Movie Center

والا من پیگیرش نیستم خیلی، تا الان مثلا از اتهاماتش تبرئه شده و خیلی هاشون هم بیخیال شکایاتشون شدن
https://edition.cnn.com/2023/07/26/uk/kevin-spacey-trial-jury-verdict-intl/index.html

خودش توی مصاحبه ـش با پیرس گفت که من مشکلم این بوده که دستم یه مقدار هرز بوده!!، مثلا اگه از یه نفر خوشش میومده مینشسته کنارش نحوه مخ زدنش طوری بوده که دستش میرفته جاهایی رو تاچ میکرده که نباید میکرده :)) طرف مقابلشم چه بسا خوشش میومده و نخ میداده، منتهی بعده ها که روابطشون کات میشه یهو دشمن خونی میشن و با هدف انتقام گیری سوار یه موجی که راه میوفته میشن که آی فلانی 30 سال پیش به من تجاوز کرد!، رسانه ها هم که عاشق این قصه هان، منتهی نهایتا شما توی دادگاه چی رو میخوای اثبات یا رد کنی؟!
هالیوودی ها هم کم و بیش همشون ازین داستانا دارن، فقط مسئله اینه که بعضی وقتا رسانه با همکاری یه عده میاد سوار یه موجی میشه و طرفو کباب میکنه
ولی خب جدای این حرفا من به عنوان بیننده واقعا دوست داشتم هنوز کوین اسپیسی رو توی سینما و تلویزیون میدیدم که دیگه بعیده :D
این دادگاه هایی که تبرئه شده، بیشتر مسئله اینکه یکی مدارک کم بوده، یکی هم اون مواقع که بوده کسی پیششون نبوده.
آخه تعداد شاکی هم خیلی زیاده بگیم کار نکرده و بی گناهه! همونطور که گفتی خودشم تازه اعتراف کرده.

یک موردش این بود: رفته بوده دستشویی، یک از عوامل پشت صحنه هم اونجا بوده. آقا رو همینطوری زده انگولک بوده. طرفم واقعا WTF بوده چرا این همچین حرکتی زده.:|

واقعا فکر نمیکنم کسی از کارهای این بابا خوشش بیاد.
بقول دوستمون باید قبول کرد حقشه!

«نتفلیکس» می‌تونست هر کاری کنه تا حداقل اسپیسی رو برای فصل ششم خانه پوشالی نگه‌داره؛ حتی حدود 60 درصد از فیلم‌برداری انجام شده بود که سران «نتفلیکس» دستور Reshoot و تغییر فیلم‌نامه دادند. مثال براتون بیارم؛ «جیمز فرانکو» پرونده‌های اعتیاد جنسی‌اش زده بود بالا و گمانه‌زنی می‌شد که از فصل سوم Deuce کلاً حذف بشه؛ ولی HBO و «دیوید سایمون» پای حرفشون موندند و «فرانکو» تا پایان سریال موندو تقریباً شد آخرین کار سطح یکش تو هالیوود!

«نتفلیکس» می‌تونست هر کاری کنه تا حداقل اسپیسی رو برای فصل ششم خانه پوشالی نگه‌داره؛ حتی حدود 60 درصد از فیلم‌برداری انجام شده بود که سران «نتفلیکس» دستور Reshoot و تغییر فیلم‌نامه دادند. مثال براتون بیارم؛ «جیمز فرانکو» پرونده‌های اعتیاد جنسی‌اش زده بود بالا و گمانه‌زنی می‌شد که از فصل سوم Deuce کلاً حذف بشه؛ ولی HBO و «دیوید سایمون» پای حرفشون موندند و «فرانکو» تا پایان سریال موندو تقریباً شد آخرین کار سطح یکش تو هالیوود!
متاسفانه در حال حاضر پرچم دار و امام این حرکتای woke و sjw و... همین نتفلیکس گور به گور هست . دیزنی هم افتاده رهرو این شده . نتفلیکس7-8 سال پیش کجاست واقعا...

