Movie Center

فراستی و افخمی که کلا ولش کن. اونها از نظر من آزادن هرچی میخوان بگن. فکر کن این دوتا بیان و کسی رو زیر سوال ببرن که 4 کلمه حرف زدنش در فروشگاه فیلم به مراتب از کل بحثهای اینها در برنامه جدی نقد سینما مهمتر و بار بیشتری داشت.
نمیدونم چرا اسم افخمی که میاد همیشه یه کاسه بزرگ انار دون شده میاد تو ذهنم که دست یه خانمه که وارد اتاق میشه و مثلا شوکه شده انار ها رو به اسمون میپاشه و و دونه های انار بصورت اسلوموشن میریزن پایین بعد ثریا قاسمی هم از لای در سرش رو میاره تو و میگه " خبه خبه..." یعنی یه همچین ذهنیتی از افخمی برام ایجاد شده و مشخصه همچین ادمی کلا آزاده.

در مورد اوپنهایمر حقیقتش نمیدونم چقدر به تاریخ وفاداره ولی کلا بخاطر تماشای قضایای لوس الاموس مورد انتظار ترین فیلمه برام. همیشه اون دوران جهش عجیب فیزیک و ساخت اولین راکتور به دست تیم فرمی و ساخت بمب اتمی به دست تیمهای زیر دست اوپنهایمر برام جالب بوده بنابر این خیلی دوست دارم ببینم اماده سازی و اتمسفر قبل از اولین ازمایش چطور بوده و چه حال و هوایی داشتن.
در مورد اینکه گفته میشه تبلیغاته و نولان قصد داره اوپنهایمر جنایتکار رو تطهیر کنه راستش زیاد موافق این نیستم. به عنوان کسی که موضوع انداختن بمب اتمی و درست و غلط بودنش همیشه برام موضوع مهمی بوده نظرم اینه که اولا شدیدا مخالف انداختن بمب اتمی بودم و هستم و این قضیه به هیچ وجه برام توجیه پذیر نیست ثانیا اونی که این وسط جنایتکاره ( از نظر من ) ترومن و مشاوران و تصمیم گیران استفاده از بمب اتمی هستن نه اوپنهایمر و تیمش که بمب اتمی رو ساختن. اینطور که من برداشت میکنم ساختن بمب اتمی اجتناب ناپذیر بوده و با توجه به اینکه هیتلر دنبال این قضیه بود باید زودتر ساخته میشد ولی فقط به عنوان نیروی بازدارنده مثل تمامی بمبهای هیدروژنی موجود الان و نه به عنوان اسلحه ای که استفاده بشه بر روی شهرهای مسکونی.
اینکه ژاپن جنایتکار بود و کشتار نانجینگ و فجایع دیگه رو بوجود اورد بله شکی توش نیست ولی دلیل نمیشه بمب اتمی رو بیاری بزنی وسط دو شهرش و دقیقا همون فجایع رو به شکل گسترده تری تکرار کنی. مطمعنا میشد اول اخطار داد و اگر اخطار فایده ای نداشت میشد بمب رو روی دریا کنار توکیو انداخت تا امپراتور از کاخش که اتفاقا به دریا نزدیک هم هست قدرت نظامی برتر رو با چشم خودش ببینه. اگر باز هم قبول نمیکرد میشد جزایر نظامی رو زد. یعنی واقعا هیچ طوری نمیشه قبول کنم که استفاده از بمب اتمی بدرستی انجام شد و بچه هایی که جزغاله شدن حقشون بود. صحنه بمباران هیروشیما رو در فیلم barefoot gen سرچ کنید بهتر متوجه میشید چرا جنایت بود. در کل میخوام بگم بنظرم استفاده ازش اشتباه بود نه ساختش و این قضیه ربطی به اوپنهایمر نداره و اینجا هم تطهیری درکار نیست. البته شکی نیست شما هم اگر سازنده باشید بعد از همچین فاجعه ای حتی اگر تقصیر شما هم نباشه احساس گناه میکنید.

