Movie Center

اولین پوستر و تصاویر قسمت چهارم فرزندان شرور دیزنی تحت عنوان Descendants: The Rise of Red

داستان این قسمت بر خلاف سه شماره قبل ، در مورد Red هست که دختر ملکه ی قلبها توی داستان آلیس هست

View attachment 333486View attachment 333487View attachment 333488View attachment 333489View attachment 333490View attachment 333491
اگه قرار به دایورسیتی بود همین لباس آبی رو میاوردن واسه نقش ژولیت...

لامصب چه کراشی هم هست=P~

اولین پوستر فیلم Poolman با بازی کریس پاین و دنی دویتو

View attachment 333665
خب یه زن سیاه پوست داریم، یه مرد چاق، با یه زن که خوشگل نیست، شخصیت اصلی هم به نظر میاد همــجنس گرا باشه ==» لعنت به ووک که گند زده به سینما و دنیا و همه چی.
:دی

دهه 80 و 90 با چی بزرگ شدن . زندیا رو اوردن سر ما

View attachment 333666
بعضی ها زیبایی خاصی دارن که هر کسی نمی تونه‌ درک کنه، البته زندیا چون خیلی خاص هست تقریبا هیچکس نمی تونه این حجم از زیبایی رو درک کنه. فکر کنم حتی خودش هم نمی تونه :دی

در مورد زندیا، این توئیت چیز بامزه‌ای بود. :D

185105_24sad3.jpg

۱. شرمنده از این پست خاله‌زنکی/دایی‌مردکی! :D
۲. زندیا با اینکه قشنگ نیست، ولی به نظرم در اون حد هم دیگه زشت نیست و توی بعضی زوایا قابل قبوله. ولی این حالتی که توی هالیوود ازش ساختن و تبدیل به قبله آمال شده و بعضی‌ها هم عاشق کمالاتش شدن، «از دید من» یه ذره عجیب و اغراق‌آمیزه.

حقیقت این هست که زنانی با چهره و تیپ «جنیفر کانلی» الان سر از صنعت پورن در میان، نه سینما. :D 🦆

برای من فیلم‌گوئرز، شاید تنها 30 درصد چهره بازیگر زن مرا مجاب به تماشای اثر تا انتها می‌کنه؛ اکت درست در ارجحیت قرار داره؛ از سوی دیگه، زنی که از نظر ظاهری جذاب باشه و هم در متد اکتینگ توانمند؛ دیگه جایی برای اعتراض نمی‌گذاره.:D

مثال اول مثلاً فرانسیس مک‌دورمند هست که چهره‌ای جذاب نداره؛ ولی اکت خداست؛ یکی از بهترین بازیگران زن تاریخ. B-)

مثال دوم دم دست ترین مارگو رابی هست؛ کمی عقب‌تر در اواخر دهه 2000 و اوایل '10 آنا هاتوی، دهه 90 بریجت فوندا و عقب‌تر کاترین هپبورن. :D

آخرین ویرایش:
زیبایی، تا حدود زیادی، سلیقه‌ایه.
حدود ۱۰ سال پیش، سلبریتی کراش خیلی‌ها توی ایران، و بویژه همین فروم، این شخص بود:​
ellen-page.jpg

من اون موقع هرچه‌قدر تلاش کردم نتونستم ایشون رو از نظر ظاهری بالاتر از متوسط بدونم ولی خب میدونستم که زیباییی سلیقه‌ایه و ممکنه این چهره از نظر من نهایتا متوسط از نظر خیلی‌ها زیبا باشه.
الان هم زندیا برای من معیار و نهایت زیبایی نیست ولی از خیلی از بازیگرهای سفیدپوستی که معمولا گیری به زیبا بودن یا نبودنشون داده نمیشه، بهتره. در کل به نظرم این‌که اکثرا بازیگرهای سیاه‌پوست یا دورگه‌ن که این جورها بحث‌ها براشون پیش میاد، کمی مشکوکه.
جدا از اون الان اگه یکی بیاد بگه این‌ که شما این همه رو جذابیت ظاهری بازیگرهای مونث زوم شدید و دارید در موردش بحث میکنید، خودش یک عمل سکسیته، با این‌که خیلی باهاش موافق نیستم ولی برام قابل تامله.​