----------------------------------------------

اوه اوه فیلم جدید لانتیموس به سینمای اروت*ی*ک ایتالیا گفته زکی...!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
اوه اوه فیلم جدید لانتیموس به سینمای اروت*ی*ک ایتالیا گفته زکی...!!!!
میخواستم یه مقاله ترجمه کنم اینجا بزارم در رابطه با فیلمایی که توش بازیگرا واقعا "انجام" ـش میدن.
یکی از اونا dogtooth بود از همین لانتیموس قبل ازینکه معروف بشه.

شبی نشستم فیلم Godzilla x Kong رو دیدیم....نمیدونم قدیمی ها طنز هژیرها یادشون هست یا نه که یه داداش داشتند خوره فیلم بود و همیشه فیلمهایی که دیده بود رو با آب و تاب تعریف میکرد.
دقیقا انگار داشتم یکی از سری فیلمهای گودزیلا علیه گیدورا رو که همیشه تعریف میکرد رو می دیدم :D:D
خلاصه آش شله قلمکاری بود واسه خودش...فقط مونده یه گودزیلای آهنی که جمعشون تکمیل شه:D

طی ۱۰ سال اخیر، فیلم های ترسناکی زیادی منتشر شده که طی تو دسته های زیر قرار میگیره:

۱. حاجی خودتو مسخره کردید یا ما رو! :D

۲. فاقد اهمیت و ارزش!:D

۳. موتی!

۴. در حد یکبار دیدن حالا باهات کنار میایم!:D

۵. آندرریت.

ما با ۴ دسته اول کاری نداریم، ولی فقط با دسته آخر، فیلم های آندرریت کار داریم؛ فیلم های کم توجه شده و به معنای واقعی ظلم بهشون شده!:D

۲ فیلم هست که همیشه و حداکثر ۳ ماهی یکبار می بینیمشون و اونم The Autopsy of Jane Doe و The Empty Man هست.:x

این ۲ فیلم همه چیزش در سطح بالاست؛ از هنرنمایی بازیگرا گرفته تا داستان سکسی و فیلمنامه ی قوی!:D

این فیلم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم!

نه به عنوان یه فن آثار ترسناک، بخاطر داستان و اتسمفر فوق العادشون!

طی ۱۰ سال اخیر، فیلم های ترسناکی زیادی منتشر شده که طی تو دسته های زیر قرار میگیره:

۳. موتی!

۵. آندرریت.

ما با ۴ دسته اول کاری نداریم، ولی فقط با دسته آخر، فیلم های آندرریت کار داریم؛ فیلم های کم توجه شده و به معنای واقعی ظلم بهشون شده!:D

۲ فیلم هست که همیشه و حداکثر ۳ ماهی یکبار می بینیمشون و اونم The Autopsy of Jane Doe و The Empty Man هست.:x

این ۲ فیلم همه چیزش در سطح بالاست؛ از هنرنمایی بازیگرا گرفته تا داستان سکسی و فیلمنامه ی قوی!:D

آخرین فیلم ترسناکی که دیدم Wailing بود تو 2016 . کره جنوبی .

۳. موتی!

۵. آندرریت.

حاج ابرام چطوری
دیدم پست گذاشتی گفتم احوالی ازت بپرسم به یاد ایام صندلی داغ :D
آقا سری فیلم های پیچ اشتباهی( به خصوص چند دقیقه اول فیلم:D) توی کدوم دسته قرار میگیره؟

• Like
Reactions: Jill-Valentine
حاج ابرام چطوری
دیدم پست گذاشتی گفتم احوالی ازت بپرسم به یاد ایام صندلی داغ :D
آقا سری فیلم های پیچ اشتباهی( به خصوص چند دقیقه اول فیلم:D) توی کدوم دسته قرار میگیره؟

مرسی خوبم. :D

فیلم های اخیرشون در دسته ۱ و ۲

نسخه اول

در حد یکبار دیدن حالا باهات کنار میایم!:D

• Smile
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or