایران عملیت تروریستی علیه امریکا انجام ندادن ولیکن اینو قبول کنید که احتامل اینکه خیلی از این تروریستاه اسما ایراینی هستن (دقت کنید گفتم اسما ایرانی !)
نمی دونم این نظرم درسته یا نه اگه اشتباهه بگید قبول میکنم ..
آِا همون گروگانگیری اعضای سفارت امریکا در 20 سال قبل یک عملیات تروریستی نبود ؟؟؟؟ که خود انقلابیون ایرانی درش شرکت داشتن ؟؟؟

به گروگان گیری هم میگن عملیت تروریستی دیگه نه ؟؟؟
من این حرفت را قبول دارم ....گروگانگیری سفارت زشت ترین و شنیع ترین کاریه که یک کشور می تونه علیه کشور دیگه ای انجام بده...اما این دلیل نمیشه که شهره آغداشلو بره نقش یک تروریست ایرانی را بازی کنه... مگه کودتای 28 مرداد کار زیبایی بود که امریکا علیه ایران انجام داد اما حالا آیا هیچ امریکایی حاضره بیاد در یک فیلم ایرانی نقش تروریست امریکایی بازی کنه!!!!! ;)

در ابن مصا حبه خانم اغداشلو در پاسخ به پرسشی کاملا مودبانه از سوی یک ایرانی( به نظر شما با توجه به روحیات ایرانیها و روح حاکم بر فرهنگ ایرانی حضور شما در صحنه هایی از فیلم خانه ای از شن و مه توجیه پذیر بود و ایا به نظر شما در ذهن یک فرد ایرانی زننده نبود؟)با عصبانیت و ناراحتی این پرسش رو دلیلی بر عقب ماندگی فرهنگی ایرانیها دونسته بود و این امر رو دلیلی بر وجود فرهنگی متمدن دراون کشورفرض کرده بود.
بحث ما اینجا مربوط به روابط و اینجور چیز ها نمیشه....من مشکلی با داشتن و یا نداشتن روابط توسط شهره آغداشلو در فیلم هاش ندارم :)

به باور من شهرا آغداشلو تمام این کارها داره میکنه بعنوان یه مبارزه منفی علیه رژیم ...... خوب اینا درست که همه چی تحرم میشیم ....... ولی خوب همین تحریم باعث سقوط یا تحول نظام میشه دیگه
باید این نظام تضعیف بشه یا نه ؟؟؟
من این عمل شهره آغداشلو را یک مبارزه سیاسی نمیدونم و اصلا کلا شهره آغداشلو را مبارز سیاسی نمیدونم....امریکا خودش بحد کافی هر روز حکومت مارا در دنیا به تروریست بودن متهم میکنه اگه اینجوری قرار بود حکومت ضعیف بشه تا حالا ضعیف شده بود پس دیگه لازم نیست که خانم شهره آغداشلو بخودشون زحمت بدند و مردممون را هم متهم به تروریست بودن کنند...

منم با نظر شما كاملا موافقم اقا پرهام اگه خانم اغداشلو رو براي اين نقش انتخاب نمي كردن چه كسي به خوبي اون ميتونست نقش يه ايراني رو بازي كنه؟
هیچکس...واقعا هیچکس :evil:

.....از این بحث ها بگذریم بلخره کسی فیلم هری پاتر 4 را دید یا نه ؟؟؟؟؟؟ :exclaim:

من هری ÷اتر خیلی گیرم اومده همشون یا سی دی یکش خرابه یا سیاهه من 2 تا دانلود کردم جفتش 2 سی دی سیاه یه کیفیت خوب دیدم سی دی یکش خراب بود در هر صورت من تمام شیراز رو زیرو رو کردم هیچی گیر نیور دم منتظر انشالا یه کیفیت خوبش گیرم بیاد بعد ببینمش :cry: .

--------------------------------------------------------------------------------

من هری ÷اتر خیلی گیرم اومده همشون یا سی دی یکش خرابه یا سیاهه من 2 تا دانلود کردم جفتش 2 سی دی سیاه یه کیفیت خوب دیدم سی دی یکش خراب بود در هر صورت من تمام شیراز رو زیرو رو کردم هیچی گیر نیور دم منتظر انشالا یه کیفیت خوبش گیرم بیاد بعد ببینمش
الان انتظار فیلم با کیفیت از هری پاتر 4 داشتن یکمی بی انصافیه...اخه هنوز فیلمش در سینماست و اگه فیلمی هم ازش در بازار باشه مطمعنا از داخل سینما ضبطش کردند

با سلام ،

بحث جالبی بود و نقطه نظرات دوستان سوای اینکه موافقم یا مخالف قشنگ بود.

