Disney 23
کاربر سایت
تاپ گان ماوریک حتی از لحاظ ویژوال هم فوقالعاده است.دوستان یک فیلم معرفی کنید که بشه با خانواده دید و خفن باشه
ترجیحا فیلم از لحاظ صوتی هم محشر باشه. یه ساندبار خریدیم فیلمه رو میخوام برای امتحان اون
Dangeous & Dragons که پارسال اومد فیلم خیلی خوب و فانی هست برای دیدن با خانواده.دوستان یک فیلم معرفی کنید که بشه با خانواده دید و خفن باشه
ترجیحا فیلم از لحاظ صوتی هم محشر باشه. یه ساندبار خریدیم فیلمه رو میخوام برای امتحان اون
whiplash 2014دوستان یک فیلم معرفی کنید که بشه با خانواده دید و خفن باشه
Mad max fury roadدوستان یک فیلم معرفی کنید که بشه با خانواده دید و خفن باشه
دوستان یک فیلم معرفی کنید که بشه با خانواده دید و خفن باشه
بقیش رو نمیدونم ولی مد مکس فیلم قشنگ و خیلی خوبیه اما ! اگه سانسور نباشه!Mad max fury road
Ford v ferrari
Children of men
hacksaw ridge
1917
اسم ایناروم بگو خب! ما بزنیم چی اینا بیاد؟بقیش رو نمیدونم ولی مد مکس فیلم قشنگ و خیلی خوبیه اما ! اگه سانسور نباشه!
ویکتوریا سیکرت و ... (اون خانوم لخت که رو برج!بیلبرد!؟ گیر کرده که ترپ بوده رو یادتون نره )
###چیز دیگه میخواستم بنویسم ...بیخیال
این کانر وضعش خیلی خرابه!!! سر مصاحبه این فیلم مشخصا کلی کوک مصرف کرده بود.این همه منتظر road house بودم ولی...
انگار فیلمهای آبکی دهه 80 رو با کیفیت و رزولوشن خوب داری میبینی.بازی کانر هم که
اتفاقا من به نظرم اکی بود . انتظاری بیشتر از این نداشتم ازش . یک فیلم مشتی به سبک اکشن های آبکی اما قابل تحمل دهه 80 . دوره ای که قهرمان ها واقعا مردونه بودن . ووک و لگبت و کثافت کاری هم توش نیاوردن .این همه منتظر road house بودم ولی...
انگار فیلمهای آبکی دهه 80 رو با کیفیت و رزولوشن خوب داری میبینی.بازی کانر هم که
برای یکبار دیدن که اوکی بود مخصوصا تو عید آدم بخواد بشینه یه فیلم سر راست و بدون پیچیدگی ببینه بد نیست.اتفاقا من به نظرم اکی بود . انتظاری بیشتر از این نداشتم ازش . یک فیلم مشتی به سبک اکشن های آبکی اما قابل تحمل دهه 80 . دوره ای که قهرمان ها واقعا مردونه بودن . ووک و لگبت و کثافت کاری هم توش نیاوردن .
اما درباره مک گرگور موافقم . بازی اش خیلی بد بود و کلا کارکتر هم داغون بود .