Movie Center

میدونم خیلی هاتون منتظر انیمشین جدید RE بودید ولی انصافا خیلی داغون بود ! پوچ و بی محتوا مثل نسخه های قبل که هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره
فقط خواستن 4 تا کاراکتر اصلی رو مثلا کنار هم جمع کنن و یکمی هم لیون از اون حرکات مافوق بشری اجرا کنه و تموم !

یه سری رکورد که در این سه روز ثبت شد!

Oppenheimer

◉بهترین افتتاحیه آثار اورجینال نولان
◉بهترین افتتاحیه فیلم با رده سنی بزرگسال از زمان جوکر
◉بهترین افتتاحیه فیلم با رده سنی بزرگسال پس از کرونا
◉سومین افتتاحیه برتر فیلم های نولان
◉بهترین افتتاحیه فیلم های زندگینامه ای

barbie
◉ بزرگترین افتتاحیه ۲۰۲۳
◉ بزرگترین افتتاحیه برای یک کارگردان زن (گرتا گرویگ).
◉ بزرگترین افتتاحیه کارنامه بازیگری مارگو رابی و رایان گاسلینگ.
◉ بزرگترین افتتاحیه برای فیلمی که ابرقهرمانی، دنباله و بازسازی نیست

photo_2023-07-24_08-10-04.jpg
ایرانیان حماسه دیگری آفریدن.

فیلم باربی تو ایران و قاره آمریکای جنوبی بیشتر از فیلم اوپنهایمر جستجو شده. و طبق آمار به ترتیب کانادا، آمریکا، روسیه و چین پشت سر ایران هستن.

تنها کشوری که فقط اوپنهایمر رو جستجو کرده هنده اون هم به خاطر مسائل هندوئیسم.
.........................................................
همش تقصیر مارگو رابیه . بعد از فیلم گرگ وال استریت با اون نقش ماندگارش در بین جوانان وطن همچون قدیس پرستش می شود :D

تو توییتر توییت یکی که تو اتریش زندگی می کنه گفت فیلم باربی دیدم فیلم آشغاله ولی فدای یک تار موی مارگو رابی.

آخرین ویرایش:
آدم میره کامنتا سایتای دانلود فیلم ایرانی رو میخونه حالش بهم میخوره
Screenshot 2023-07-24 092310.png Screenshot 2023-07-24 092330.png
نمیدونم با این وقت با ارزششون چیکار میکنن که توی کامنت هر فیلمی میگن وقتمون هدر رفت. بعد 24ای تو اینستا و توییتر دارن هیت میدن به زمین و زمان
------
کامنتای همون فیلم توی یوتیوب:
Screenshot 2023-07-24 092519.png

پ.ن: فیلم vast of the night

آدم میره کامنتا سایتای دانلود فیلم ایرانی رو میخونه حالش بهم میخوره
View attachment 302277View attachment 302278
نمیدونم با این وقت با ارزششون چیکار میکنن که توی کامنت هر فیلمی میگن وقتمون هدر رفت. بعد 24ای تو اینستا و توییتر دارن هیت میدن به زمین و زمان
------
کامنتای همون فیلم توی یوتیوب:
View attachment 302279

پ.ن: فیلم vast of the night
کلا تو هرچیزی چه فیلم یا چه بازی و .....نظرات ایرانی ها رو بریز دور دلیل و منطقاشون پشمای آدم رو می ریزه. زمان دبیرستان ما یه اصطلاح مد شده بود به اسم تخ.می تخیلی. یه عده هر اثری که فانتزی یا تخیلی بود می گفتن چرت حالا چه ارباب حلقه ها باشه یا چه استار وارز و یا ..... بعد اون موقع من ازشون پرسیدم چه فیلمی خوبه حالا اگه اینا بدن گفت سریع و خشن :D . همونجا بود فهمیدم اینا ارزش بحث ندارن و دیگه هیچ وقت باهاشون بحث نکردن.

