نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم کودکانه خانوادگی Saw X دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت.
یعنی این آی پی اینقدر افت کرده؟نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم کودکانه خانوادگی Saw X دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت.
یعنی این آی پی اینقدر افت کرده؟
فیلم که نه، Amnesia the Bunker رو بازی کن، قشنگ میری توی جو پناهگاهدوستان قبلا دیدم که اینجا چند تا فیلم با موضوع پناهگاه معرفی کرده بودن الان خیلی باید بگردم پیدا کنم به جز خیابان ده کلاورفیلد میشه چند تا فیلم دیگه معرفی کنید مشخص نیست فردا چطور بشه. میخواستم چند تا فیلم ببینم در این سبک که یه جورایی امادگی ذهنی پیدا کنم. این فیلم خیابان ده کلاورفیلد خیلی خوب بود در این حد اگه باشه که عالیه.
یک مکان ساکت رو هم دیدم
دوستان قبلا دیدم که اینجا چند تا فیلم با موضوع پناهگاه معرفی کرده بودن الان خیلی باید بگردم پیدا کنم به جز خیابان ده کلاورفیلد میشه چند تا فیلم دیگه معرفی کنید مشخص نیست فردا چطور بشه. میخواستم چند تا فیلم ببینم در این سبک که یه جورایی امادگی ذهنی پیدا کنم. این فیلم خیابان ده کلاورفیلد خیلی خوب بود در این حد اگه باشه که عالیه.
یک مکان ساکت رو هم دیدم
فیلم کاملا رمانتیک و خانوادگی Saw X خیلی خوب بود.نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی فیلم کودکانه خانوادگی Saw X دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت.
به نظرم این فیلم نشون داد که نویسنده ها چه اشتباه بزرگی با کشتن آماندا و جیگساو تو قسمت سوم کردن. رابطه استاد/شاگردی بینشون به راحتی یکی از بهترین بخش های فیلمه و Tobin Bell تو ۸۱ سالگی همچنان کاریزماتیک و فوق العادست.
تله های فیلم هم که واویلا!
از اون طرف قربانی های فیلم هم واقعا آدمای پَست و رقت انگیزی بودن برخلاف بعضی از قربانی های فیلم های قبلی که به جرم «دست تو دماغ کردن» باید واسه زندگیشون میجنگیدن!
تویست آخر فیلم به نظرم ضعیف ترین بخشش بود و اصلا اون شوکه کنندگی قسمت های قبلی رو نداشت و کاملا معلوم بود چی میشه.
در آخر، نمیدونم سکانس بعد تیتراژ ربطی به برنامشون واسه Saw 11 داره یا نه اما دیدن دوباره هافمن بشدت لذت بخش بود!
خدا رحمتش کنهبعضی بازیگرها هستن که هیچ وقت سوپر استار یا حتی نقش اول نمیشن.ولی بدون اون ها نقش اول رو نمیشه تصور کرد.Burt Young بازیگر نقش Paulie تو سری فیلم های Rocky یکی از اون ها بود به نظرم.
در سن 83 سالگی فوت کرد.
View attachment 315571
به نظرم این فیلم نشون داد که نویسنده ها چه اشتباه بزرگی با کشتن آماندا و جیگساو تو قسمت سوم کردن. رابطه استاد/شاگردی بینشون به راحتی یکی از بهترین بخش های فیلمه و Tobin Bell تو ۸۱ سالگی همچنان کاریزماتیک و فوق العادست.
تله های فیلم هم که واویلا!
از اون طرف قربانی های فیلم هم واقعا آدمای پَست و رقت انگیزی بودن برخلاف بعضی از قربانی های فیلم های قبلی که به جرم «دست تو دماغ کردن» باید واسه زندگیشون میجنگیدن!
تویست آخر فیلم به نظرم ضعیف ترین بخشش بود و اصلا اون شوکه کنندگی قسمت های قبلی رو نداشت و کاملا معلوم بود چی میشه.
در آخر، نمیدونم سکانس بعد تیتراژ ربطی به برنامشون واسه Saw 11 داره یا نه اما دیدن دوباره هافمن بشدت لذت بخش بود!