Movie Center

خدایش اون دختر معتاده حقش نبود بمیره. همش میگفتم کاش زنده بمونه
وقتی هم تست رو پاس کرد خیلی خوشحال شدم تا اینکه اون زن بیشعور زد کشتش :D

این زنه آزاد شد؟ اصل کاری زنده موند
حدس میزنم واسه سیسیلیا تو فیلم های آینده برنامه دارن.

جذابیت بازیهای ساو ۲ بخشه، یکی قسمتی که پلیر یه بلایی سر خودش میاره و دومی که اگه ببازه یه مدل خاصی کشته میشه.
بیننده تو دو راهیه که با دیدن هر کدوم خب طبیعتا از دیدن اونیکی محروم میشه
حالا نویسنده ها با دستکاری منطق و عدالت بازی لذت هر دو سمت رو تو فیلم جا میدن
اینکه اون بدبخت به هر زحمتی پاشو برید یا مغزشو دراورد مهم نیست، حالا باید وایستی تا ترازو وزن مغز استخوان و بخار مغزت رو حساب کنه تا تله آزاد بشه
جر زنیه ولی بیننده مهمتره

جذابیت بازیهای ساو ۲ بخشه، یکی قسمتی که پلیر یه بلایی سر خودش میاره و دومی که اگه ببازه یه مدل خاصی کشته میشه.
بیننده تو دو راهیه که با دیدن هر کدوم خب طبیعتا از دیدن اونیکی محروم میشه
حالا نویسنده ها با دستکاری منطق و عدالت بازی لذت هر دو سمت رو تو فیلم جا میدن
اینکه اون بدبخت به هر زحمتی پاشو برید یا مغزشو دراورد مهم نیست، حالا باید وایستی تا ترازو وزن مغز استخوان و بخار مغزت رو حساب کنه تا تله آزاد بشه
جر زنیه ولی بیننده مهمتره
بعضا حس میشه که بعضی تله ها ضعف فیلمنامه دارن و یه جورایی تو روان آدم نمیره که قربانی نتونسته باشه واسش راه حل پیدا کنه البته معلوم نیست که اگه واقعا آدم توی اون شرایط قرار بگیره به جای عقل و منطق جنون بر مغزش غلبه نکنه. مثلا در همین saw x و تله اخر قربانی ها دو بودن این یعنی دو تا مغز و آزادی عمل هم داشتن مثلا میتونستن جلوی دریچه هایی که سم وارد میشد رو با اون همه وسیله که اتاق بود بپوشونن و نزارن سم وارد بشه و بعد ده دقیقه هردو نجات پیدا میکردن. یا میتونستن حفره سر رو تقسیم کنن و هر 30 ثانیه یکبار نفسشون رو حبس میکردن و نوبتی اون کله لامصب رو از حفره در میاوردن و نفس میکشیدن تا ده دقیقه تموم بشه و هر دو نجات پیدا کنن. البته بازم نمیشه چیزی گفت شاید ما هم در اون موقعیت باشیم عقلمون کار نکنه و جنون غلبه کنه. ولی بازم هر چقدر سعی میکنم رفتار جنون آمیزشون رو در اون شرایط استدلال و منطقش کنم نمیشه.😁 انصافا نسخه دومش رو باز ببینید خیلی فیلمنامه دقیق و کاملی داره اصلا مشخص بود چقدر کار کردن روش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Evil
بعضا حس میشه که بعضی تله ها ضعف فیلمنامه دارن و یه جورایی تو روان آدم نمیره که قربانی نتونسته باشه واسش راه حل پیدا کنه البته معلوم نیست که اگه واقعا آدم توی اون شرایط قرار بگیره به جای عقل و منطق جنون بر مغزش غلبه نکنه. مثلا در همین saw x و تله اخر قربانی ها دو بودن این یعنی دو تا مغز و آزادی عمل هم داشتن مثلا میتونستن جلوی دریچه هایی که سم وارد میشد رو با اون همه وسیله که اتاق بود بپوشونن و نزارن سم وارد بشه و بعد ده دقیقه هردو نجات پیدا میکردن. یا میتونستن حفره سر رو تقسیم کنن و هر 30 ثانیه یکبار نفسشون رو حبس میکردن و نوبتی اون کله لامصب رو از حفره در میاوردن و نفس میکشیدن تا ده دقیقه تموم بشه و هر دو نجات پیدا کنن. البته بازم نمیشه چیزی گفت شاید ما هم در اون موقعیت باشیم عقلمون کار نکنه و جنون غلبه کنه. ولی بازم هر چقدر سعی میکنم رفتار جنون آمیزشون رو در اون شرایط استدلال و منطقش کنم نمیشه.😁 انصافا نسخه دومش رو باز ببینید خیلی فیلمنامه دقیق و کاملی داره اصلا مشخص بود چقدر کار کردن روش.
تو یکی از سکانس ها جان به گابریلا میگه که "برای یه آدم هیچ چیز مهمتر از جونش نیست" تمام این تقلاها و رفتار جنون آمیز قربانی ها هم بخاطر همین هست که سریع دچار فروپاشی روانی میشن و نمیتونن در اون مدت زمان کوتاه تصمیم درستی بگیرن.