راجب فیلم vast of the night هم دستت درد نکنه گفتی رفتم سرچش کردم پوسترشو دیدم یادم اومد اون زمان که اومد می خواستم ببینمش ولی به مرور زمان یادم رفته بود . بریم بزنیمش رو دانلود:D

• Like
Reactions: TeTration
انیمیشن رو هنوز کامل خودم ندیدمش، ولی یه نکته جالبش تا حالا برام من این بود که اشارات زیادی به نسخه اصلی رزیدنت اویل داشته و داستان اون بازی های رو اتصال داد به این انیمیشن - درحالی انیمیشن های قبلی اینطور نبود! - و از طرفی دیگه هم، احساس میکنم کارگردان انیمیشن، خودم بودم؛ چون تمرکز زیادی روی کراش ۲ عالم یعنی جیل ولنتاین داره و چپ و راست دوربین روش زوم میکنه!:D
پس با این اوصاف ==> فتبارک الله

:D

• Smile
Reactions: rpg321
جالبه کلا برنامه اشون همینه . من قبلا همین ایراد رو به سفید برفی سال 2012 داشتم که بین کریستین استوارت و بانو شارلیز ترون به نظرم دلیلی برا حسادت بانو به اون دختره ماست نبود . اما الان میگم صد رحمت به اون قبلیه .

این هم دست پخت جدید diversity در هالیوود . بلا نسبت بو ... میاد . دیزنی باید یک پکیج بلوری بده به اسم کالکشن اپیک فیل . تمام این لایو اکشن های داغون اش رو بگذاره توش

بهش این متن رو دادم
Replace the story of Snow White with a black character and show Snow White as a strong and powerful woman without the need for a prince, and describe Snow White as an ideal character with a feminist slogan.

جواب ترجمه شدش رو به فارسی به کمک گوگل ترنسلیت
در اینجا یک داستان اصلاح شده از سفید برفی با یک شخصیت سیاه پوست و یک سفید برفی قوی و قدرتمند است:

روزی روزگاری، در پادشاهی دور، ملکه ای نشسته بود در حال خیاطی پشت پنجره ای باز. همانطور که سوزنش برق زد، آهی کشید و آرزو کرد که دختری به تیره آبنوس با موهایی به سیاهی زغال سنگ داشته باشد. اندکی بعد، او دختری به دنیا آورد که پوستی به قهوه ای تیره ماهاگونی و موهایی به سیاهی بال زاغ داشت. نام او را آبنوس گذاشت.

آبنوس بزرگ شد تا قوی، مستقل و رک باشد. زیبایی و مهربانی او در سراسر پادشاهی افسانه ای بود. اراده او به اندازه زیبایی اش قوی بود و اجازه نمی داد کسی سرنوشتش را کنترل کند.

ملکه بیهوده و شرور نمی توانست زنی دیگر را تحمل کند تا از زیبایی خودش پیشی بگیرد. آینه جادویی خود را فرا گرفت و پرسید: آینه، آینه روی دیوار، کیست در این سرزمین زیباتر از همه؟ آینه پاسخ داد: تو، ملکه من، عادل هستی، اما آبنوس از همه زیباتر است.

ملکه به شدت عصبانی شد و دستور کشتن آبنوس را داد. اما آبنوس قاتل را فریب داد و به جنگل فرار کرد. او به یک کلبه عجیب و غریب آمد و آن را تمیز کرد و آن را به خانه جدید خود تبدیل کرد.

وقتی کوتوله‌هایی که در آنجا زندگی می‌کردند برگشتند و کلبه را تمیز یافتند، فکر کردند چه کسی می‌توانست این کار را انجام دهد. آنها از یافتن آبنوس در آنجا شگفت زده شدند. "آیا نمی دانی که من زنی هستم که متعلق به هیچ کس نیست؟" او با سرکشی به آنها گفت. کوتوله ها به او التماس کردند که بماند، و او تا زمانی که آنها با او مانند یکسان رفتار می کردند موافقت کرد.

ملکه به زودی متوجه شد که آبنوس هنوز زنده است. ملکه که خود را به عنوان یک پیرزن دستفروش درآورده بود، به کلبه کوتوله ها رفت و به آبنوس یک سیب مسموم پیشنهاد کرد. اما آبنوس اعلام کرد: "من زنی هستم که برای نجاتش به شاهزاده ای نیاز ندارم!" سیب را به کناری انداخت.

نقشه شیطانی ملکه نقش بر آب شد. او با خشم پرواز کرد و از بین رفت. آبنوس ملکه شد و با خرد، مهربانی و قدرت بر پادشاهی حکومت کرد. و او با خوشبختی زندگی کرد و هرگز به یک شاهزاده نیاز نداشت و ثابت کرد که زنان می توانند سرنوشت خود را رقم بزنند.