لج و لجبازی های دیزنی و نتفلیکس با نویسنده ها و بازیگران شدت گرفت :D؛ بعد از اینکه خبر اومد نتفلیکس متخصص هوش مصنوعی با حقوق یک میلیون دلار استخدام کرده، حالا دیزنی هم چنین کاری کرده و با این تفاوت که ۷ نفر رو با حقوق ۱۸۰ هزار دلار در سال استخدام کرده!:|

View attachment ksadyqwpwofvheduqsnzojktqrlmwzqatkdpptpplrqsqdjeewzcnxbkfnzqtcxo.mp4

*دهه نود حقیقتا مهم و خفنه، یک مرز بین دنیای انالوگ و دیجیتال، سنتی و جدید، در دوران مدرن، واقعا عاشقشم.... واقعا نسل ما (به نسبت نسل های جدیدتر) شانس اورده که این دهه رو از نزدیک لمس کرده... از فیلم و موسیقی بگیر تا بازی تا مسائل فرهنگی...
به نظرم بهترین نسل ، نسل x هستند (متولدین دهه 60 میلادی)نه ما که نسل y هستیم
خصوصا نسل x متولد امریکا
هم دهه 60 بدنیا اومدن
هم دهه 70 امریکا نوجون بودن
هم دهه 80 امریکا جون بودن
هم دهه 90 مریکا دهه سوم/چهارم زندگیشون بوده
هم 00 رو دیدن و تو شغلاشون مدیر و مهندس شدن
دهه 10 اوایلش عالی بود
حالا اینارو بذاریم کنار فیلم ها سریال ها گیم حال و هوای اون دوره موزیک میفهمیم که اونا عشق کردن هر کدوم از اون دهه های امریکا یه تم خاص خودشو داره

آخرین ویرایش:
فراستی و افخمی که کلا ولش کن. اونها از نظر من آزادن هرچی میخوان بگن. فکر کن این دوتا بیان و کسی رو زیر سوال ببرن که 4 کلمه حرف زدنش در فروشگاه فیلم به مراتب از کل بحثهای اینها در برنامه جدی نقد سینما مهمتر و بار بیشتری داشت.
نمیدونم چرا اسم افخمی که میاد همیشه یه کاسه بزرگ انار دون شده میاد تو ذهنم که دست یه خانمه که وارد اتاق میشه و مثلا شوکه شده انار ها رو به اسمون میپاشه و و دونه های انار بصورت اسلوموشن میریزن پایین بعد ثریا قاسمی هم از لای در سرش رو میاره تو و میگه " خبه خبه..." یعنی یه همچین ذهنیتی از افخمی برام ایجاد شده و مشخصه همچین ادمی کلا آزاده.

در مورد اوپنهایمر حقیقتش نمیدونم چقدر به تاریخ وفاداره ولی کلا بخاطر تماشای قضایای لوس الاموس مورد انتظار ترین فیلمه برام. همیشه اون دوران جهش عجیب فیزیک و ساخت اولین راکتور به دست تیم فرمی و ساخت بمب اتمی به دست تیمهای زیر دست اوپنهایمر برام جالب بوده بنابر این خیلی دوست دارم ببینم اماده سازی و اتمسفر قبل از اولین ازمایش چطور بوده و چه حال و هوایی داشتن.
در مورد اینکه گفته میشه تبلیغاته و نولان قصد داره اوپنهایمر جنایتکار رو تطهیر کنه راستش زیاد موافق این نیستم. به عنوان کسی که موضوع انداختن بمب اتمی و درست و غلط بودنش همیشه برام موضوع مهمی بوده نظرم اینه که اولا شدیدا مخالف انداختن بمب اتمی بودم و هستم و این قضیه به هیچ وجه برام توجیه پذیر نیست ثانیا اونی که این وسط جنایتکاره ( از نظر من ) ترومن و مشاوران و تصمیم گیران استفاده از بمب اتمی هستن نه اوپنهایمر و تیمش که بمب اتمی رو ساختن. اینطور که من برداشت میکنم ساختن بمب اتمی اجتناب ناپذیر بوده و با توجه به اینکه هیتلر دنبال این قضیه بود باید زودتر ساخته میشد ولی فقط به عنوان نیروی بازدارنده مثل تمامی بمبهای هیدروژنی موجود الان و نه به عنوان اسلحه ای که استفاده بشه بر روی شهرهای مسکونی.
اینکه ژاپن جنایتکار بود و کشتار نانجینگ و فجایع دیگه رو بوجود اورد بله شکی توش نیست ولی دلیل نمیشه بمب اتمی رو بیاری بزنی وسط دو شهرش و دقیقا همون فجایع رو به شکل گسترده تری تکرار کنی. مطمعنا میشد اول اخطار داد و اگر اخطار فایده ای نداشت میشد بمب رو روی دریا کنار توکیو انداخت تا امپراتور از کاخش که اتفاقا به دریا نزدیک هم هست قدرت نظامی برتر رو با چشم خودش ببینه. اگر باز هم قبول نمیکرد میشد جزایر نظامی رو زد. یعنی واقعا هیچ طوری نمیشه قبول کنم که استفاده از بمب اتمی بدرستی انجام شد و بچه هایی که جزغاله شدن حقشون بود. صحنه بمباران هیروشیما رو در فیلم barefoot gen سرچ کنید بهتر متوجه میشید چرا جنایت بود. در کل میخوام بگم بنظرم استفاده ازش اشتباه بود نه ساختش و این قضیه ربطی به اوپنهایمر نداره و اینجا هم تطهیری درکار نیست. البته شکی نیست شما هم اگر سازنده باشید بعد از همچین فاجعه ای حتی اگر تقصیر شما هم نباشه احساس گناه میکنید.
مشکل اصلی اینه که نمیتونستن به راحتی هر جایی رو که میخوان بزنن از نظر سخت افزاری همون دو تا بمب افکن هم به زور روی خاک اصلی ژاپن رسیدن
نمیشه گفت تصمیمشون درست بوده یا غلط ولی اگر قطعا ژاپن یا المان به بمب اتمی میرسیدن فاجعه ی بزرگتری پیش میامد
گرچه کشتار مردم بی گناه ولو اینکه یک نفر هم باشه قابل قبول نیست ولی امپراطور هیروتو هم دست کمی از کسانی که میشناسیم نداشته و ادعای خدایی میکرده و تنها راه خاموش کردنش همین بوده کارشناسان اون زمان براورد کردن که اگر از بمب اتمی استفاده نمیشد حداقل نزدیک ۲ میلیون نفر دیگه باید توی جنگ کشته میشدن تا ژاپن تسلیم بشه

