روزی که دیزنی نابود بشه روز برد صنعت سینماست.It's not 1937. She’s not gonna be saved by the prince and she’s not going to be dreaming about true love. She’s dreaming about becoming the leader she knows she can be.
کلا یه فیلم دیگه س فقط دارن از اسم اینا سوء استفاده میکنن تا فروش بیشتری بکنهبازیگر سیاه برفی یه مصاحبه کرده و رسما فیلم فمینیستیه
روزی که دیزنی نابود بشه روز برد صنعت سینماست.
اینها اتهاماتش توی انگلیس بوده گویا، یه کیس سنگین هم که انگار اصل کاره تو آمریکا داره که حالا حالاها برای روشن شدن تکلیفش زمان خواهد برد.این خبر تازه حدود 1 ساعت هست که اومده:
کوین اسپیسی از تمام 9 اتهام وارده به خودش تبرعه شد!
Kevin Spacey Found Not Guilty of Sexual Assault
الان دارم باگوشی مینویسم.گوشی دستم بود و اومدم که تو گوگل یه چیزی سرچ کنم که اینو دیدم. اسمش رو هم تو گوگل زدم و دیدم اکثر خبرگزاری های مطرح خارجی هم اینو زدن و اغلب هم زده بود 20 دقیقه قبل یا 30 دقیقه قبل(منظورم اینکه خبر تازه هست. دادگاه هم در لندن بوده(من فکر میکردم در آمریکا باید باشه!). والا دروغ چرا خبر رو هم نخوندم تا ببینم اصلا اون 9 اتهام چی بوده! ولی بعید میدونم دوباره شانسی در هالیوود داشته باشه
بعد تبرئه زده زیر گریه و قبل پاک شدن اشک ها به هیئت منصفهی دادگاه گفته ممنونماین خبر تازه حدود 1 ساعت هست که اومده:
کوین اسپیسی از تمام 9 اتهام وارده به خودش تبرعه شد!
Kevin Spacey Found Not Guilty of Sexual Assault
الان دارم باگوشی مینویسم.گوشی دستم بود و اومدم که تو گوگل یه چیزی سرچ کنم که اینو دیدم. اسمش رو هم تو گوگل زدم و دیدم اکثر خبرگزاری های مطرح خارجی هم اینو زدن و اغلب هم زده بود 20 دقیقه قبل یا 30 دقیقه قبل(منظورم اینکه خبر تازه هست. دادگاه هم در لندن بوده(من فکر میکردم در آمریکا باید باشه!). والا دروغ چرا خبر رو هم نخوندم تا ببینم اصلا اون 9 اتهام چی بوده! ولی بعید میدونم دوباره شانسی در هالیوود داشته باشه