Movie Center

Dune part ii
رو دیدم فیلم خوبی هست و لذتبخش
امیدوارم کارش به شیردوشی نکشه و زود جمع جورش کنن
پ ن : خوراک ۵ سال رائفی پور و دوستان جور شد با این فیلم 😂😂😂
مثل اینکه کتاب سوم پایان کار داستان نیست. و در کتاب های 4 و 5 داستان و دنیا بشدت به سمت عجیبی میره. اما حیف فکر نکنم ویلنو هیچموقع اون کتاب ها رو اقتباس کنه.:(

بنظرم dune مقداری برای مخاطب عام نامفهومه
اگه قبل پارت 2 یا 1 حداقل یک مینی سریال میدادند که دنیاش و خاندان هاش چطوری هست و اینکه چه برسر انسان ها امده و سیر تکاملشون چطور گذشته خیلی خوب میشد

آخرین ویرایش:
مثل اینکه کتاب سوم پایان کار داستان نیست. و در کتاب های 4 و 5 داستان و دنیا بشدت به سمت عجیبی میره. اما حیف فکر نکنم ویلنو هیچموقع اون کتاب ها رو اقتباس کنه.:(
همیشه چیزای خوب اقتباس خوبی نمیشن یا کلا نمیشن... مثل همین این یا دوران اول یا دوم میدل ارث

• Like
Reactions: Arima Kishou
دوستان حالا که بحث خوشگلی و زشتی بانوان هالیوودی در جریانه پیشنهاد میکنم چند تا از بانوانی که "از نظر شما" جذابیت ظاهری دارند ازشون عکس لیست کنید تا بقیه هم فیض ببرند:D
نظر خودم روی ایناست
View attachment 333688View attachment 333687
View attachment 333689
View attachment 333690
View attachment 333691
بانو Mila kunis رو از قلم انداختید
جوری روی کراش داشتم که وقتی حامله شده بود و شکمش اومده بود بالا اصن حالم گرفته شده بود :دی

:Dبانو Mila kunis رو از قلم انداختید
جوری روی کراش داشتم که وقتی حامله شده بود و شکمش اومده بود بالا اصن حالم گرفته شده بود :D
خدایی روی کو.نیس :D
Friends with Benefits فکر کنم اوج مشهوریت بانو توی ایران بود
هرچند چیزی هم ازش نشون ندادن توی فیلم

تلماسه یک رو قبلا دیدم چنگی به دلم نزد بسیار کند و حرفی برای گفتن نداشت شماره دو رو ندیدم.
با این جور فیلم ها به سختی ارتباط میگیرم آخه معتقدم کارگردان نباید با الاف کردن تماشاگر و مخاطب حرفی که در 5 دقیقه میتونه بزنه بیخودی دو ساعت کشش بده. فیلم ماتریکس یک رو دیدید؟ توی نظرات خوندم که تلماسه دو فضای منجی طور داره. فیلم ماتریکس هم داره. ولی فیلم ماتریکس لحظه به لحظه معنی دارش کرده و بیننده رو الاف نمیکنه که بعید میدونم تلماسه دو همچین کاری بتونه بکنه. منجی معنای مفهوم سنگینی داره و کار هر کسی نیست که بتونه به تصویرش بکشه.

بقیه کتاب‌ها کار خود فراهنک هربرت نیست و پسرش از روی یادداشت‌هاش (؟) این کتابها رو جمع کرده.

• Like
Reactions: Arios 22
بازیگران اصلی فیلم رومئو و ژولیت مشخص شدن این دو نفر هستن:
Tom-holland-Francesca-Amewudah-Rivers.jpg
حالا سوال اصلی اینه که تام هالند ژولیت باشه بهتره یا خانوم بغلی؟😂رای من هالند هستش
اسم فیلمو میتونن حتی بذارن رومئو و جمال

آخرین ویرایش:
یه چیزی مثل Amercican Pie های قدیمی هست؟
دقیقا !
کالج، یکی دوتا بیمبو، چندتا پسر که بشدت دنبال اینن که مرد بشن...
دیدم بالای پوستر هر دو شماره از این فیلم زده National Lampoon
نمی دونم این کمپانی ـه یا چی...تو چند تا فیلم دیگه هم تو پوسترشون همین نشنال لمپون رو زده...
همشونم کمدی هاشون همین مدلیه...

• Cool
Reactions: hitman68
محض اطلاع دوستان میگم. کل ماجرای فیلم های دون 1-2-3 هنوز توی کتاب اول سری dune هستش :D و فیلم سوم هم که قراره بیاد میشه قسمت پایانی کتاب 1.
این سری 6 تا کتاب اصلی داره (من هر 6 تا رو خوندم). نوشته خود فرانک هربرت. به شخصه فکر میکنم یه سریال مثل game of thrones بهتر باشه چون هر کتاب حدود 800-900 صفحه هست و جزییات خیلی زیادی توش هست که توی فیلم 2-3 ساعته سخته همه رو نشون بدن. به علاوه توی اکثر کتاب هاش کلی موضوعات نسبتا فلسفی هست که خوب از حوصله فیلم سینمایی خارجه.
در ضمن شخصیت اصلی این سری کتاب ها پسر paul هستش نه خودش.

• Like
Reactions: i am dead
محض اطلاع دوستان میگم. کل ماجرای فیلم های دون 1-2-3 هنوز توی کتاب اول سری dune هستش :D و فیلم سوم هم که قراره بیاد میشه قسمت پایانی کتاب 1.
این سری 6 تا کتاب اصلی داره (من هر 6 تا رو خوندم). به شخصه فکر میکنم یه سریال مثل game of thrones بهتر باشه چون هر کتاب حدود 800-900 صفحه هست و جزییات خیلی زیادی توش هست که توی فیلم 2-3 ساعته سخته همه رو نشون بدن. به علاوه توی اکثر کتاب هاش کلی موضوعات نسبتا فلسفی هست که خوب از حوصله فیلم سینمایی خارجه.
سوال کتاب های بعدی هم در مورد همین شخصیت ها است؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or