قسمت دوم واقعا عالی بود از تله ها بگیر تا تویست های عجیب و غریب و پی در پی که داشت. دلیلش هم وجود "لی ونل" خالق اصلی این مجموعه هست که واقعا ذهن دارک و خلاقی داره.

فیلم دیدم خوب بود دوستش داشتم برعکس چند قسمت قبل ولی این قسمت تله ها واقعا سادیسمی بودن من معمولا ژانر های اسلشر بدم نمیاد ولی این تله ها خیلی خونین و سادیسمی بودن یجورایی یسری صحنه ها واقعا نمیشد دید از شدت خشنوت :Dهنوزم بنظرم بدترین تصمیم کشتن کارکتر جیگساو و اماندا بود توی قسمت سوم قشنگ هر فیلمی که بعد از اون اومد یه ارجاعاتی بهشون داشت و حتی ریبوت فیلم بازم ارجاع داده بودند این قضیه رو یه موردی که برام سوال شد چرا مثلا کارکتر سیسلیا و اون مرده رفیقشو باهم تو یک تله نذاشتن؟بجای این جنگولک بازیا که حتی ممکن بود جون یه ادم بیگناه گرفته بشه مثل بچه ی ادم جفتشون تو یه تله میذاشتن و تستشون میکردن اون دو نفر که فقط یدونشون زنده بمونه. چون حتی ممکن بود سیلسیا وایسا تا مرگ جانو بخواد ببینه واقعا این قسمتش یکم غیر عادی بود برام پلی در کل باحال بود این قسمت امیدوارم قسمت بعدی جانو زنده کنن خیال خودشون راحت کنن از فلش بک و اینا و مجبور نشن قسمت دهم فیلم یجوری فقط طرفو زنده کنن زندش کنن خلاصمون کنن:p:Dبخدا سر اینکه بفهمم کدوم تایم لاین مجبور شدن دو ستا ویدیو ببینم تا بفهمم این بین کدوم فیلماس

devils-advocate-.jpg
Devil's Advocate
8 از 10
فیلمی که اگر بعنوان یک نمایشنامه در تئاتر تماشاش میکردم قطعا 10/10 میدادم.
مقدمه فیلم یا Prologue فیلم به خوبی اجرا میشه، نمایشنامه ای زیبا از دفاعیات کوین لومکس با بازی کیانو ریوز از موکل مجرمش در دادگاه.
در ادامه فیلم جذابیت و حرارت اولیه حفظ میشه تا مهمانی معروف، شاهکار بازیگری آل پاچینو و قلمی شاهکار تر که تقابل خیانت کوین لومکس و جان میلتن به خوبی به نمایش میاره.
در ادامه هرچقدر فیلم میگذره از سطح اولیه دورتر و کسل کننده تر میشه و تنها چیزی که جذابیت حداقلی فیلم حفظ می‌کنه بازی آل پاچینوست.
بخش آخر فیلم یا Epilogue یکی از زیباترین و جذابترین پایان های دنیای سینما/تلویزیون که دیدم و اگر یک نمایشنامه شاید بارها و بارها برای دیدنش به تئاتر و یا برای خوندنش وقتم رو صرف میکردم، کانتستی میان دو شخصیت لومکس و میلتن که برای من یادآور نمایشنامه های مربوط به خدایان یونان بود.
نمیخوام تلاشی برای توصیف اپیلوگ فیلم بکنم و این کار به عهده تماشای بیننده میذارم.

