خدایش اون دختر معتاده حقش نبود بمیره. همش میگفتم کاش زنده بمونه
وقتی هم تست رو پاس کرد خیلی خوشحال شدم تا اینکه اون زن بیشعور زد کشتش
این زنه آزاد شد؟ اصل کاری زنده موند
حدس میزنم واسه سیسیلیا تو فیلم های آینده برنامه دارن.
خدایش اون دختر معتاده حقش نبود بمیره. همش میگفتم کاش زنده بمونه
وقتی هم تست رو پاس کرد خیلی خوشحال شدم تا اینکه اون زن بیشعور زد کشتش
این زنه آزاد شد؟ اصل کاری زنده موند
جذابیت بازیهای ساو ۲ بخشه، یکی قسمتی که پلیر یه بلایی سر خودش میاره و دومی که اگه ببازه یه مدل خاصی کشته میشه.
بیننده تو دو راهیه که با دیدن هر کدوم خب طبیعتا از دیدن اونیکی محروم میشه
حالا نویسنده ها با دستکاری منطق و عدالت بازی لذت هر دو سمت رو تو فیلم جا میدن
اینکه اون بدبخت به هر زحمتی پاشو برید یا مغزشو دراورد مهم نیست، حالا باید وایستی تا ترازو وزن مغز استخوان و بخار مغزت رو حساب کنه تا تله آزاد بشه
جر زنیه ولی بیننده مهمتره
بعضا حس میشه که بعضی تله ها ضعف فیلمنامه دارن و یه جورایی تو روان آدم نمیره که قربانی نتونسته باشه واسش راه حل پیدا کنه البته معلوم نیست که اگه واقعا آدم توی اون شرایط قرار بگیره به جای عقل و منطق جنون بر مغزش غلبه نکنه. مثلا در همین saw x و تله اخر قربانی ها دو بودن این یعنی دو تا مغز و آزادی عمل هم داشتن مثلا میتونستن جلوی دریچه هایی که سم وارد میشد رو با اون همه وسیله که اتاق بود بپوشونن و نزارن سم وارد بشه و بعد ده دقیقه هردو نجات پیدا میکردن. یا میتونستن حفره سر رو تقسیم کنن و هر 30 ثانیه یکبار نفسشون رو حبس میکردن و نوبتی اون کله لامصب رو از حفره در میاوردن و نفس میکشیدن تا ده دقیقه تموم بشه و هر دو نجات پیدا کنن. البته بازم نمیشه چیزی گفت شاید ما هم در اون موقعیت باشیم عقلمون کار نکنه و جنون غلبه کنه. ولی بازم هر چقدر سعی میکنم رفتار جنون آمیزشون رو در اون شرایط استدلال و منطقش کنم نمیشه. انصافا نسخه دومش رو باز ببینید خیلی فیلمنامه دقیق و کاملی داره اصلا مشخص بود چقدر کار کردن روش.
ممنون از دوست عزیزمون.The Descent
The Cave
As Above, So Below
Take Shelter
The 33
Open Grave
به صورت رسمی تأیید شد.View attachment 287159
گیلرمو دل تورو برای فیلم جدیدش «فرانکشتاین» اندرو گارفیلد، میا گاث و اسکار آیزاک رو مدنظر داره. این فیلم توسط نتفلیکس منتشر خواهد شد.
دانلود دوبله فارسی کالکشن فیلم های ساعت شلوغی Rush Hourسلام
کسی لینک دانلود واسه rush hour 3 نداره؟ بدون سانسور قاعدتا
ممنون از دوست عزیزمون.
4 تا از فیلم ها رو دیدم موند دوتاش. فیلمهای خوبی بودنا ولی یه مقدار فضای درون شلتر رو به مانند فیلم خیابان ده کلاورفیلد نشون نمیدن. دوستان بازم اگه به جز فیلمهای بالا و به جز فیلم خیابان ده کلاورفیلد و یک مکان ساکت فیلم دیگه ای در ژانر زندگی یا بقا در پناهگاه میشناسن معرفی کنن. اگه اخرزمانی که باشه دیگه عالیه ولی نبود هم مشکل نداره