Movie Center

خبر خوندم که جواد قارایی مستند ساز ایرانگرد هم رفت عمان. دلم سوخت حقیقتا خدا به داد این مملکت برسه.
مهاجرت نکرده. دعوت شده بره عمان مستند بسازه... مثل اینکه عمانی ها میخوان طی 15 سال تمام جاذبه های کشورشون رو به دنیا معرفی کنن. این عزیزمون هم میشه گفت می تونه کارهای خیلی خوبی بکنه و یک نیروی انسانی خیلی به درد بخور هست. طبق گفته خودش در داخل هم چند تا طرح ساده ارائه داده که حتی همون ها رو هم فرستادن قاتی باقالی ها! بر کسی پوشیده نیست که تو منطقه غرب آسیا و حتی اون ورتر هیچ کشوری مثل ایران جاذبه گردشگری نداره. اما مشکل اصلی اینجاست که EA مطلقا یک نیروی ملی نیست و ما هم فقط نشستیم نابودی رو نظاره گر هستیم!

آخرین ویرایش:
امیلی بلانت : فیلمنامه قسمت دوم Edge of Tomorrow آماده است ، من خوندمش و واقعا عالی و فوق العاده است، فقط منتظریم تام کروز وقتش خالی بشه بسازیمش، (با خنده) تام چندتا ماموریت غیرممکن میخوای بسازی؟ بیخیال دیگه

امیلی بلانت : فیلمنامه قسمت دوم Edge of Tomorrow آماده است ، من خوندمش و واقعا عالی و فوق العاده است، فقط منتظریم تام کروز وقتش خالی بشه بسازیمش، (با خنده) تام چندتا ماموریت غیرممکن میخوای بسازی؟ بیخیال دیگه
چه خبر خوبی
واقعا چندین ساله منتظر قسمت دومش هستم

بازیگر فیلم Moana می‌گوید هالیوود هنوز تنوع نژادی را به اندازه کافی رعایت نمی‌کند؛ احساس نمی‌کنم معروف هستم.​

کاروالیو می‌گوید امیدوار است که اعتصاب اتحادیه بازیگران بحث‌های گسترده‌تری پیرامون تنوع نژادی در سینما و تلویزیون پیش بکشد: «راه درازی آمده‌ایم. امیدوارم که افراد اهل جنوب آسیا نمایندگان بیشتری داشته باشند، و البته افراد اهل هاوایی. چه در مقابل دوربین چه پشت دوربین چه در اتاق تدوین.»

غیر رسمی: لایو اکشن شاهزاده و غورباقه در دست ساخت قرار گرفته است
غیر رسمی: دیزنی لایواکشن Tangled / گیسو کمند، را خواهد ساخت
همچنین ساخت لایو اکشن گوژپشت نوتردام به دلیل بی احترامی به معلولین و القا شدن بد بودن معلولیت متوقف شد و فعلا برنامه ای برای ساختش نیست. :|

شماره اولش خیلی خوب بود. به شرط داشتن داستان و فیلمنامه پخته، قسمت دومش هم میتونه واقعا عالی بشه.
من واقعا نمی‌فهمم این فیلم های سوپرهیرویی چه چیز اضافی دارن که میان میلیاردی میفروشن. بعد این مدل فیلم ها یا مثلا گودزیلا نهایتا یه ذره سود میدن بعد دیگه فروش شون جمع میشه. در حالی که شاید از اون مزخرفات مارول فرسنگ ها بهتر باشن.

یک خبری اومده خیلی جالبه :D

سرمایه گذار فیلم Sound of Freedom که در مورد قاچاق کودک هست دستگیر شده و به ربایش کودک محکوم شده :D
من کلا کاری به حواشی فیلم ندارم و راسیاتش هم نمیخواستم در این مورد کامنت بزارم ولی وقتی اصل ماجرا رو خوندم و بعد تیتر خبر گزاریا دیدم دود از کلم بلند شد. این فیلم توسط ملت فاند شده (سایت GoFundMe) و کلا ی پروژه مستقل بوده حالا ی بابایی از نا کجا آباد که کلا 500 دلار فیلم رو فاند کرده سر ی سری مسائل دستگیر شده. بعد خبر گزاریا تیتر زندن سرمایه گذار فیلم دستگیر شده! ی جوری هم اسم طرف رو نوشتن انگار هاروی واینستینی چیزی بوده! جالبیش اینجا همشون هم عکس بازیگر اصلی فیلم رو گذاشتن LOL حالا جرم این بابا چی بوده؟ بحث سر حضانت بچه هاش بوده. به عبارتی ی No body به خاطر اختلافات خانوادگی اسمش شده سر تیتر ی سری از خبر گزاریا!!!
بد بختی ماجرا اینجاست که خود فیلم چيز خاصی نداره صرفا ی فیلم درام معمولی ولی چون از فیلتر ابر قدرت های هالیوود رد نشده اینجوری ی سری از خبر گزاریا دارن عقده پراکنی میکنن!