دو نکته:
۱.همیشه مطمئن بودم که استیو کرل به تنهایی خالق کرکتر مایکل اسکات نبوده و دنبال منبع الهامش بودم و خب یافتم، جان میلتن با بازی آل پاچینو
۲. از این فیلم میشه به تقابل دو نسل متفاوت از بازیگران سینما اشاره کرد، نسل اول بازیگران چون آل پاچینو که از نظر ظاهری شاید در حد معمولی با قدی کوتاه باشن ولی با بازیگری فوق‌العاده خود بیننده رو جذب می‌کنند و نسل دیگر چون کیانوش ریوز با اکت های تکراری و صورتی با میمیک ضعیف که اگر زیبایی ظاهرش نبود شاید جز بازیگران متوسط سینما به حساب میومد.

The Descent
The Cave
As Above, So Below
Take Shelter
The 33
Open Grave
ممنون از دوست عزیزمون.
4 تا از فیلم ها رو دیدم موند دوتاش. فیلمهای خوبی بودنا ولی یه مقدار فضای درون شلتر رو به مانند فیلم خیابان ده کلاورفیلد نشون نمیدن. دوستان بازم اگه به جز فیلمهای بالا و به جز فیلم خیابان ده کلاورفیلد و یک مکان ساکت فیلم دیگه ای در ژانر زندگی یا بقا در پناهگاه میشناسن معرفی کنن. اگه اخرزمانی که باشه دیگه عالیه ولی نبود هم مشکل نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret
View attachment 287159

گیلرمو دل تورو برای فیلم جدیدش «فرانکشتاین» اندرو گارفیلد، میا گاث و اسکار آیزاک رو مدنظر داره. این فیلم توسط نتفلیکس منتشر خواهد شد.
به صورت رسمی تأیید شد.

Mia Goth در نقش Bride
Oscar Isaac در نقش Monster
Andrew Garfield در نقش Doctor

تاریخ اکران قسمت دوم فیلم
Mission: Impossible - Dead Reckoning
تاخیر خورد و قرار است در تاریخ ۲ خرداد ۱۴۰۴ اکران شود!!

تاریخ اکران فیلم اسپین‌آف مجموعه A Quiet Place با عنوان A Quiet Place: Day One تاخیر خورد و قرار است در تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ اکران شود!!

ممنون از دوست عزیزمون.
4 تا از فیلم ها رو دیدم موند دوتاش. فیلمهای خوبی بودنا ولی یه مقدار فضای درون شلتر رو به مانند فیلم خیابان ده کلاورفیلد نشون نمیدن. دوستان بازم اگه به جز فیلمهای بالا و به جز فیلم خیابان ده کلاورفیلد و یک مکان ساکت فیلم دیگه ای در ژانر زندگی یا بقا در پناهگاه میشناسن معرفی کنن. اگه اخرزمانی که باشه دیگه عالیه ولی نبود هم مشکل نداره

The Belko Experiment
Cube
Panic room
یه سری فیلم هم پیشنهاد میکنم که شاید از لحاظ پلات مشابه 10CL نباشن ولی ممکنه اون حسی که از 10CL گرفتید رو از اینا هم بگیرید. بیشتر پیشنهاد شخصی منن.
Annihilation
Coherence
the Endless
EX Machina
The Lighthouse
اکثر فیلمایی که گفتم تو زیر ژانر کازمیک هارور هستن. و البته Alien هم نیازی به معرفی نداره. که فک کنم قطعا دیده باشید.

کیفیت پرده ای فیلم جدید اسکورسیزی اومد :دی

tt5537002.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or