Movie Center

دمت گرم داداش خودش بود لامصب<:-P^:)^
ممنونم ازت داداش

===========

دوستان نمیدونم تو این تاپیک بود یا تاپیک سریال ها ولی اون قضیه ورشکست شدن دیزنی چی شد؟ :D
شایعه بود؟ این که اپل میخواد بخرتش چی؟
من تنبل تر از این حرفام که بشینم سرچ کنم، یه عزیزی لطفا زحمت راستی آزمائی اینو بکشه لطفا :D

دیزنی ۱۰۰ ساله که پا برجاست و کمپانی نیست که دیروز اومده باشه و امروز بخواهید نابود شه من قول میدم اکثرتون حداقل یه خاطره قشنگ کنج ذهنتون از آثار دیزنی دارید

من نمیدونم چرا ما ایرانیا اینقدر دوست داریم نابودی یه چیزی رو ببینیم

کاش به جاش به فکر ساختن زندگی خودمون بودیم و از مابقی چیزا فقط لذت می‌بردیم و ایراد گرفتن رو میذاشتیم کنار 🌸

دیزنی ۱۰۰ ساله که پا برجاست و کمپانی نیست که دیروز اومده باشه و امروز بخواهید نابود شه من قول میدم اکثرتون حداقل یه خاطره قشنگ کنج ذهنتون از آثار دیزنی دارید

کاش به جاش به فکر ساختن زندگی خودمون بودیم و از مابقی چیزا فقط لذت می‌بردیم و ایراد گرفتن رو میذاشتیم کنار 🌸
والا کسی از دیزنی قدیم متنفر نیست همه خاطرات بسیار زیاد و خیلی خوبی ازش داریم ولی خوب این چند ساله زده تو جاده خاکی و قصد درست شدن هم نداره انگار.

اتفاقات سر فیلم SOF اصلاً برایم غریب نیست؛ به خصوص اینکه داریم در ایران زندگی می‌کنیم؛ وزارت فرهنگ EA یک قدم برای تبلیغ فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی برنداشت؛ فیلمی که به عنوان نماینده اصلی ایران در اسکار سال قبل ارسال شد؛ حتی بیلبوردها و پوسترهاشم هم حذف کردند و برای کاهش فروش فیلم به صورت قصد نسخه قاچاق‌رو دادند بیرون؛ از اینکه در مجموع چه قدر این فیلم فروش کرد خبری ندارم؛ کمی دورتر؛ فیلم مارمولک تبریزی بدون تبلیغ و دست‌خالی در هفت روز 700 میلیون تومان فروش کرد و کمر مخالفان را شکست! در آمریکا یک روش دیگه‌ای داره روی یک فیلم پیاده می‌شه؛ نه میشه روی منتقدان حساب کرد و نه روی Faith-basedها؛ اینو باید تنها خودت ببینی و بعد نظرت رو در موردش بگی!

پ.ن: البته الان مارمولک دیگه تابو نیست و شنیدم صداوسیما بارها این فیلم با کم‌ترین سانسور پخش کرده؛ جواب هم ساده هست؛ کمال تبریزی به مانند افخمی‌ و افخمی‌ها جناحش رو تغییر داد.
مارمولک یه فیلم کاملا حکومتی و به نفع روح انیت حاکم بود.ولی مسائل مختلفی مثل بسته تر بودن جو دهه 70،ضد تبلیغ و هوشمندی EA ،ساده نگری اکثر مخاطبان(یکیش خودم) و برخی تحلیل گران،نبود محتوای مشابه که واقع نگری کرده باشه و ...باعث شد که تا مدت ها به عنوان یک اثر به ظاهر انتقادی بهش نگاه بشه.همین الان رسما بارها تو رسانه های EA باز پخش میشه.بازم یه عده ای همون نظر 30 سال پیش رو دارن!
اثر انتقادی به کارهای رسول ف میگن.نه کارگردانان آژانس گیشه ای و لیلی با من است و ...

