Movie Center

شانس بازگشت کوین اسپیسی به A-List Hollywood بسیار پایین است؛ البته او اخیراً برای کسب مخارج زندگی مجبور شده راه «بروس ویلس» و «مل گیبسون» را پیش ببرد و در فیلم‌های VOD و C-Movie‌ها نقش‌آفرینی کند. از طرف دیگر من شانس بازگشت Louis C.K به هالیوود را بیشتر از اسپیسی می‌دانم. به نظر می‌رسد کم کم هالیوودی‌ها دارند رفتارهای قدیم سی.کی را فراموش می‌کنند و از جمله حامیانی بزرگی دارد
که «اسپیسی» از آن برخوردار نیست. از طرف دیگر، به پرونده اسپیسی R*pe ضمیمه شده در حالی که C.K تنها از زبان شاکیانش Inappropriate s*xual behavior متهم شده است. شما را دعوت می‌کنم به آخرین پوستر از فیلم «بروس‌ویلس‌طور» کوین اسپیسی:

Annotation 2023-07-26 221501.jpg

شانس بازگشت کوین اسپیسی به A-List Hollywood بسیار پایین است؛ البته او اخیراً برای کسب مخارج زندگی مجبور شده راه «بروس ویلس» و «مل گیبسون» را پیش ببرد و در فیلم‌های VOD و C-Movie‌ها نقش‌آفرینی کند. از طرف دیگر من شانس بازگشت Louis C.K به هالیوود را بیشتر از اسپیسی می‌دانم. به نظر می‌رسد کم کم هالیوودی‌ها دارند رفتارهای قدیم سی.کی را فراموش می‌کنند و از جمله حامیانی بزرگی دارد
که «اسپیسی» از آن برخوردار نیست. از طرف دیگر، به پرونده اسپیسی R*pe ضمیمه شده در حالی که C.K تنها از زبان شاکیانش Inappropriate s*xual behavior متهم شده است. شما را دعوت می‌کنم به آخرین پوستر از فیلم «بروس‌ویلس‌طور» کوین اسپیسی:

View attachment 302554
اینا چندین سال بازیگر بودن. بهترین حقوقا رو گرفتن
چطور میشه سرمایه زندگی ندارن و میرن سراغ این ات و اشغالا؟

کسی لینک HDTS اپنهایمر رو داره یک نسخه از آوامووی دانلود کردم فاجعه بود کلی هم وسطش تبلیغ بود به یک ربع نشده پاکش کردم. سانسوری هم نباشه اگه خودتون دیدید و کیفیتش قابل تماشا هست ممنون میشم لینکش رو بفرستید .

کسی لینک HDTS اپنهایمر رو داره یک نسخه از آوامووی دانلود کردم فاجعه بود کلی هم وسطش تبلیغ بود به یک ربع نشده پاکش کردم. سانسوری هم نباشه اگه خودتون دیدید و کیفیتش قابل تماشا هست ممنون میشم لینکش رو بفرستید .
نسخه دیجی موویز بنظرم خوب باشه...
تایمش 2:55 هست، کیفیت تقریبا مشابه dvdscr ...خودم ندیدم ولی باتوجه با تایمش بعیده وسطش چیز خاصی باشه.

• Like
Reactions: Augustus
نتفلیکس به خاطر استخدام یک مدیر محصول متخصص در زمینه هوش مصنوعی با دستمزد ۹۰۰ هزار دلاری در حین اعتصاب بازیگران و نویسندگان آمریکا با انتقاد مواجه شد. اعتصاب بازیگران آمریکا وارد دوازدهمین روز خود شده در حالی که نویسندگان از ابتدای ماه مه علیه استودیوها و تهیه‌کنندگان هالیوود اعتصاب کرده‌اند. این اتحادیه‌ها خواستار درآمد بیشتر از استریم محتوا و محافظت در برابر هوش مصنوعی‌اند.

مارتین می‌نویسد اعتصاب اتحادیه نویسندگان (WGA) که از ابتدای ماه مه آغاز شده «مهم‌ترین اعتصاب عمر» اوست: «هیچ‌کس نمی‌توان با قاطعیت بگوید که از اینجا به بعد چه خواهد شد، اما احساس بدی دارم که این اعتصاب تلخ و طولانی خواهد بود. ممکن است به بدی اعتصاب بدنام سال ۱۹۸۵ باشد، اما امیدوارم که نباشد.»