نمیخوام چیز خاصی بگم آخه این فرم هدفش چیز دیگست و در ضمن این بحث ها هم نیاز به کلی توضیح و صحبت داره و نمیشه تو دو سه صفحه جمعش کرد.

این سریال هم که ندیدم لذا نظری ندارم.

فقط یک چیزی که ربطی به سینما هم داره:

درسته اسکار خیلی ارزش داره و جایزه بردن و نامزد شدن درش خیلی ارزشمنده

امــــــــــــــا زیاد جدی نگیرید

بهترین فیلمهایی که اکثرمون دیدیم رو هالیوود ساخته . ولی این به معنای این نیست که همیشه بهترین فیلمها رو هالیوود میسازه و یا همیشه بهترینها در اسکار انتخاب میشن

یه مثال کوچیک بزنم . به نظر من پرویز پرستویی تا حالا دو سه تا اسکار برده و یا مجید انتظامی .

حالا کلی کشور تو دنیا داریم که ما تا حالا 1 فیلمم ازش ندیدیم . همه این کشورها ممکنه برای خودشون پرویز پرستویی داشته باشند و ......

لذا برای من هم مهمه و ارزشمنده که کسی نامزد اسکار بشه و یا جایزه رو ببره و خوشحال میشم اگر ایرانی باشه ، ولی این یه حدی داره و اون حد کمتر از اون چیزیه که از صحبتهای شما برداشت کردم.

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط kelark:
راستي مي خوام اگه موافقين دوست دارم يه مسابقه كوچيكي درباره پيش بيني مراسم اسكار بزاريم چطوره يعني فقط حدس بزنيم چه رشته اي كي چي ميبره ؟؟؟ جطوره من پارسال تو ست ست كه انجام دادم خيلي حال داد حالا نمي دونم از ست ستي ها كسي هست كه اينجا اين كارو انجام بديم؟؟؟؟ يا دوست دارين كانديدا كامل مشخص بشن ؟؟؟؟

پیشنهاد خوبیه ولی بهتره بذاریم برای یکی دو هفته قبل از مراسم.

اخه اخر ساله و فیلمای خوبی در راهند

نوشته شده توسط kourosh:
محمد جان بنظر من قشنگترین البوم death البومه Sound of Perseverance شه که بنوعی حالت ملودیک هم داره برای تمام کسانی که میخوان شروع به شنیدن death کنند توصیه میکنم .

تشکر ، پیدا کردم.

کسی خواست لینک بذارم

جمله اولي ماله اقوو ( به قول شيرازيا ) فرزاد بود جمله دوم فكر كنم ماله شما در هر صورت موافقم . مشكلي در موافق بودن هست ؟/؟/؟/؟

اگه تو حرفام چيزي ناراحتتون كرده من شرمنده ( اختلاف عقيده زياد داريم ؟)
sad.gif
كه ميگين ادامه نمي دين؟

--------------------

نه دوست من مشكلي نيست ...راحت باش....اينكه مي گم ادامه نديم به تعادل رسيدن تاپيك هست

سلام
نه دوست من مشكلي نيست ...راحت باش....اينكه مي گم ادامه نديم به تعادل رسيدن تاپيك هست
یعنی میگین بحث رو جمعش کنیم ؟
من فعلا چیزی نمیگم و منتظر بقیه میشم .
=====
مونا آواتور قبلیت قشنگتر بود .

