Movie Center

من فیلم ها رو بصورت 4Khdr دانلود میکنم حجمشون خیلی زیاده و حساب کردم اینطور بخوام ادامه بدم حتی یه هارد 8 ترابایتی هم جواب نمیده سایتی چیزی هست کیفیت 4K پخش انلاین و زیرنویس فارسی داشته باشه؟
سایت الماس مووی هست ولی فقط فیلم های درجه یک رو 4k داره و استریم میکنه

جی‌کی رولینگ به پلیس اسکاتلند: اگر می‌توانید بازداشتم کنید

خالق «هری پاتر» پلیس اسکاتلند را به چالش کشیده تا او را تحت قانون جدید نفرات‌پراکنی «حزب ملی اسکاتلند» و به جرم مرد خطاب قرار دادن چند زن تراجنسیتی بازداشت کند.

پ.ن: دو تا خبر خوب یکی ابی گذاشت یکی من :D

وقتى نخست وزير اسكاتلند تو دفترش با توله هاش نماز جماعت ميخونه مشخصه كه بايد همچين سيركى ازش در بياد!
نخست وزير بريتانيا و شهردار لندن هم كه ديديم.

بعد همين اقايون در مضمت استعمار بريتانيا اظهار فضل ميكنن! خب خدا زده همين استعمار نبود كه تو و بابات پاتون اونجا باز نميشد و الان داشتى سمبوسه ميفروختى تو بمبئي و پنجاب.

Shakira shares her thoughts on Greta Gerwig’s ‘BARBIE’:

“My sons absolutely hated it. They felt that it was emasculating. And I agree, to a certain extent. I'm raising two boys. I want 'em to feel powerful too [while] respecting women. I like pop culture when it attempts to empower women without robbing men of their possibility to be men, to also protect and provide. I believe in giving women all the tools and the trust that we can do it all without losing our essence, without losing our femininity. I think that men have a purpose in society and women have another purpose as well. We complement each other, and that complement should not be lost.”

نظر بانو شکیرا در مورد فیلم «باربی»:

«پسرانم کاملاً از فیلم متنفر بودند. آنها احساس می‌کردند که مرد ستیزانه و تحقیر کننده است. و تا حدی موافقم؛ من در حال حاضر دارم دوتا پسرم را بزرگ می‌کنم و می‌خواهم که آنها [در حالی که] به زنان احترام می گذارند، احساس قدرت هم بکنند. فرهنگ عامه [آمریکا] را وقتی دوست دارم که زنان را طوری قدرتمند نشان دهد که مرد بودن را از مردان سلب نکند، زنان همه کار میتوانند انجام دهند اگر ابزارش باشد و نیاز نیست برای قدرتمند نشان دادن زن، ذات زنانگی را از او حذف کنید؛ درکل مردان در جامعه هدف دارند و زنان نیز هدف دیگر. ما مکمل یکدیگر هستیم و این مکمل نباید از بین برود.»
الان ردیت رو نگاه میکردم، چقدر پشت عزیزان سوخته! بچه یکیم بدش بیاد زورشون داره.:))

یادمه چند سال پیش مرحوم آتیلا پسیانی یک تئاتر چس کلاس هنری از رو رومئو و ژولیت ساخته بود . یک جاش سه تا عجوزه قوزپشت ورجه ورجه می کردن. قیافه اونا از این ژولیت بوزینه که انتخاب کردن بهتر بود =)) . والله می اومدن کلا گند می زدن به داستان و ژولیت ترنس می شد خود تام هالند نقشش رو بازی می کرد قابل تحمل تر بود
از الان شکست مفتضحانه ای برای فیلم پیش بینی می کنم

آقا به جهنم، اصلاً کاراکتر سیاه‌پوست بذارین. ژولیت که هیچی، انیشتین و لینکلن رو هم سیاه‌پوست کنین. ولی مگه سیاه‌پوست زیبا نداریم که سراغ این عمه‌وودا رفتن؟! :|
بله، می‌گن از روی ظاهر قضاوت نکنین و فلان و چنان، ولی طرف مثلاً بازیگر هست و دیگه فکر کنم بشه در مورد ظاهر بازیگرها نظر داد. این عزیز دلی که من دارم می‌بینم، یه حالتی داره که ممکنه تام هالند رو کتک هم بزنه چه برسه به اینکه ژولیت باشه! :-"
یعنی یه وضعیتی هست که توی IMDb هم نوشته Actor به جای Actress! :D

b37303_24sdxzczc.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or