Movie Center

نولان کلا یه فن بیس خیـــلی افراطی و جوگیر داره که همیشه موقع ریلیز فیلم هاش به شدت گردوخاک میکنن و اصلا اجازه نمیدن آدم ببینه چه خبره تا بعد از چند ماه که هایپ خوابید یواش یواش عیار فیلم معلوم میشه
نمرات متاکریتیک هم استایل و نگرش خاص خودش رو داره و الان فیلمای زیادی با متای بالای 90 95 هستن که شرط می بندم یکی توی این تاپیک حاضر نیست بشینه ببیندشون
چرا راه دور بریم، حتی همین دانکرک نولان هم متاش 94 ـه! واقعا انقدر خوب بود؟!!
حالا بر خلاف جو مثبت تاپیک درباره اپنهایمر نولان، چند تا از review های منفی IMDb رو بذارم یکمم هایپ ـتون بخوابه (ظاهرا هیچ کدوم اسپویلر ندارن):

aaaa.JPG

bbb.JPG
cccc.JPG
 
آخرین ویرایش:
خب این ماه؛ ماهِ «نولانیسم» هست؛ ماهی که من باید با فن‌بیس‌های نولان سر و کله بزنم و مقابله به‌مثل کنم؛ قبلاً هم در مورد ریشه «نولانیسم» صحبت کردم؛ آن دسته‌ای که نولان را معراج سینما می‌دانند و حاضر هستند در کتابخانه‌، میکده، شبه‌ورکشاپ و جاهای مختلف «اینترستلار» را پخش کنند و سپس ده‌ها ساعت در موردش صحبت کنند. عمق فاجعه تا جایی پیش می‌رد که تئوریسن و منتقد سینمایی چون «شهاب اسفندیاری» می‌گوید نقطه آموزش سینمایی مدرن از «نولان» می‌گذرد و «هیچکاک» مرده است؛ گارد شدیدی رو تمامی کارهای نولان نمی‌گیرم و حتماً هم «اوپنهایمر» را می‌بینم و شاید اصلاً به سمت «باربی» و یکی از اووریتدترین کارگردان‌های حال حاضر - «گرتا گرویک» - نروم.

اما در مورد «دانکرک»؛ متاپرست بودم ولی الان نیستم و این فیلم متای 94 گرفت؛ فیلم را «نولانیسم‌ها» را دوست نداشتند اما من این فیلم را سومین کار خوب «نولان» پس از TDK و Momento می‌دانم؛ چون دانکرک بر ضد جهت افکار «نولانیسم» حرکت می‌کند؛ «دانکرک» سینمایی‌تر است و بیشتر تصویر سینما می‌سازد؛ طبق آن شعار You don't need to Understand, You have to feel it جلو نمی‌رود؛ می‌گویند اوپنهایمر اوج نبوغ کارگردانی نولان است اما دانکرک تا الان سواد کارگردانی وی را تثبیت کرده است. نقطه مقابل؛ «اینترستلار» (فیلم مورد علاقه نولانیسم‌ها)، «اینسپشن»، «تنت» و «پرستیژ» آثار این مکتب هستند؛ هر سه فیلم هم آن‌چنان مورد پسند آن دسته منتقدان سینما قرار نگرفته است و Fans Vs Critics همین‌جا شکل می‌گیرد. باید دید و منتظر ماند که «اوپنهایمر» برخلاف جهت مکتب فن بیس نولان حرکت می‌کند یا خوراک فن‌بیس‌هایش خواهد بود؟

پ.ن: «اینسامنیا» بین کالت و غیر «نولانیسم» قرار دارد!
 


وارنر به خاطر اعتصاب بازیگر ها و نبود تبلیغات، قصد داره که اکران DUNE 2 رو یکسال تاخیر بزنه!

پ.ن: از طرفی فیلم موزیکال The Color Purple و آکوامن 2 هم که قبل تر یک سال تاخیر خورده بود، احتمالا به همین دلیل یکسال دیگه هم تاخیر میخوره
 
Screenshot_2023-07-21-16-27-06-755_com.google.android.youtube-edit.jpg
لامصب میشن امیپاسیبل هم رد کرده 🤯
چرا sound of freedom ترس انداخته به جون مین استریم مدیا ؟

چون عقاید مسیحی درش حضور دارد؟
چون از گیت کیپر ها رد کرده و در یک سیستم اقتصادی جدید خودش کراد فاندد بوده و عرضه شده ؟
چون مین استریم مدیا رو در تبلیغات دور زده؟
چون جیمز کاوزیل بزرگ بازی میکنه و ....؟


یا
چون مین استریم و حکومت ها از اینکه جلوی قاچاق کودک بایستیم بدشون میاد ؟؟؟؟🤯

اینجا دیگه وارد بحث تئوری تو طئه میشیم :هر وقت یک نهاد قدرت رو نشه بهش اعتماد کرد تئوری توطئه ایجاد میشه .

