Natural Killer
ناظم انجمن
از نسخه ریمیک ۲ استفاده میکردن درست میشددر طول دیدن فقط دماغ کلیر از نیم رخ توی آفساید بود
از نسخه ریمیک ۲ استفاده میکردن درست میشددر طول دیدن فقط دماغ کلیر از نیم رخ توی آفساید بود
کلا تو هرچیزی چه فیلم یا چه بازی و .....نظرات ایرانی ها رو بریز دور دلیل و منطقاشون پشمای آدم رو می ریزه. زمان دبیرستان ما یه اصطلاح مد شده بود به اسم تخ.می تخیلی. یه عده هر اثری که فانتزی یا تخیلی بود می گفتن چرت حالا چه ارباب حلقه ها باشه یا چه استار وارز و یا ..... بعد اون موقع من ازشون پرسیدم چه فیلمی خوبه حالا اگه اینا بدن گفت سریع و خشن . همونجا بود فهمیدم اینا ارزش بحث ندارن و دیگه هیچ وقت باهاشون بحث نکردن.آدم میره کامنتا سایتای دانلود فیلم ایرانی رو میخونه حالش بهم میخوره
View attachment 302277View attachment 302278
نمیدونم با این وقت با ارزششون چیکار میکنن که توی کامنت هر فیلمی میگن وقتمون هدر رفت. بعد 24ای تو اینستا و توییتر دارن هیت میدن به زمین و زمان
------
کامنتای همون فیلم توی یوتیوب:
View attachment 302279
پ.ن: فیلم vast of the night
من اصلا باهاش حال نکردم...آخرش بشدت "خب که چی" طور تموم میشه!پ.ن: فیلم vast of the night
پس با این اوصاف ==> فتبارک اللهانیمیشن رو هنوز کامل خودم ندیدمش، ولی یه نکته جالبش تا حالا برام من این بود که اشارات زیادی به نسخه اصلی رزیدنت اویل داشته و داستان اون بازی های رو اتصال داد به این انیمیشن - درحالی انیمیشن های قبلی اینطور نبود! - و از طرفی دیگه هم، احساس میکنم کارگردان انیمیشن، خودم بودم؛ چون تمرکز زیادی روی کراش ۲ عالم یعنی جیل ولنتاین داره و چپ و راست دوربین روش زوم میکنه!
جالبه کلا برنامه اشون همینه . من قبلا همین ایراد رو به سفید برفی سال 2012 داشتم که بین کریستین استوارت و بانو شارلیز ترون به نظرم دلیلی برا حسادت بانو به اون دختره ماست نبود . اما الان میگم صد رحمت به اون قبلیه .
در ویدیویی که مربوط به مدتی پیش بوده و به تازگی بار دیگر در شبکههای اجتماعی مورد توجه قرار گرفته، از ریچل زگلر سوال شده بود که منظور او از برداشت مدرن از داستان کلاسیک سفید برفی چیست و او اظهار داشته:بهش این متن رو دادم
Replace the story of Snow White with a black character and show Snow White as a strong and powerful woman without the need for a prince, and describe Snow White as an ideal character with a feminist slogan.
جواب ترجمه شدش رو به فارسی به کمک گوگل ترنسلیت
نتیجه فوق العاده استدر اینجا یک داستان اصلاح شده از سفید برفی با یک شخصیت سیاه پوست و یک سفید برفی قوی و قدرتمند است:
روزی روزگاری، در پادشاهی دور، ملکه ای نشسته بود در حال خیاطی پشت پنجره ای باز. همانطور که سوزنش برق زد، آهی کشید و آرزو کرد که دختری به تیره آبنوس با موهایی به سیاهی زغال سنگ داشته باشد. اندکی بعد، او دختری به دنیا آورد که پوستی به قهوه ای تیره ماهاگونی و موهایی به سیاهی بال زاغ داشت. نام او را آبنوس گذاشت.
آبنوس بزرگ شد تا قوی، مستقل و رک باشد. زیبایی و مهربانی او در سراسر پادشاهی افسانه ای بود. اراده او به اندازه زیبایی اش قوی بود و اجازه نمی داد کسی سرنوشتش را کنترل کند.
ملکه بیهوده و شرور نمی توانست زنی دیگر را تحمل کند تا از زیبایی خودش پیشی بگیرد. آینه جادویی خود را فرا گرفت و پرسید: آینه، آینه روی دیوار، کیست در این سرزمین زیباتر از همه؟ آینه پاسخ داد: تو، ملکه من، عادل هستی، اما آبنوس از همه زیباتر است.
ملکه به شدت عصبانی شد و دستور کشتن آبنوس را داد. اما آبنوس قاتل را فریب داد و به جنگل فرار کرد. او به یک کلبه عجیب و غریب آمد و آن را تمیز کرد و آن را به خانه جدید خود تبدیل کرد.
وقتی کوتولههایی که در آنجا زندگی میکردند برگشتند و کلبه را تمیز یافتند، فکر کردند چه کسی میتوانست این کار را انجام دهد. آنها از یافتن آبنوس در آنجا شگفت زده شدند. "آیا نمی دانی که من زنی هستم که متعلق به هیچ کس نیست؟" او با سرکشی به آنها گفت. کوتوله ها به او التماس کردند که بماند، و او تا زمانی که آنها با او مانند یکسان رفتار می کردند موافقت کرد.
ملکه به زودی متوجه شد که آبنوس هنوز زنده است. ملکه که خود را به عنوان یک پیرزن دستفروش درآورده بود، به کلبه کوتوله ها رفت و به آبنوس یک سیب مسموم پیشنهاد کرد. اما آبنوس اعلام کرد: "من زنی هستم که برای نجاتش به شاهزاده ای نیاز ندارم!" سیب را به کناری انداخت.
نقشه شیطانی ملکه نقش بر آب شد. او با خشم پرواز کرد و از بین رفت. آبنوس ملکه شد و با خرد، مهربانی و قدرت بر پادشاهی حکومت کرد. و او با خوشبختی زندگی کرد و هرگز به یک شاهزاده نیاز نداشت و ثابت کرد که زنان می توانند سرنوشت خود را رقم بزنند.
اخلاقیات داستان: زنان برای نجات یا تکمیل آنها به مردی نیاز ندارند. آنها بر زندگی و سرنوشت خود قدرت دارند.
چه تو اون چه تو این تنها چیزی که باعث میشه آینه جادویی سفید برفی رو نشون بده احتمالا سن کمترشهجالبه کلا برنامه اشون همینه . من قبلا همین ایراد رو به سفید برفی سال 2012 داشتم که بین کریستین استوارت و بانو شارلیز ترون به نظرم دلیلی برا حسادت بانو به اون دختره ماست نبود . اما الان میگم صد رحمت به اون قبلیه .
این هم دست پخت جدید diversity در هالیوود . بلا نسبت بو ... میاد . دیزنی باید یک پکیج بلوری بده به اسم کالکشن اپیک فیل . تمام این لایو اکشن های داغون اش رو بگذاره توش
اون فیلما ربطی به این انیمیشن ندارنچندتا سوال از دوستان رزیدنت اویل باز...
الان خواستم نسخه 2023 رو ببینم، شروعش که کردم بنظرم رسید انگار دنباله هست و باید قبلش یه چیزایی رو ببینم...
سرچ کردم "resident evil movies" چندتا فیلم اومد که رو پوسترش میلا یوویچ ـه...ولی اسم کارکترش alice ـه...مگه نقش اول جیل ولنتاین نیست؟
الان بخوام 2023 رو ببینم اول باید از همون لایو اکشن ها شروع کنم؟