He!n3ger
Gold User
کلا این جورج میلر بنده خدا از سیکوئل و اسپین آف شانس نیاورد. هم سر مدمکس های قدیمی این بلا سرش اومد هم هپی فیت تو شماره دومش ترکید. اینم ادامه دهنده راه اونا شد
فیلم رو دیدین که میگین woke بوده؟Go woke go broke
هالیوود رو به طور کلی گفتم پست درباره افول هالیوود بود. داستانا و شحصیتا اکثرا وک شده و بی کیفیتفیلم رو دیدین که میگین woke بوده؟
اینو خیلی واضح میشه تو رابطه صنعت گیم با آثار اقتباسی دیددلیل سوم که بهتازگی باید قبولش کنم؛ اینکه در عصر تکنولوژی و سرگرمیهای دیجیتال، عملاً ویدئوگیم در جذب مخاطب دست پیش رو گرفته.
یاد دو سال پیش افتادم که نتفلیکس به دلایلی مثل ظهور رقبای قدرتمند و افزایش قیمت و بعضی سیاستهای دیگه با افت مقطعی مخاطب روبرو شده بود و بعضیها (مخصوصا توی ایران) علتش رو همین ماجراهای ووک و چمیدونم همجنسگرایی و سیاهپوستها و... میدونستن!اصلاً و ابداً افت فروش فیلمها و «نرفتن به سینما» ربطی به Woke و Moke نداره؛ میتونم این افت رو به سه دلیل توضیح بدم: اولین دلیل حجم زیاد پلتفرمهای میناستریم هست که تقریباً حدود 50 درصد از مردمان آمریکا به این پلتفرمها دسترسی همهجانبه دارند؛ هر جمعه نتفلیکس یا آمازون یک فیلم سینمایی با بازیگران مطرح سینما پخش میکنه که میلیونها نفر اونهارو میبینند. پس کی بلند میشه میره سینما؟! دلیل دوم سیاستگذاری فاجعه کمپانیهای فیلمسازی پس از کرونا هست؛ اینکه فیلمها بلافاصله پس از اکران 14 روزه یا 30 روزه، روی نمایش خانگی قرار میگیرند؛ این سیاستگذاری قشنگ تِر میزنه به موقعیت فیلم و تهیهکنندگان و ضرر؛ به همین دلیل بود که نولان نرفت فیلم «اوپنهایمر» رو زیر نظر Warner Bros تولید کنه و در قراردادش با «یونیورسال»، زمان عرضه نسخه نمایش خانگی فیلمش رو خودش به نوعی تعیین کرد (چون یونیورسال هم معمولاً فیلمهاشو 3 هفته بعد میده آنلاین)
دلیل سوم که بهتازگی باید قبولش کنم؛ اینکه در عصر تکنولوژی و سرگرمیهای دیجیتال، عملاً ویدئوگیم در جذب مخاطب دست پیش رو گرفته.
الان فک کنم آمازون اوله نتفلیکس دومه Hulu سوم و پارامونت پالاس چهارم هستن تو رده بنده بهترین پلتفرم .یاد دو سال پیش افتادم که نتفلیکس به دلایلی مثل ظهور رقبای قدرتمند و افزایش قیمت و بعضی سیاستهای دیگه با افت مقطعی مخاطب روبرو شده بود و بعضیها (مخصوصا توی ایران) علتش رو همین ماجراهای ووک و چمیدونم همجنسگرایی و سیاهپوستها و... میدونستن!
همون موقع گفتم که ربطی به این قضایا نداره و اتفاقا بعضی از پرمخاطبترین کارهای نتفلیکس، معدن این چیزها هستن! بعدش هم کمکم دوباره نتفلیکس رشد کرد و حتی توی چند وقت اخیر رکوردهای جدیدی به جا گذاشته.
از نظر کیفیت که سلیقهای هست ولی از نظر تعداد مشترک، نتفلیکس با ۲۷۰ میلیون اوله، آمازون با ۲۰۰ میلیون دوم و دیزنی پلاس با ۱۵۳ میلیون سوم. ولی اگه هولو رو هم جزو دیزنی پلاس حساب کنیم، رتبه دوم به دیزنی میرسه.الان فک کنم آمازون اوله نتفلیکس دومه Hulu سوم و پارامونت پالاس چهارم هستن تو رده بنده بهترین پلتفرم .
با همه حرفاتون موافقم جز جمله اخراصلاً و ابداً افت فروش فیلمها و «نرفتن به سینما» ربطی به Woke و Moke نداره؛ میتونم این افت رو به سه دلیل توضیح بدم: اولین دلیل حجم زیاد پلتفرمهای میناستریم هست که تقریباً حدود 50 درصد از مردمان آمریکا به این پلتفرمها دسترسی همهجانبه دارند؛ هر جمعه نتفلیکس یا آمازون یک فیلم سینمایی با بازیگران مطرح سینما پخش میکنه که میلیونها نفر اونهارو میبینند. پس کی بلند میشه میره سینما؟! دلیل دوم سیاستگذاری فاجعه کمپانیهای فیلمسازی پس از کرونا هست؛ اینکه فیلمها بلافاصله پس از اکران 14 روزه یا 30 روزه، روی نمایش خانگی قرار میگیرند؛ این سیاستگذاری قشنگ تِر میزنه به موقعیت فیلم و تهیهکنندگان و ضرر؛ به همین دلیل بود که نولان نرفت فیلم «اوپنهایمر» رو زیر نظر Warner Bros تولید کنه و در قراردادش با «یونیورسال»، زمان عرضه نسخه نمایش خانگی فیلمش رو خودش به نوعی تعیین کرد (چون یونیورسال هم معمولاً فیلمهاشو 3 هفته بعد میده آنلاین)
دلیل سوم که بهتازگی باید قبولش کنم؛ اینکه در عصر تکنولوژی و سرگرمیهای دیجیتال، عملاً ویدئوگیم در جذب مخاطب دست پیش رو گرفته.
گارلند هم که قبلا تو حیطه ویدیو گیم فعالیت داشت (بازی فوق العاده enslaved ) قشنگ می تونه برگرده و ایده اش رو برای یک بازی پیاده کنهCivil war بحث راجع به جهت گیری و کیفیت سینوسی فیلم رو بزاریم کنار،
با اینکه اتفاق کاملا قابل پیش بینی و اصلا دور از ذهن نیست در عین اینکه تو آینده خیلی نزدیک هم امکانش هست، ستینگ و تم کاملا نو و بدیعی داشت و پرداخته نشده بود بهش و شدید خوراک ویدیو گیمه از تک نفره خطی تا جهان باز یا حتی mmo. یا با همین روایت خبرنگارها واکینگ سیمولیتور در بیارن که البته حیف میکنه ظرفیت اکشن رو.
شوتینگ در اسکیل urban و چریکی و نه فول نظامی، بدون عناصر تخیلی زامبی و ویروس و آدم فضایی. شبیه ترین homefront که اونم نیروی خارجی عامل بود, اینکه خود آمریکا به جون هم بیافتند خیلی جذابه (یکم farcry 5 داشت این تمو در سطح کوچکتر)