Irisviel Ackerman
کاربر سایت
باربی احیانا برای وارنر نیست؟وضعیت گیشه و باکسآفیس در نتیجه دست کم گرفتن باربی و اوپنهایمر و حماقت وارنر و پارامونت:
View attachment 302741
باربی احیانا برای وارنر نیست؟وضعیت گیشه و باکسآفیس در نتیجه دست کم گرفتن باربی و اوپنهایمر و حماقت وارنر و پارامونت:
View attachment 302741
باربی احیانا برای وارنر نیست؟
هست ولی به خاطر انتشار فلش توی این برهه منظورمهباربی احیانا برای وارنر نیست؟
فیلمشو برخلاف نسخه قبل خیلی دوس نداشتم ولی برداشتتو چراView attachment 302764
جالب بود کسی اینجا چیزی ازین فیلم نگفته بود ، ازونجایی ک تو این دو روز فقط تو خونه بودم نشستم فیلم های اخیر ک دانلود کرده بودم رو دیدم بنظرم بهترینشون این فیلم بود.
بدنه اصلی داستان ک مث نسخه قبل بود ک همون موجودات توی اروپا هم اومدن و المان و اسپانیا و مجارستان و ... هم درگیر شدن ، تاریخ روایت داستان 9 ماه بعد از شروع اتفاقات هست ک توی فیلم
فلش بک هم میزنه و سرگذشت شخصیت اصلی رو نشون میده.
با فیلم قبلی خیلی حال کردم چون داستان جدید و جالبی داشت و این حس ناشناخته بودن موجودات توی فیلم باعث میشد ادم تا اخر فیلم میخکوب باشه.
فیلم جدید یجورایی مکمل قبلی هست و از ی زاویه جدید فیلم روایت میشه.
اینکه فیلم جدید از زاویه دید افراد الوده شده ک بهشون میگن seers روایت میشد واقعا باحال بود خصوصا اون تیکه اول فیلم ک سباستین میرفت با اتوبوس همه رو از مخفیگاه میکشید بیرون پشمام ریخت
همین ک شخصیت اصلی فیلم ادم بد و شخصیت منفی بود باعث میشد حس هیجان تا اخر فیلم با ادم باشه.
در کل فیلم باعث میشد ک ادم یسری برداشت های باحالی بکنه ، برداشت من این بود ک بازم ب این نتیجه برسم ک دین آفت بشریت هستش ، چون افرادی ک اون موجودات رو دیده بودن و ب اصطلاح seers شده بودن میخواستن ب زور چشم دیگران رو باز کنن و بقول خودشون اونا رو هدایت کنن سمت خدا !
توی دنیا و ب خصوص کشور ما و خاورمیانه هرچی طرف مذهبی تر باشه (حالا نه همهشون ، بینشون ادم خوبم هست تک و توک) ب دیگران از بالا ب پایین نگاه میکنه و ب خودش حق اینکه برای دیگران تصمیم بگیره رو میده و استدلالش هم اینه ک من خوبی تو رو میخوام و برای خوشبختی تو دارم دهنت رو سرویس میکنم ، توی فیلم هم اون پدر روحانی ک از همه وحشی تر بود خودش رو نماینده خدا (بقول خودش دست راست خدا میدونست چون شکل ی چشم رو هم روی دستش کشیده بود (یاد ی نفر دیگه افتادم ک دست راستش کجه ک دهن 80 ملیون ادم رو سرویس کرده افتادم)) میدونست و میخواست با باز کردن چشم افراد بازمانده ها اونا رو هدایت کنه و بهشون زیبایی و حقیقت رو نشون بده با اینکه میدونست این کار باعث مرگشون میشه ، از همین میشد برداشت کرد ک افرادی ک بعد از دیدن اون موجودات خودکشی نمیکنن و seers میشن ادم های مذهبی بودن ، این شامل شخصیت اصلی هم میشد چون هم جلو ماشینش ی صلیب اویزون کرده بود و ی قسمت توی کلیسا دعا میکرد و هم در مورد گردنبند اسرافیل ک ب دخترش هدیه داده بود نشون میداد اعتقادات مذهبی داره ، همین باعث شد من بازم ب حرف برتراند راسل (فک کنم همین شخص بود) و ی شخص دیگه (اسمش یادم نیست) برسم ک یکیشون گفته بود "خطرناک ترین انسان ها ، انسان های مذهبی هست" یکی دیگه هم گفته بود"من ب چیزی اعتقاد ندارم چون ممکن اعتقاد الان من اشتباه باشه و چند سال دیگه متوجه بشم ک اعتقادم پوچ بوده" برسم ، همین الان داریم با چشم خودمون میبینیم طرف صرفاً چون اعتقاد داره ک هر کار ک میکنه دستور خداست و داره کار درستی انجام میده ، بلند میشه میاد تو خیابون و میزنه تو سر و کله زن و دختر مردم ، یا همون داعشی ک میومد سر هم نوع خودش رو میبرید فک میکرد با این کار میره تو بهشت ، یا کسی ک انتحاری میزنه و کلی ادم رو تیکه تیکه میکنه ، یا ی عده اعتقاد دارن اگه 7 تا مسلمون(شیعه) بکشن میرن تو بهشت ، ی عده میگن کسی ک فلان دین رو داشته باشه نجس هست ، یا کسی ک دینش رو عوض کنه باید بمیره ......
