Movie Center

مگه دختر بود اون یارو سبیل؟!!
من فکر کردم مرد عه:D
ده ها هنرمند بازیگر افریقایی تبار افسانه ای تو ده ها فیلم شاهکار بازی کردن، نه کسی شکایت کرد نه کسی کهیر زد نه کسی تریگر شد نه کسی نژادپرست شد،

همه هم بدون استثنا رو سرشون گذاشتند و براشون بلند شدن و کف زدن، همه مون از ادی مورفی تا مورگان فریمن تا ده ها هنرمند حرفه ای و خفن دیگه که همه رو نمیشه واقعا اسم برد اینقدر زیادن، از موسیقی تا فولان؛ رو دوست داریم و عاشقشونیم و محترم میشمریم...

اون موقع ها هنرپیشه افریقایی تبار کلاس و پرستیژ و شخصیت خودش رو داشت،

الانم داره، قطعا در دنیای ادمیزادی داره، در دنیای عادی و به دور از کینه و نفرت،

اما در دنیای ووک ها، ایدئولوگ ها، احمق ها، ادایی ها، سهمیه ای ها، نئونژادپرست های در توهم انتی نژادپرست، در دنیای این ها، متاسفانه هنرپیشه های افریقایی تبار معروفن به این مسخره بازی ها و چرت و پرت ها، متاسفانه

البته من حقیقتا نگران نیستم، در جامعه مدرن و ازاد، سیفون هر کثافتی، به وقتش کشیده میشه، اینم خواهد شد به وقتش، قطعا خواهد شد، زمانی که کاملا اسیب ها و مزیت ها و کلا همه چیزش شناخته و اطلاعات لازم در موردش جمع و طبقه بندی شده باشه...

تایید شد Julia Garner قراره Silver Surfer جدید باشه.
از یک طرف میشه با گفتن اینکه دنیای موازیه و بازیگر دوست داشتنیه جریان رو توجیه کرد! ولی واقعا گندش رو درآوردن از بس همه کرکترا رو زن میکنند.:|

پ.ن: جا داره یاد کنیم از اون اینسایدر های دوزاری مثل گریس رندولف که کل جریان رو انکار میکردند.:|

تایید شد Julia Garner قراره Silver Surfer جدید باشه.
از یک طرف میشه با گفتن اینکه دنیای موازیه و بازیگر دوست داشتنیه جریان رو توجیه کرد! ولی واقعا گندش رو درآوردن از بس همه کرکترا رو زن میکنند.:|

پ.ن: جا داره یاد کنیم از اون اینسایدر های دوزاری مثل گریس رندولف که کل جریان رو انکار میکردند.:|

الان این مشکلش چیه دقیقا؟ برادر من آدم وقتی اطلاعاتی تو یه زمینه‌ ندارد قاعدتاً نباید این‌جوری بره رو منبر و فتوا بده راجع اون موضوع.

این کاراکتری که خانم گارنر قراره نقشش رو بازی کنه اسمش Shalla-bal هست که تو کمیک های مارول ما دقیقاً چنین کاراکتری رو داریم که معشوقه نورین راد (سیلور سرفر مذکر) هست.

IMG_20240404_122939_968.jpg
IMG_20240404_122947_355.jpg
IMG_20240404_122955_051.jpg

مارول علیه السلام نیست و موارد تغییر نژاد و جنسیت داشته تو MCU ولی دیگه هرجایی قرار نیست توپیده بشه بهش.
تغییر جنسیت میشه اون کاراکتری که خانم Carrie-Anne Moss تو سریال های مارول/نتفلیکس بازی کرده بود (وکیل تو جسیکا جونز و آیرون فیست)، که تو کمیک ها مرد سفیدپوست بود و کمی هم چاق.
تو همین فیلم تغییر نژاد رید ریچاردز رو ول کردید به کاراکتری که مثل کمیکش هست گیر دادید؟

الان این مشکلش چیه دقیقا؟ برادر من آدم وقتی اطلاعاتی تو یه زمینه‌ ندارد قاعدتاً نباید این‌جوری بره رو منبر و فتوا بده راجع اون موضوع.

این کاراکتری که خانم گارنر قراره نقشش رو بازی کنه اسمش Shalla-bal هست که تو کمیک های مارول ما دقیقاً چنین کاراکتری رو داریم که معشوقه نورین راد (سیلور سرفر مذکر) هست.

View attachment 333559
View attachment 333560
View attachment 333561

مارول علیه السلام نیست و موارد تغییر نژاد و جنسیت داشته تو MCU ولی دیگه هرجایی قرار نیست توپیده بشه بهش.
تغییر جنسیت میشه اون کاراکتری که خانم Carrie-Anne Moss تو سریال های مارول/نتفلیکس بازی کرده بود (وکیل تو جسیکا جونز و آیرون فیست)، که تو کمیک ها مرد سفیدپوست بود و کمی هم چاق.
تو همین فیلم تغییر نژاد رید ریچاردز رو ول کردید به کاراکتری که مثل کمیکش هست گیر دادید؟
تنها مشکلی که با این قضیه دارم اینه که گارنر بازیگر تواناییه و رولی که بهش دادن اگه بخواد مثل کمیک هاش بشه اصلا جای هنرنمایی زیادی نداره . شخصا دوست دارم وقتی بازیگر با استعدادی تو این فیلما میاد برای رولی باشه که جای کار داشته باشه . وقتی استعداد ها پشت زیر جلوه ویژه سنگین دفن بشه اصلا به مذاقم خوش نمیاد . اتفاقی که برای جیمز اسپیدر و آلترون افتاد . مگر این که بخوان بیشتر روی ظاهر انسانی اش مانور بدن که خب کمیک هارو دنبال نمی کنم نمی دونم کدوم ظاهرش اهمیت بیشتری داشته . اما خب به نظر میاد ظاهر نقره ای اش مهم تره

