Movie Center

گهگاهی دچار فراموشی موقت میشیم؛ ولی ایرادی نداره؛ شاید تو جریانات مراسم های سینمایی و تلویزیونی نبودی؛ «مارشن» نامزد بهترین فیلم کمدی/موزیکال گلدن گلوب شد؛ در حالی که فیلم اصلاً نه کمدی هست و نه شبه‌کمدی، میاد جایزه رو به شکل سارکستیکی میبره؛ جایزه‌ای که به احتمال 80 درصد حق «رکورد بزرگ» (The Big Short) بود. 🦆 :D

به جز کاشت و برداشت سیب‌زمینی، چیز دیگه‌ای از این فیلم به خاطر ندارم؛ چون نه طرفدار ریدلی اسکات هستم و نه طرفدارِ خودِ فیلم؛ اون هم در سالی که «مد مکس: جاده خشم»، «هشت نفرت انگیز»، «اسپاتلایت»، Revenant و همین The Big Short و Ex Machina جولان میدادن.

پ.ن: جالبه یکی از کاربران چند سال پیش یقه من رو گرفت و اصرار داشت که پشت این انتخابات دلیل منطقی و فنی هست؛ اینکه از دید ایشون یه فیلمی حدود 45 دقیقه‌اش آوازخونی هست، فیلم موزیکال محسوب نمیشه (اشاره به A Star is Born)
نه منظورم این هست نمی‌دونم چرا بهش جایزه کمدی رو دادن :D احتمالا دیدن کیفیت بالایی داره ولی صرفا تو همین دسته می‌تونن بهش جایزه بدن lol ولی از نظر کیفی همه چیز فیلم درست و سر جای خودش بود، بحث‌های تخصصی sci-fi، بخش های مربوط به بقا، بازی مت دیمون، بخش‌های تکنیکی مثل صدابرداری و جلوه‌های ویژه و ...

اتفاقا منم تا دلت بخواد اونو تماشا میکردم
من اونو از روی شبکه ۳ با نوار vhs ضبط کرده بودم
هنوز موقعی که برای اولین بار می‌خواست از دریا بیاد بالا و اون پیرمرده از روی پل داشت دوان دوان فرار میکرد یادمه

دقیقا خیلی مقدمه سازی قشنگی داشت برای نشون دادن گودزیلا، یعنی اول مخاطب رو درگیر میکرد بعد کم کم نشونش میداد طوریکه مخاطب تشنه دیدنش میشد بعد یه مدت. ماینس وان اما اینطور نبود، همون اول زارت گودزیلا رو گذاشت جلو دوربین با یه درگیری خنده دار و مسخره.

گهگاهی دچار فراموشی موقت میشیم؛ ولی ایرادی نداره؛ شاید تو جریانات مراسم های سینمایی و تلویزیونی نبودی؛ «مارشن» نامزد بهترین فیلم کمدی/موزیکال گلدن گلوب شد؛ در حالی که فیلم اصلاً نه کمدی هست و نه شبه‌کمدی، میاد جایزه رو به شکل سارکستیکی میبره؛ جایزه‌ای که به احتمال 80 درصد حق «رکورد بزرگ» (The Big Short) بود. 🦆 :D

به جز کاشت و برداشت سیب‌زمینی، چیز دیگه‌ای از این فیلم به خاطر ندارم؛ چون نه طرفدار ریدلی اسکات هستم و نه طرفدارِ خودِ فیلم؛ اون هم در سالی که «مد مکس: جاده خشم»، «هشت نفرت انگیز»، «اسپاتلایت»، Revenant و همین The Big Short و Ex Machina جولان میدادن.

پ.ن: جالبه یکی از کاربران چند سال پیش یقه من رو گرفت و اصرار داشت که پشت این انتخابات دلیل منطقی و فنی هست؛ اینکه از دید ایشون یه فیلمی حدود 45 دقیقه‌اش آوازخونی هست، فیلم موزیکال محسوب نمیشه (اشاره به A Star is Born)
طبق تعریف کلاسیک کمدی به نمایشی میگن که پایان مثبت و خوش و خرمی داشته باشه :دی
یعنی حداقل اطلاعاتی که من از نمایشنامه های یونان و بعدش شیکسپیر دارم برای تعریف کمدی همیشه این استفاده میشده (در مقابل تراژدی)
خیلی از نمایشنامه های کمدی شیکسپیر اصلا خنده دار نیستن

نسخه کارگردان دوتا فیلم برتر قرن ، Rebel Moon ، کارگردان دارای لشکر سایبری ،:D:D:D سید دلها حاج زک اسنایدر 12 مرداد میاد اسماشم عوض کردن Chalice of Blood و Curse of Forgiveness هستن با 1 ساعت مختوای بیشتر و درجه R برای خشونت و اون داستانا :D >:)

فیلم Under Paris رو به کوسه دوستان پیشنهاد میکنم ببینن. موضوع جالبی داره. اتفاقاتی که میفتن خووبن ولی کیفیت کار و جلوه‌های ویژه خیلی خوب نیست. مشخصه یا بودجه.ی کافی نداشتن یا خیلی نخواستن خرجش کنن ولی در کل فیلم جالبی بود. سر کوسه‌ها سلامت :D

• Smile
Reactions: Evil and jj191
این مصاحبه پیرس مورگان با کوین اسپیسی برای کی هست الان تو نت ویدیوهاش ریخته؟ جدیده؟ اصلا کرک و پرم ریخت... 😔😔😔😔
منم به تازگی دیدم. اگه برای این روزها باشه؛ یعنی سرنوشتی مثل ارمی همر براش پیش اومده دیگه!