الان یاد ی خاطره افتادم ، من ی همکار مذهبی دارم ک خیلی ب دین اعتقاد داره ، یبار یکی دیگه از همکارام اومد نظر خودش رو بدون توهین ب کسی و اعتقادی در مورد ی شخصیت دینی گفت ، بعد اون همکار دیندار من گفتم من واقعا بی غیرتم و غیرت دینی ندارم ، چون اگه غیرت دینی داشتم الان بلند میشدم و تو رو میزدم یعنی ببینید چقد مسخره یکی میاد نظر و اعتقاد خودش رو میگه و اون شخص دیندار ب اسم "غیرت دینی" ب خودش این اجازه رو میده ک شخص مقابل مستحق کتک خوردن (در مراحل بالاتر اعدام ب جرم محاربه) هست .
خلاصه ک "بنظرم من" دین با انسانیت رابطه عکس داره ، هر چی مذهبی تر باشی بیشتر با انسانیت مشکل داری ، دقیقا مث همین فیلم ک طرف هرچی مذهبی تر بود بیشتر میل ب کشتن و شکار هم نوعانش پیدا میکرد.
توی فیلم هم عشقی ک سباستین ب دخترش داشت تا قبل از seers شدنش اونو انسان نگه داشته بود و بعد از مرگ دخترش دیگه اون عشق از وجودش رفت ک آخر فیلم با دیدن سوفیا بازم اون عشق زنده شد و باعث شد انسانیتی ک توی وجودش بود بیدار بشه.
من ک ازش لذت بردم ، نمره من بهش :
10/10
Final Destination نسخه جدید درحال ساختهتریلر Saw X از اون تریلر هاست که کل فیلم رو تو همون تریلر نشون میده.
خیلی دلم میخواد قسمت جدید یه سری فیلم مثل The Hills Have Eyes، Wrong Turn، Final Destination رو هم بسازن.
حالا که زدی تو خط این فیلم ها پس به نظرم بشین با دوبله ببین.... شاهکاره لامصب
View attachment 302815
Santa Sangre 1989
10/-
واکنش من به کل فیلم
نمیدونم چندتا کار خودروفسکیو دیدم ، اصلا دیدم یا نه
ولی در کل با کارهاش ارتباط برقرار نکردم و بعیده دیگه نگاه کنم
اصلا داستان فیلم چی بود
من به عنوان فیلم ایتالیای دانلودش کردم ربطشو به ایتالیا نفهمیدم
View attachment 302816
The Wife on Vacation... The Lover in Town 1980
5/10
یک کمدی (ش)روتیک بر مبنای لودگی و مسخره بازی مثل فیلم های طنز قبل از انقلاب
داستان فیلم داستان مردیست (زنتسو مونتانیایی) که در کنار همسر ، معشوقه ای (ادویژ فنش) دارد و همسر وی قصد سفر دارد.
در این بین همسر وی هم به مسافرت نمیرود و در شهر میماند با معشوقه خود که کارمند شوهرش که فکر میکند کنت هست میماند (خیلی ترکی شد میدونم)
و طی اتفاقاتی به صورت تصادفی در هتل همو ملاقات میکنند و به هم خیانت میکنند البته در قالب طنز. (عاشق این ذهن مریض ایتالیای ها هستم، همین قدر داستان آبکی)
View attachment 302817
The Nurse on a Military Tour 1977
3/10
ارادت ایتالیای ها به کشیش ها بی انتهاست .
کشیش ها افرادی *رنی ، هیز ، دزد و....... هستند
View attachment 302818
Cream H**n 1981
5/10
داستان فیلم داستان مردیست (لینو بانفی)که شغل او دوخت لباس برای کشیش و کلیساست در این بین با زن جوانی (ادوینژ فنش) آشنا میشود که علاقه شدیدی برای آواز خوانی برای کلیسا دارد و از دست bf خود که فرار میکند
در این فرار با او آشنا میشود. لینو اسم واقعی خود را به نمیگوید و اسمه دوست خود که مجرد است و در طبقه بالای خانه خود زندگی میکند را به او میدهد و وانمود میکند که مجرد است
با حضور زن جوان در شهر او و دوست خود مجبور به مخفی کردن معشوقه خود در آپارتمان طبقه بالا میشود و در حالی که زن و پسر لینودر طبقه پایین زندگی میکنند و........
فیلم به کل از نیمه دوم وارد بخش خنده دار خود میشود به صورتی در بخشی برای فریب دختر برای حضور در کُر کلیسا مجبور میشوند خانه عفاف که پاتوق دوست لینو بوده را را به کلیسا تبدیل میکنند و زنان خانه عفاف وانمود میکنند راهبه هستند.
سبک طنز (ش)روتیک ایتالیایی در دهه 60 تا 80 میلادی بر پایه لودگی خلاصه شده
اما چیزی که برای من در این فیلم ها جالبه آزادی بیان و به مسخره گرفتن کلیساست از سمت دیگه ایده های جذابی برای پیاده سازی در طنز دارند.
View attachment 302821
Four Flies on Grey Velvet 1971
6/10
فیلم با بازی باد اسپنسر (در نقش بیشتر بازیگر حاشیه ای) یک فیلم دلهره آور و مرموز یتالیایست که ابتدای امر خیلی جذاب به نظر میرسد ولی با ادامه داستان فیلم خیلی کسل کننده و کند پیش میرود به صورتی که 30 دقیقه آخر من فقط تو گوشی داشتم ول میچرخیدم تا آخر داستان مشخص بشه
البته از دید فیلم برداری و کادر بندی فیلم خوش ساختیست ، خصوصا صحنه تصادف آخر فیلم که اسلومشن فیلمبرداری شده با جزئیات بالا به صورتی که انگار مخاطب تست تصادف خودرو تماشا میکند.
در کل معیار نمره دهی بیشتر بر اساس زمان ساخت و کشور ساخت بوده
شاید هالیوود این فیلم رو میساخت امتیاز 4 میدادم