Movie Center

دوستان من بچه بودم یه فیلم دیدم که فقط یه صحنه ازش یادم هست چون فکر کنم فیلم رو کامل نتونستم ببینم.
اونم صحنه ای هست که نفش اصلی که یه نوجوون پسر هست از بیرون میاد تو خونه و کمان داره و یه دستکش مخصوص هم دستش هست. شبیه دستکشی که اتچ کردم ولی دقیقا مخالفش یعنی انگشت های اشاره و فاک ش رو پوشونده بود. 😅
هیچ چیز دیگه ای یادم نیست. حدودا باید مال سال 2000 یا چند سال قبل و بعدش باشه.
کسی میدونه چه فیلمیه؟ خیلی وقته رفته رو مخم و پیداش نمیکنم.

Attachments

• ca78f7f4150fc41512841418802a381c18e4fe82_1607154661.jpg
    ca78f7f4150fc41512841418802a381c18e4fe82_1607154661.jpg
    66.2 KB · مشاهده: 8
این خبر جدیه:
فیلم Barbieheimer با بودجه 1 میلیون دلاری در حال ساخت هست.
داستان در مورد یک عروسک دانشمند هست که در سرزمین عروسک ها زندگی می کنه و می خواد با بمب اتم انسان ها رو از بین ببره.

آخرین ویرایش:
این فیلم قطار بوسان ۲۰۱۶ ارزش دیدن داره؟ خیلی از فیلمای زامبی خوشم نمیاد ولی تعریف اینو زیاد شنیدم. فیلم ترسناک از کره جنوبی یا ژاپن اگه چیز دیگه ای سراغ دارین ممنون میشم بگین

• Like
Reactions: Sega_genesis
این فیلم قطار بوسان ۲۰۱۶ ارزش دیدن داره؟ خیلی از فیلمای زامبی خوشم نمیاد ولی تعریف اینو زیاد شنیدم. فیلم ترسناک از کره جنوبی یا ژاپن اگه چیز دیگه ای سراغ دارین ممنون میشم بگین
من هم یک رو دوست داشتم هم دو رو

• Like
Reactions: Sega_genesis
کسانی که هرکول پوآرو دیوید ساچت رو دیده‌اند؛ پشیزی به سری فیلم‌های پوآرو(ی) کنت برانا اهمیتی نمی‌دهند! :D
سلولهای خاکستری مغز من میگن شما کاملا درست میگی.

فیلم بدی نیست ولی شاهکار هم نیست. یخورده اورریت شده ولی برای یکبار دیدن خوبه.
کره فیلمهای خیلی بهتری داره (نه لزوما ترسناک) که اگر ندیدید پیشنهاد میکنم اونها رو ببینید گل سرسبدشون هم memories of murder 2003 که برای من یکی از بهترین فیلمهای تاریخه.
فیلمهای Ma Dong-seok هم همیشه حس خوبی به من میده. یه صمیمیت عجیبی در فیلمهاش هست که جای دیگه نمیبینم.
I saw the devil هم اگر بیننده با خشونت زیادش مشکلی نداشته باشه فیلم خیلی خوبیه.

به نظر من که اصلا خوب نبود، شبیه فیلمای جمشید هاشم پور و هندی بود بیشتر تا سینمای کره
خیلی اورریتده و هیچ چیز خاصی نداره واقعا

این خبر جدیه:
فیلم Barbieheimer با بودجه 1 میلیون دلاری در حال ساخت هست.
داستان در مورد یک عروسک دانشمند هست که در سرزمین عروسک ها زندگی می کنه و می خواد با بمب اتم انسان ها رو از بین ببره.
طبیعی بود . اون زباله باربی اصلی اش که ته ته اش قرار بود در حد bratz movie باشه هم سر همین ماجرا و میم هایی که باهاش می سازن بولد شد و نتیجه گرفت . ایده احمقانه اش هم از هالیوودی که ایده های مزخرفی مثل cocain bear رو به فیلم تبدیل میکنه بعید نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or