Movie Center

View attachment 341799View attachment 341798

کارگردان فیلم The Smashing Machine (زندگی‌نامه مارک کر با بازی دواین جانسون) کسی هست این دو تا فیلم رو ساخته؛ هر دو جز بهترین فیلم‌های قرن بیست و یکم و دهه گذشته هستند.

@.::PUИK::. شل کن 🦆 :D
اینم شانسه مویه
این همه فیلم آشغال بازی کرد
یه بار گفتیم آبکی انگار قراره خوب باشه
------------------------------------------------------------------
یه بار گفتم فیلم into the night 1985 رو ببینید کسی اینجا ندید
Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)
فیلم تاپی نیست ولی دیدنش خالی از لطف نیست

img_5745-jpg.313611

"یک مهندس ناامید اهل لوس انجلس، شبی به طور اتفاقی یک دختر زیبا که دزد جواهرات است و از دست عده ای بسیار خطرناک در حال فرار است را ملاقات می کند، عاشقش می شود و سعی می کند تا به او کمک کند. "

اگه لینکش کار میکنه اینم لینک

معاون ارشد در شرکت والت دیزنی روش‌های تبعیض‌آمیز استخدام را توضیح می‌دهد: مایکل جوردانو، معاون امور بازرگانی، می‌گوید: "هیچ کس دیگری این را به شما نمی‌گوید، اما آنها هیچ مرد سفیدپوستی را برای این شغل در نظر نمی‌گیرند." "هیچ راهی وجود ندارد که ما یک مرد سفیدپوست استخدام کنیم." جیوردانو فاش می‌کند که دیزنی برای جلوگیری از پیگرد قانونی از «کلمات رمزی و کلیدواژه‌ها» استفاده می‌کند و حتی به نامزدی اشاره می‌کند که به دلیل سیاه نبودن کافی رد شده است. جیوردانو همچنین اذعان می‌کند که دیزنی به مدیران اجرایی برای تمرین تنوع، برابری و گنجاندن (DEI) پاداش می‌دهد و موافقت می‌کند که «تنوع به مشوق‌های مالی کمک می‌کند». جووردانو همچنین ادعا می کند که به دلیل نژادش از ترفیع محروم شده است.

x.com

اساتید اسکار دارن بررسی میکنن که بحث جنسیت رو از کتگوری بهترین بازیگر بردارن...!!!!! ترامپ تروخدا ظهور کن زودتر :)) :)) :)) :)) :)) :)) قشنگ دیوونه خونه شده هالیوود

حالا اگه ترامپ مجدد ظهور کنه، سیستم حکمرانی آمریکا مگه مثل EA هست که فرد منتصب/منتخب دخالت کنه تو سیاست‌های سینمایی و فرهنگی کشور؟! اوج ساخت و نمایش فیلم‌های رنگین‌کمونی از زمان ترامپ بود. 🦆 :D

آخرین ویرایش:
View attachment 341799View attachment 341798

کارگردان فیلم The Smashing Machine (زندگی‌نامه مارک کر با بازی دواین جانسون) کسی هست این دو تا فیلم رو ساخته؛ هر دو جز بهترین فیلم‌های قرن بیست و یکم و دهه گذشته هستند.

@.::PUИK::. شل کن 🦆 :D
چه جالب من نمیدونستم! و اما جالب تر اینکه هر دو فیلم یجورایی نقطه عطف کارنامه بازیگرهای اصلیش بودن! مخصوصا uncut gem که یه بازی عجیبی گرفته بود از ادام سندلر! :D

حالا اگه ترامپ مجدد ظهور کنه، سیستم حکمرانی آمریکا مگه مثل EA هست که فرد منتصب/منتخب دخالت کنه تو سیاست‌های سینمایی و فرهنگی کشور؟! اوج ساخت و نمایش فیلم‌های رنگین‌کمونی از زمان ترامپ بود. 🦆 :D
درسته قبول دارم ولی حداقل وضعیت فعلی شاید بهتر شه ... دیگه آششون خیلی شور شده...

