kelark
کاربر سایت
منم با نظر شما كاملا موافقم اقا پرهام اگه خانم اغداشلو رو براي اين نقش انتخاب نمي كردن چه كسي به خوبي اون ميتونست نقش يه ايراني رو بازي كنه؟نوشته شده توسط parham_safa:منم برای نامزدی اسکار آغداشلو به عنوان یه ایرانی واقعا احساس افتخار میکردم و میکنم .
ولی خوب به نظر منم اینکه بیاد و تو فیلمی بازی کنه که فرهنگ و اعتبار ایران ( آریا ) رو زیر سوال ببره اصلا خوب نیست . ( اینجا بحثه ایران هست نه جمهوری اسلامی ایران )
نظر من اینه که اگر خانم آغداشلو تو این فیلم بازی نمیکرد . پیدا کردن کسی با قابلیتهایه ایشون که ایرانیم باشه برای گروه سازنده خیلی مشکل میشد و طبیعتا باور پذیزی این فیلم هم خیلی کمتر میشد .
خوب اون شهروند آمریکا یا هر کشور دیگه ای که این سریال رو میبینه میگه حتما یه خبری هست که این بابا به عنوان یه ایرانی حاضر شده تو یه فیلم که کاملا هم بر ضد کشورش هست بازی کنه .
( حالا کاری نداریم که واقا تروریست هستیم یا نه )
اینجا ما به نفس کار خانم آغداشلو کار داریم .
البته بازم میگم اگر بازم مثلا بیاد و نامزد اسکار بشه از ته دل براش دعا میکنم که موفق بشه . ولی اگر امکانش رو داشتم که اعتراضم رو از بازیش تو سریال 24 به گوشش برسونم حتما این کار رو میکردم .
درست میگی....اما خیلی فرق بین تروریست نشون دادن مردم و دولت..!!!!!!!ضمن اینکه فیلم هایی که توسط آمریکا ساخته میشه بمراتب گیرای و تاثیر و مخاطبان بیشتری داره تا فیلم هایی که توسط دولت ما ساخته میشه....فیلم هایی که ما میسازیم فقط مصرف داخلی داره....اما فیلم های اون ها میلیون ها مخاطب در سراسر جهان
با بازی کردن شهره آغداشلو در اینجور فیلم ها هیچ تغییری در کشور ما و نحوه ی اداره ی اون رخ نمیده..تنها فایدش عوض شدن ذهنیت مردم کشور های دیگه در مورد کشورمونه که متاسفانه بجای اینکه مثبت باشه طبق معمول منفیه
راستش من با نظر شما موافقم اقا فرزاد اين دولت ها هستند كه ملت هايشان را بدنام ميكنند امريكا با اين فيلمهاش ضربشو خيلي شديد تر ميزنه تا فيلمهايي ضد امريكايي كه ما ميسازيم و فقط مصرف داخلي داره ....
به باور من شهره آغداشلو تمام این کارها داره میکنه بعنوان یه مبارزه منفی علیه رژیم ...... خوب اینا درست که همه چی تحرم میشیم ....... ولی خوب همین تحریم باعث سقوط یا تحول نظام میشه دیگه
اگه همین جور بشینیم که تا صد سال دیگه هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد که .......
باید این نظام تضعیف بشه یا نه ؟؟؟
فکر کنم یخورده بهزاد جان سختی کشیدن می ارزه به اینکه بعد از یک دوره سختی شادی (میگم بازم شاید ) یک عمر خوش زندگی کنی و اینقدر در تگتناهای مختلف نباشیم
اینو ما باید قبول کنیم که دیگه واقعا بسه از بس بازی مفات بازی کردیم از بس ویندوز مفت نصب کریم از بس ....... ما هم باید به جایی برسیم که حمایت کنیم از سازندگان .......
ابلته این هم خودش جای بحث داره بازم . ولی نمی خوام بحث منحرف بشه .... چون دیگه اونقت هیچ ربطی به این تاپیک نداره !!!!
من هیچ شعری در این مورد سراغ ندارم شرمنده .......
یعنی یک اصطلاح یزدی هست براش ولی خوب بی خیل چون قاعدتا هیچیشو نمی فهمید .....
منم با نظر شما موافقم درسته اگه همين طور بشينيم هيچ اتفاقي نميوفته ملت ديگه الان ترسيدن مي ترسند كه همان اشتباه 25 سال پيش بيوفته اگه اين تحريم ها باشه شايد يه چيزي بشه ( منا خانم من دير رسيدم حمايت كنم به قولن 3 سال بعد ... )
راستي تو دانشگامون يزدي زياده منم 60 درصد حرفاشونو نمي فهمم يكي يزدي ها يكي اصقهاني ها از نوع اصليشون كه غليظ صحبت مي كنند :mrgreen:
ولي بچه ها اگه همين طور ادامه بديم ميترسم بحث زياد سياسي بشه ... راسيتي من خيلي ناراحتم فروش هري پاتر افتضاح شده فردا هم نارنيا اكران ميشه فكر نمي كنم اين يكي هم به 300 تا برسه
راستي مي خوام اگه موافقين دوست دارم يه مسابقه كوچيكي درباره پيش بيني مراسم اسكار بزاريم چطوره يعني فقط حدس بزنيم چه رشته اي كي چي ميبره ؟؟؟ جطوره من پارسال تو ست ست كه انجام دادم خيلي حال داد حالا نمي دونم از ست ستي ها كسي هست كه اينجا اين كارو انجام بديم؟؟؟؟ يا دوست دارين كانديدا كامل مشخص بشن ؟؟؟؟
آخرین ویرایش: