Movie Center

عه من این پست رو الان دیدم :D

ببین ساعد باور کن میفهمم چی میگی، حقیقتا از نظر محتوای فکری در این بحثت، من به نظرم 99% باهات موافق باشم، به نظرم درسته که خیلی ها صرفا به دلیل تفکرات و نظرات شخصیشون که ریشه در محیط رشدشون هم داره ( به وضوح ریشه در محیط رشدشون داره، کمااینکه اینا تنها نیستند و میلیون ها نفر مخصوصا تو منطقه ما که یکی از زیست گاه های اصلی این تفکرات هست، در این حالت فکری به سر میبرند) با این حال تا جایی که شخصی از کنترل خارج و "تهاجمی و مزاحم" نشده، به نظرم قضاوت خودش و افکارش و ریشه یابیشون، درست نیست و باید به نظرش احترام گذاشت و این میشه ازادی بیان)

به نظرم درسته که صرفا به دلیل همین اعتقاداتشون، میان گیر های حاشیه ای میدند، در واقع به در و دیوار گیر میدن تا کل اثر زیر سوال بره و در نهایت اون احساسات شخصی "نفرت محور" شون ارضا و سیراب شه، نمونه بارزش رو در "هیتر" های شناخته شده 4-5 سال اخیر اخرین ما/ناتی داگ مثلا همش میبینیم، واقعا فکر میکنی مشکل اینا ناتی یا حتی همیشه کلکل استقلال پرسپولیسه؟ (سونی مایکرو) :D خب معلومه نه، خیلی از اینا از نقش های فرومری و خالی بندی و فانتزی هاشون که خارج میشن، میبینی حتی گیمر درست حسابی یا فن بوی درست حسابی هم نیستند و همه اش حرف رایگان و خالی بندیه ،خیلی وقت ها اصل موضوع و مشکلشون صرفا یک موضوع اجتماعی و فرهنگی (مثل حواشی که برای اخرین ما ساخته شد) هست و باقی گیر هایی که به اثر میدند هم در واقع هدف اصلیش به "خیال" خودشون بی اعتبار کردن کل اثر برای بی اعتبار کردن اصل اون موضوع که باهاش مشکل دارند هست (مثلا مسائل و ازادی های جنسیتی) ،محدود به مسائل جنسی و جنسیتی هم نیست، میشه تا تقریبا تمام افکار مخرب و کثیف و خراب و عقده های مختص به بخشی از مردم منطقه ما ( و امثال کره شمالی) این موضوع رو بسط داد،

اینارو گفتم که بدونی تا حدودی میفهمم چی میگی، و باهات در یک جایگاه فکری قرار میگیرم، اما با این حال، این استدلال که مطرح کردی یعنی "دنیا تغییر کرده" لزوما استدلال درست و منطقی نیست، خیلی ساده و کوتاه میگم:

- بعد از به قدرت رسیدن رایش سوم هم دنیا تغییر کرد، به روایتی حدود 100 میلیون انسان در حدود 10 سال از بین رفتند و این شوخی و سوژه ای برای اثبات خود (!) نیست، چون شوخی نیست میشه فهمید که چی شد که بحران جهانی تا حدی شدت گرفت که امریکا مجبور شد با جنایت، جلوی جنایت رو بگیره، یک لکه ننگ در تاریخ امریکا، هرچند واجب و اجتناب ناپذیر (فکت)

- بعد از به قدرت رسیدن EA هم دنیا عوض شد، در واقع یک دنیای ازاد و راحت و مرفه (هرچند با اشکالات فراوان) تبدیل به مصداق جهنم رو زمین شد، خب اینجا هم دنیا تغییر کرد،

- بعد از همپوشانی منافع استالین و دول دیگر و تقویت و بقای حکومت شوروی، هم دنیا تغییر کرد، n عدد کشور به جهنم سرخ مبتلا شد و دنیا به معنای واقعی تغییر کرد، (این رو به مائو هم گسترش بده)

- بعد از حمله اعراب شبه جزیره (این مهمه، چون کسی که به ایران حمله کرد اعراب "شبه جزیره" بودند نه لزوما "اعراب") و سقوط شاهنشاهی و تمدن +1100 ساله ایران/ایرانشهر هم دنیا تغییر کرد، شهر ها و کتاب خانه های بی مانند با خاک یکسان شد، الگوی یک سری از متمدن ترین مردم مثلا یونانی ها(!) در گسترش تمدن با خاک یکسان شد، مثلا زنان ایرانی که تا دیروز به دنبال شعر و فلسفه و رقص و تربیت جامعه (کودک) بودند، تبدیل به برده های جنسی ارزان در بازار های خلیفه شدند، مردان ایرانی که تا دیروز ادیب یا سلحشور و اهنگر و پهلوان یا کشاورز بودند، تبدیل به برده های جنسی و کاری شدند، خب اینجا هم دنیا تغییر کرد،

ببین این لیست رو میشه تا ابد ادامه داد، پس با اینکه حقیقتا در محتوا باهات هم نظرم، اما استدلالت درست نیست، خیلی ساده است، دنیا الانم تغییر کرده درسته، اما بخش مهمی از مردم هم با این تغییرات "موافق" نیستند، و باور کن، این لازمه وجود خرد و بهبود شرایط در اینده است، چون اگه همه همیشه بدون چون و چرا موافق باشند، تنها راهی برای رشد بدون برنامه ریزی و ایجاد مشکل و بحران و شکل گیری دیکتاتور های نوین، پدید میاد... اتفاقی که تا حدی در مورد مثال های بالا، رخ داده...

*بخش مهمی، با منطق برخورد میکنند نه احساسات به جا مانده از محیط رشد، به درستی با "وسیله" مشکل دارند، نه محتوا یا هدف، این انتقادات از رسانه رو، به نظرم تو این محدوده در نظر بگیر... هرچند همیشه یک عده محدود، جز تخریب فضا، کاری دیگر از عهده شون بر نمیاد و این طبیعتشون هست..، دیگه مجبوریم تحمل کنیم...

مهرداد عزیز، احترام که باید گذاشت به نظرات ولی همونطور که گفتی بیشتر یه حالت "نفرت یا عقده گشایی" داره و اصلا هدف طرف مقابل اون "نگاه نقادانه" یا "تبادل نظر" نیست، وگرنه لازم نیست شخصی چندبار پشت سر هم هی هیت بده و حرف خودش رو هزار بار تکرار که و دنبال تایید دیگران باشه. اون مثال و نکات تاریخی که بیان کردی رو هم قبول دارم، ولی منظورم از تغیر چیز دیگه ای هست که پایین تر اشاره میکنم با اینکه مهم نیست.

ولی مهم ترین موضوع همون چیزی هستش که اشاره کردی و منظور منم همین هستش.

چرا باید من نوعی که طرفدار سینما هستم به فیلم دیگری که ژانر یا سبک مورد علاقه ام نیست Hate بدم!؟ یعنی نمیشه هم از Oppenheimer در ژانر War/Drama لذت برد و هم از Barbie در ژانر Comedy/Drama ؟
مشکل اینجاست این وسط یه فیلم دو ساعته که درباره باربی Mattel هست رو میخوان بکشن پایین (بماند این شخصیت رو حتی ما پسر ها از بچگی اسمش رو شنیدیم و اینطور نیست که بگیم درسال 2023 و به زور تبلیغات خلق شده) درحالی که نقدها نشون میده فیلم ضعیفی هم نیست چه بسا در قالب خودش قوی هم هست. حالا چرا!؟ :D حقیقتا خودت اطلاعات تاریخی از همه بهتره و میدونی ریشه در فرهنگ و "جامعه مرد سالار" ما داره.
مثلا چند صفحه پیش فیلم Barbie شده بود نشان زنانگی و Oppenheimer برعکس. یعنی طرف بجای درک و پیام کل فیلم درگیر تم صورتی/اسم فیلم و شخصیت اصلی شده و با یه نگاه کاملا سطحی و بچگانه.
یه سری ها از فیلم موفق با شخصیت اصلی زن میترسن.
یه سری دیگه از موفقیت یه فیلم یا بازی با شخصیت و تم رنگین کمونی.
عده ی دیگری از شخصیت رنگین پوست. گویا صنعت سینما و گیم باید با باب میلی و سلیقه جنسی یه سری افراد جلو بره و غیر از اون رو باید بکشن پایین. نکته اش هم اینجاست مخاطب اینها در اصل همون کشور ها با فرهنگ غربی هست که فروش و سودشون اونجاست نه کشور ما... و یه ایرانی در هیچ طرف این معادله قرار نداره.
بعد طرف، در مقابل ظلمی که به زنان در طول تاریخ ایران و خارج شده سکوت میکنه و نظری نداره ولی برای ما فاز Masculinity میگیره :D اون هم بخاطر یه فیلم دو ساعته.

چند صفحه پیش هم برای همین گفتم موفقیت Barbie چه از نظر نمرات، فروش و سود باعث شد بخوره تو برجک بعضی ها :D همونایی که بجای پیام و هدف فیلم دنبال موارد دیگه ای هستن.
برای همین برای پایین آوردن یه سری آثار با کیفیتی مثل The Last of Us یا Life is Strange طرف بدون استفاده از کلماتی مثل Woke و غیره نمیتونه به شکل دیگه ای ایراد بگیره. چون مشکلش فقط یه سری هشتگ ها هستش.

درباره تغیر دنیا هم منظورم اینه...
شما اگه سال 2012 میرفتی میدان تایمز New York جو، منظره و آدم هاش و حتی لباس پوشیدنشون با الان تو سال 2023 فرق کرده. بعضی ها صرفا از شبکه های اجتماعی دنیا رو میبینن و درک درستی از یه جایی مثل آمریکا یا کشور هایی که با فرهنگ غرب زندگی میکنن ندارن. اون دوستمون که تو آمریکاست قطعا بیشتر درک میکنه چی میگم.