درسته قبول دارم ولی حداقل وضعیت فعلی شاید بهتر شه ... دیگه آششون خیلی شور شده...
وضعیت افراطی فعلی نتیجه ی مستقیم دوره ی ترامپه، و علت اینکه این روزها بدتر شده این که احتمال دوره دوم ترامپ قوی تر شده....

وضعیت افراطی فعلی نتیجه ی مستقیم دوره ی ترامپه، و علت اینکه این روزها بدتر شده این که احتمال دوره دوم ترامپ قوی تر شده....
والا ما یادمونه دوره اوباما هم این بند و بساط آقایون بود.:|:دی

فکر کن بچه ها یادشون رفته، یکی از سیاست های ترامپ قانونی کردن رنگین کمانی ها در کل جهان بود.:دی

یادش بخیر قبلا هر کی حرفی می زد سریع می اومدی می گفتی اصلا می دونی ووک چیه :D

سلام
چند روز پیش از دوستان خواهش کرده بودم اگه سایت یا چنلی می‌شناسن که سریال Stranger Things رو داره و حجم هر قسمت بالای ۲ گیگ باشه رو معرفی کنند.
که متاسفانه کسی نبود کمکی کنه. به همیل دلیل بعد از مدت‌ها رفتم یک اکانت یک ماهه از سی‌نما خریداری کردم به این امید که اونجا وجود داره!(که البته نداشت)
به هر حال می‌خواستم از همون نسخه‌ای که موجوده دانلود کنم؛ که متاسفانه متوجه شدم سرعت‌ سرور‌هاش به شدت پایین اومده.
پیش‌تر ها با سرعت حوالی ۳ تا ۵ مگابایت دانلود می‌کردم؛ اما این بار در بهترین حالت سرعت دانلود به ۹۰۰ کیلوبایت هم نمیرسید.
هم با ایرانسل چک کردم و هم مبین نت. اون هم در زمان‌های مختلفی از ۲۴ ساعت شبانه روز 8-}
امیدوارم این مشکل برای شما پیش نیاد؛ اما اگه پیش اومد در جریان باشید که دور از انتظار نبوده!

• Sad
Reactions: SiminSecret
سلام
چند روز پیش از دوستان خواهش کرده بودم اگه سایت یا چنلی می‌شناسن که سریال Stranger Things رو داره و حجم هر قسمت بالای ۲ گیگ باشه رو معرفی کنند.
که متاسفانه کسی نبود کمکی کنه. به همیل دلیل بعد از مدت‌ها رفتم یک اکانت یک ماهه از سی‌نما خریداری کردم به این امید که اونجا وجود داره!(که البته نداشت)
به هر حال می‌خواستم از همون نسخه‌ای که موجوده دانلود کنم؛ که متاسفانه متوجه شدم سرعت‌ سرور‌هاش به شدت پایین اومده.
پیش‌تر ها با سرعت حوالی ۳ تا ۵ مگابایت دانلود می‌کردم؛ اما این بار در بهترین حالت سرعت دانلود به ۹۰۰ کیلوبایت هم نمیرسید.
هم با ایرانسل چک کردم و هم مبین نت. اون هم در زمان‌های مختلفی از ۲۴ ساعت شبانه روز 8-}
امیدوارم این مشکل برای شما پیش نیاد؛ اما اگه پیش اومد در جریان باشید که دور از انتظار نبوده!
من الآن روی تورنت نگاه کردم هست. اگر به کارتون میاد لینکش رو بفرستم.
ولی seeder کمی داره، سرعتش دانلودش زیر یک مگه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather
من الآن روی تورنت نگاه کردم هست. اگر به کارتون میاد لینکش رو بفرستم.
ولی seeder کمی داره، سرعتش دانلودش زیر یک مگه.
خیلی متشکرم از محبتتون.
با توجه به این که از ۳۰نما چیزی عایدم نشد؛ دیگه از "زر فیلم" یه نسخه‌ی 1080 رو دانلود کردم.

درست نمیشه؛ با بازگشت ترامپ با فیلم Call Me By Your Name: Black Edition با مدت زمان 3 ساعت روبه‌رو می‌شید و از سمت دیگه، Right-Wingها میرن با جیم کاویزل Sound of Freedom II تولید میکنن. :D🦆

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or