Disney 23
کاربر سایت
True Storyجوکر «تاد فیلیپس» رو دوست نداشتم؛ به دومیش هم اعتماد ندارم، چون سکوئلسازی او را در «خماری صبحگاهی» دیدهام؛ معتقد هستم تا «بتمن» نباشد، جوکر به تکامل نمیرسد.
True Storyجوکر «تاد فیلیپس» رو دوست نداشتم؛ به دومیش هم اعتماد ندارم، چون سکوئلسازی او را در «خماری صبحگاهی» دیدهام؛ معتقد هستم تا «بتمن» نباشد، جوکر به تکامل نمیرسد.
شبیه کاسپلیرهای کامیککان شدن.
شبیه کاسپلیرهای کامیککان شدن.
meh
البته شاید فیلم خوبی شد. Dungeon and Dragon هم توی عکسهاش شبیه کاسپلیرهای Medieval Fair بودن ولی فیلم برای یک بار دیدن خوب بود.
نه عزیز صفحه نمایش لپتاپ من 720 هستخوبه ولی اگر 4K باز هستی ، زیاد راضیت نمیکنه
پس عالیه ببین و لذت ببرنه عزیز صفحه نمایش لپتاپ من 720 هست
در کل به نظر منم کتاب اول + dune messiah بهترین انتخاب برای فیلم شدن هستن، مخصوصا messiah که به نظر من بین 3 تا کتاب اول بهترینشون هست (منم فقط همین 3 تای اولی رو خوندم )فوقالعاده بود Dune 2. در تکتک بخشها از کیفیت بازیها (و انتخاب عالی بازیگرها) و نحوه روایت داستان تا فیلمبرداری، موسیقی و البته طراحیها (از چهرهپردازی تا طراحی لباس، وسایل و سازههای مختلف) محشر بود و توی خواب هم نمیدیدم که بتونن اون کتابِ سختفیلمشو(!) رو انقدر جالب به یه اثر سینمایی تبدیل کنن.
یه سری تغییرات هم داده بودن که به نظرم برعکس تغییرات منفی توی بعضی اقتباسها، اکثراً خوب بودن. مثلاً یکی از بخشهایی که توی کتاب جالب از آب در اومده ولی توی فیلم میتونست باعث خنده بشه و من نگرانش بودم، آلیا (خواهر پل) بود که توی نسخه سینمایی یه سری تفاوتها با کتاب داره. در مورد ایشون توی کتاب اول:
اواخر کتاب (حمله عظیم دشمن و صحنههای پایانی که همه جمع هستن)، خواهر پل به دنیا اومده و اگه درست یادم باشه یه ۳،۴ سالی هم داره. به خاطر اتفاقاتی که توی دوران جنینی براش میافته و داخل فیلم هم میبینیم، بچه عجیب و غریبی هست و قابلیتهای بالایی داره.
این قضیه توی کتاب مشکلی نداره و فضای فانتزی/معنوی کتاب یه جوریه که آدم میتونه توی ذهنش مجسم کنه، ولی توی فیلم ضایع میشد که مثلاً یه بچه ۴ ساله بیاد صحبتهای قلمبه سلمبه بکنه و در حد یه پیرِ دانا باشه و حتی مبارزه هم بکنه! یعنی اگه حافظهم یاری کنه، ایشون داخل کتاب توی همون سن و سال هم سلاح دستش میگرفت و خب این میتونست فیلم رو تبدیل به کمدی بکنه که خوشبختانه دنی ویلنوو سراغ یه مسیر دیگهای رفت و قابلیتهای بالای آلیا رو از یه راه دیگه و ارتباط ذهنی با مادر و برادرش نشون داد.