اخلاقیات داستان: زنان برای نجات یا تکمیل آنها به مردی نیاز ندارند. آنها بر زندگی و سرنوشت خود قدرت دارند.
نتیجه فوق العاده است:)):)):)):)):)):))
در ویدیویی که مربوط به مدتی پیش بوده و به تازگی بار دیگر در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته، از ریچل زگلر سوال شده بود که منظور او از برداشت مدرن از داستان کلاسیک سفید برفی چیست و او اظهار داشته:
منظورم این است که الان دیگر سال ۱۹۳۷ نیست و ما داستان سفید برفی را به نحوی نوشتیم که قرار نیست توسط شاهزاده نجات داده شود و قرار نیست رویای عشق واقعی را در سر داشته باشد. او رویای تبدیل شدن به یک رهبر را دارد.
ریچل زگلر و گل گدوت در مصاحبه‌ای اظهار داشتند که فیلم «سفید برفی» که در حال حاضر در مرحله پسا تولید قرار دارد، اصلا همانند اثر کلاسیک آن نخواهد بود و رویکردی مدرن را در پیش خواهد گرفت. آن‌ها گفتند که این فیلم، سفید برفی را به عنوان کاراکتری قوی به تصویر می‌کشد که نیازی به نجات داده شدن توسط شاهزاده ندارد بلکه خودش می‌تواند این کار را انجام بدهد.

لینک منبع
:o :o :o
من اینو چند روز قبل با کمک ai در عرض 5 دقیقه نوشتم البته جهت مزاح
بدون تمسخر و بحث چپ و راست و .... بنظرم یه درخواست هم کاری به دیزنی برا نویسندگی بدم. برای فیلم نامه نویسی هر فیلم سینمایی هم نمی خواد 2000 هزار دلار بده 200 بده کافیه لیست فیلم های 10 سال آیندشو بده من یه هفته ای فیلم نامه هاشونو تحویل می دم.
و من اینو فقط جهت اثبات حرف های چند روز پیشم نوشتم دوستان لطفا بحث ووک رو باز شروع نکید که پستا پاک و یا حتی بن خواهیم شد.

آخرین ویرایش:
چندتا سوال از دوستان رزیدنت اویل باز...
الان خواستم نسخه 2023 رو ببینم، شروعش که کردم بنظرم رسید انگار دنباله هست و باید قبلش یه چیزایی رو ببینم...
سرچ کردم "resident evil movies" چندتا فیلم اومد که رو پوسترش میلا یوویچ ـه...ولی اسم کارکترش alice ـه...مگه نقش اول جیل ولنتاین نیست؟ :D
الان بخوام 2023 رو ببینم اول باید از همون لایو اکشن ها شروع کنم؟

جالبه کلا برنامه اشون همینه . من قبلا همین ایراد رو به سفید برفی سال 2012 داشتم که بین کریستین استوارت و بانو شارلیز ترون به نظرم دلیلی برا حسادت بانو به اون دختره ماست نبود . اما الان میگم صد رحمت به اون قبلیه .

این هم دست پخت جدید diversity در هالیوود . بلا نسبت بو ... میاد . دیزنی باید یک پکیج بلوری بده به اسم کالکشن اپیک فیل . تمام این لایو اکشن های داغون اش رو بگذاره توش
چه تو اون چه تو این تنها چیزی که باعث میشه آینه جادویی سفید برفی رو نشون بده احتمالا سن کمترشه
اینا هی تلاش میکنن مثلا متفاوت رفتار کنن و استاندارد های قبلی و (احتمالا از نظرشون) کلیشه ای رو عوض کنن ولی همیشه یه گندی میزنن این وسط :D
الان هم گل گدوت هم شارلیز ترون خوش چهره تر از سفید برفی (تو فیلم خودشون) بودن. ولی صرفا سنشون بیشتر بود. حالا فردا روزی جو راه بیفته که چرا کسی که تو دهه 30-40 زندگیش هست رو انقدر میزنید تو سرش، احتمالا چند سال دیگه این موضوع جدید رو بخوان تغییر بدن به لحاظ استاندارد سازی با نسخه جدید فیلمای دیزنی

چندتا سوال از دوستان رزیدنت اویل باز...
الان خواستم نسخه 2023 رو ببینم، شروعش که کردم بنظرم رسید انگار دنباله هست و باید قبلش یه چیزایی رو ببینم...
سرچ کردم "resident evil movies" چندتا فیلم اومد که رو پوسترش میلا یوویچ ـه...ولی اسم کارکترش alice ـه...مگه نقش اول جیل ولنتاین نیست؟ :D
الان بخوام 2023 رو ببینم اول باید از همون لایو اکشن ها شروع کنم؟
اون فیلما ربطی به این انیمیشن ندارن
توی همون فیلما Ada Leon Jill هم هر کدوم یه قسمت بودن ولی درکل هیچ ربطی به این انیمیشن ها ندارن

• Like
Reactions: mahdi-xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or