فیلم نبرد یک گروه روگ افسارگسیخته رو نشون میده از حکومت که میرن به جنگ قاچاق کودک چرا این موضوع بدیه ؟چرا باید نفی بشه ؟چرا باید مورد نکوهش باشه حتی سینماها رو دارن از عمد خراب میکنن که نشونش ندن ؟! چرا چون چپ خوشش میاد از این کثافت کاری ها دلیلش اینه . مردم هم از خجالتشون در امدن و ۱۰۰ میلیون دلار فروش داشته و ناشرش انجلز استیودیو را قدرتمند تر کرد و نشون داد که نیاز به پشتیبانی‌هالیوود نیست .
 
آخرین ویرایش:
اقا قضیه Sound of Freedom چیه سرش اینقدر دعوا میکنین؟
چپ و راست کردین نفهمیدیم چی شد :D
منظورم این نیست که کلا اکران نشده! حضورش خیلی محدوده، و سالنهاش اکثرا خالین. کسی بخواد ببینه خوب راحت پیداش می‌کنه میبینه!

فیلم Sound of Freedom جیم کاویزل ۱۰۰ میلیون دلاری شد.​

خدایا حکمت تو چرا این خبر باید دقیقا امروز بیاد :)) :)) :)) (هنوز تو خارج از آمریکا اکران نشده فقط فروش داخلیه)

«صدای آزادی» از سینماروها نمره A+ «سینمااسکور» و امتیاز ۱۰۰ درصد و ۷۶ درصد «راتن تومیتوز» مخاطبین و منتقدین را دریافت کرده است. با این حال نشریاتی چون «رولینگ استون» این فیلم را تحت تأثیر تئوری‌های توطئه دانسته‌اند. داستان فیلم درباره یک مأمور سابق سازمان «امنیت ملی» آمریکا است که تلاش می‌کند مانع قاچاق کودکان شود.
«صدای آزادی» اولین فیلم مستقلی است که پس از پاندمی از فروش داخلی ۱۰۰ میلیون دلاری عبور می‌کند. سال گذشته فیلم برنده اسکار «همه چیز همه‌جا ناگهان» (Everything Everywhere All at Once) در بازارهای داخلی ۶۳ میلیون دلار فروخت و رکورد استودیوی ای-۲۴ را شکست. آن فیلم در سراسر دنیا از فروش یکصد میلیون دلاری گذر کرد اما «صدای آزادی» هنوز در خارج از مرزهای آمریکا اکران نشده است.
لینک منبع
 
Last edited by a moderator:
کسی از دوستان خارج نشین اوپنهایمر رو دیدن؟ من دیدمش و کاملا ازش خوشم اومد. صد در صد از Tenet و Dunkirk بهتره. ولی به نظرم Interstaller چیز دیگه ای بود. یه سری نکات:

- شنیدین میگن ماها آفریده شدیم برای یه هدف خاصی توی زندیگمون (با اینکه قبولش ندارم). به نظر اکثر (نه همه) بازیگر ها هم در طول عمر هنریشون اگه استعداد داشته باشن برای یه نقش به خصوص ساخته شده. Cillian Murphy واقعا به این نقش میشینه. کسی که از رد شدن برای نقش بتمن دلسرد نشد و با حرفه ای گری همکاریش رو با نولان در طول تمام این سالها ادامه داد و الان مزد زحماتش رو گرفت. واقعا بازی بسیار خوبی از خودش نشون میده. کاملا میتونی عمق اکتینگ این بازیگر رو در دقایقی از فیلم که به نقطه ای خیره شده، ببینی. واقعا فوق العاده است.

- نبود Hans Zimmer اولش خیلی توی ذوق میزد ولبی واقعا میگم موسیقی فیلم شاهکاره. شاهکار.......

