Movie Center

ظاهرا شرکت های فیلمسازی با بازیگرا و نویسنده ها فیلم به توافق رسیدند و strike به پایان رسید بالاخره.
بله خدارو شکر با یه قرارداد 3 ساله تموم شد دیگه برن سراغ فیلم و سریال ها و تا آخر 2024 برسوننشون

فیلم اوپنهایمر فوق العاده بود و جزو تاپترین کارهای نولان
موسیقی متن فیلم دیوانه کننده بود مخصوصا در نیمه دوم فیلم
یکی از بهترین نمونه هایی که میشه بازیگر های بزرگ رو کنار هم جمع کرد و فیلم هم عالی باشه!
روایت داستان و کارگردانی فیلم عالی - فیلم 3 ساعته طوری روان جلو میره که اصلا احساس سختگی به ادم دست نمیده

و اما در مورد تاریخ بمب اتم نظر شخصی خودم رو بگم : فیلم طبق معمول باید در نکوهش جنگ و بمب اتمی باشه تا هم مورد دلخواه هالیوود باشه و فیلم در گیشه بفروشه و اصول اخلاقی هم همین رو میگه که سلاح کشتار جمعی باید محکوم بشه ولی گاهی حوادث و اتفاقات طوری رقم میخورن که هیچ کاری از دست هیچ کس ساخته نیس و استفاده از بمب اتمی هم یکی از این اتفاقات بود !

برای مثال علاوه بر اون دلایل برای استفاده از بمب اتم که در فیلم اشاره شد یک فرضیه ای که هست اگه ژاپن فورا تسلیم نمیشد و مثلا یک نفر هم مثل بایدن کند ذهن فعلی اون زمان دستورات جنگی رو میداد 😂😂ولی از طرف دیگه شوروی خیالش از بابت جبهه غرب راحت شده بود و تازه به ژاپن اعلان جنگ کرده بود و نبرد در منچوری چین به شکست کامل نیروهای ژاپنی در مدت زمان خیلی کوتاهی منجر شد ! به علت موقعیت جغرافیایی و بزرگی ارتش شوروی و تعداد بی نهایت مهمات و تسلیحات که برای جنگ اماده کرده بود و به علت برتری استراتژیکی که نسبت به امریکا که فاصله ای چند هزار کیلومتری از ژاپن داشت میتونست به راحتی هر چه تمام وارد ژاپن بشه و الان چی میشد؟ به جای کره شمالی الان کل کره و ژاپن یک سیستم کمونیستی وابسته به شوروی استالین بود و کل معادلات دنیا با الان فرق داشت.
بیرون از گود نشستن و ای وای بمب اتمی صد هزار نفر رو کشت و امریکا جنایتکاره و .... و اینجور قضاوت کردن اشتباهترین کار ممکن هست.
خلاصه به نظر من استفاده از بمب اتم یکی از درست ترین تصمیمات جنگ جهانی در مقابله با ژاپن بوده (اون هم بعد از مدت ها جنگ عادی در جزایر ژاپن و قبول نکردن تسلیم شدن )

اوپنهایمر رو دیدم. فیلم بدی نبود ولی حقیقتش در حد انتظارم هم نبود.
سکانسهای اولیه فیلم طوری ساخته شدن انگار سکانس نهایی یه فیلم هستن. بنظرم فیلم شروع خوبی نداشت و در نتیجه ریتم خوبی نداشت.
این قضیه استفاده نکردن از CG اشتباه محض بود و صحنه انفجار خیلی بد از اب دراومده بود و شبیه انفجار چند گالن بنزین بود. اینکه خیلی چیزها رو بخوایم با دوربین بگیریم و کمتر از CG استفاده کنیم بخودی خود بد نیست ولی دشمنی با CG هم بنظرم زیاد جالب نبود.
در مورد داستان فیلم من دوست داشتم بیشتر در مورد قضایای لوس الاموس باشه ولی متاسفانه تمرکز اصلی فیلم روی مجوز امنیتی اوپنهایمر بود. برام جالب بود که بعد از فاجعه هیروشیما و ناگازاکی کل دغدغه اوپنهایمر تمدید مجوز امنیتیش بود. اگر واقعا این فکت تاریخی باشه احترامم برای یکی مثل اینشتاین که سعی میکرد از این قضایا دور بمونه بیشتر میشه.
یه مساله ای هم که برام عجیبه اینه که چرا نولان داره عمدا سعی میکنه فیلمهاش رو برای تماشاگر پیچیده کنه. نولان یجورایی برای من یاداور اونهاییه که وقتی فارسی مینویسن بجای نوشتن نثر ساده و قابل فهم به نثر مسجع و پیچیده مینویسن و فقط خودشون میفهمن چی نوشتن و بعد خودشون هم از کار خوشون راضیند. من فکر میکردم خیلی چیزها رو در مورد ساختن اولین بمب اتم میدونم و شخصیتها رو هم اکثرا میشناسم وسط فیلم دو سه باری مجبور شدم برم چک کنم ببینم کی چیه و چیکاره است وای به حال کسی که اصلا نمیدونه چه خبره و داستان چیه. خیلی از سکانسها با توجه به اینکه تاریخ نداشتن برای من گیج کننده بودن که الان چی شد رفتیم عقب یا پریدیم جلو یا الان روز بعده. دوباره که ممنتو نمیسازی. یکبار ساختی بسه دیگه. فیلم اوپنهایمر نیاز داره دقیقا تاریخ اتفاقات رو به بیننده بگه تا یه تصویر درست از قضایا در ذهنش شکل بگیره.

