Movie Center

یادمه چند سال پیش مرحوم آتیلا پسیانی یک تئاتر چس کلاس هنری از رو رومئو و ژولیت ساخته بود . یک جاش سه تا عجوزه قوزپشت ورجه ورجه می کردن. قیافه اونا از این ژولیت بوزینه که انتخاب کردن بهتر بود =)) . والله می اومدن کلا گند می زدن به داستان و ژولیت ترنس می شد خود تام هالند نقشش رو بازی می کرد قابل تحمل تر بود
از الان شکست مفتضحانه ای برای فیلم پیش بینی می کنم

آقا به جهنم، اصلاً کاراکتر سیاه‌پوست بذارین. ژولیت که هیچی، انیشتین و لینکلن رو هم سیاه‌پوست کنین. ولی مگه سیاه‌پوست زیبا نداریم که سراغ این عمه‌وودا رفتن؟! :|
بله، می‌گن از روی ظاهر قضاوت نکنین و فلان و چنان، ولی طرف مثلاً بازیگر هست و دیگه فکر کنم بشه در مورد ظاهر بازیگرها نظر داد. این عزیز دلی که من دارم می‌بینم، یه حالتی داره که ممکنه تام هالند رو کتک هم بزنه چه برسه به اینکه ژولیت باشه! :-"
یعنی یه وضعیتی هست که توی IMDb هم نوشته Actor به جای Actress! :D

b37303_24sdxzczc.jpg

آخرین ویرایش:
آقا به جهنم، اصلاً کاراکتر سیاه‌پوست بذارین. ژولیت که هیچی، انیشتین و لینکلن رو هم سیاه‌پوست کنین. ولی مگه سیاه‌پوست زیبا نداریم که سراغ این عمه‌وودا رفتن؟! :|
بله، می‌گن از روی ظاهر قضاوت نکنین و فلان و چنان، ولی طرف مثلاً بازیگر هست و دیگه فکر کنم بشه در مورد ظاهر بازیگرها نظر داد. این عزیز دلی که من دارم می‌بینم، یه حالتی داره که ممکنه تام هالند رو کتک هم بزنه چه برسه به اینکه ژولیت باشه! :-"
یعنی یه وضعیتی هست که توی IMDb نوشته Actor به جای Actress! :D البته شاید هم ترنس هست و به طرف مذکر میل می‌کنه تا مونث، نمی‌دونم واقعاً. دوران عجیبی شده و هیچی رو نمی‌شه راحت فهمید.

b37303_24sdxzczc.jpg
GJtCimHW4AAk_rV.jpg

:D

واقعا فکر کردم پسر طرف!

View attachment 333479

#پیشنهاد_فیلم

Nine Queens 2000

پشم‌افکن؛ پایان‌بندی به مراتب هروئینی! :D :D :D ^#(^
یک لینک دانلود میدی برم سراغش
فکت ، فکت ، فکت

همین الان وسط فصل ۳ تد لسو ام و خدایا چرا ؟ مگه فصل ۱ چش بود اینکارو باهاش کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or