نوشته شده توسط mona2004:
دوست عزیز (متاسفانه اسمتو نمی دونم !!)
اسم من فعلا بايد به دلايلي فاش نشه!!!!!
نوشته شده توسط mona2004:
ببخشیدا ولی منم بودم همین جواب رو میدادم
دلیلش صفحه قبل گفتم ..........
چون همین طور که فرزاد جانم گفتن فیلمهای هالیوودی ملیون ها بیننده دارن پس اگر قرار باشه فقط بخاطر یک صحنه . یک بازیگر حاضر نشه تو فیلم بازی کنه خوب وضوش باطله دیگه
ور اینم بهتون یادآوری کنم که اگه یادتون باشه تو همون صحنه که حالا علم شده .... لباس برش بود . دیگه وارد جزئیات نمیشم ....... بهمین دلیل هم می تونید احترام و پای بنیش به فرهنگ ایرانی ببینید ........ در حالیکه اگه توی این صحنه بازی نمیکرد شاید هرگز به اسکار نمی رسید (به علت اینکه احتمالا از فیلم کنار گذاشته میشد ......!!!؟؟)
شايد كمبود وقته كه باعث ميشه جمله هاي گفته شده رو دقيق نخونيد .من همونطور كه گفتم به هيچ وجه نظرم رو در رابطه با اين صحنه نگفتم و فقط تاكيد كردم كه با وجود اينكه سوال به صورت كاملا مودبانه مطرح شده بود درست نبود خانم اغداشلو كنترل خودشونو از دست بدن(اگر لحنه صداش رو ميشنيديد متوجه ميشيديد چي ميگم)و به اين صورت فقط به صرف مطرح شدن يك سوال تمام مردم ايران رو به عقب ماندگي فرهنگي متهم كنن.(من به هيچوجه توهين رو از طرف هر شخصي كه باشه نسبت به هيچ انساني تحمل نميكنم)متوجه باشيد كه با گفتار يك شخص ميشه پي به شخصيت اون شخص برد.من فقط دليل تعميم پاسخ ايشون به كل ايرانيهو رو متوجه نشدم و فقط همين.و آيا اين دليلي بر اين ادعا نميتونه باشه كه بازم بازي دز نقش يك ايراني تروريست از طرف شخص ايشون نميتونه دليلي بر نظر شخص ايشون در قبول مردم ايران به عنوان تروريست يا تروريست پرور باشه؟؟؟
در ضمن در حال حاضر انسانهايي كه به خاطر آرمانهاشون كاري رو انجام ميدن به نظر شخص من انگشت شمارن(و من متاسفم)پس باز به نظر من مثل زماني كه فيلمي رو ميبينيم و شروع به برداشتها و ارائه نظراتي در رابطه با اون فيلم ميكنيم كه روح كارگردان هم اصلا از اون برداشتها اطلاع نداشته اينجا هم شايد به تنها چيزي كه خانم اغداشلو فكر نميكرده (در زمان قبول پيشنهاد كارگردان سريال)همين مسائل مطرح شده از طرف ما باشه.

نوشته شده توسط mona2004:
تا حدی بله ....... ولی نه فیلمی که تماما بر پایه دروغ هست !!!
آخه کی بر فرزا لس آنجلس بمب اتمی پکیده که بار دومش باشه ؟؟؟
خبو اگه اون دروغه پس می تونیم تروریست بودن ایرانیهارو هم دروغ بپنداریم و بر پایه یک ری فرضیا

متاسفانه به مسائل خيلي سطحي نگاه ميكنيم.مردم هرروز با يك بمب اتمي مواجه نميشن كه احتمال انفجار اونو بدن ولي احتمال برخورد مثلا يك شهروند امريكايي با يك ايراني(قبول كن كه بيشتر از برخورد اون شخص با يك بمبه اتمه) آيا ديد يك شهروند آمريكايي يا هر كجايي نسبت به يك ايراني قبل از ديدن اين سريال با بعد از ديدن اين سريال ديدي يكسان هست؟
نوشته شده توسط mona2004:
اون دیگه بستگی به سطح فهم بیننده داره !!!
در مورد اين نكته هم با اينكه اصلا دوست ندارم انسانها رو گروه بندي كنم ولي اينو قبول داري كه در جامعه آمريكا هم گروهي كه جزيي از طبقه عوام محسوب ميشن وجود داره يا نه؟

آخرین ویرایش:
سلام
به نظر یاد بحث داره به جاهایه باریک کشیده یشه .
فکر کنم یا باید جمش کنیم یا جهتش رو عوض کنیم .
فکر کنمم ممدیرا از این بحث بی خبرن . والا تا حالا بمون اخطار داده بودن .

نوشته شده توسط farzadlion:
بحث ما اینجا مربوط به روابط و اینجور چیز ها نمیشه....من مشکلی با داشتن و یا نداشتن روابط توسط شهره آغداشلو در فیلم هاش ندارم :)
دوست عزيز شما هم مثل مونا منظور من رو متوجه نشديد.ولي به هر حال منظورم رو در پاسخ به مونا اين بار روشن تر بيان كردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or