زیبایی، تا حدود زیادی، سلیقه‌ایه.
حدود ۱۰ سال پیش، سلبریتی کراش خیلی‌ها توی ایران، و بویژه همین فروم، این شخص بود:​

من اون موقع هرچه‌قدر تلاش کردم نتونستم ایشون رو از نظر ظاهری بالاتر از متوسط بدونم ولی خب میدونستم که زیباییی سلیقه‌ایه و ممکنه این چهره از نظر من نهایتا متوسط از نظر خیلی‌ها زیبا باشه.
الان هم زندیا برای من معیار و نهایت زیبایی نیست ولی از خیلی از بازیگرهای سفیدپوستی که معمولا گیری به زیبا بودن یا نبودنشون داده نمیشه، بهتره. در کل به نظرم این‌که اکثرا بازیگرهای سیاه‌پوست یا دورگه‌ن که این جورها بحث‌ها براشون پیش میاد، کمی مشکوکه.
جدا از اون الان اگه یکی بیاد بگه این‌ که شما این همه رو جذابیت ظاهری بازیگرهای مونث زوم شدید و دارید در موردش بحث میکنید، خودش یک عمل سکسیته، با این‌که خیلی باهاش موافق نیستم ولی برام قابل تامله.​
من هم با الن هم با الیوت هم با زندیا هم با هالیوودی های دهه نودی و کلاسیک هم تقریبا با همه، حال میکنم :D حتی همین جولیت جدید هم میتونم بپذیرم، نمیدونم شایدم مشکل از منه : ))))))))) معمولا اگه ادم حسابی باشه، میپسندم حالا با هر شکل و قیافه و نوعی... ولی خب زیباپسند هم هستم واقعا...

*تو این دوره زمونه، انتقاد به سفید ها شده همین که شما گفتی، یعنی کسی(*مدیا) کار نداره سفیده چه شکلیه یا چه قدر زیباست، بیشتر همه دارن به "اتوریته" سفید ها انتقاد میکنن عین خود شما که الان در لفافه از این انتقاد کردی :D (که به نظر خودم اگرم باشه همچین هژمونی، طبیعیه به خاطر تاریخ سفید ها مخصوصا در 500 سال اخیر، هرچند به نظرم روز به روز این هژمونی متعادل شده و چه بسا همین الان به شدت بالانس شده و برای همین به جوش و خروش افتاده)

در حالی که خودم از این پسره هالند اصلا خوشم نمیاد :D فیلم انچارتد رو فقط به همین دلیل هنوز ندیدم با اینکه از زمان اکران فیلم، حداقل 3 4 پلی ترو انچارتد بازی کردم :D

گرفتی چی شد؟ یعنی خود مدیا، داره خواسته یا ناخواسته، بین سفید و سیاه و فولان و بهمان، جدایی میندازه، در حالی که به نظر من ریاکارانه مدعی اتحاد و دایورسیتی و ایناست...

حالا من حقیقتش رو بهت بگم واقعا نگران انچنان نیستم، کاملا میتونم بپذیرم که اینم بخشی از تحول جامعه بشریه و اتفاقا خیلی هیجان انگیزه که ما در مرکزش قرار داریم، مخصوصا نسل دهه 90 یا هشتاد به بعد میلادی که هم دنیای کلاسیک و انالوگ رو دیدیم هم دنیای دیجیتال و مدرن... خیلی جالبه که بعد این تحول، چی رخ میده و به چه سمتی میره...

• Like
Reactions: The Dragonslayer
بچه ها این بحثی که راه افتاده دو تا نکته خیلی مهم داره
اول اینکه پسندیدن چهره یکی به شدت سلیقه ایه
دوم اینکه هیچکس اختیار اینکه چه شکلی و چه رنگی باشه رو نداره
مثلا من خودم در عین اینکه بنظرم جسیکا آلبا و لیلی جیمز خیلی خوشگلن اما هل بیلی ، یارا شهیدی و زندایا رو هم خوشگل میدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or