آخرین ویرایش:
به نوشته‌ی بی‌بی‌سی، نسخه‌ی شبیه‌سازی‌شده‌ی دیجیتالی جیمز دین که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی مشابه فناوری به‌کاررفته برای ساخت دیپ‌فیک‌ها ساخته شده است، می‌تواند راه برود، صحبت کند و در صفحه‌ی نمایش با دیگر بازیگران فیلم ارتباط برقرار کند. این قابلیت، جدیدترین فناوری تصویر تولید‌شده با کامپیوتر (CGI) هالیوود است؛ اما این فناوری جدید باعث نگرانی بازیگران و فیلمنامه‌نویسان هالیوودی شده، به طوری که برای اولین بار بعد از ۴۳ سال، جمع زیادی از آن‌ها دست به اعتصاب زدند. سوزان ساراندون، یکی از بازیگران معترضی است که درباره‌ی نگرانی‌های خود درباره‌ی هوش مصنوعی هشدار می‌دهد. او معتقد است هوش مصنوعی می‌تواند باعث شود او برخلاف انتخاب خود، دست به انجام کاری بزند یا سخنی بگوید.
هوش مصنوعی چگونه ستاره‌های هالیوود را به زندگی برمی‌گرداند؟

مشکل اصلی اینه که نمیتونستن به راحتی هر جایی رو که میخوان بزنن از نظر سخت افزاری همون دو تا بمب افکن هم به زور روی خاک اصلی ژاپن رسیدن
نمیشه گفت تصمیمشون درست بوده یا غلط ولی اگر قطعا ژاپن یا المان به بمب اتمی میرسیدن فاجعه ی بزرگتری پیش میامد
گرچه کشتار مردم بی گناه ولو اینکه یک نفر هم باشه قابل قبول نیست ولی امپراطور هیروتو هم دست کمی از کسانی که میشناسیم نداشته و ادعای خدایی میکرده و تنها راه خاموش کردنش همین بوده کارشناسان اون زمان براورد کردن که اگر از بمب اتمی استفاده نمیشد حداقل نزدیک ۲ میلیون نفر دیگه باید توی جنگ کشته میشدن تا ژاپن تسلیم بشه
این دلایل رو قبلا هم شنیدم ولی حقیقتش قانع کننده نیست و بیشتر برمیگرده به همون قضیه اینکه تاریخ رو فاتحان مینویسند. تاپیک فیلمه و نمیشه زیاد در مورد این قضیه بحث کرد فقط در همین حد یه مروری بکنیم که هیچ اخطاری ندادن و منطقه خالی رو هم نزدن و دقیقا بر روی شهر انداختن. اگر مشکل سخت افزاری داشتن که واقعا هم داشتن و بردن بمب تا خاک ژاپن با تکنولوژی اون زمان سخت بوده همون انداختن بمب به نشانه اخطار روی اب اسونتر از بردن وسط شهر و ول کردنش روی جمعیت بود. حقیقت اینه که دقیقا به قصد کشتار انجام دادن نه به قصد خاتمه جنگ چون وقتی بمب دوم رو بردن شهر مقصد ابری بود و تصمیم گرفتن روی یک شهر دیگه یعنی ناکازاکی بندازن یعنی در هر صورت هدف کشتار بود نه ترسوندن ژاپن. حالا اینکه چرا هرکس دلیلی میاره یکی میگه ترومن میخواست قدرتش رو به شوروی نشون بده و در مذاکرات تقسیم اروپا امتیاز بگیره یا دلایل دیگه که اینجا جاش نیست ولی حقیقتی که حتی فاتحان هم نمیتونن بپوشونن اینه که نه اخطاری داده شد نه روی دریا زده شد نه در جزایر کاملا نظامی نه در کوه و جنگل. دقیقا وسط دو تا شهر و برای کشتار غیر نظامی ها زده شد وگرنه من هم میدونم امپراطور ژاپن یه عوضی به تمام معنی بود و خود ژاپن هم در پست قبلی گفتم کم جنایت نکرد ولی ترومن هم یک جنایتکار بود و برای من فکته.