هیلی آت‌ول بازیگر Mission Impossible: هالیوود یک صنعت به زانو افتاده است؛ شایعه رابطه با تام کروز زشت و عجیب بود.​

شکست تجاری دیگری برای دیزنی با فیلم Haunted Mansion​

دیزنی با فیلم «عمارت تسخیرشده» (Haunted Mansion) شکست تجاری دیگری رقم زد. این فیلم پرستاره در افتتاحیه ۲۵ میلیون دلار فروش کرد در حالی که انتظار می‌رفت دست کم ۳۰ میلیون دلار بلیت‌فروشی کند. «عمارت تسخیرشده» که با بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری تولید شده در هفته‌هایی که «باربی» (Barbie) و «اپنهایمر» (Oppenheimer) توقف‌ناپذیر به نظر می‌رسند مجال عرض اندام نداشت.

دوست عزیز من خودم بهترین خاطرات بچگیم و کلا خاطرات انیمیشنیم با دیزنی بوده. دیزنی حتی اگه به فرض همین الانم ورشکست یا نابود بشه، نام خودش رو تا ابد در هنر و صنعت فیلم و انیمیشن هک کرده. واقعا بدون اغراق میگم تا ابد نامش در دل سینما و تلویزیون هک شده
واقعا دیزنی یکی از اون کمپانی‌هایی بوده که تا سینما زندس،اونم نامش خواهد درخشید
من فقط خواستم بدونم خبر شایعه بود یا نه همین! والا اصلا از خبر ورشکست شدنش خوشحال نشدم و الانم هم نیستم

• Like
Reactions: Disney 23
خصوصا قسمت 1 تا 3 واقعا عالی هستن. خودم هر چند مدت بعضی سکانس هاش رو نگاه میکنم و جالب اینکه هنوزم آخر فیلم ها برام تکان دهنده و پشم افکن هستن :D بعید میدونم کسی تا آخر نگاه کنه دهنش باز نمونه از توییست های خفن فیلم :D

وصل کردن این دوتا قسمت بهم میتونه جالب باشه اونم با حضور کارکتر محبوب آماندا
دو قسمت آخرش واقعا خیلی چرند و کثافت بودن.(spiral & jigsaw) امیدوارم این یکی اسهالی از آب در نیاد
Spiral خیلی آشغال بود.jigsaw پتانسیل ادامه دادن رو داره و آخرش یه چندتا سوال بی پاسخ برامون باقی گذاشته

=====

یادش بخیر. کارم یه زمانی این بود که تو یوتوب بشینم و بزنم easter egg ها و تحلیل نکات و حتی نکات احتمالی راجب قسمت های احتمالی آینده رو ببینم(که مثلا پرسش های ما ممکنه در قسمت های بعدی بهش جواب داده بشه و برخی از رموز، رمزگشایی بشن و از این نکات ریز) الان اگه بزنی مثلا saw 1 easter eggs کلی ویدئو میاره که مو به مو جزئیات و نکات پرسش برانگیز رو بررسی میکنه. اصلا برخی از کانالا کلا کارشون همین چیزاست. حتی بعضیاشون رو اسمشون خود saw هست و کارشون فقط بررسی فیلم های اره هست
مثلا یادمه وقتی تریلر های jigsaw اومد، میومدن و مثلا 20 تا نکته از تریلر رو میگفتن و راجب اتفاقات فیلم حدس میزدن که البته ممکن بود خیلی هاشون هم درست از آب در نیاد. یا جدای از تریلرها و قسمت های تایید شده، یکسری ویدئو میزارن و مثلا میگن در 7 قسمت اول کلی پرسش هست که هنوز به ما پاسخ داده نشده و مثلا ممکنه در قسمت های بعدی بهشوت پرداخته بشه
یادش واقعا بخیر...
دوستان هم اگه به اره علاقه دارن حتما برن و ببینن این دست ویدئوها رو

=====

اینی که میگم آف تاپیک هستش ولی از این ویدئو ها راجب بازی های سایلنت هیل و حتی رزیدنت اویل هم هست(بازی هاشون منظورمه نه فیلماشون هرچند که تحلیل نکات فیلم‌هاشون هم در یوتوب هست)
مثلا میاد از بخش های رمز گشایی نشده یا مرموز سایلنت هیل 2 کلی نکته و قضیه‌های احتمالی رو میگه. مثلا بنویسید silent hill 2 easter eggs. کانال ink ribbon خیلی دقیق از نکات و ایستراگ های سایلنت هیل ویدئوها ساخته و میاد از ریزترین جزئیات در بازی(متن نامه ها یا فایل های حذف شده و نسخه‌های فرعی و مصاحبه پراکنده تولید کنندگان بازی و قصد هلی جیمز و...) به اصطلاح پرده برداری میکنه. طرفداران سایلنت هیل و رزیدنت اویل نباید از دست بدن این چیزها رو