من کلا کاری به حواشی فیلم ندارم و راسیاتش هم نمیخواستم در این مورد کامنت بزارم ولی وقتی اصل ماجرا رو خوندم و بعد تیتر خبر گزاریا دیدم دود از کلم بلند شد. این فیلم توسط ملت فاند شده (سایت GoFundMe) و کلا ی پروژه مستقل بوده حالا ی بابایی از نا کجا آباد که کلا 500 دلار فیلم رو فاند کرده سر ی سری مسائل دستگیر شده. بعد خبر گزاریا تیتر زندن سرمایه گذار فیلم دستگیر شده! ی جوری هم اسم طرف رو نوشتن انگار هاروی واینستینی چیزی بوده! جالبیش اینجا همشون هم عکس بازیگر اصلی فیلم رو گذاشتن LOL حالا جرم این بابا چی بوده؟ بحث سر حضانت بچه هاش بوده. به عبارتی ی No body به خاطر اختلافات خانوادگی اسمش شده سر تیتر ی سری از خبر گزاریا!!!
بد بختی ماجرا اینجاست که خود فیلم چيز خاصی نداره صرفا ی فیلم درام معمولی ولی چون از فیلتر ابر قدرت های هالیوود رد نشده اینجوری ی سری از خبر گزاریا دارن عقده پراکنی میکنن!
یادمه از اعضای ساخت همین فیلم به ترامپ گفته بود موسی و من بعد رفتم خبر رو خوندم سر این بوده ترامپ گفته اگه رای بیارم مجازات قاچاق انسانو اعدام می کنم(سر این بهش گفت موسی نه مسیح که موسی در ادیان الهی با مجرمان سخت برخورد می کنه)
مشکلشون با بازیگر فیلمه اون زمان که فیلم مصائب مسیح اکران شد اون موقع یهودی ها سوگولی های هالیوود بودن و اونا از این فیلم و بازیگر خوششون نیومد. و ایشون پیرو تئوری کنان هست که میگه بعضی از سیاست مداران در تجارت قاچاق انسان دست دارن. البته که هیچ مدرکی نداره ولی شما
woody harrelson رو می شناسید بازیگر خیلی معروف تریه نسبت به این شخص یادمه گفته بود حادثه 11 سپتامبر کار خود دولته که می خواست بهانه برای جنگ جور کنه و البته ایشون هم هیچ مدرکی نداره ولی هیچ کس هم بهش نپرید و یا ..... ولی خب اون موقع جورج بوش(یک جمهوری خواه) رئیس جمهور بود.
این فیلمم من نمی دونم خوبه یا نه تا نبینمش ولی یک چیز مشخصه که هالیوود نمی خواد چنین فیلمی چه خوب و یا چه بد باشه اصلا اکران شه.

مسعود فراستی به ظاهر منتقد سینما، قراره فیلم اوپنهایمر رو با کیفیت پرده ای نقد کنه... البته بعید میدونم فیلمو دیده باشه حتی!
منتظر نگاه باریک و ریز بینانه استاد در حوزه فیزیک هسته ای هستیم. به هر حال استاد فیلم های مستند انفجار هسته ای رو از دور دیده.
...............................................

چین چگونه هالیوود را رام کرد؟​

«تلگراف» از سیاست‌های استودیوهای هالیوود انتقاد کرده است.​

ما موضوع بحث‌برانگیز دیگر فیلم نقشه‌ای از «خطوط نه گانه» بود که مقامات چین را خشنود کرد اما از سوی دولت‌های ویتنام و فیلیپین «توهین‌آمیز» شمرده شد. این نقشه از «دنیا» در نهایت باعث شد که برادران وارنر بازار ویتنام را از دست بدهد. مقامات فیلیپین با این حال نقشه را سانسور و محو کردند و فیلم را نمایش دادند.هرچند برادران وارنر ادعا می‌کند که نقشه فیلم «باربی» یک «نقاشی کودکانه» است اما در آن صورت این پرسش مطرح می‌شود که چرا ویتنام از نمایش این طرح کودکانه احساس خطر کرده است؟ «تلگراف» به تازگی در گزارشی توضیح داده است که شاید به این دلیل که هالیوود ید طولایی در ارتکاب چنین رفتارهای شیطنت‌آمیزی دارد.
چین و هالیوود در دهه ۱۹۹۰ و با فیلم‌هایی چون «هفت سال در تبت» (Seven Years in Tibet) «برد پیت» همکاری کرده بودند اما در آن زمان هیچ‌کس احساس خطر نمی‌کرد چون بازار چین برای فیلم‌های خارجی به وسعت امروز نبود و از دست رفتنش به واسطه تولید فیلم‌های «ضد-چینی» برای کسی اهمیت نداشت. تهیه‌کننده اول می‌گوید این فیلم‌ها امروز هرگز ساخته نمی‌شدند: «استودیو را غول‌های رسانه، و چینی‌ها در مالکیت خود دارند.»
چین چگونه هالیوود را رام کرد؟ «پلیدترین راز سینمای قرن بیست و یکم» که فیلم Barbie را به The Meg 2 مرتبط می‌کند
...........................
انیمیشن Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant در مجموع افتتاحیه ای 51.3 میلیون دلاری داشته است
نسخه دیجیتال انیمیشن Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem در تاریخ ۱۴ شهریور منتشر میشود.