خیلی منتظرم ببینم که فیلم بعدی براساس Dune Messiah چطوری از آب درمیاد، چون اون هم پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یه اثر درجه یک رو داره. کتاب سوم یعنی Children of Dune هم به شدت خفنه، ولی از اواخرش به سمت و سویی میره و یه اتفاقی میافته که دیگه واقعاً تبدیل کردنش به فیلم سخته و به نظرم بهتره بیخیالش بشن! البته خیلی دوست دارم ماجراهای کتاب سوم رو هم توی فیلم ببینم، ولی اون اتفاق خاص... مگر اینکه کلاً از اون بخش صرف نظر کنن و سراغش نرن و داستان کتاب سوم رو بدون اون ماجرا تموم کنن.
من کتابهای چهارم به بعد رو نخوندم، ولی طبق چیزهایی که شنیدم و طراحیهایی که دیدم، دیگه اونها که هیچی! کلاً میزنن توی یه فازی که واقعاً بعیده بشه به فیلم خوبی تبدیلشون کرد. این قضایا توی فضای کتاب جواب میده و مشکلی نداره ولی توی یه اثر سینمایی، شاید مسخره از آب دربیاد.
--------------
به نظرم الآن که دیگه هر دو بخش فیلم اومده، وقتش رسیده که دوستان برن شاهکار دیوید لینچ رو هم ببینن و صفا کنن!
واقعاً من به هر بخش از فیلم که نگاه میکنم، چیزی جز زیبایی نمیبینم و انتخاب بازیگرها هم یکی از همین بخشهاست که به نظرم فوقالعاده بوده. یعنی تکتک بازیگرهای شخصیتهای مثبت و منفی انگار زاده شدن برای همین نقشها!در کل به نظر منم کتاب اول + dune messiah بهترین انتخاب برای فیلم شدن هستن، مخصوصا messiah که به نظر من بین 3 تا کتاب اول بهترینشون هست (منم فقط همین 3 تای اولی رو خوندم )
این dennis villenue بنده خدا هم واقعا کار درسته، از تمرکزش رو جزییات بگیر تا همون تغییرات مناسبت و بجا نسبت به کتاب، فیلم بعدی میره که تبدیل میشه به بهترین سری.
+
من تعجب میکنم میبینم بعضی ها میگن بازیگر ها به نقششون نمیخورن و...، تک تک بازیگر ها عالی انتخاب شدن و کستینگ فیلم عالی بوده. یعنی اینطور نیست که صرفا یه سری بازیگر با اسم و رسم رو بزور اورده باشن.
من برم امشب فیلمو برای بار سوم ببینم
کتاب ها به صورت ترجمه فارسی و پی دی اف هستند ؟محض اطلاع دوستان میگم. کل ماجرای فیلم های دون 1-2-3 هنوز توی کتاب اول سری dune هستش و فیلم سوم هم که قراره بیاد میشه قسمت پایانی کتاب 1.
این سری 6 تا کتاب اصلی داره (من هر 6 تا رو خوندم). نوشته خود فرانک هربرت. به شخصه فکر میکنم یه سریال مثل game of thrones بهتر باشه چون هر کتاب حدود 800-900 صفحه هست و جزییات خیلی زیادی توش هست که توی فیلم 2-3 ساعته سخته همه رو نشون بدن. به علاوه توی اکثر کتاب هاش کلی موضوعات نسبتا فلسفی هست که خوب از حوصله فیلم سینمایی خارجه.
در ضمن شخصیت اصلی این سری کتاب ها پسر paul هستش نه خودش.
کلا یک Messianic Figure باید معصوم بنظر برسه!بزرگترین چیزی که توی DUNE توی ذوق میزنه تیموتی شالامه هست. این بشر اصلا ابهت یک فرمانده رو نداره.
معصوم کجا بوده بیشتر خوشگل و ماست هست و لاغر مردنی.کلا یک Messianic Figure باید معصوم بنظر برسه!
در پارت دوم هم خدایی هیچ مشکلی از بابت فرماندهی نداشت.
یعنی بنظرت چهره یکی رو داره که میزنه ملت رو لت و پار میکنه؟ لولمعصوم کجا بوده بیشتر خوشگل و ماست هست و لاغر مردنی.