Movie Center

دوستان قبلا دیدم که اینجا چند تا فیلم با موضوع پناهگاه معرفی کرده بودن الان خیلی باید بگردم پیدا کنم به جز خیابان ده کلاورفیلد میشه چند تا فیلم دیگه معرفی کنید مشخص نیست فردا چطور بشه. میخواستم چند تا فیلم ببینم در این سبک که یه جورایی امادگی ذهنی پیدا کنم. این فیلم خیابان ده کلاورفیلد خیلی خوب بود در این حد اگه باشه که عالیه.
یک مکان ساکت رو هم دیدم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
دوستان قبلا دیدم که اینجا چند تا فیلم با موضوع پناهگاه معرفی کرده بودن الان خیلی باید بگردم پیدا کنم به جز خیابان ده کلاورفیلد میشه چند تا فیلم دیگه معرفی کنید مشخص نیست فردا چطور بشه. میخواستم چند تا فیلم ببینم در این سبک که یه جورایی امادگی ذهنی پیدا کنم. این فیلم خیابان ده کلاورفیلد خیلی خوب بود در این حد اگه باشه که عالیه.
یک مکان ساکت رو هم دیدم
فیلم که نه، Amnesia the Bunker رو بازی کن، قشنگ میری توی جو پناهگاه :-"

یک مکان ساکت رو هم دیدم

The Descent
The Cave
As Above, So Below
Take Shelter
The 33
Open Grave

نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم کودکانه خانوادگی Saw X دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت. :D
فیلم کاملا رمانتیک و خانوادگی Saw X خیلی خوب بود. :D

اسپویل کلی بدون جزئیات
با اینکه پیچیدگی قسمت های قبل رو نداشت ولی از روند فیلم خوشمان آمد:D فیلم غیر از سکانس آخر ارجاعات خاصی به گذشته نداشت و میشه تقریبا به عنوان یک اثر مستقل هم نگاهش کرد. انتظار داشتم فیلم متصل بشه به قسمت دوم ولی احتمال داره یه شماره دیگه در ادامه همین قسمت بسازن. دیدن مجدد جان کرامر و آماندا در کنار هم یه پوینت مثبت بود

به نظرم این فیلم نشون داد که نویسنده ها چه اشتباه بزرگی با کشتن آماندا و جیگساو تو قسمت سوم کردن. رابطه استاد/شاگردی بینشون به راحتی یکی از بهترین بخش های فیلمه و Tobin Bell تو ۸۱ سالگی همچنان کاریزماتیک و فوق العادست.

تله های فیلم هم که واویلا! :-t
از اون طرف قربانی های فیلم هم واقعا آدمای پَست و رقت انگیزی بودن برخلاف بعضی از قربانی های فیلم های قبلی که به جرم «دست تو دماغ کردن» باید واسه زندگیشون می‌جنگیدن! :D

تویست آخر فیلم به نظرم ضعیف ترین بخشش بود و اصلا اون شوکه کنندگی قسمت های قبلی رو نداشت و کاملا معلوم بود چی میشه.

در آخر، نمی‌دونم سکانس بعد تیتراژ ربطی به برنامشون واسه Saw 11 داره یا نه اما دیدن دوباره هافمن بشدت لذت بخش بود!

به نظرم این فیلم نشون داد که نویسنده ها چه اشتباه بزرگی با کشتن آماندا و جیگساو تو قسمت سوم کردن. رابطه استاد/شاگردی بینشون به راحتی یکی از بهترین بخش های فیلمه و Tobin Bell تو ۸۱ سالگی همچنان کاریزماتیک و فوق العادست.

از اون طرف قربانی های فیلم هم واقعا آدمای پَست و رقت انگیزی بودن برخلاف بعضی از قربانی های فیلم های قبلی که به جرم «دست تو دماغ کردن» باید واسه زندگیشون می‌جنگیدن! :D

تویست آخر فیلم به نظرم ضعیف ترین بخشش بود و اصلا اون شوکه کنندگی قسمت های قبلی رو نداشت و کاملا معلوم بود چی میشه.

