Movie Center

امیدوارم سران دیزنی با دیدن اینا فیلمو کنسل نکنن و یا تاخیر نزنن که بخوان عوضش کنن
طبق گزارشات دیزنی لایو اکشن سفید برفی رو به خاطر هم زمان شدن اکرانش با فیلم تل ماسه ۲ به تاخییر انداخت!
احتمالا این فیلم به جای ددپول ۳ (که تاخیر خورده) در 3 MAY برابر با ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ اکران بشه دیزنی هنوز تاریخ جدیدی رو اعلام نکرده.

بنظرم برم در حرفه رمالی.چه استعداد هایی که در این مملکت تلف نشدن هی....

من هرچی سنم بالاتر میره (که الآنم بالاست واقعا :D) حس میکنم سلیقه م تو کتاب/فیلم/سریال و البته گیم بهتر میشه. از همه شون واقعا لذت میبرم و یه spiritual journey هستن برام و تکامل روحی
برعکس من در نقطه بحرانی قرار دارم... داره حالم به هم میخوره یواش یواش :D

من هرچی سنم بالاتر میره (که الآنم بالاست واقعا :D) حس میکنم سلیقه م تو کتاب/فیلم/سریال و البته گیم بهتر میشه. از همه شون واقعا لذت میبرم و یه spiritual journey هستن برام و تکامل روحی

بهتر شدن سليقه يه بخشه ولى ناخوداگاه حوصله و وقت براى مزخرفات ندارى :D

«گرن توریزمو» (Gran Turismo) سونی در رقابتی تنگاتنگ با «باربی» (Barbie) برادران وارنر در «روز ملی سینما» برنده شد و در افتتاحیه داخلی به فروش ۱۷.۳ میلیون دلاری رسید.

«باربی» با فروش ۱۷.۱ میلیون دلاری رتبه دوم را به دست آورد در حالی که روز شنبه به فروش ۵.۳ میلیون دلاری رسید و رشد ۳۳ درصدی را نسبت به جمعه نشان داد. «گرن توریزمو» در روز شنبه ۴.۱ میلیون دلار و در روز جمعه ۸.۵ میلیون دلار فروخته بود.

بهتر شدن سليقه يه بخشه ولى ناخوداگاه حوصله و وقت براى مزخرفات ندارى :D

دقیقا ، تو بازیم این قضیه هست ، فکر کنم امسال کلا 3-4 بازی زدم/بزنم ، اونم فقط خفنا :D فیلمم الان همینطوری شده برام ! نه که نخوام یا دوست نداشته باشم ، وقت چیزای حتی فقط خوب رو هم ندارم ! حتما باید عالی باشه :D

• Like
Reactions: M0HAMAD and ali-ps
باربی با فروش 1.342 میلیارد دلاری به سلطنت دوازده ساله ی هری پاتر در استودیو وارنر پایان داد و پر فروش ترین فیلم تاریخ استودیو وارنر شد
باربی کمتر از 20 میلیون دلار فاصله داره تا پرفروش ترین فیلم 2023 بشه !

1- فروش Barbie برابر است با 1,342میلیارد
2- فروش Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II برابر است با 1,341 میلیارد
3- فروش Aquaman برابر است با 1,148میلیارد
4- فروش The Lord of the Rings: The Return of the King برابر است با 1,147میلیارد
5- فروش The Dark Knight Rise برابر است با 1,081میلیارد
6- فروش Joker برابر است با 1,074میلیارد
7- فروش The Hobbit: An Unexpected Journey برابر است با 1,017میلیارد
8- فروش The Dark Knight برابر است با 1,006میلیارد

باربی با فروش 1.342 میلیارد دلاری به سلطنت دوازده ساله ی هری پاتر در استودیو وارنر پایان داد و پر فروش ترین فیلم تاریخ استودیو وارنر شد
باربی کمتر از 20 میلیون دلار فاصله داره تا پرفروش ترین فیلم 2023 بشه !

1- فروش Barbie برابر است با 1,342میلیارد
2- فروش Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II برابر است با 1,341 میلیارد
3- فروش Aquaman برابر است با 1,148میلیارد
4- فروش The Lord of the Rings: The Return of the King برابر است با 1,147میلیارد
5- فروش The Dark Knight Rise برابر است با 1,081میلیارد
6- فروش Joker برابر است با 1,074میلیارد
7- فروش The Hobbit: An Unexpected Journey برابر است با 1,017میلیارد
8- فروش The Dark Knight برابر است با 1,006میلیارد
نوش جون وارنر این فروش فیلم.
ولی جداً حضور باربی گند زد به این لیست خفن :D
(البته Aquaman هم نه در حد باربی ولی بازم برام تو این لیست جذاب نیست).

