SΛDrA-HhH
کاربر سایت
ولى من يادمه تو نسخه اول اصلى ميگفتن مادر بچه يه شغال بوده و جنازش هم دفن كرده بودن.
اينجا باباش شغال بود.
اينجا باباش شغال بود.
اره اتفاقا دیشب دوباره دیدم قبر مادره رو باز میکنن همونی رو دیدن که شما گفتی. ولی خب میشه گفت اون استخوونا مال مادر اصلی نبود از طرفی فیلم کلاسیک اینو القا میکنه که مادر طرف طبیعی نبودولى من يادمه تو نسخه اول اصلى ميگفتن مادر بچه يه شغال بوده و جنازش هم دفن كرده بودن.
اينجا باباش شغال بود.
ولى من يادمه تو نسخه اول اصلى ميگفتن مادر بچه يه شغال بوده و جنازش هم دفن كرده بودن.
اينجا باباش شغال بود.
استفان واینبرگ: با دین یا بدون دین،انسانهای خوب، کارهای خوب میکنند و انسانهای بد، کارهای بد...؛ اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کارهای بد بکند قطعا به دین نیاز دارد.اجازه دهید مردم دین دار و مذهبی باشند زیرا که دین و آخرت باعث ترس آنها در این دنیا میشود
وگرنه که با این سرشت کثیف انسان سنگ رو سنگ بند نمی شود
- ژان ژاک روسو
شما این فیلم های ترسناک رو میبینید چه حسی بهتون دست میده؟
من که چند سالی اصلا چیزی به اسم ترس تو این فیلم ها ندیدم فقط چون مقداری جنبه کاراگاهی و مرموز بودن داره میشه دیدشون وگرنه دریغ از ذره ای حس ترس!
انسان خودش قوه تعقل داره نیازی نیست چون فلانی این گفته درباره دین حتما درسته. نیازی نیست تا یک فیلسوفی یک چیزی گفت ما پاهامون شل بشه که انگار وحی منزل صادر شده
گاهی وقتا بهتره خودمون رو به چالش بکشیم و در جایگاه حق مطلق جلوس نکنیم و بگیم چون من مطمعنم فلان مسئله شارلاتان بازیه پس کسایی که به نتیجه مثل من نرسیدند عقل ندارند