barneysawyer
کاربر سایت
تنها مشکلی که با این قضیه دارم اینه که گارنر بازیگر تواناییه و رولی که بهش دادن اگه بخواد مثل کمیک هاش بشه اصلا جای هنرنمایی زیادی نداره . شخصا دوست دارم وقتی بازیگر با استعدادی تو این فیلما میاد برای رولی باشه که جای کار داشته باشه . وقتی استعداد ها پشت زیر جلوه ویژه سنگین دفن بشه اصلا به مذاقم خوش نمیاد . اتفاقی که برای جیمز اسپیدر و آلترون افتاد . مگر این که بخوان بیشتر روی ظاهر انسانی اش مانور بدن که خب کمیک هارو دنبال نمی کنم نمی دونم کدوم ظاهرش اهمیت بیشتری داشته . اما خب به نظر میاد ظاهر نقره ای اش مهم ترهالان این مشکلش چیه دقیقا؟ برادر من آدم وقتی اطلاعاتی تو یه زمینه ندارد قاعدتاً نباید اینجوری بره رو منبر و فتوا بده راجع اون موضوع.
این کاراکتری که خانم گارنر قراره نقشش رو بازی کنه اسمش Shalla-bal هست که تو کمیک های مارول ما دقیقاً چنین کاراکتری رو داریم که معشوقه نورین راد (سیلور سرفر مذکر) هست.
View attachment 333559
View attachment 333560
View attachment 333561
مارول علیه السلام نیست و موارد تغییر نژاد و جنسیت داشته تو MCU ولی دیگه هرجایی قرار نیست توپیده بشه بهش.
تغییر جنسیت میشه اون کاراکتری که خانم Carrie-Anne Moss تو سریال های مارول/نتفلیکس بازی کرده بود (وکیل تو جسیکا جونز و آیرون فیست)، که تو کمیک ها مرد سفیدپوست بود و کمی هم چاق.
تو همین فیلم تغییر نژاد رید ریچاردز رو ول کردید به کاراکتری که مثل کمیکش هست گیر دادید؟