در کل اگر مسائل مربوط به ساختن اولین بمب اتم براتون جالبه و دوست دارین بدونین چه فضا و حال هوایی بوده توصیه میکنم بجای این فیلم یا در کنار این فیلم سخنرانی ریچارد فاینمن (همونی که موقع انفجار داخل وانت نشسته بود و عینک محافظ رو نگرفت و گفت که شیشه جلوی ماشین جلوی اشعه UV رو میگیره) رو در مورد پروژه منهتن گوش بدید. روی یوتیوب هست.

اوپنهایمر برای من مصداق داستان لباس پادشاه بود.به وضوح میبینی که پادشاه لخته ولی از ترس طرفدارهای افراطی جرات نداری چیزی بگی و ترجیح میدی همرنگ جماعت هورا بکشی و بری :|

پ.ن:صحنه انفجار یکی از بدترین قسمتهای فیلم بود.

اوپنهایمر فیلم بدی نیست ولی با نظر دوستان موافقم از دید من لزومی نداشت فیلم رو چند زمانی کنن و الکی مسائل رو پیچیده کنن با اینکه تایم لاین فیلم رو اصلا دوست نداشتم ولی در کل فیلم قابل قبول و متوسطی هست و ارزش دیدن رو داره

اوپنهایمر فیلم بدی نیست ولی با نظر دوستان موافقم از دید من لزومی نداشت فیلم رو چند زمانی کنن و الکی مسائل رو پیچیده کنن با اینکه تایم لاین فیلم رو اصلا دوست نداشتم ولی در کل فیلم قابل قبول و متوسطی هست و ارزش دیدن رو داره
نولان عشق پیچیده کردن فیلم هاست :D
هنوزم که هنوزه خیلی ها نمی دونن تایم لاین Inception و Tenet چی به چیه.

نولان عشق پیچیده کردن فیلم هاست :D
هنوزم که هنوزه خیلی ها نمی دونن تایم لاین Inception و Tenet چی به چیه.
حالا این دو تا میگیم تخیلی هستن و عادیه پیچیده ساخته بشن فیلم بیوگرافی رو دیگه نباید این کار رو بکنن

اوپنهایمر فیلم خوبی هست ولی عالی نیست. به نظرم اگر نولان تمرکز بیشتری روی پروژه منتهن و اتفاقات لوس الاموس میکرد با یک فیلم بهتری مواجه میشدیم. اوپنهایمر یک شخصیت بشدت کارزماتیک و پرتلاش بود که متاسفانه ما فقط گوشه ای از اون رو در این فیلم دیدیم. ای کاش نولان کمی کمتر به خلوتگاه های اوپنهایمر سر میزد و بیشتر برروی شخصیت علمی این فرد تمرکز میکرد. همانطور که دوستان هم گفتن متاسفانه پرش های فیلم بدون تاریخ هم واقعا کار عجیبی بود که فقط برای سردرگم کردن مخاطب انجام شده بود.
در طول تماشای فیلم بصورت ناخودآگاه مدام فیلم Schindler's List توی ذهنم میومد و همینطور در حال مقایسه بودم و واقعا حیرت کردم از ساخته اسپیلبرگ که دهه ها قبل چنین شاهکاری رو بدون ایجاد "پیچیدگی های عمدی" خلق کرد.

The Killer
۱۰/۱۰

دقیقا همون لذتی رو داد که برای اولین بار شاهکاری به اسم Se7en رو دیدم \m/ :x

واقعا ازش لذت بردم.:x؛ موتی یا همان Movie of The Year به معنای واقعی برام بوده.:D

فقط یه چیزی، این فیلم برای قشر خاصی از جامعه ساخته شده و نه برا همه فیلم‌بازا!:D

View attachment Gifybot.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or