Movie Center

اولین تریلر Saw X

View attachment 302857
به به، ژانر اسلشر با SAW کلا یک معنی دیگه ای پیدا کرد. اگه 2 سال یه بار کل مجموعه رو نبینم انگار یه چیزی کمه برام. مخصوصا که داستان تو همه قسمت ها بهم ربط داره تا خود قسمت هفتم.

فقط آخر تریلر که نوشته Text "I Want To Play A Game" :-SS

خیلی راحت میشه گفت که Exorcist III جز معدوده فیلم آندرریت اون زمان خودش بود که بشدت در حقش ظلم شده! :D :((

روایت داستانی فوق العاده، عملکرد عالی بازیگر، ارتباط های با نسخه اول و با اتمسفر خفن و سنگین و که در سرتاسر فیلم قرار داره، باعث شده که برا من یکی از بهترین نسخه های این مجموعه بشه:D

در ضمن

جن گیر ۳ >>>>>>>>>>>>>>>>جنگیر ۱ :D

هر وقت بیکار میشم، یکبار فیلمو می بینم :D \m/ :x

این فیلم های فلش یا شزم خیلی عجیب اند معلوم نیست چه مغز معیوب پشت ساخت اینهاست؟ این همه بودجه هزینه میکنن و آخرشم مضخرف میسازند اصلا معلوم نیست مخاطبشون کی هست اول فکر میکنی برای بچه ها و تینیجر ها ساخته شده بعد میبینی قضیه دارک شد! یک سری شوخی سطح پایین دیالوگ ها چرت و پرت از شرق میزنن به غرب و آخرشم یک شکست تجاری میخوره
بعد جالب اینجاست کارگردان هر دو فیلم فلش و شزم دست کسانی بود که قبلا فقط یکی دو تا فیلم ترسناک ساختن و اصلا تجربه همچین کارهای ندارن!

دوستان میدونم این سوالی که میپرسم خیلی پرتکرار هستش و هرچند وقت یکبار یکی هست که بیاد و اینو بپرسه پس برای همین صمیمانه ازتون عذر میخوام که اینو مطرح میکنم :D
یکی یادمه یه سایتی معرفی کرده بود اینجا که هزینه اشتراکش 100 تومن در ماه بود ولی میگفتن که کاملا ترین آرشیو رو داره و حتی کیفیت 2k و 4k هم داره.اسمش چی بود اون؟

===========

بچه ها جایی میشناسید که سریال نظم و قانون : واحد جرائم ویژه (law & order:special victim units) رو دوبله منوتو داشته باشه؟
جایی میشناسید که تمام فصل ها یا بیشترش رو زیرنویس داشته باشه؟و البته سانسور هم نکرده باشن :D چون اغلب این کارو با سریالا میکنن
باتشکر

دوستان لطفا عکس با اندازه بزرگ آپلود نکنید.معمولا تو این تاپیک یا تاپیک سریال دوستان میان و یک عکس بزرگ رو آپلود میکنن.لطفا بعد از آپلود اندازه تصویر رو برای فروم تنظیم(کوچک)کنید.خیلی تو ذوق میزنه این جور کارا. هرچند که دوستان ما هم قصد بدی ندارن و زحمت میکشن و پوستر یا عکس نمرات رو میذارن ولی لطفا برای اندازش در فروم هم مراعات کنن
باتشکر

• Like
Reactions: Augustus
حالا که زدی تو خط این فیلم ها پس به نظرم بشین با دوبله ببین.... شاهکاره لامصب :D
من که فقط با دوبله های اون زمان میخندم:))
البته سانسوری زیاد دارن و بعضی جاهاش دوبله نیست.
من اتفاقا یه بار یه کانال یوتیوب دیدم بعضی از این فیلم هارو دوبله کرده بود
ولی اصلا اسمش یادم نمیاد
در کل بدم نمیاد اینجور فیلم هارو خصوصا اگه آوارو ویتالی بازی کرده باشه
کلا تم کاریشون شبیه کارهایی پرویز صیاده
دوستان میدونم این سوالی که میپرسم خیلی پرتکرار هستش و هرچند وقت یکبار یکی هست که بیاد و اینو بپرسه پس برای همین صمیمانه ازتون عذر میخوام که اینو مطرح میکنم :D
یکی یادمه یه سایتی معرفی کرده بود اینجا که هزینه اشتراکش 100 تومن در ماه بود ولی میگفتن که کاملا ترین آرشیو رو داره و حتی کیفیت 2k و 4k هم داره.اسمش چی بود اون؟