سخنرانی پرشور برایان کرانستون در تجمع بازیگران هالیوود: اجازه نمی‌دهیم ما را با ربات‌ها جایگزین کنید​

اتحادیه بازیگران به استودیو ها گفتن که حاضرن که دوباره مذاکره کنن، ولی نماینده استودیو ها گفته که هیچ شرکتی حاضر به مذاکره نیست
حتی اتحادیه نویسنده ها اعلام کردن که هراستودیو فقط لازمه سالانه 23 میلیون دلار به بودجه اش اضافه کنه تا نویسنده ها برگردن سر کارشون که بازم استودیو ها قبول نکردن. جالب اینه ضرر هر استودیو به خاطر توقف پروژه ها بیشتر از 100 میلیون دلار خواهد بود

(می دونید تو اکثر کشور ها از جمله آمریکا یک مکانیزمی هست که شما می تونید هر ماه مبلغی از حسابتون کم میشه و داده میشه به هر نهاد یا فردی که خودتون می خواید جالب برام این رسانه های عدالت طلب چرا از زمان شروع این اعتصابات چنین کمپینی راه ننداختن و از مردم نخواستن به این کمپین ملحق بشن از جمعیت 330 میلیونی آمریکا اگه یک میلیون نفر ماهی 10 دلار رو انتخاب کنن میشه ماهی 10 میلیون دلار و تازه با این حرکت سلبریتی ها هم جهت حفظ ظاهر مجبور می شن کمک کنن و استدیو ها هم مجبور میشن کوتاه بیان چون این بازی استقامتی که راه انداختن با این شرایط کنونی استدیو ها مطمعن هستن توش اول نویسنده ها زمین می خورن . ولی نمودنم چرا این رسانه ها خوی عدالت طلبیشون الان فعال نیست :D )

نمایش فیلم «باربی» (Barbie) استودیوی برادران وارنر به کارگردانی «گرتا گرویگ» در پنجاب پاکستان به خاطر «محتوای ایراددار» موقتاً متوقف شده است. پس از سانسور چند دیالوگ اکران فیلم ادامه پیدا کرده است.(مگه فیلم های هالیوود تو پاکستانم اکران می شن!!!)

این ویدئو رو یوتیوب پیشنهاد داده بود. جالب بود توصیه میکنم ببینید

کریستوفر نولان و کیلیان مورفی در یک فروشگاه فیلم دارن فیلمهای روی قفسه ها رو چک میکنن و نظرشون رو درمورد فیلمها میگن.
نولان که ظاهرا تمام فیلمهای دنیا رو دیده و مورفی هم ظاهرا هیچ فیلمی تابحال ندیده.
توضیحات نولان خیلی جالبه و از لابلای فیلمهایی که معرفی کرد من 3 فیلم پیدا کردم که به دردم میخورن و باید ببینم.
بعد دیدن ویدئو چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چه حالی میده با یکی مثل نولان بشینی فیلم ببینی و روش کامنت بده.

View attachment 1660546_549.mp4

ینی بحثشون در حد چار تا جوون عقده ای که میشینن دور هم کل کل میکنن و چسی میان !! اون میگه نولان که از بیخ بدرد نمیخوره، اونیکی میگه شما عقبید :|
واقعا زشته این چیزا خنده دار هم نیست عقب موندگی فرهنگی این مملکت ر نشون میده (البته میشه امید داشت افراد درست حسابی تری هستن که حاضر نمیشن برن تو این صداسیما)

(البته میشه امید داشت افراد درست حسابی تری هستن که حاضر نمیشن برن تو این صداسیما)
خیلی هست از این افراد درست حسابی. افراد در نقطه مقابلش (امثال همین یارو که موقع گارد گرفتن میخنده) هم خیلی هست

اون فراستی و رفیقش رو ولش کنید یادمه یک بار گفت اسکورزی الکی معروف شده و چنتا فیلم قابل تحمل مثل راننده تاکسی داره. به ارباب حلقه ها و گیم آف ترون و کلا هر اثر مطرح هالیوود میگه به درد نخور.اکثر این به ظاهر منتقدایی که صدا سیما میاره همینن.
یه بارم وقتی بچه بودم شبکه چهارو باز کردم دو نفر راجب این که تایتانیک فیلم هندیه بحث می کردن من با اون بچگیم پشمام ریخت.
یه بارم یکی از همین منتقدا گفت فیلم های با پایان غم انگیز بدن چون امید رو از مردم می گیرن :D
الان می خواید بدونید میگه چی خوبه اینو نگاه کنید

این مجری تلویزیون نابودش کرد ولی بعدش از صدا سیما اخراج شد

آخرین ویرایش:
اون فراستی و رفیقش رو ولش کنید یادمه یک بار گفت اسکورزی الکی معروف شده و چنتا فیلم قابل تحمل مثل راننده تاکسی داره. به ارباب حلقه ها و گیم آف ترون و کلا هر اثر مطرح هالیوود میگه به درد نخور.اکثر این به ظاهر منتقدایی که صدا سیما میاره همینن.
یه بارم وقتی بچه بودم شبکه چهارو باز کردم دو نفر راجب این که تایتانیک فیلم هندیه بحث می کردن من با اون بچگیم پشمام ریخت.
یه بارم یکی از همین منتقدا گفت فیلم های با پایان غم انگیز بدن چون امید رو از مردم می گیرن :D
الان می خواید بدونید میگه چی خوبه اینو نگاه کنید