و در آخر هم یه متن کوتاه در مورد فیلم نوشتم:

" Oppenheimer فیلم عجیبی نیست. داستانی که همه بالاخره یه چیزایی اش رو میدونیم. پدر بمب اتم. مردی که از خودش به عنوان نابود کننده ی دنیا یاد می کرد. نولان با ادغام المان های سینمایی، تونسته اثر هنری رو خلق کنه که عمق حماقت ما انسان ها رو نشان می دهد.
برای خلق این اثر نیاز نیست در آمریکا به دنیا آمده باشی یا چیزی از تاریخ بدونی. همه چیز واضح و شفاف است. آدم هایی دست به دست هم دادن برای خلق بزرگترین نفرین بشر. آدم هایی گمراه که ظاهرا وطن پرستن ولی چرا حاضرن برای "دفاع" کشور خود، شهر های "دشمن" را نابود کنن. سکانس هایی در فیلم وجود دارد که هدفی جز القای حس نفرت به بیینده ندارد. نفرت از انسانیت. به درستی که این فیلم نیازی به CGI نداشت. همه چیز واضح و بدون دستکاری کامپیوتری روبروی ما هست. چیکار کردیم!!! به کدام قیمت!!!"
 
تحلیل بلومبرگ منطقیه. اونایی هم که میخوان به چیز های دیگه ربط بدن، خب ربط میدن کاریشون نمیشه کرد.

منم فیلم های دوره 2000 تا 2006/7 رو بیشتر میپسندم ولی خب جو دنیا فرق کرده و این ربطی به سینما نداره، یه سری چون از سر کوچه شون اونور تر نرفتن فکر میکنن فقط سینما تغیر کرده.
عه من این پست رو الان دیدم :D

ببین ساعد باور کن میفهمم چی میگی، حقیقتا از نظر محتوای فکری در این بحثت، من به نظرم 99% باهات موافق باشم، به نظرم درسته که خیلی ها صرفا به دلیل تفکرات و نظرات شخصیشون که ریشه در محیط رشدشون هم داره ( به وضوح ریشه در محیط رشدشون داره، کمااینکه اینا تنها نیستند و میلیون ها نفر مخصوصا تو منطقه ما که یکی از زیست گاه های اصلی این تفکرات هست، در این حالت فکری به سر میبرند) با این حال تا جایی که شخصی از کنترل خارج و "تهاجمی و مزاحم" نشده، به نظرم قضاوت خودش و افکارش و ریشه یابیشون، درست نیست و باید به نظرش احترام گذاشت و این میشه ازادی بیان)

به نظرم درسته که صرفا به دلیل همین اعتقاداتشون، میان گیر های حاشیه ای میدند، در واقع به در و دیوار گیر میدن تا کل اثر زیر سوال بره و در نهایت اون احساسات شخصی "نفرت محور" شون ارضا و سیراب شه، نمونه بارزش رو در "هیتر" های شناخته شده 4-5 سال اخیر اخرین ما/ناتی داگ مثلا همش میبینیم، واقعا فکر میکنی مشکل اینا ناتی یا حتی همیشه کلکل استقلال پرسپولیسه؟ (سونی مایکرو) :D خب معلومه نه، خیلی از اینا از نقش های فرومری و خالی بندی و فانتزی هاشون که خارج میشن، میبینی حتی گیمر درست حسابی یا فن بوی درست حسابی هم نیستند و همه اش حرف رایگان و خالی بندیه ،خیلی وقت ها اصل موضوع و مشکلشون صرفا یک موضوع اجتماعی و فرهنگی (مثل حواشی که برای اخرین ما ساخته شد) هست و باقی گیر هایی که به اثر میدند هم در واقع هدف اصلیش به "خیال" خودشون بی اعتبار کردن کل اثر برای بی اعتبار کردن اصل اون موضوع که باهاش مشکل دارند هست (مثلا مسائل و ازادی های جنسیتی) ،محدود به مسائل جنسی و جنسیتی هم نیست، میشه تا تقریبا تمام افکار مخرب و کثیف و خراب و عقده های مختص به بخشی از مردم منطقه ما ( و امثال کره شمالی) این موضوع رو بسط داد،

اینارو گفتم که بدونی تا حدودی میفهمم چی میگی، و باهات در یک جایگاه فکری قرار میگیرم، اما با این حال، این استدلال که مطرح کردی یعنی "دنیا تغییر کرده" لزوما استدلال درست و منطقی نیست، خیلی ساده و کوتاه میگم:

- بعد از به قدرت رسیدن رایش سوم هم دنیا تغییر کرد، به روایتی حدود 100 میلیون انسان در حدود 10 سال از بین رفتند و این شوخی و سوژه ای برای اثبات خود (!) نیست، چون شوخی نیست میشه فهمید که چی شد که بحران جهانی تا حدی شدت گرفت که امریکا مجبور شد با جنایت، جلوی جنایت رو بگیره، یک لکه ننگ در تاریخ امریکا، هرچند واجب و اجتناب ناپذیر (فکت)

- بعد از به قدرت رسیدن EA هم دنیا عوض شد، در واقع یک دنیای ازاد و راحت و مرفه (هرچند با اشکالات فراوان) تبدیل به مصداق جهنم رو زمین شد، خب اینجا هم دنیا تغییر کرد،

- بعد از همپوشانی منافع استالین و دول دیگر و تقویت و بقای حکومت شوروی، هم دنیا تغییر کرد، n عدد کشور به جهنم سرخ مبتلا شد و دنیا به معنای واقعی تغییر کرد، (این رو به مائو هم گسترش بده)

- بعد از حمله اعراب شبه جزیره (این مهمه، چون کسی که به ایران حمله کرد اعراب "شبه جزیره" بودند نه لزوما "اعراب") و سقوط شاهنشاهی و تمدن +1100 ساله ایران/ایرانشهر هم دنیا تغییر کرد، شهر ها و کتاب خانه های بی مانند با خاک یکسان شد، الگوی یک سری از متمدن ترین مردم مثلا یونانی ها(!) در گسترش تمدن با خاک یکسان شد، مثلا زنان ایرانی که تا دیروز به دنبال شعر و فلسفه و رقص و تربیت جامعه (کودک) بودند، تبدیل به برده های جنسی ارزان در بازار های خلیفه شدند، مردان ایرانی که تا دیروز ادیب یا سلحشور و اهنگر و پهلوان یا کشاورز بودند، تبدیل به برده های جنسی و کاری شدند، خب اینجا هم دنیا تغییر کرد،

ببین این لیست رو میشه تا ابد ادامه داد، پس با اینکه حقیقتا در محتوا باهات هم نظرم، اما استدلالت درست نیست، خیلی ساده است، دنیا الانم تغییر کرده درسته، اما بخش مهمی از مردم هم با این تغییرات "موافق" نیستند، و باور کن، این لازمه وجود خرد و بهبود شرایط در اینده است، چون اگه همه همیشه بدون چون و چرا موافق باشند، تنها راهی برای رشد بدون برنامه ریزی و ایجاد مشکل و بحران و شکل گیری دیکتاتور های نوین، پدید میاد... اتفاقی که تا حدی در مورد مثال های بالا، رخ داده...

*بخش مهمی، با منطق برخورد میکنند نه احساسات به جا مانده از محیط رشد، به درستی با "وسیله" مشکل دارند، نه محتوا یا هدف، این انتقادات از رسانه رو، به نظرم تو این محدوده در نظر بگیر... هرچند همیشه یک عده محدود، جز تخریب فضا، کاری دیگر از عهده شون بر نمیاد و این طبیعتشون هست..، دیگه مجبوریم تحمل کنیم...
 
راجع به آقا و خانم اسمیت زود قضاوت نکنید، اولا دونالد گلوور واقعا هنرمنده و درگیر این ترند های اجتماعی نمیشه
دوما بازسازی یه سریال طنز هست، اینطور نیست که اومده باشن همون فیلم اکشنو دوباره ساخته باشن با بازیگر های متفاوت
حدس میزنم حتی انتخاب این اسم یجور کنایه طنز آمیز بوده.
_________

بحث دانکرک شد، بنظرم یکی از بهترین کار های نولان هست حتی اگر کسی بگه بهترین فیلم نولان تعجب نمیکنم!
تنها مشکلی که باهاش داشتم اون فاز ملی گرایی خیلی مصنوعی آخرش بود.
_________

برا فیلم گرن توریسمو متای 45 پیش بینی میکنم، لعنتی ها چیزی که باید مستند باشه رو بزور خواستن فیکشنال کنن که بیشتر بفروشه
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • mla
  • sms12

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or