===========

بچه ها جایی میشناسید که سریال نظم و قانون : واحد جرائم ویژه (law & order:special victim units) رو دوبله منوتو داشته باشه؟
جایی میشناسید که تمام فصل ها یا بیشترش رو زیرنویس داشته باشه؟و البته سانسور هم نکرده باشن :D چون اغلب این کارو با سریالا میکنن
باتشکر
30نما نبود؟

من اتفاقا یه بار یه کانال یوتیوب دیدم بعضی از این فیلم هارو دوبله کرده بود
ولی اصلا اسمش یادم نمیاد
در کل بدم نمیاد اینجور فیلم هارو خصوصا اگه آوارو ویتالی بازی کرده باشه
کلا تم کاریشون شبیه کارهایی پرویز صیاده
نه، منظور من دوبله قبل انقلاب هست. البته یه سری سانسور دارن و بعضی جاها زبان اصلی میشه اما با دوبله های شاهکار اون زمان کرکر خندس!

• Like
Reactions: VICE
30نما نبود؟
دمت گرم داداش خودش بود لامصب<:-P^:)^
ممنونم ازت داداش

===========

دوستان نمیدونم تو این تاپیک بود یا تاپیک سریال ها ولی اون قضیه ورشکست شدن دیزنی چی شد؟ :D
شایعه بود؟ این که اپل میخواد بخرتش چی؟
من تنبل تر از این حرفام که بشینم سرچ کنم، یه عزیزی لطفا زحمت راستی آزمائی اینو بکشه لطفا :D

• Like
Reactions: Arash-S212 and VICE
از حواشی حول محور فیلم Sound of Freedom میشه یک فیلم مستند ساخت!
اتفاقا اخیرن یک مقاله دیدم راجبش و جالب بود
معرفی فیلم Sound of Freedom | اثری که هالیوود نمی‌خواهد ببینید!
اگر بخواهیم نگاهی کلی داشته باشیم، دلایل بایکوت شدن فیلم Sound of Freedom توسط برخی استودیوها و رسانه‌های بزرگ را باید در بازیگر نقش اصلی و موضوع فیلمنامه‌اش جستوجو کرد.
قاچاق بین المللی کودکان، یک تجارت زیرزمینی بوده و نمی‌توان بصورت دقیق ارزش مالی‌اش را اعلام کرد اما سازمان تحقیقات امنیت داخلی آمریکا تخمین می‌زند این رقم به صورت سالانه چیزی در حدود ۱۵۰ میلیارد دلار باشد؛ رقمی که نشان می‌دهد این تجارت حتی از فروش تجهیزات نظامی هم سودآورتر است. همچنین طبق برخی بررسی‌ها، ایالات متحده آمریکا بزرگترین مصرف کننده این بازار غیراخلاقی و غیرقانونی به شمار می‌رود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and NDK

سث روگن می‌گوید «ترس از روش» فیلمسازی مارول باعث می‌شود از این استودیو دوری کند​

زیان ۶۵۱ میلیون دلاری پلتفرم استریم Peacock در سه ماه​

شایعه: هنری کویل در فیلم Captain America 4 نقش Captain Britain را بازی می‌کند​

فرانسیس فورد کاپولا: موفقیت Barbie و Oppenheimer برای سینما یک پیروزی است​

زکری لیوای: مردم با Shazam 2 نامهربان بودند​

قسمت ششم سریال ۲۰۰ میلیون دلاری Secret Invasion «بدترین» امتیاز راتن تومیتوز تاریخ MCU در دیزنی+ را دریافت کرد​

اتفاقات سر فیلم SOF اصلاً برایم غریب نیست؛ به خصوص اینکه داریم در ایران زندگی می‌کنیم؛ وزارت فرهنگ EA یک قدم برای تبلیغ فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی برنداشت؛ فیلمی که به عنوان نماینده اصلی ایران در اسکار سال قبل ارسال شد؛ حتی بیلبوردها و پوسترهاشم هم حذف کردند و برای کاهش فروش فیلم به صورت قصد نسخه قاچاق‌رو دادند بیرون؛ از اینکه در مجموع چه قدر این فیلم فروش کرد خبری ندارم؛ کمی دورتر؛ فیلم مارمولک تبریزی بدون تبلیغ و دست‌خالی در هفت روز 700 میلیون تومان فروش کرد و کمر مخالفان را شکست! در آمریکا یک روش دیگه‌ای داره روی یک فیلم پیاده می‌شه؛ نه میشه روی منتقدان حساب کرد و نه روی Faith-basedها؛ اینو باید تنها خودت ببینی و بعد نظرت رو در موردش بگی!