اون انخمی بی شرف که نون تو خون مردم میزنه و تو این چند دهه طبق وزش باد جهت خودش رو تعیین کرده معلوم الحاله.
افخمی ایشونه:
220px-Behrouz_Afkhami_at_32th_Fajr_%28cropped%29.jpg

-----------------------------------
اون بنده خدا که داره با فراستی صحبت میکنه سعید قطبی زاده ست.

افخمی ایشونه:
220px-Behrouz_Afkhami_at_32th_Fajr_%28cropped%29.jpg

-----------------------------------
اون بنده خدا که داره با فراستی صحبت میکنه سعید قطبی زاده ست.
اشاره من به این پست دوستمون بود.این موجود نفرت انگیز رو کسی که دارای حداقلی از سواد سیاسی و اجتماعی باشه میشناسه.
بحث وزش باد هم برمیگرده به اینکه یه زمانی نماینده مجلس ششم بود و با استمرار طلب ها میپرید.بعد شد نوکر اون یکی جناح.کلا برده پول و موقعیت و نوکر ظالمه.

به نوشته‌ی بی‌بی‌سی، نسخه‌ی شبیه‌سازی‌شده‌ی دیجیتالی جیمز دین که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی مشابه فناوری به‌کاررفته برای ساخت دیپ‌فیک‌ها ساخته شده است، می‌تواند راه برود، صحبت کند و در صفحه‌ی نمایش با دیگر بازیگران فیلم ارتباط برقرار کند. این قابلیت، جدیدترین فناوری تصویر تولید‌شده با کامپیوتر (CGI) هالیوود است؛ اما این فناوری جدید باعث نگرانی بازیگران و فیلمنامه‌نویسان هالیوودی شده، به طوری که برای اولین بار بعد از ۴۳ سال، جمع زیادی از آن‌ها دست به اعتصاب زدند. سوزان ساراندون، یکی از بازیگران معترضی است که درباره‌ی نگرانی‌های خود درباره‌ی هوش مصنوعی هشدار می‌دهد. او معتقد است هوش مصنوعی می‌تواند باعث شود او برخلاف انتخاب خود، دست به انجام کاری بزند یا سخنی بگوید.
هوش مصنوعی چگونه ستاره‌های هالیوود را به زندگی برمی‌گرداند؟
اقا ذهن منحرف من فک کرد اون یکی جیمز دینه
گفتم چرا باید اینو دیپ فیک کنن:D:D

هواداران «اپنهایمر» (Oppenheimer) «کریستفر نولان» حاضرند برای بلیت‌های آیمکس ۷۰ میلی‌متری فیلم صدها دلار پرداخت کنند. «اپنهایمر» از جمعه گذشته اکران شده و تاکنون در بازارهای جهانی از فروش ۲۰۰ میلیون دلاری عبور کرده است.

سلام دوستان اگه خبر دارید نسخه باکیفیت اپنهایمر کی میاد یه اطلاعی بدید هر چند نمیدونم چرا برخلاف تعریف بقیه این حس رو دارم که فیلم با معنی و مفهومی نخواهد بود و یه فیلم معمولیه. نمیدونم اگه کسی هست که دیده بگه واسش هایپ بمونیم یا نه. ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or