Movie Center

تصویر جدید از فیلم Borderlands

View attachment 334030
شبیه کاسپلیرهای کامیک‌کان شدن.
meh
البته شاید فیلم خوبی شد. Dungeon and Dragon هم توی عکس‌هاش شبیه کاسپلیرهای Medieval Fair بودن ولی فیلم برای یک بار دیدن خوب بود.

فوق‌العاده بود Dune 2. در تک‌تک بخش‌ها از کیفیت بازی‌ها (و انتخاب عالی بازیگرها) و نحوه روایت داستان تا فیلمبرداری، موسیقی و البته طراحی‌ها (از چهره‌پردازی تا طراحی لباس، وسایل و سازه‌های مختلف) محشر بود و توی خواب هم نمی‌دیدم که بتونن اون کتابِ سخت‌فیلم‌شو(!) رو انقدر جالب به یه اثر سینمایی تبدیل کنن.
یه سری تغییرات هم داده بودن که به نظرم برعکس تغییرات منفی توی بعضی اقتباس‌ها، اکثراً خوب بودن. مثلاً یکی از بخش‌هایی که توی کتاب جالب از آب در اومده ولی توی فیلم می‌تونست باعث خنده بشه و من نگرانش بودم، آلیا (خواهر پل) بود که توی نسخه سینمایی یه سری تفاوت‌ها با کتاب داره. در مورد ایشون توی کتاب اول:

اواخر کتاب (حمله عظیم دشمن و صحنه‌های پایانی که همه جمع هستن)، خواهر پل به دنیا اومده و اگه درست یادم باشه یه ۳،۴ سالی هم داره. به خاطر اتفاقاتی که توی دوران جنینی براش می‌افته و داخل فیلم هم می‌بینیم، بچه عجیب و غریبی هست و قابلیت‌های بالایی داره.
این قضیه توی کتاب مشکلی نداره و فضای فانتزی/معنوی کتاب یه جوریه که آدم می‌تونه توی ذهنش مجسم کنه، ولی توی فیلم ضایع می‌شد که مثلاً یه بچه ۴ ساله بیاد صحبت‌های قلمبه سلمبه بکنه و در حد یه پیرِ دانا باشه و حتی مبارزه هم بکنه! :D یعنی اگه حافظه‌م یاری کنه، ایشون داخل کتاب توی همون سن و سال هم سلاح دستش می‌گرفت و خب این می‌تونست فیلم رو تبدیل به کمدی بکنه که خوشبختانه دنی ویلنوو سراغ یه مسیر دیگه‌ای رفت و قابلیت‌های بالای آلیا رو از یه راه دیگه و ارتباط ذهنی با مادر و برادرش نشون داد.

خیلی منتظرم ببینم که فیلم بعدی براساس Dune Messiah چطوری از آب درمیاد، چون اون هم پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یه اثر درجه یک رو داره. کتاب سوم یعنی Children of Dune هم به شدت خفنه، ولی از اواخرش به سمت و سویی می‌ره و یه اتفاقی می‌افته که دیگه واقعاً تبدیل کردنش به فیلم سخته و به نظرم بهتره بی‌خیالش بشن! البته خیلی دوست دارم ماجراهای کتاب سوم رو هم توی فیلم ببینم، ولی اون اتفاق خاص... مگر اینکه کلاً از اون بخش صرف نظر کنن و سراغش نرن و داستان کتاب سوم رو بدون اون ماجرا تموم کنن.
من کتاب‌های چهارم به بعد رو نخوندم، ولی طبق چیزهایی که شنیدم و طراحی‌هایی که دیدم، دیگه اون‌ها که هیچی! :D کلاً می‌زنن توی یه فازی که واقعاً بعیده بشه به فیلم خوبی تبدیل‌شون کرد. این قضایا توی فضای کتاب جواب می‌ده و مشکلی نداره ولی توی یه اثر سینمایی، شاید مسخره از آب دربیاد.
--------------
به نظرم الآن که دیگه هر دو بخش فیلم اومده، وقتش رسیده که دوستان برن شاهکار دیوید لینچ رو هم ببینن و صفا کنن! :D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or