Movie Center

Killers of the Flower Moon :6/10
داستان مهمی که باید بازگو میشد ولی این فیلم نتونست به خوبی اون رو ارایه بده. ریتم فیلم هیچوقت اوج نمیگیره چون در کل ریتمی وجود نداره. بازی ها نه عالی بودند و نه بد، میشه گفت به اندازه انرژی گذاشته شده بود. در کل به نظرم این داستان مهم حیف شد و تصور میکنم اگه پایول تامس اندرسون این ماجرا رو روایت میکرد چقدر فیلم بهتری میشد.
نقل قول از تاپیک همسایه :-"
به نظر منم فیلم یجورایی ضعیف بود واقعا. مدت زمان طولانیش هم فقط بهش ضربه میزد. از اونور شخصیت ها هم اکثرشون رسما شبیه برگ چغندر بودن و در کل نمیدونم برای من فیلم خیییلی نچسب بود.

بعد از تموم شدن فیلم تقریبا هیچ احساسی بهش نداشتم و در کل چیزی نداشت که بیاد موندنی باشه.
حیف

• Like
Reactions: FERYGAMER

South Park تنوع نژادی دیزنی و لوکاس‌فیلم را به باد تمسخر گرفت واکنش جینا کارانو بازیگر اخراجی The Mandalorian​

اپیزود ویژه سوث پارک تلاش‌های دیزنی و لوکاس‌فیلم برای تنوع نژادی در چندگانه‌های مارول و «جنگ ستارگان» (Star Wars) را هدف گرفته و «کتلین کندی» مدیر استودیوی لوکاس‌فیلم را تمسخر می‌کند.
خصیت «اریک کارتمن» در این قسمت نگران است که با یک زن جایگزین شود: «خواب دیدم با یک زن متمایز جایگزین شده‌ام. این بار فقط من نبودم، همه آدم‌های محبوب من را برداشته‌اند و به جای آن‌ها زنانی گذاشته‌اند که از مردسالاری شکایت می‌کنند!... و سهام دیزنی پایین و پایین‌تر می‌رود!»
این جایگزینی به واسطه باز شدن درگاهی به یک دنیای موازی اتفاق می‌افتد و کارتمن به عالمی فرستاده می‌شود که فقط از زنان رنگین‌پوست تشکیل شده. دوستان کارتمن از تغییر او می‌نالند اما مدیر آنان را توبیخ می‌کند و می‌گوید: «اگر شما بچه‌ها فکر می‌کنید اریک نمی‌تواد یک زن سیاه‌پوست باشد پس شاید مشکل از خودتان است. احتمالاً دوست ندارید که «ایندیانا جونز» هم با یک زن جایگزین شود، هان؟ حتماً با «مرد عنکبوتی» سیاه هم مشکل دارید.»

در بخش دیگری از اپیزود جلسه مدیران دیزنی به تصویر کشیده می‌شود، جایی که «باب آیگر» مدیر عامل کمپانی غضبناک است:. یکی از مدیران به آیگر می‌گوید: «درک نمی‌کنیم قربان. یک فیلم را بارها و بارها می‌سازیم و همه را راضی می‌کنیم، اما ناگهان می‌بینیم که جواب نمی‌دهد.» آیگر جواب می‌دهد: «پس باید سخت‌تر راضی کنیم!»
در ادامه کاشف به عمل می‌آید که عامل اخلال «کتلین کندی» است که در دنیای موازی تذکر مشابه‌ برای همه چندگانه‌ها می‌دهد: «یک دختر درونش قرار دهید! او را همجنسگرا نشان دهید!

«جینا کارانو» بازیگر سابق «مندلوری» (The Mandalorian) دیزنی+ که به خاطر مقایسه جمهوری‌خواهان با نازی‌ها از سریال اخراج شد نیز از این فرصت استفاده کرده و در شبکه اجتماعی ایکس از کندی انتقاد کرده است: «اینجاست که [کندی] درخواست می‌کند یوتیوبرهایی که به این اپیزود می‌خندند سانسور شوند، کاری می‌کند گزینه دیسلایک به خاطر واکنش‌ها غیرفعال شود، سپس از غول‌های تبلیغات‌چی خود می‌خواهد که اطمینان پیدا کنند «ورایتی» و «هالیوود ریپورتر» گزارش‌هایی در مورد پدید‌آورندگان «سوث پارک» و خانواده‌های آنان منتشر کنند تا نام آن‌ها را به واسطه افراد خود-فروخته‌ای که برای لوکاس‌فیلم کار می‌کند لکه‌دار کنند، لشکر خود در شبکه‌های اجتماعی را فعال می‌کند تا تکرار کند پدید‌آورندگان «سوث پارک» نژادستیز، متعصب و تراجنسیت‌ستیزند، و از آن‌ها می‌خواهد به شکل عمومی و با الفاظی که او تأیید می‌کند عذرخواهی کنند و بالأخره از آن‌ها می‌خواهد در یک جلسه آموزشی مجازی با ۴۵ عضو از جامعه دگرباشان حضور پیدا کنند تا بشنوند که این اپیزود چقدر حسی بدی ایجاد کرده. اما شاید و فقط شاید بازی تمام شده باشد.»

