Movie Center

اکران Eras Tour تیلور سوییفت فیلم Exorcist: Believer را یک هفته به تعویق انداخت؛ بیش از ۱۰ میلیون دلار پیش‌فروش بلیت فیلم کنسرت سوییفت در روز اول​

یونیورسال فیلم «جن‌گیر: مؤمن» (Exorcist: Believer) را از ۶ اکتبر به ۱۳ اکتبر موکول کرد تا همزمان با فیلم کنسرت «تور ادوار» (Taylor Swift: Eras Tour) اکران نشود. پنجشنبه شب این هفته گزارش شد که پیش‌فروش بلیت فیلم «تور ادوار» از حالا و پس از یک روز به بیش از ۱۰ میلیون دلار رسیده است.

فلورنس پیو: مردم از آزادی می‌ترسند؛ هنوز از بدن برهنه زنان وحشت دارند​

فیلیپ گارل کارگردان فرانسوی از سوی پنج بازیگر زن به آزار جنسی متهم شد​

گارل به «مدیاپارت» می‌گوید: «هرگز زنی را بر خلاف خواسته‌اش نبوسیده‌ام. مایلم تأکید کنم که من هرگز به یک بازیگر زن با هدف اغوا کردن او پیشنهادهای کاری دروغین نداده‌ام.»

اقدام عجیب دیوید زاسلاو مدیر عامل برادران وارنر دیسکاوری: نمایش اخبار فوری CNN برای کاربران پلتفرم استریم Max​

«ورایتی» گزارش داده است که این کمپانی با جذب بیننده بیشتر برای شبکه سی‌ان‌ان که در عصر پلتفرم‌های استریم رو به افول رفته، پیشنهاد پلتفرم استریم سی‌ان‌ان مکس را بررسی می‌کند. این شبکه در صورت راه‌اندازی مانند شبکه کابلی سی‌ان‌ان ۲۴ ساعته خواهد بود.
با انتشار این گزارش بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی تهدید کردند که در صورت راه‌اندازی این ویژگی اشتراک مکس خود را لغو خواهند کرد. یکی از آن‌ها به شوخی می‌نویسد: «این تحقق یک رؤیاست، کسی که دوست دارد وقتی فیلم «هتل رواندا» را می‌بیند درباره قرار گذاشتن «آریانا گرانده» هشدار دریافت کند.»

سلنا گومز در اینستاگرام از سریال Only Murders گفت و به اعتصاب‌شکنی متهم شد​

گومز پس از متهم شدن به اعتصاب‌شکنی پست اینستاگرامش را حذف کرد.​

IMG_20230901_222056_439.jpg IMG_20230901_222034_174.jpg IMG_20230901_222047_368.jpg IMG_20230901_222050_897.jpg

و اما بهار دل ها
اما استون: شخصیت بلا باکستر در فیلم Poor Things رو ازهمه نقش هایی که تا به حال بازی کردم، بیشتر دوست داشتم.
اعلام شد فیلم Poor Things سکانس های جنسی و برهنگی زیاد دارد و رده سنی ،زیر سن قاونی اکیدا ممنوع (NC-17) خواهد گرفت!

1693595191731.png

وقتی شما اما واتسون دوست داشتید بنده اما استون دوست داشتم ما مثل هم نیستیم B-)

Past lives قشنگ مصطراح بود یعنی من نمیدونم چرا نشستم وقت تلف کردم پاش
همش منتظر بودم یه چیزی بشه که نشد و افتضاح ترین زباله ترین مقوا ترین زشت ترین فیلم تاریخ بود به نظرم

دوستان ببخشید یه سوال اف تاپیک
قصد خرید تی وی دارم از برند سونی x90k از اونجایی که پردازشگر قدرتمندی داره و محتوای 1080 رو به 4k اپ اسکیل می کنه تو بهترین حالت
من میخواستم یه چند تا سریال و فیلم هارو از قبل دانلود کنم بهتره 4k دانلود کنم یا 1080 با چه فرمتی و ...؟

دوستان ببخشید یه سوال اف تاپیک
قصد خرید تی وی دارم از برند سونی x90k از اونجایی که پردازشگر قدرتمندی داره و محتوای 1080 رو به 4k اپ اسکیل می کنه تو بهترین حالت
من میخواستم یه چند تا سریال و فیلم هارو از قبل دانلود کنم بهتره 4k دانلود کنم یا 1080 با چه فرمتی و ...؟
4k همیشه بهتره ولی اگر محدودیت دیتا دارین ، ۱۰۸۰ با بیت ریت بالا بگیرین ( بالای ۱۵ مگ ) معمولا میشه همون ۱۰۸۰ های بالای ۱۰ گیگ
و برای بهترین اپسکیل هم تنظیمات شارپنس ۶۰ ، reality creation هم ۲۰

The Last Voyage of the Demeter​

چطوره این فیلم؟
وسط فیلم هستم.
شخصا به شاهکار برام استوکر علاقه زیادی دارم و هر فیلمی با این موضوع یا اسپین آف ش برام جالبه و فقط کافیه بد نباشه تا ببینمش.
فیلم متوسطی هست.ولی ارزش یک بار دیدن رو داره.

نمیدونستم این سوال و کجا بپرسم
سامسونگ Q70T دارم ٬ وقتی مستند های universe , our planet و چیز هایی ازین قبیل پلی میکنم یا صداشون پخش نمیشه به کل و یا صدا سینک نیست با تصویر چیکار باید کرد این مشکل و ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or