Movie Center

شاید هم رومئو توی زندانه و این شخص به عنوان یک زن گدرتمند ارتش جمع می کنه و دو خاندان رو شکست می ده و رومئو از زندان آزاد می کنه :-?
چه داستان غیر کلیشه ای هم میشه :D
.Don't give them Ideas

وقتی سفید برفی اون فاجعه شده اصلا بعید نیست.:دی

این dune که اومده کیفیتش چطوره؟ بگیریم همینو؟
بلوری نیست ولی 1080ه. به نظرم بگیر.
و اینکه ترجیحا با یه سیستم صوتی خوب ببینین حالا یا هدفون خوب یا ساندباری چیزی که تفکیک صدا داشته باشه. بعضی جاهاش اونقدر بسش قویه که تو آیمکس ارتعاش صداش آدمو میلرزوند :D

مثلا این ترک دو دقیقه رو با چند تا اسپیکر/هدست مختلف تست کنین کامل تفاوتش رو حس میکنین.

هنس زیمر واقعا حقشه یه اسکار برای Dune 2 بگیره.

الله اکبر از Dune 2... دست مریزاد واقعا به ویلنو. :-t:-t^:)^^:)^ موسیقی هانس زیمر...^:)^^:)^
تکته منفی درجه سنی فیلمه. قشنگ یه R مشتی میطلبید... ولی حیف ممکن بود رو فروش تاثیر منفی بزاره.
پ.ن : همین WebDL که اومده نسخه 6 گیگی رو بگیرید کیفیت عالیست.اگر میتونید نفس اماره تون رو نگه دارید صبر کنید تا هفته دیگه 4k WebDL بیاد . خاک برسر ما که نمیتونیم این دست فیلما رو تو سینما ببینیم... حیف...

آخرین ویرایش:
پوستر نسخه ی ریلیز مجدد Mummy بمناسبت ۲۵ سالگی

View attachment 333761

چقدر من هم ایشون هم د مامی ریترنز رو دوست داشتم، هنوزم دارم، اون نسخه چین هم باحال بود،

بازی پی اس وانشم خیلی خفن بود زمان خودش...

خلاصه عالیه...

**

تو فیلم بازی ها، سیاره میمون های کلاسیک هم خیییلی دوست داشتم، که ایشونم اتفاقا یک بازی خیلی باحال داشت...

دون ۲ فوق العاده بود. من دو بار تونستم تو سینما ببینم و می‌تونستم باز میرفتم می‌دیدم. برای منی که عاشق بلید رانر ویلنوو بود، این فیلم از اون جلو زد و به جرات بهترین فیلم آپیک و علمی تخیلی ۱ دهه ی اخیر سینماست. برای سینما ی مارول زده دنیا مثل یک نفس تازه بود، با اکشنی که واقعا من نظیرش رو ندیده بودم

Dune 2 شاهکار بود! یک تنه مولان و ویلنو سینما رو زنده گذاشتند. خیلی وقت بود فیلم به این اندازه حماسی و عجیب ندیده بودم. خیلی حس تازگی داشت، چیزی که توی 99% فیلمای حال حاضر نمی بینیم.

آخرین ویرایش:
اقا من این DUNE رو میخوام شروع کنم ببینم. یه سریا میگن اصلا جذابیت نداره، یه سریا میگن خیلی خفنه. با توجه به اینکه تایم فیلم خیلی زیاده لطفا یه نفر دقیق بگه که فیلمش شخصی پسند هست یا عوام پسند؟ :دی

• Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or