VICE
Gold User
من اصولا فیلم های دوره جمهوری خواه ها به نظرم جالبه ترحالا اگه ترامپ مجدد ظهور کنه، سیستم حکمرانی آمریکا مگه مثل EA هست که فرد منتصب/منتخب دخالت کنه تو سیاستهای سینمایی و فرهنگی کشور؟! اوج ساخت و نمایش فیلمهای رنگینکمونی از زمان ترامپ بود.
دلیل علمی هم ندارم
اتفاقا همون روز که گفتی رفتم دیدم جز فصل 4 که 4 گیگی بود و web-dl باقی حدود 800-900 بودسلام
چند روز پیش از دوستان خواهش کرده بودم اگه سایت یا چنلی میشناسن که سریال Stranger Things رو داره و حجم هر قسمت بالای ۲ گیگ باشه رو معرفی کنند.
که متاسفانه کسی نبود کمکی کنه. به همیل دلیل بعد از مدتها رفتم یک اکانت یک ماهه از سینما خریداری کردم به این امید که اونجا وجود داره!(که البته نداشت)
به هر حال میخواستم از همون نسخهای که موجوده دانلود کنم؛ که متاسفانه متوجه شدم سرعت سرورهاش به شدت پایین اومده.
پیشتر ها با سرعت حوالی ۳ تا ۵ مگابایت دانلود میکردم؛ اما این بار در بهترین حالت سرعت دانلود به ۹۰۰ کیلوبایت هم نمیرسید.
هم با ایرانسل چک کردم و هم مبین نت. اون هم در زمانهای مختلفی از ۲۴ ساعت شبانه روز
امیدوارم این مشکل برای شما پیش نیاد؛ اما اگه پیش اومد در جریان باشید که دور از انتظار نبوده!
برای هم دیگه برنگشتم بگم نیست
فکر نمیکردم بخوای اکانت 30نما بگیری
سرعت اکانت سینما برای من اوکیه احتمالا مشکل از نت یا vpn ت باشه
اگه vpnته که وسط دانلود قطعش کن