Movie Center

امروز داشتم آرشیو فیلم هامو میدیدم
خیلی از فیلم هامو دیده بودم ولی اصلا چیز زیادی ازشون یادم نمیاد مثلا the runaway 2010 13 سال پیش دیدم ولی کلا یزی ازش یادم نیست به جز حضور کریستین استوارت
و این سوال ذهنمو درگیر کرد وقتی قراره فراموش کنیم پس چرا وقت میذاریم میبینیم
من اینطور نیستم.

یعنی امکان داره جزئیات یا یه سری سکانس رو از یاد ببرم، ولی پلات کلی فیلم نه اصلا امکان نداره. من اگه قرار باشه یادم بره کلا فیلم نمیبینم. بازیها هم همینطور مثلا همین ریمیک RE4 که چند ماه پیش عرضه شد من اولین بار نسخه ارجینال رو 2006 بازی کردم دومین بار 2017 ولی با اینحال وقتی به هر قسمتی از ریمیک میرسیدم نسخه ارجینالش از جلو چشمم رد میشد.

مثلا موقع فیلم دیدن من اگه مشغول خوردن اسنک باشم و یه دیالوگ رو نفهمم فیلم رو میزنم عقب، خیلی ها هستن صرفا برای گذر وقت فیلم یا بازی میکنن و وسطش یه سری کارهای دیگه انجام میدن :D که خب طبیعی هست بعد یه مدت یادشون نیاد.

من اینطور نیستم.

یعنی امکان داره جزئیات یا یه سری سکانس رو از یاد ببرم، ولی پلات کلی فیلم نه اصلا امکان نداره. من اگه قرار باشه یادم بره کلا فیلم نمیبینم. بازیها هم همینطور مثلا همین ریمیک RE4 که چند ماه پیش عرضه شد من اولین بار نسخه ارجینال رو 2006 بازی کردم دومین بار 2017 ولی با اینحال وقتی به هر قسمتی از ریمیک میرسیدم نسخه ارجینالش از جلو چشمم رد میشد.

مثلا موقع فیلم دیدن من اگه مشغول خوردن اسنک باشم و یه دیالوگ رو نفهمم فیلم رو میزنم عقب، خیلی ها هستن صرفا برای گذر وقت فیلم یا بازی میکنن و وسطش یه سری کارهای دیگه انجام میدن :D که خب طبیعی هست بعد یه مدت یادشون نیاد.
من فیلمای معروف یا اونی که به دلم میشینه یادمه آخرش یا خیلی مسائلو
ولی خیلی جزئیات فراموش میشه مثلا اون فیلم بالا که گفتم همچین چیزی یادمه
یه بند راک دخترونه تشکیل میشه فکر کنم میرن ژاپن یه اتفاقی برای یکی میفته در این حد

خیلی راحت میشه گفت که Exorcist III جز معدوده فیلم آندرریت اون زمان خودش بود که بشدت در حقش ظلم شده! :D :((

روایت داستانی فوق العاده، عملکرد عالی بازیگر، ارتباط های با نسخه اول و با اتمسفر خفن و سنگین و که در سرتاسر فیلم قرار داره، باعث شده که برا من یکی از بهترین نسخه های این مجموعه بشه:D

در ضمن

جن گیر ۳ >>>>>>>>>>>>>>>>جنگیر ۱ :D

هر وقت بیکار میشم، یکبار فیلمو می بینم :D \m/ :x

این جنگیری امیلی رز رو اگر ندیدید ازش غافل نشید. واقعا فیلم خوبیه تو این سبک :D

image.jpg

@Jill-Valentine
@Evil

حوصله نوشتن یادداشت در مورد Exorcist Beginning/Dominion ندارم؛ هر دو به یک طریقی افتضاح هستند؛ بحث در مورد بهترین دنباله فیلم 1973؛ می‌توانم بگویم شبکه FOX به سریال Exorcist جرمی اسلتر بی‌احترامی کرد؛ چون بهترین و وفادارترین دنباله به متریال فیلم اول و رمان «بلتی» است؛ اتمسفریک، ترسناک، موسیقی متن و بن دنیلز!

1691012405541.png

استاد زک اسنایدر بدون اینکه خنده اش بگیره یا مثلا تغییری تو ابروهاش ایجاد بشه (عین راک یکی از ابروهاش بره بالا :D)، کاملا جدی گفته بعد از سالها همچنان درصدد است که شاهکارش یعنی فیلم Sucker Punch رو با انتشار نسخه Director's Cutش کامل کنه! :D :|

View attachment Gifybot.mp4

آخرین ویرایش:
@Jill-Valentine
@Evil

حوصله نوشتن یادداشت در مورد Exorcist Beginning/Dominion ندارم؛ هر دو به یک طریقی افتضاح هستند؛ بحث در مورد بهترین دنباله فیلم 1973؛ می‌توانم بگویم شبکه FOX به سریال Exorcist جرمی اسلتر بی‌احترامی کرد؛ چون بهترین و وفادارترین دنباله به متریال فیلم اول و رمان «بلتی» است؛ اتمسفریک، ترسناک، موسیقی متن و بن دنیلز!

View attachment 303228
واقعا حیف شد فاکس این سریال رو کنسل کرد، نه تنها به عنوان یک دنباله از Exorcist 1973 بلکه اگر سریال رو یک اثر مستقل هم در نظر بگیریم باز هم خوب عمل کرده بود.

در مورد The Exorcist: Believer با اینکه براش هایپم ولی نمیدونم چرا حس میکنم شکست میخوره. امیدوارم حسم اشتباه باشه و دیوید گوردون گرین کارش رو خوب انجام داده باشه.

اگر فقط یه درصد به هالیوود امیدی بود دیگه با تریلر فیلم slotherhouse کامل به فاک عظما رفت.واقعا نویسنده ای که برای این فیلم فیلم نامه نوشته باید آتیشش زد جزغالش کرد خاکسترش فوت کرد تو دستشویی😂

• Smile
Reactions: Evil and rpg321

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or