این مجری تلویزیون نابودش کرد ولی بعدش از صدا سیما اخراج شد

اون انخمی بی شرف که نون تو خون مردم میزنه و تو این چند دهه طبق وزش باد جهت خودش رو تعیین کرده معلوم الحاله.
این مجری رو نمیشناسم و نمیدونم اخراج شده یانه.ولی مدت هاست دستگاه تبلیغاتی EA این روش رو پیش گرفته:

یه گفتگو یا مناظره که مثلا جنبه انتقادی داره.ولی مسائل مهم و سوالات اساسی جامعه توش نیست و به نوعی پاک کردن اصل صورت مسئله هست.افراد رده پایین رو مورد انتقاد قرار میدن و با اصل کاری هیچ کاری ندارن.آدم خوبه هم قراره بشه اون منتقد.
البته اکثر افراد جامعه به خصوص در این پنج شش سال اخیر آگاه شدن در این مورد و فریب نمیخورن.ویدئویی که تو آپارات باشه،اساسا خطری نداره و گزینش شده هست.

پ . ن : You've Got Mail رو یکی از دوستان معرفی کرد.میخواستم تشکر کنم.
غیر از رومنس حال خوب کنش،نوستالژی خاصی هم توش هست که دهه 50 یا 60 ی ها شاید بهتر متوجهش بشن.هم محیط اون زمان نیویورک هم بحث کتاب فیزیکی و کتابفروشی ها که داره کمرنگ میشه.
شخصا عاشق شهر کتاب و کتابفروشی هستم.

Got M.jpg

حقیقتا حوصله فیلم های جدید رو ندارم، مثلا اخرین فیلم نولان که درست حسابی دیدم فکر کنم Interstellar بود، باربی با اینکه یه جورایی نوستالژیکه و بدم نمیاد ببینم، ولی اینم اصلا میل ندارم برم سمتش و میدونم که برم هم وسطاش بیخیال میشم، سینمای کره هم متاسفانه اپسیلون برام جذابیت نداره،

البته من حقیقتا فیلم باز به اون صورت که دوستان هستند نیستم، (شاید 1/10 بازی هایی که کردم و میکنم، فیلم ندیده باشم) به شدت سلیقه ای فیلم میبینم، یعنی تقریبا غیر ممکنه که بر اساس باکس افیس و سر و صدای این تیپی، برم سراغ چیزی، تو موسیقی هم دقیقا به همین شکل هستم... دقیقا برعکس بازی که فیلتر خاصی ندارم و تقریبا از "همه" خوشم میاد، حتی همون کال اف دیوتی هم ساعت برنارد داشته باشم دوباره بازی میکنم....

با این حال به شکل عجیبی عاشق فیلم های قبل از 2015 هستم، قبل از 2005 که دیگه واویلا، دهه 90 هم رسما عاشقشم و بیشترین فیلم های مورد علاقه ام رو پوشش میده، همچنین دهه 80-70-60-50 هم به شکل عجیبی دوست دارم، معمولا کارم اینه که به جای فیلم های جدید منتشر شده، بگردم ببینم تو این دهه ها چه فیلمی برام "جدید" هستند و قبلا ندیدم و اونارو ببینم، البته فیلم تکراری هم زیاد میبینم... (ده ها بار ده ها بار...)

همچنین عاشق فیلم های با تم سیاسی تاریخی هستم،

با این حال این فیلم جدید نولان رو بدم نمیاد ببینم، دوست دارم ببینم چطور به این مساله تاریخی پرداخته و بعد با نقد ها مقایسه کنم ببینم فیلم ساز و متقدینش چند چند هستند....

*دهه نود حقیقتا مهم و خفنه، یک مرز بین دنیای انالوگ و دیجیتال، سنتی و جدید، در دوران مدرن، واقعا عاشقشم.... واقعا نسل ما (به نسبت نسل های جدیدتر) شانس اورده که این دهه رو از نزدیک لمس کرده... از فیلم و موسیقی بگیر تا بازی تا مسائل فرهنگی...

*دهه نود حقیقتا مهم و خفنه، یک مرز بین دنیای انالوگ و دیجیتال، سنتی و جدید، در دوران مدرن، واقعا عاشقشم.... واقعا نسل ما (به نسبت نسل های جدیدتر) شانس اورده که این دهه رو از نزدیک لمس کرده... از فیلم و موسیقی بگیر تا بازی تا مسائل فرهنگی...
اسم دهه نود که میاد یکی American beauty میاد تو ذهنم و بعدم Office space
البته کلی شاهکار دیگه هست مث اولین فیلمای پاول اندرسون و تارنتینو، ولی نمیدونم چرا این دوتا فقط با دهه نود تداعی شده برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or