1698861068378.png

یه صدایی میاد میشنوید ....

یه چیزی بود که خیلی وقت پیش می‌خواستم بگم ولی یادم رفت، تا اینکه الآن دیدم فیلم «ستاره بازی» اکران شده و یادش افتادم. :D
یه فیلم ایرانی هست به کارگردانی هاتف علیمردانی با بازی فرهاد اصلانی، شبنم مقدمی، علی مصفا و... گویا یه بخش‌هایی از فیلم هم توی آمریکا می‌گذره و جناب مایکل مدسن توی اون بخش‌ها بازی کرده! :D
انصافاً دلم کباب شد وقتی این قضیه رو فهمیدم که بازیگر فیلم‌های تارانتینو، افتخار همکاری با هاتف علیمردانی رو به دست آورده! البته مدسن سال‌ها (یا دهه‌ها) هست که بازیگر خاصی محسوب نمی‌شه و هرچی جلوش بذارن با خوشحالی قبول می‌کنه و مثلاً توی فیلم کوتاه Batman: Dying Is Easy هم حضور داشت (یه فیلم fan made با حضور بتمن و یه سری از ویلین‌ها هست و از دستش ندین)، ولی دیگه حضور توی یه فیلم ایرانی که حتی داخل کشور هم کسی نمی‌ره نگاه کنه، خیلی سوزناک بود! :D
عکس استاد در کنار فرهاد اصلانی و شبنم مقدمی:

7e5202_23aa3.jpg

فیلم‌های هرکول پوآرو به کارگردانی کنت برانا>>>>>>>>>>>>>>>>>> ۲ قسمت Knives Out به کارگردانی رایان جانسون :D

اگر عاشق فیلم‌های ترسناک و معمایی کلاسیک هستید، حتما A Haunting in Venice رو ببیند.:D:x\m/

یه چیزی بود که خیلی وقت پیش می‌خواستم بگم ولی یادم رفت، تا اینکه الآن دیدم فیلم «ستاره بازی» اکران شده و یادش افتادم. :D
یه فیلم ایرانی هست به کارگردانی هاتف علیمردانی با بازی فرهاد اصلانی، شبنم مقدمی، علی مصفا و... گویا یه بخش‌هایی از فیلم هم توی آمریکا می‌گذره و جناب مایکل مدسن توی اون بخش‌ها بازی کرده! :D
انصافاً دلم کباب شد وقتی این قضیه رو فهمیدم که بازیگر فیلم‌های تارانتینو، افتخار همکاری با هاتف علیمردانی رو به دست آورده! البته مدسن سال‌ها (یا دهه‌ها) هست که بازیگر خاصی محسوب نمی‌شه و هرچی جلوش بذارن با خوشحالی قبول می‌کنه و مثلاً توی فیلم کوتاه Batman: Dying Is Easy هم حضور داشت (یه فیلم fan made با حضور بتمن و یه سری از ویلین‌ها هست و از دستش ندین)، ولی دیگه حضور توی یه فیلم ایرانی که حتی داخل کشور هم کسی نمی‌ره نگاه کنه، خیلی سوزناک بود! :D
عکس استاد در کنار فرهاد اصلانی و شبنم مقدمی:

7e5202_23aa3.jpg
این بنده خدا تو موزیک ویدئو As long as you love me جاستین بیبر، بابای دوست دخترش نبود که حسابی هم کتکش زد بچه بیچاره رو؟ 😂

• Smile
Reactions: Dinosaur
این بنده خدا تو موزیک ویدئو As long as you love me جاستین بیبر، بابای دوست دخترش نبود که حسابی هم کتکش زد بچه بیچاره رو؟ 😂
آره الآن دیدم اونجا هم بوده! :دی
Justin Bieber: As Long as You Love Me (Music Video 2012) ⭐ 6.1 | Music

کلاً پدیده عجیبی هست این مایکل مدسن! فقط کم مونده توی ویدیوهای تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری اینجا هم حضور پیدا کنه! :دی

دوستان من بچه بودم یه فیلم دیدم که فقط یه صحنه ازش یادم هست چون فکر کنم فیلم رو کامل نتونستم ببینم.
اونم صحنه ای هست که نفش اصلی که یه نوجوون پسر هست از بیرون میاد تو خونه و کمان داره و یه دستکش مخصوص هم دستش هست. شبیه دستکشی که اتچ کردم ولی دقیقا مخالفش یعنی انگشت های اشاره و فاک ش رو پوشونده بود. 😅
هیچ چیز دیگه ای یادم نیست. حدودا باید مال سال 2000 یا چند سال قبل و بعدش باشه.
کسی میدونه چه فیلمیه؟ خیلی وقته رفته رو مخم و پیداش نمیکنم.

Attachments

• ca78f7f4150fc41512841418802a381c18e4fe82_1607154661.jpg
    ca78f7f4150fc41512841418802a381c18e4fe82_1607154661.jpg
    66.2 KB · مشاهده: 8
این خبر جدیه:
فیلم Barbieheimer با بودجه 1 میلیون دلاری در حال ساخت هست.
داستان در مورد یک عروسک دانشمند هست که در سرزمین عروسک ها زندگی می کنه و می خواد با بمب اتم انسان ها رو از بین ببره.

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or