در آخر، نمی‌دونم سکانس بعد تیتراژ ربطی به برنامشون واسه Saw 11 داره یا نه اما دیدن دوباره هافمن بشدت لذت بخش بود!
دقیقا این سری برخلاف قسمت های قبلی قربانی ها تو پرونده شون کلاهبرداری و قتل و و جنایت داشتن و میشه گفت انگیزه خوبی برای گذاشتنشون توی تله ها بود.
در مورد تویست آخر فیلم موافقم چیزی نبود که نشه حدس زد و یه جورایی دیگه ما دست نویسنده ها رو خوندیم بعد از 10 قسمت و چون اینجا داستان بصورت تک بعدی و مستقل از قسمت های قبل داره روایت میشه تویست غیرقابل حدسی نداشت برامون.

ولی دکتر تقبلی خانم سیسیلیا خوب شد نمرد میلف خوبی بود :D

بعضی بازیگرها هستن که هیچ وقت سوپر استار یا حتی نقش اول نمیشن.ولی بدون اون ها نقش اول رو نمیشه تصور کرد.Burt Young بازیگر نقش Paulie تو سری فیلم های Rocky یکی از اون ها بود به نظرم.
در سن 83 سالگی فوت کرد.

001.PNG

بعضی بازیگرها هستن که هیچ وقت سوپر استار یا حتی نقش اول نمیشن.ولی بدون اون ها نقش اول رو نمیشه تصور کرد.Burt Young بازیگر نقش Paulie تو سری فیلم های Rocky یکی از اون ها بود به نظرم.
در سن 83 سالگی فوت کرد.

View attachment 315571
خدا رحمتش کنه
تقابلش با راکی و قسمت های طنز رابطشون و اومدنش کنار رینگ عالی بود

• Like
Reactions: Tatsumaru
saw x رو دیدم:
و با نظر دوستان موافقم البته از نظر من نسخه دوم فیلم نسبت به بقیه نسخه ها از پیچیدگی های بیشتری برخوردار بود و سه سورپرایز بزرگ داشت که یکیش مشخص شدن همدستی اماندا بود و دومیش اینکه پسره تمام مدت داخل گاوصندوق کنار جیگساو بود و سومیش کاراگاه و پلیس ها و همچنین تماشاگرهای فیلم فریب خورده بودن و فکر میکردن تصاویر دوربین های مداربسته زنده هست که اخر مشخص شد از قبل ضبط شده بودن.و نسخه ده باز هم نتونست تجربه نسخه دو رو به من بده با این حال به قول دوستان این فیلم خاطرات اون فیلم های گذشته رو زنده کرد و لذت بخش بود واقعا. فقط من علاقه خاصی هم به سکانس هایی دارم که بعضی قربانی ها از اسم مستعار یا مخفی استفاده کردن و فکر میکنن با این جنگولک بازی ها میتونن از دست جیگساو فرار کنن :D ولی وقتی نوار رو پلی میدن و یهو جیگساو با گفتن اسم واقعی و مستعارشون مچشون رو میگیره یه لذت عجیبی اصلا ادم از حالت چهره قربانی (:eek:) میبره غیر قابل وصف:D مثل زپ در نسخه اول یا دیگو در نسخه ده که خودشو دکتر کورتز جا زده بود😆. از این سکانسها بیشتر کنن خوب میشه

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام از طریق تورنت انکود خاصی از فیلم هارو دانلود کنم لی زحمت کسی میتونه راهنماییم کنه تو خصوصی ؟
ببخشید بابت اسپم بعدا پاکش می کنم

خدایش اون دختر معتاده حقش نبود بمیره. همش میگفتم کاش زنده بمونه
وقتی هم تست رو پاس کرد خیلی خوشحال شدم تا اینکه اون زن بیشعور زد کشتش :D

این زنه آزاد شد؟ اصل کاری زنده موند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or