Movie Center

ماموریت غیر ممکن رو باید یک ماه حداقل زودتر اکران میکردن.
ده روز قبل باربی و اون یکی، اکران شد.
حسابی فروشش آسیب دید.
یک ماه زودتر اکران میشد، فروشش رو کامل میکرد، بعد سینما رو تحویل اون دو تا میداد.
الان به زور 500 تا فروخته.
میتونست تا 800 بفروشه به راحتی؛ یا حتی بیشتر.
وقتی شما به عنوان مخاطب سینما این نکته رو میدونی،خود استودیو نمیدونسته یا دلیل دیگه ای داره؟

• Like
Reactions: pouria.sh
وقتی شما به عنوان مخاطب سینما این نکته رو میدونی،خود استودیو نمیدونسته یا دلیل دیگه ای داره؟
کلا کمپانی ها کارای احمقانه زیاد می کنن.
نمونه گیمیش ریلیز Titanfall 2 نزدیک به BF بود.
ریلیز AW2 هم همین داستانه.

کلا فروش Mission Impossible شدیدا تحت تاثیر Barbieheimer قرار گرفت.

«کمیسیون فدرال تجارت» احتمالا برای رعایت حقوق مصرف‌کنندگان دیزنی را مجبور میکند برخی از دارایی های خود را بفروشد.
امکان دارد آنها شبکه هایی مانند ABC و FX را بفروشند تا در نهایت این کمپانی را برای فروش آماده کنند، بعضی از تحلیلگران مالی میگویند این احتمال وجود دارد که اپل در چند سال آینده به طور کامل دیزنی را خریداری کند.

البته «کمیسیون فدرال تجارت» احتمالا مانند معامله اکتیویژن بلیزارد و مایکروسافت مشکلات زیادی سر راه اپل برای خرید دیزنی خواهد گذاشت اما احتمال خرید دیزنی توسط اپل روز به روز دارد پر رنگ تر میشود.

نسخه دیجیتالی یا همان سک/سی موتی امسال، :D برنده چندین جایزه از جشنواره فیلم های بازی سنتری‌ای یعنی No Hard Feelings، با بازی گل بانو جنیفر لارنس (رقیب قدرتمند گل بانو مارگو رابی) دقایقی پیش منتشر شد!:D

نسخه دیجیتالی یا همان سک/سی موتی امسال، :D برنده چندین جایزه از جشنواره فیلم های بازی سنتری‌ای یعنی No Hard Feelings، با بازی گل بانو جنیفر لارنس (رقیب قدرتمند گل بانو مارگو رابی) دقایقی پیش منتشر شد!:D
اینو من یه ماهی میشه پیگیرشم...
یه چندتایی فیلم از بانو جنیفر (لارنس ـشون) دیدم ولی هیچکدوم مثل این اینطوری لوده بازی درنیوورده بود...تو تریلر که با همین لوده بازی بازم جذاب بود، ببینم خود فیلم چی داره بگه...
البته یه فیلم دیگه با تشابه اسمی وجود داره که اونم اخیرا نسخه دیجیتالش دراومده و آلمانی هم هست...
اسمش هست Hard Feeling و موضوعش درمورد یه پسره هست که یه صبح از خواب پامیشه میبینه اونجاش میتونه حرف بزنه :D مناسب واسه دوستان سم پسند :D من جمله خودم :D

اینو من یه ماهی میشه پیگیرشم...
یه چندتایی فیلم از بانو جنیفر (لارنس ـشون) دیدم ولی هیچکدوم مثل این اینطوری لوده بازی درنیوورده بود...تو تریلر که با همین لوده بازی بازم جذاب بود، ببینم خود فیلم چی داره بگه...
البته یه فیلم دیگه با تشابه اسمی وجود داره که اونم اخیرا نسخه دیجیتالش دراومده و آلمانی هم هست...
اسمش هست Hard Feeling و موضوعش درمورد یه پسره هست که یه صبح از خواب پامیشه میبینه اونجاش میتونه حرف بزنه :D مناسب واسه دوستان سم پسند :D من جمله خودم :D
از این سم لینک 1080 کم حجم نداری؟

قیمت اشتراک ماهانه دیزنی+ به ۱۴ دلار رسید؛ باب آیگر می‌گوید «شخصاً متعهد» است به اعتصابات هالیوود پایان دهد​

دیزنی چهارشنبه این هفته اعلام کرد که قیمت اشتراک ماهانه پلتفرم دیزنی+ را ۳ دلار افزایش می‌دهد و به ۱۴ دلار می‌رساند​

آیگر در بخش دیگری از کنفرانس شکست‌های تجاری اخیر دیزنی را «ناامیدکننده» می‌خواند اما «آواتار: راه آب» (Avatar: The Way of Water) و «نگهبانان کهکشان ۳» (Guardians of the Galaxy Vol. 3) را موفقیت‌هایی نویدبخش می‌داند: «با این وجود، عملکرد برخی از فیلم‌های اخیر بدون شک ناامیدکننده بوده است، و ما این موضوع را بی‌اهمیت نمی‌شماریم. مطابق انتظار، به‌شدت روی اصلاح کیفیت و عملکرد فیلم‌های آینده تمرکز می‌کنیم.»

اگه این دوتا فیلم سود آور رو دیده باشید می فهمید توی این فیلم ها چیز هایی نیست چیز های خیلی واضحی که در سایر فیلم ها به خصوص پروژه های شکست خورده به وفور دیده می شه.
هرچی هم سود کردن از این دوتا فیلم سر فیلم آینده و فوق العاده امیدوار کننده :D The Marvelsتبدیل به ضرر می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or