اگه اون مصاحبه درسته من موندم اخه چطور اینا مثلا نتونستن با اون دستمزدها که گرفتن یه خونه صدهزار دلاری بندازن یه گوشه. اینا اخه درامدهاشون دو هزار سه هزار تا نیست که بعضا به میلیون دلار میرسه. چطور شده باید بررسی کرد.

• Like
Reactions: TheGodfather
اگه اون مصاحبه درسته من موندم اخه چطور اینا مثلا نتونستن با اون دستمزدها که گرفتن یه خونه صدهزار دلاری بندازن یه گوشه. اینا اخه درامدهاشون دو هزار سه هزار تا نیست که بعضا به میلیون دلار میرسه. چطور شده باید بررسی کرد.
سلبریتی ها معمولا سبک زندگی شون اینطوریه، اینا اگه x دلار پول بیاد دستشون 10x دلار براش خرج میتراشن و می ریزن و می پاشن، بعد ایشون هم یک دفعه کنار گذاشته شد و طبیعی بود که چند ده میلیون دلار بدهی بالا آورد
من مصاحبه ـش رو کاملا دیدم واقعا جالبه اون زمان اون همه اتهامات الکی مثل آب خوردن رسانه ای شد ولی بعدا که در دادگاه های مختلف تبرئه شد هیچ کدوم پوشش رسانه ای خاصی پیدا نکرد
اسپیسی مطمئنا مثل همه ماها نقاط تاریکی توی زندگیش داشته ولی کسایی که اون اتهاماتو زدن همگی به نوعی فرصت طلبی و موج سواری ازون قضیه Me too بود
دیگه اصلی ترین سرمایه سلبریتی هم اون پرسونا و چهره ای هست که بین مردم داره، وقتی نابود بشه دیگه نمیشه به این راحتی ترمیمش کرد

سلبریتی ها معمولا سبک زندگی شون اینطوریه، اینا اگه x دلار پول بیاد دستشون 10x دلار براش خرج میتراشن و می ریزن و می پاشن، بعد ایشون هم یک دفعه کنار گذاشته شد و طبیعی بود که چند ده میلیون دلار بدهی بالا آورد
من مصاحبه ـش رو کاملا دیدم واقعا جالبه اون زمان اون همه اتهامات الکی مثل آب خوردن رسانه ای شد ولی بعدا که در دادگاه های مختلف تبرئه شد هیچ کدوم پوشش رسانه ای خاصی پیدا نکرد
اسپیسی مطمئنا مثل همه ماها نقاط تاریکی توی زندگیش داشته ولی کسایی که اون اتهاماتو زدن همگی به نوعی فرصت طلبی و موج سواری ازون قضیه Me too بود
دیگه اصلی ترین سرمایه سلبریتی هم اون پرسونا و چهره ای هست که بین مردم داره، وقتی نابود بشه دیگه نمیشه به این راحتی ترمیمش کرد

پرونده اسپیسی هنوز تموم نشده.
فک کنم دادگاه داره هنوز
فکر کنم پدوفیل باشه و دیگ....

پرونده اسپیسی هنوز تموم نشده.
فک کنم دادگاه داره هنوز
فکر کنم پدوفیل باشه و دیگ....
والا من پیگیرش نیستم خیلی، تا الان مثلا از اتهاماتش تبرئه شده و خیلی هاشون هم بیخیال شکایاتشون شدن
https://edition.cnn.com/2023/07/26/uk/kevin-spacey-trial-jury-verdict-intl/index.html

خودش توی مصاحبه ـش با پیرس گفت که من مشکلم این بوده که دستم یه مقدار هرز بوده!!، مثلا اگه از یه نفر خوشش میومده مینشسته کنارش نحوه مخ زدنش طوری بوده که دستش میرفته جاهایی رو تاچ میکرده که نباید میکرده :)) طرف مقابلشم چه بسا خوشش میومده و نخ میداده، منتهی بعده ها که روابطشون کات میشه یهو دشمن خونی میشن و با هدف انتقام گیری سوار یه موجی که راه میوفته میشن که آی فلانی 30 سال پیش به من تجاوز کرد!، رسانه ها هم که عاشق این قصه هان، منتهی نهایتا شما توی دادگاه چی رو میخوای اثبات یا رد کنی؟!
هالیوودی ها هم کم و بیش همشون ازین داستانا دارن، فقط مسئله اینه که بعضی وقتا رسانه با همکاری یه عده میاد سوار یه موجی میشه و طرفو کباب میکنه
ولی خب جدای این حرفا من به عنوان بیننده واقعا دوست داشتم هنوز کوین اسپیسی رو توی سینما و تلویزیون میدیدم که دیگه بعیده :D

• Like
Reactions: AAmir-Khan
باید قبول کرد که حقشه
الان پروند diddy هم مطرح شده که با usher /justin bieber / the game و............................... تجاوز کرده
کلا هالیوود همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or