اوه اینو گرتا گرویگ ساخته استقبال ملت هم خوب بوده امیدوار شدم بهش. گرتا گرویگ کارگردان خوبیه بنظرم لیتل ویمن و لیدی برد خوب بودن.
امیدوارم چیزای که این دوستمون میگه درست در نیاد و فیلم خوبی باشه.

گرچه کلا فیلم جدید خیلی کم پیش میاد بمن بسازه سنتی باز هستم :D دهه هفتاد ایز د بست

شکمیه یا دلیلی چیزی داره حرفت؟:D
چون نقدای اولیش تقریبا همه مثبته
نقد اولیه چطور؟ مگه اصن جایی اکران شده؟
منم مث بقیه فقط تریلراشو دیدم و خیلی بد بنظر میاد
مگه اینکه یچیز دیگه باشه و تریلر ها غلط انداز ادیت کرده باشن که بعیده

من از نولان و طرفداران افراطیش‌خیلی بدم میاد اما تازگی یه مقایسه بین فروش باربی و اپنهایمر دیدم که باعث شد بیشتر عصبانی بشم :D فیلم pg 13 رو نباید با یه فیلم R مقایسه کرد تو بحث فروش
در ضمن نگران ژاپنی ها نباشید، کلی فیلم چینی از جنایات ژاپنیا تو ج ج ۲ ساختن که حالشونو سرجاشون بیاره:D

• Like
Reactions: rpg321
به خدا انقدر که بچه های اینجا باربی رو جدی میگیرن، خود فیلم و کارگردانش فیلمو جدی نمیگیره :-"

اینم یادتون نره با وجود کارگردانش و ...، همچنان اسم فیلم باربی هست و مخاطب فیلم تو درجه اول هنوز دختر ها هستن.

در کل یه فیلم کمدی خوش‌ ساخت هست ولی قرار نیست همه باهاش حال کنن.

+

همون طور که اپنهایمر روی دوش cillian murphy جلو‌برده شد، رایان گاسلینگ لعنتی بهترین شخصیت باربی بود :-"

نقد اولیه چطور؟ مگه اصن جایی اکران شده؟
منم مث بقیه فقط تریلراشو دیدم و خیلی بد بنظر میاد
مگه اینکه یچیز دیگه باشه و تریلر ها غلط انداز ادیت کرده باشن که بعیده
Gran Turismo Movie Reviews: Critics Share Strong First Reactions

In fact, several hailed the film as one of the industry's best video game-inspired films to date.

دوستان نزدیک به ۲ صفحه اسپم، بحث های بشدت بی ربط تو این تاپیک فرستاده شده، لطفا تمومش کنید.
نمیای از انیمیشن RE بگی همین میشه دیگه:p
تازه اگر همونم چپ و راستش نکنند:دی

تازه اگر همونم چپ و راستش نکنند:D

منتظرم دوستان در این مورد حرکت اول رو بزنن، تا چپ و راست بن کنم! \m/ :D:p

=============================================
انیمیشن رو هنوز کامل خودم ندیدمش، ولی یه نکته جالبش تا حالا برام من این بود که اشارات زیادی به نسخه اصلی رزیدنت اویل داشته و داستان اون بازی های رو اتصال داد به این انیمیشن - درحالی انیمیشن های قبلی اینطور نبود! - و از طرفی دیگه هم، احساس میکنم کارگردان انیمیشن، خودم بودم؛ چون تمرکز زیادی روی کراش ۲ عالم یعنی جیل ولنتاین داره و چپ و راست دوربین روش زوم میکنه!:D

این فیلم ضد زنان آسیایه اینا به چه جراتی همه ی دافای رزیدنت رو اوردن ولی بانو ایدا رو نه. فقط ایدا خار داشت. من از تمام فمنیست ها می خوام که بریم در کپکام سردرشو بیاریم پایین و تا وقتی یک فیلم با main lead بانو ایدا نسازن (البته لیون هم توش باشه حتما:D)
و( درجه فیلم هم حتما باید NC-17 باشه>:) ). کپکام و سهام دارانش بدانند که تا زمانی که خواسته ما محقق نشود آروم نخواهیم گرفت.خلاصه بدانید که دیگه شهرو به هم می ریزیم نه گارد ملی میتونه جلومونه بگیره نه حتی واحد دلتا ارتش.

من میخواستم بگم ترسیدم بن شم . به شخصه تو عمرم ویلن نابود تر از این ندیدم خیلی وقت این حس نداشتم ولی بعد فیلم واقعا حس کردم 1.5 ساعت از عمرمو هدر دادم به فکر فرو رفتم .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla
  • sms12

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or