شاید رومئو این داستان خیلی زیبایی ظاهری براش مهم نباشه و بیشتر عاشق باطن زیبای طرف شده باشه؛ فکر میکنم همچین ادم‌هایی هم وجود داشته باشن. جدا از اینکه زیبایی، با اینکه مسلما معیارهایی براش هست، سلیقه‌ایه و ممکنه این خانوم رو که من فوق‌العاده زشت میبینم به چشم یکی دیگه زیبا باشه، باید ببینیم زیبایی ظاهری اصلا جز ویژگی‌های اون نقش تعریف شده یا نه. علاوه بر اون اصلا قبول میکنیم که این خانوم زشته و هر کی هم غیر از این گفت میگیم سلیقه عجیب‌وغریبی داره ولی وقتی اینجا به قیافه یکی مثل زندیا هم ایراد میگیرن، نمیشه به این فکر نکرد که نظرشون ممکنه مغرضانه باشه.​

View attachment 333559
View attachment 333560
View attachment 333561

آره خودم اینو میدونم ولی خب خودت میدونی تمرکز کمیک بیشتر همون سیلور سرفر مذکر بوده، نه؟ فعلا معلوم نیست، میزان نقش کرکتر مذکر چطور یا اصلا وجود داره یا نه چون به قول خودشون با دنیای موازی سر و کار داریم.:D

حالا باید دید با تم فیلم باید دقیقا دید قراره چه آشی برامون بپزند، چون خود بازیگر و ایده جالب میزنه، اما از بس تغییرات مارول این چند وقته بد بوده، قبول کن آدم محتاطانه برخورد کنه بهتره!:D

پ.ن: دیشب بعد دادن پست در مورد Lore پشتش فهمیدم، اما دیگه واقعا حال ادیت و اینا رو در اون قسمت نداشتم، My Bad!:دی

آره خودم اینو میدونم ولی خب خودت میدونی تمرکز کمیک بیشتر همون سیلور سرفر مذکر بوده، نه؟ فعلا معلوم نیست، میزان نقش کرکتر مذکر چطور یا اصلا وجود داره یا نه چون به قول خودشون با دنیای موازی سر و کار داریم.:D

حالا باید دید با تم فیلم باید دقیقا دید قراره چه آشی برامون بپزند، چون خود بازیگر و ایده جالب میزنه، اما از بس تغییرات مارول این چند وقته بد بوده، قبول کن آدم محتاطانه برخورد کنه بهتره!:D

پ.ن: دیشب بعد دادن پست در مورد Lore پشتش فهمیدم، اما دیگه واقعا حال ادیت و اینا رو در اون قسمت نداشتم، My Bad!:D
سنگر اول ددپول ۳ هست، سنگر بعدی بعد سریال دردویل، مارول اگه این دو تا رو خراب کنه دیگه هیچ بهونه ای قابل قبول نیست چون خود فایگی الان کامل نظارت داره رو پروژه ها و حتی دردویل رو ریبوت کرد.
پ.ن: صحبت از حضور آنا تیلور جوی تو فیلم بود، شایعات میگفتن واسه نقش سیلور سرفر ولی با این خبر اگه هنوز بخواد تو فیلم باشه احتمالا به عنوان صداپیشه اون ربات چهار شگفت انگیز حضور داشته باشه.
ملت دلشون رو واسه ریکی جرویس صابون زده بودن به عنوان صداپیشه ربات مذکور.

شاید رومئو این داستان خیلی زیبایی ظاهری براش مهم نباشه و بیشتر عاشق باطن زیبای طرف شده باشه؛ فکر میکنم همچین ادم‌هایی هم وجود داشته باشن. جدا از اینکه زیبایی، با اینکه مسلما معیارهایی براش هست، سلیقه‌ایه و ممکنه این خانوم رو که من فوق‌العاده زشت میبینم به چشم یکی دیگه زیبا باشه، باید ببینیم زیبایی ظاهری اصلا جز ویژگی‌های اون نقش تعریف شده یا نه. علاوه بر اون اصلا قبول میکنیم که این خانوم زشته و هر کی هم غیر از این گفت میگیم سلیقه عجیب‌وغریبی داره ولی وقتی اینجا به قیافه یکی مثل زندیا هم ایراد میگیرن، نمیشه به این فکر نکرد که نظرشون ممکنه مغرضانه باشه.​
خب زندیا واقعا خوشگل نیست:دی ولی چون با دیزنی معروف شدش و بعد هم رفت تو اسپایدرمن، خیلی تو چشم افتاد و همه جا حضور پیدا کرد و اوتومات شد معیار زیبایی نسل z. مگرنه مقایسش با دخترای دهه ۸۰ و ۹۰ هالیوود شوخیه.

كسى حرفى از زشتى و خوشگلى نزد
بحث رنگ پوست بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or