Movie Center

دوستانی که مشکل این چنینی واسشون پیش بیاد (فیلم دانلود کردن با فرمت صوتی dts و تی وی ساپورت نکرد ) نگران نباشین
برنامه hd video converter factory pro رو دانلود کنید فرمت ویدیو رو mkv قرار بدین و فرمت صوتی رو هم aac قرار بدین بعد تبدیل حجم فایل نهایی حدود ۷۰۰ ۸۰۰ مگابایت کمتر میشه که متغییر ممکنه بیشتر باشه ممکنه کمتر اما تغییری توی کیفیت تصویر یا صدا ایجاد نمیشه فقط فناوری dts از روش حذف میشه
دلیل کاهش حجم هم بیت ریت بالای فرمت dts هست
ببخشید بابت اسپم

خب، از چاله در اومد و به چاه افتاد!

توقف مذاکرات اتحادیه بازیگران با استودیوها به دلیل اعمال «تاکتیک‌‌های زورگویانه»​

مذاکرات میان استودیوهای هالیوود و اتحادیه بازیگران آمریکا (SAG-AFTRA) به شکست منجر شد تا فیلمبرداری پروژه‌های سینمایی و تلویزیونی با تأخیر حتی بیشتری مواجه شود.
استودیوها می‌گویند چهارشنبه شب (۱۱ اکتبر) به این مذاکرات پایان داده‌اند و با توجه فاصله‌ای که میان خواسته‌های دو طرف وجود دارد ادامه گفت‌وگو را جایز ندانسته‌اند.

علاقه‌مندان به سینمای کُره، پیشنهاد میکنم فیلم Ballerina رو ببینید. اکشن ساده و جمعو جور ولی با کیفیتیه. ۹۰ مین سرگرم میشید. سکانسای فایتش رو خوب دراوردن واقعا. بازیگرای خوبی هم داره. این اراذل اوباش کُره جنوبی کلا فاز خیلی جالبی دارن تو این فیلما :D
دقیقاً سبک اراذل اوباش و گنگستری کره ای ها خیلی خوبه. نمیدونمم چقدر کره درگیر این مسائل هست چون این سبکی کمم نمیسازن و اکثرا هم خوبه.
(اخیرا یه منهوا خیلی خوب تو همین سبک خوندم که بعدا سر فرصت تو تایپیک انیمه معرفی میکنم :-")

بعد ژاپن که خدای این حرفاست و یه بازی خوب هم تو این سبک دارن هیچی نمیسازه :|
البته دو تا فیلم خوب از رو یه مانگا ساختن که گنگستری نیست دعوا بین مدرسه ای هست اما مبارزات خوبی داره.
Crows Zero و Crows Zero 2 که دنباله هست. یادم نیست فکر کنم کلا 2-3 صحنه خالی بندی فانتزی داشت.

2014 یه ریمیک هم ازش ساختن به اسم Crows Explode ولی در حد قبلی ها نیست (نمیدونم بشه بهش گفت ریمیک یا نه چون با دوتای قبلی یه رابطه هایی داره)
این یکم تم فانتزی و انیمه ای بیشتری داره، اون دوتا قبلی واقعی ترن ولی بازم اگر دنبال دعوا و کتک کاری هستید خوبه.

کره ای هم که هرچی Ma Dong-seok بازی کرده :D

Totally Killer رو هم که معرفی کردی اونم به نظر خوب میاد تریلرش منو یاده happy death day انداخت. دستت درد نکنه اینم رفت تو لیست :D

اون طوری که گفته شده گویا ضارب افغانی بوده.
خب من هیچ موقع نمیگم همه مثل هم هستن و خوب و بد در همه جا هست نژادپرستی هم نمیکنم ولی واقعا آمار افغانی ها خیلی زیاد شده.
بحث هزار تا هم نیست، میلیونی هستش.

بحث امنیت همیشه مطرح است اما واقعاً عقل سلیم قبول می‌کند که بری یک ویلا در دورتر دست‌ترین جای تهران-کرج بگیری، بدون هیچ فضای امنیتی، بدون دوربین امنیتی و بدون نگهبان بگیری و زندگی کنی؟!

پ.ن: هنوز تایید نشده ضارب افغانی بوده یا خیر؛ رفت تو پرونده‌های بلاتکلیفی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or