Origami 2008
عضو تحریریه
اگه قرار به دایورسیتی بود همین لباس آبی رو میاوردن واسه نقش ژولیت...اولین پوستر و تصاویر قسمت چهارم فرزندان شرور دیزنی تحت عنوان Descendants: The Rise of Red
داستان این قسمت بر خلاف سه شماره قبل ، در مورد Red هست که دختر ملکه ی قلبها توی داستان آلیس هست
View attachment 333486View attachment 333487View attachment 333488View attachment 333489View attachment 333490View attachment 333491
خب یه زن سیاه پوست داریم، یه مرد چاق، با یه زن که خوشگل نیست، شخصیت اصلی هم به نظر میاد همــجنس گرا باشه ==» لعنت به ووک که گند زده به سینما و دنیا و همه چی.
بعضی ها زیبایی خاصی دارن که هر کسی نمی تونه درک کنه، البته زندیا چون خیلی خاص هست تقریبا هیچکس نمی تونه این حجم از زیبایی رو درک کنه. فکر کنم حتی خودش هم نمی تونه
من هم با الن هم با الیوت هم با زندیا هم با هالیوودی های دهه نودی و کلاسیک هم تقریبا با همه، حال میکنم حتی همین جولیت جدید هم میتونم بپذیرم، نمیدونم شایدم مشکل از منه : ))))))))) معمولا اگه ادم حسابی باشه، میپسندم حالا با هر شکل و قیافه و نوعی... ولی خب زیباپسند هم هستم واقعا...زیبایی، تا حدود زیادی، سلیقهایه.
حدود ۱۰ سال پیش، سلبریتی کراش خیلیها توی ایران، و بویژه همین فروم، این شخص بود:
من اون موقع هرچهقدر تلاش کردم نتونستم ایشون رو از نظر ظاهری بالاتر از متوسط بدونم ولی خب میدونستم که زیباییی سلیقهایه و ممکنه این چهره از نظر من نهایتا متوسط از نظر خیلیها زیبا باشه.
الان هم زندیا برای من معیار و نهایت زیبایی نیست ولی از خیلی از بازیگرهای سفیدپوستی که معمولا گیری به زیبا بودن یا نبودنشون داده نمیشه، بهتره. در کل به نظرم اینکه اکثرا بازیگرهای سیاهپوست یا دورگهن که این جورها بحثها براشون پیش میاد، کمی مشکوکه.
جدا از اون الان اگه یکی بیاد بگه این که شما این همه رو جذابیت ظاهری بازیگرهای مونث زوم شدید و دارید در موردش بحث میکنید، خودش یک عمل سکسیته، با اینکه خیلی باهاش موافق نیستم ولی برام قابل تامله.