فیلم Under Paris رو به کوسه دوستان پیشنهاد میکنم ببینن. موضوع جالبی داره. اتفاقاتی که میفتن خووبن ولی کیفیت کار و جلوههای ویژه خیلی خوب نیست. مشخصه یا بودجه.ی کافی نداشتن یا خیلی نخواستن خرجش کنن ولی در کل فیلم جالبی بود. سر کوسهها سلامت 
منم به تازگی دیدم. اگه برای این روزها باشه؛ یعنی سرنوشتی مثل ارمی همر براش پیش اومده دیگه!این مصاحبه پیرس مورگان با کوین اسپیسی برای کی هست الان تو نت ویدیوهاش ریخته؟ جدیده؟ اصلا کرک و پرم ریخت...![]()
سلبریتی ها معمولا سبک زندگی شون اینطوریه، اینا اگه x دلار پول بیاد دستشون 10x دلار براش خرج میتراشن و می ریزن و می پاشن، بعد ایشون هم یک دفعه کنار گذاشته شد و طبیعی بود که چند ده میلیون دلار بدهی بالا آورداگه اون مصاحبه درسته من موندم اخه چطور اینا مثلا نتونستن با اون دستمزدها که گرفتن یه خونه صدهزار دلاری بندازن یه گوشه. اینا اخه درامدهاشون دو هزار سه هزار تا نیست که بعضا به میلیون دلار میرسه. چطور شده باید بررسی کرد.
سلبریتی ها معمولا سبک زندگی شون اینطوریه، اینا اگه x دلار پول بیاد دستشون 10x دلار براش خرج میتراشن و می ریزن و می پاشن، بعد ایشون هم یک دفعه کنار گذاشته شد و طبیعی بود که چند ده میلیون دلار بدهی بالا آورد
من مصاحبه ـش رو کاملا دیدم واقعا جالبه اون زمان اون همه اتهامات الکی مثل آب خوردن رسانه ای شد ولی بعدا که در دادگاه های مختلف تبرئه شد هیچ کدوم پوشش رسانه ای خاصی پیدا نکرد
اسپیسی مطمئنا مثل همه ماها نقاط تاریکی توی زندگیش داشته ولی کسایی که اون اتهاماتو زدن همگی به نوعی فرصت طلبی و موج سواری ازون قضیه Me too بود
دیگه اصلی ترین سرمایه سلبریتی هم اون پرسونا و چهره ای هست که بین مردم داره، وقتی نابود بشه دیگه نمیشه به این راحتی ترمیمش کرد
والا من پیگیرش نیستم خیلی، تا الان مثلا از اتهاماتش تبرئه شده و خیلی هاشون هم بیخیال شکایاتشون شدنپرونده اسپیسی هنوز تموم نشده.
فک کنم دادگاه داره هنوز
فکر کنم پدوفیل باشه و دیگ....
باید قبول کرد که حقشهسلبریتی ها معمولا سبک زندگی شون اینطوریه، اینا اگه x دلار پول بیاد دستشون 10x دلار براش خرج میتراشن و می ریزن و می پاشن، بعد ایشون هم یک دفعه کنار گذاشته شد و طبیعی بود که چند ده میلیون دلار بدهی بالا آورد
من مصاحبه ـش رو کاملا دیدم واقعا جالبه اون زمان اون همه اتهامات الکی مثل آب خوردن رسانه ای شد ولی بعدا که در دادگاه های مختلف تبرئه شد هیچ کدوم پوشش رسانه ای خاصی پیدا نکرد
اسپیسی مطمئنا مثل همه ماها نقاط تاریکی توی زندگیش داشته ولی کسایی که اون اتهاماتو زدن همگی به نوعی فرصت طلبی و موج سواری ازون قضیه Me too بود
دیگه اصلی ترین سرمایه سلبریتی هم اون پرسونا و چهره ای هست که بین مردم داره، وقتی نابود بشه دیگه نمیشه به این راحتی ترمیمش کرد
این دادگاه هایی که تبرئه شده، بیشتر مسئله اینکه یکی مدارک کم بوده، یکی هم اون مواقع که بوده کسی پیششون نبوده.والا من پیگیرش نیستم خیلی، تا الان مثلا از اتهاماتش تبرئه شده و خیلی هاشون هم بیخیال شکایاتشون شدن
https://edition.cnn.com/2023/07/26/uk/kevin-spacey-trial-jury-verdict-intl/index.html
خودش توی مصاحبه ـش با پیرس گفت که من مشکلم این بوده که دستم یه مقدار هرز بوده!!، مثلا اگه از یه نفر خوشش میومده مینشسته کنارش نحوه مخ زدنش طوری بوده که دستش میرفته جاهایی رو تاچ میکرده که نباید میکردهطرف مقابلشم چه بسا خوشش میومده و نخ میداده، منتهی بعده ها که روابطشون کات میشه یهو دشمن خونی میشن و با هدف انتقام گیری سوار یه موجی که راه میوفته میشن که آی فلانی 30 سال پیش به من تجاوز کرد!، رسانه ها هم که عاشق این قصه هان، منتهی نهایتا شما توی دادگاه چی رو میخوای اثبات یا رد کنی؟!
هالیوودی ها هم کم و بیش همشون ازین داستانا دارن، فقط مسئله اینه که بعضی وقتا رسانه با همکاری یه عده میاد سوار یه موجی میشه و طرفو کباب میکنه
ولی خب جدای این حرفا من به عنوان بیننده واقعا دوست داشتم هنوز کوین اسپیسی رو توی سینما و تلویزیون میدیدم که دیگه بعیده![]()
متاسفانه در حال حاضر پرچم دار و امام این حرکتای woke و sjw و... همین نتفلیکس گور به گور هست . دیزنی هم افتاده رهرو این شده . نتفلیکس7-8 سال پیش کجاست واقعا...«نتفلیکس» میتونست هر کاری کنه تا حداقل اسپیسی رو برای فصل ششم خانه پوشالی نگهداره؛ حتی حدود 60 درصد از فیلمبرداری انجام شده بود که سران «نتفلیکس» دستور Reshoot و تغییر فیلمنامه دادند. مثال براتون بیارم؛ «جیمز فرانکو» پروندههای اعتیاد جنسیاش زده بود بالا و گمانهزنی میشد که از فصل سوم Deuce کلاً حذف بشه؛ ولی HBO و «دیوید سایمون» پای حرفشون موندند و «فرانکو» تا پایان سریال موندو تقریباً شد آخرین کار سطح یکش تو هالیوود!
میخواستم یه مقاله ترجمه کنم اینجا بزارم در رابطه با فیلمایی که توش بازیگرا واقعا "انجام" ـش میدن.اوه اوه فیلم جدید لانتیموس به سینمای اروت*ی*ک ایتالیا گفته زکی...!!!!
اوه اوه فیلم جدید لانتیموس به سینمای اروت*ی*ک ایتالیا گفته زکی...!!!!