این دادگاه هایی که تبرئه شده، بیشتر مسئله اینکه یکی مدارک کم بوده، یکی هم اون مواقع که بوده کسی پیششون نبوده.والا من پیگیرش نیستم خیلی، تا الان مثلا از اتهاماتش تبرئه شده و خیلی هاشون هم بیخیال شکایاتشون شدن
https://edition.cnn.com/2023/07/26/uk/kevin-spacey-trial-jury-verdict-intl/index.html
خودش توی مصاحبه ـش با پیرس گفت که من مشکلم این بوده که دستم یه مقدار هرز بوده!!، مثلا اگه از یه نفر خوشش میومده مینشسته کنارش نحوه مخ زدنش طوری بوده که دستش میرفته جاهایی رو تاچ میکرده که نباید میکرده طرف مقابلشم چه بسا خوشش میومده و نخ میداده، منتهی بعده ها که روابطشون کات میشه یهو دشمن خونی میشن و با هدف انتقام گیری سوار یه موجی که راه میوفته میشن که آی فلانی 30 سال پیش به من تجاوز کرد!، رسانه ها هم که عاشق این قصه هان، منتهی نهایتا شما توی دادگاه چی رو میخوای اثبات یا رد کنی؟!
هالیوودی ها هم کم و بیش همشون ازین داستانا دارن، فقط مسئله اینه که بعضی وقتا رسانه با همکاری یه عده میاد سوار یه موجی میشه و طرفو کباب میکنه
ولی خب جدای این حرفا من به عنوان بیننده واقعا دوست داشتم هنوز کوین اسپیسی رو توی سینما و تلویزیون میدیدم که دیگه بعیده
آخه تعداد شاکی هم خیلی زیاده بگیم کار نکرده و بی گناهه! همونطور که گفتی خودشم تازه اعتراف کرده.
یک موردش این بود: رفته بوده دستشویی، یک از عوامل پشت صحنه هم اونجا بوده. آقا رو همینطوری زده انگولک بوده. طرفم واقعا WTF بوده چرا این همچین حرکتی زده.
واقعا فکر نمیکنم کسی از کارهای این بابا خوشش بیاد.
بقول دوستمون باید قبول کرد حقشه!