Ni-oH
کاربر سایت
از کجا میشه با زیرنویس و بدون سانسور دانلود کرد ؟«اُپنهایمر» اومد؛ اون هم بلوری.
از کجا میشه با زیرنویس و بدون سانسور دانلود کرد ؟«اُپنهایمر» اومد؛ اون هم بلوری.
همهجا گذاشتهان که. مثلاً اینجا.از کجا میشه با زیرنویس و بدون سانسور دانلود کرد ؟
دقیقا 98 درصد فیلم دیالوگ محور هست. یه 2 درصدی اکشن داره و تمامحس میکنم اگه اسم Fincher پشت The Killer نبود قطعا منتقدا فیلم رو رنده میکردن.
واقعا خیلی بد بود.
فیلم تقریبا داستان خاصی نداره
با فیلم منچستر کنار دریا برای من جاودانه شدمن فن نولان نبوده و نیستم. همیشه برام Overraterd محسوب میشده.
با این حال تونستم تمام فیلمهاش رو از ابتدا تا انتها ببینم.
این اثر آخر رو من در نیمه رها کردم. دیگه نتونستم حقیقتاً.
تنها نکته مثبت فیلم برای من تا نیمه، نه رابرت داونی جونیور بود و نه مورفی. حضور مت دیمون و کیسی افلک بود!
چقدر دلم تنگ شده بود برای کیسی افلک
والا منم کیلر رو دیدم شدید ناامید شدم.چرا باید بعد از 3 و 4 نفری که ساخته فینچر رو با نمرات 4 و 5 و 3 پذیرایی کردن یهو یک نفر از وسط بیاد و بهش 9 بده
امشپ اوپن هایمر رو دیدم و تا فردا باید راجبش فکر کنم و فردا هم کیلر و میبینم و به این تناقص پی میبرم
دقیقا ، هوش مصنوعی هم نمیتونه همچین آشغال هایی رو بسازه. این آثار فقط و فقط از بی برمیانبا این حال برخی نظر دیگری دارند: «مایکل بی فرد درستی برای اظهار نظر پیرامون این موضوع است برای اینکه هوش مصنوعی به هیچ وجه نمیتواند «پسران بد ۲» را بسازد، نیازمند شرارت انسانی است.» یا دیگری: «درست است. هوش مصنوعی نمیتواند «پسران بد ۲» یا «رنج و گنج» (Pain and Gain) را بسازد. نمیتوان به هوش مصنوعی آموزش داد که تا این حد از مردم بیزار باشد.»