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Evil
Spiral که واقعا زباله بود، هم تله هاش خیلی مسخره و غیر قابل بُرد بود هم کلیت فیلم شدیدا قابل پیشبینی و کسل کننده، اما Jigsaw به نظر من ایده‌ی جالبی داشت و پلات تویست آخرش هم فوق العاده خلاقانه بود.

Saw X ظاهرا تو نمایش های آزمایشی انقدر امتیاز بالایی گرفته که تهیه کننده‌ها فکر کردن تقلب صورت گرفته!

ظاهراً قربانی باید تمام انگشت هاشو بشکنه وگرنه نیروی کشش لوله‌ها، چشم هاشو از حدقه در میارن. :-t

آخرین ویرایش:
Spiral نفس تازه‌ای به فرانچایز Saw بود؛ فرانچایزی که در ورطه تکرار افتاده بود و نیاز به حرکت جدید داشت؛ عملاً توی Spiral داستان دیدم؛ خبری از تورچر پورن نبود؛ شخصیت‌هاش هرچند مقوایی بودند اما منفعل ظاهر نمی‌شدند؛ پایان‌بندی خوبی داشت و می‌شد ازش دنباله استخراج کرد؛ به نظر می‌رسه صاحب امتیاز به این عقیده رسیده که مجموعه Saw رو برگردونه به همون ست‌پیس‌های تکراری و حمام خون افراطی؛ خسته نشدید؟! :-w

امروز داشتم آرشیو فیلم هامو میدیدم
خیلی از فیلم هامو دیده بودم ولی اصلا چیز زیادی ازشون یادم نمیاد مثلا the runaway 2010 13 سال پیش دیدم ولی کلا یزی ازش یادم نیست به جز حضور کریستین استوارت
و این سوال ذهنمو درگیر کرد وقتی قراره فراموش کنیم پس چرا وقت میذاریم میبینیم

امروز داشتم آرشیو فیلم هامو میدیدم
خیلی از فیلم هامو دیده بودم ولی اصلا چیز زیادی ازشون یادم نمیاد مثلا the runaway 2010 13 سال پیش دیدم ولی کلا یزی ازش یادم نیست به جز حضور کریستین استوارت
و این سوال ذهنمو درگیر کرد وقتی قراره فراموش کنیم پس چرا وقت میذاریم میبینیم
متاسفانه به راحتی میشه گفت ۶۰ تا ۷۰ درصد آثار ارزش همین یه بار دیدن رو دارن و بعدش راحت فراموش میشن

Spiral نفس تازه‌ای به فرانچایز Saw بود؛ فرانچایزی که در ورطه تکرار افتاده بود و نیاز به حرکت جدید داشت؛ عملاً توی Spiral داستان دیدم؛ خبری از تورچر پورن نبود؛ شخصیت‌هاش هرچند مقوایی بودند اما منفعل ظاهر نمی‌شدند؛ پایان‌بندی خوبی داشت و می‌شد ازش دنباله استخراج کرد؛ به نظر می‌رسه صاحب امتیاز به این عقیده رسیده که مجموعه Saw رو برگردونه به همون ست‌پیس‌های تکراری و حمام خون افراطی؛ خسته نشدید؟! :-w
خودم از Spiral انتظار زیادی داشتم و امیدوار بودم راه جدیدی رو برای این مجموعه باز کنه. خصوصا اینکه دارن لین بوسمن هم کارگردانی فیلم رو برعهده داشت. ولی مشکل اصلی این فیلم نبود آنتاگونیست در حد خود Jigsaw بود. Spiral فرصت اینو داشت با برطرف کردن ضعف های نسخه های کلاسیک و شخصیت پردازی بهتر یه آنتاگونیست جدید و قوی رو خلق کنه که به نظرم تو این مورد موفق نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or