آرلین سورکین، اولین صداپیشه شخصیت هارلی کوئین از دنیا رفت. :(

sdxczcz_1b71.jpg

برخلاف ۹۹٪‌ از ویلین‌های فیلم‌ها، سریال‌ها و بازی‌های کمیکی که قبلش توی کمیک‌های مختلف حضور داشتن و اونجا معروف شدن، شخصیت هارلی کوئین کاملاً اوریجینال بود و اولین بار توی سریال Batman: The Animated Series معرفی شد. یعنی این شخصیتی که توی سال‌های اخیر همه جا از بازی‌های Batman: Arkham تا فیلم‌های دی‌سی و انیمیشن بزرگسالانه Harley Quinn می‌بینیم، اولین بار سال ۱۹۹۲ توی اون سریال انیمیشنی با صداپیشگی آرلین سورکین وارد دنیای بتمن شد و ایشون نقش اساسی توی معروفیت هارلی کوئین داشت.
حتی می‌شه یه جورایی گفت که اگه آرلین سورکین نبود، شاید شخصیت هارلی کوئین هم خلق نمی‌شد و این‌طوری نبود که اول این شخصیت رو طراحی کنن و بعد بگردن یه صداپیشه براش گیر بیارن. چون سورکین با پال دینی، تهیه‌کننده و نویسنده سریال انیمیشنی بتمن رفیق بود و دینی هارلی کوئین رو براساس ویژگی‌های سورکین خلق کرد. اون حالت دیوانه و صدای جیغ‌جیغوی هارلی کوئین که هنوز بعد از این همه سال توی همه آثار دی‌سی شنیده می‌شه هم از همون سریال انیمیشنی شروع شد.
سورکین به جز اون سریال، توی جاهای دیگه هم صداپیشگی کرد و صدای هارلی کوئین توی بازی Batman: Arkham Asylum هم کار ایشون بود، ولی بعدش دیگه از صداپیشگی هارلی کوئین انصراف داد و توی نسخه‌های بعدی، تارا استرانگ جاش رو گرفت.
واقعاً درگذشت سورکین، اون هم توی ۶۷ سالگی برای من به عنوان یکی از عاشقان سریال انیمیشنی بتمن، خبر ناراحت‌کننده‌ای بود. پارسال هم که خبر درگذشت کوین کانروی، صداپیشه بتمن رو شنیدیم و به فنا رفتیم. :(

واقعاً درگذشت سورکین، اون هم توی ۶۷ سالگی برای من به عنوان یکی از عاشقان سریال انیمیشنی بتمن
هروقت میبینم بزرگان هنر و... میمیرن ناخودآگاه یاد فسیل مملکت می افتم و دوباره ناخود آگاه به آسمان خیره می شم می پرسم چرا این نه چرا اون.

مورد انتظار ترین فیلم امسالمو پیدا کردم.

1693284078464.png
اولین تصاویر از فیلم Daddio با بازق شان پن و داکوتا جانسون منتشر شد!

پن و جانسون تنها بازیگران فیلم هستند این فیلم تک لوکیشنی داستان یک راننده تاکسی و مسافرش است که از فرودگاه تا خانه درباره زندگیشان حرف میزنن.

📅 اکران: در جشنواره جهانی فیلم تورنتو که از تاریخ 7 تا 17 سپتامبر (۱۶ تا ۲۶ شهریور)

مطمعنا ایدشو از ما گرفتن
کار خودشونه

کسی می دونه این فیلم کی اکران جهانی میشه که ماه بعدش بتونیم ببینیمش ؟؟

سه خبر از چاد
چاد استاهلسکی:
بازسازی فیلم Highlander با بازی هنری کویل همچنان در حال توسعه است و برنامه ما این است که این فیلم را تبدیل به یک فرنچایز کنیم، حتی برای یک مدت ایده این بود که این فیلم رو تبدیل به یک سریال حماسی بزرگ کنیم

چاد استاهلسکی:
هنوز در حال بررسی شرایط برای ساخت فیلم Tom Clancy's Rainbow Six با بازی مایکل بی. جردن هستیم و بسیار دوست دارم شرایط برای ساخت این فیلم خیلی زود آماده بشه.

چاد استاهلسکی:
اما رویایی ترین پروژه برای من ساخت نسخه سینمایی "Ghost of Tsushima" است، تمام تلاش خودمون رو میکنیم که این پروژه با الهام درست از منبع های ژاپنی و بازیگران آسیایی ساخته بشه. هرکسی که بازی رو بشناسه میدونه که این بازی چه داستان فوق العاده ای داره.
من امیدوارم یکی از این دو پروژه اقتباس از بازی ها فیلم بعدی باشه که میسازم و بعدش به سراغ Highlander برم.

منبع چنل @Sermoviechannel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or