پ.ن: البته الان مارمولک دیگه تابو نیست و شنیدم صداوسیما بارها این فیلم با کم‌ترین سانسور پخش کرده؛ جواب هم ساده هست؛ کمال تبریزی به مانند افخمی‌ و افخمی‌ها جناحش رو تغییر داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321
اتفاقات سر فیلم SOF اصلاً برایم غریب نیست؛ به خصوص اینکه داریم در ایران زندگی می‌کنیم؛ وزارت فرهنگ EA یک قدم برای تبلیغ فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی برنداشت؛ فیلمی که به عنوان نماینده اصلی ایران در اسکار سال قبل ارسال شد؛ حتی بیلبوردها و پوسترهاشم هم حذف کردند و برای کاهش فروش فیلم به صورت قصد نسخه قاچاق‌رو دادند بیرون؛ از اینکه در مجموع چه قدر این فیلم فروش کرد خبری ندارم؛ کمی دورتر؛ فیلم مارمولک تبریزی بدون تبلیغ و دست‌خالی در هفت روز 700 میلیون تومان فروش کرد و کمر مخالفان را شکست! در آمریکا یک روش دیگه‌ای داره روی یک فیلم پیاده می‌شه؛ نه میشه روی منتقدان حساب کرد و نه روی Faith-basedها؛ اینو باید تنها خودت ببینی و بعد نظرت رو در موردش بگی!

پ.ن: البته الان مارمولک دیگه تابو نیست و شنیدم صداوسیما بارها این فیلم با کم‌ترین سانسور پخش کرده؛ جواب هم ساده هست؛ کمال تبریزی به مانند افخمی‌ و افخمی‌ها جناحش رو تغییر داد.
انصافا اون کار نیویورک تایمز که sound of freedom رو از گزارش باکس آفیس حذف کرد خیلی چیپ بود.
نمی دونم فیلم she said رو دیدی یا نه من وقتی دانلود کردم فکر کردم راجب فساد ترامپه بگو این فیلم برای قدیس سازی نیویورک تایمزه و پیامش این بود که بگه نیویورک تایمز خیر مطلقه و فاکس نیوز شر مطلقه(نمی دونم چه گیری داددن به این شبکه وقتی کل رسانه ها دست دموکراتاست)
لازم نیست بگم که فیلم بدجور شکست خورد
با این حال، باکس آفیس شکست خورد و 13 میلیون دلار در مقابل بودجه تولید 32 میلیون دلاری فروخت.
هالیوود ریپورتر، که اولین نمایش این فیلم را در میان بدترین فیلم‌های تاریخ برای فیلمی که در بیش از 2000 سینما پخش می‌شود، فهرست کرد.
5.8 میلیون دلار در ایالات متحده و کانادا و 8.1 میلیون دلار در سایر مناطق به دست آورد که در کل جهان 13.9 میلیون دلار است.

• Like
Reactions: Tatsumaru
به به، ژانر اسلشر با SAW کلا یک معنی دیگه ای پیدا کرد. اگه 2 سال یه بار کل مجموعه رو نبینم انگار یه چیزی کمه برام. مخصوصا که داستان تو همه قسمت ها بهم ربط داره تا خود قسمت هفتم.

فقط آخر تریلر که نوشته Text "I Want To Play A Game" :-SS
خصوصا قسمت 1 تا 3 واقعا عالی هستن. خودم هر چند مدت بعضی سکانس هاش رو نگاه میکنم و جالب اینکه هنوزم آخر فیلم ها برام تکان دهنده و پشم افکن هستن :D بعید میدونم کسی تا آخر نگاه کنه دهنش باز نمونه از توییست های خفن فیلم :D
تایید شد که داستان فیلم بین قسمت اول و دوم هست، به همین دلیل شاهد بازگشت Amanda Young هستم. احتمال حضور هافمن و دکتر گوردون هم تو فیلم وجود داره.
وصل کردن این دوتا قسمت بهم میتونه جالب باشه اونم با حضور کارکتر محبوب آماندا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or