جانی دپ Pirates Of The Caribbean را رها می‌کند تا در Star Wars بازی کند – غیررسمی​

مارگو رابی و کریس پرت پردرآمدترین بازیگران ۲۰۲۳ شدند
فیلم "ماموریت غیر ممکن ۷" پاسوز باربنهایمر شد و این هفته فقط ۱۰ میلیون دلار فروخت و فروشش به ۴۶۰ میلیون دلار رسید!

سه تا فن آرت حرفه ای از لایو اکشن اسنو وایت

View attachment 303130View attachment 303131View attachment 303132

واقعا من ری.دم تو اون آیینه جادویی اگه بانو گل گدوت رو زیباترین زن جهان اعلام نکنه :دی

آیینه جادویی تنها در صورتی باید این دختره رو نشون بده ک بانو گل گدوت جلو ایینه به جای :
Mirror, mirror, on the wall, who's the fairest of them all؟

بگه :
Mirror, mirror, on the wall, who's the sh*itiest of them all?

بعد آیینه این دختره رو نشون بده :دی

اسم این دختره رو هم تو فیلم جای snow white بذارن coal black :D
ب جای شاهزاده هم بیان ی شاهدخت سیاه پوست دیگه بذارن ک بیاد این دختره رو نجات بده ولی بنظرم طبق گفته عوامل سازنده ک قراره شخصیت "سیاه زغالی" یک دختر قوی و مستقل باشه اینا بیان قدرت های واندر وومن رو هم بچپونن توش :دی

واقعا من ری.دم تو اون آیینه جادویی اگه بانو گل گدوت رو زیباترین زن جهان اعلام نکنه :D
من هم خود بانو رو دوست دارم هم کشورش رو

پ .ن :
insid 2023.jpg

چقدر بد بود این فیلم.تعجب میکنم چجوری این بلا رو سر بعضی ادامه ها میارن.همون نسخه 2010 بهترینش بود.

واقعا من ری.دم تو اون آیینه جادویی اگه بانو گل گدوت رو زیباترین زن جهان اعلام نکنه :D

آیینه جادویی تنها در صورتی باید این دختره رو نشون بده ک بانو گل گدوت جلو ایینه به جای :

بگه :

بعد آیینه این دختره رو نشون بده :D

ب جای شاهزاده هم بیان ی شاهدخت سیاه پوست دیگه بذارن ک بیاد این دختره رو نجات بده ولی بنظرم طبق گفته عوامل سازنده ک قراره شخصیت "سیاه زغالی" یک دختر قوی و مستقل باشه اینا بیان قدرت های واندر وومن رو هم بچپونن توش :D

تو همون نسخه سال ۱۹۳۷ (که جالبه بدونید توسط ۶ نفر هم کارگردانی شده بود) هم اویل کویین رو بهتر از اسنو وایت طراحی کرده بودن حتی استایلش انگار ۱۰۰ سال جلوتر از زمان بود طوریکه براحتی میتونه با شخصیت های انیمیشن امروزی رقابت کنه سر استایل ،من خودم یادمه از بچگی همیشه تو ذهنم سوال بود چرا اویل کوئین باید به اسنو وایت حسودی کنه

بحث های رنگ پوست رو فعلا نمیخوام باز کنم چون اعتقادی هم بهش ندارم برام اهمیت نداره حقیقتا ، تا زمانی که آرت اصلی فیلم در بیاد نظرم رو میگم ، فعلا هر چی هست فن آرته

راجع به زیبایی گدوت هیچ بحثی نیست من خودم فنش هستم و همیشه دنبالش میکنم ، اما ریچل زگلر هم زیبایی خاص خودش رو داره

2022_9$largeimg_257746839.jpg

بگه :

بعد آیینه این دختره رو نشون بده :D

ب جای شاهزاده هم بیان ی شاهدخت سیاه پوست دیگه بذارن ک بیاد این دختره رو نجات بده ولی بنظرم طبق گفته عوامل سازنده ک قراره شخصیت "سیاه زغالی" یک دختر قوی و مستقل باشه اینا بیان قدرت های واندر وومن رو هم بچپونن توش :D
نه بابا اینقدر هم خر نیستن دیگه و مطمعنا آینه جادویی رو هم تو فیلم نیست. احتمالا ملکه بدجنس روی شاهزاده کراش داره ولی شاهزاده به همین سفید برفی توجه می کنه و ملکه حسودی می کنه (اینکه چطور و چرا ضعف فیلم نامه هست :D ) و بعد احتمالا ملکه فکر می کنه چون پیره شاهزاده بهش توجه نمی کنه (جز این دیگه دلیلی برای حسادت پیدا نکردم:D) و همین جا نفرت و کینه ملکه بدجنس شروع میشه.

• Smile
  • Like
Reactions: ce7en44 and Batsy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or