Movie Center

حالمون دیگه از این ریبوت ها به هم خورد. با توجه به حالات درونی استودیوها و سیاست هاشون، یک ترمال اساسی میزنن....
مخصوصا وقتی پای یک چیزی به نام ترمیناتور وسطه، این کار از بیخ حرام است. برو چیز دیگه ریبوت کن عمو :D

جیمز کامرون تایید کرده که در حال مذاکرات برای ریبوت Terminator هست و تمرکز فیلم رو بر روی هوش مصنوعی می زاره.
تا اخرین ذره خاطرات خوب ما رو با ترمیناتور ۲ نابود نکنند دست بردار نیستن:|

تا اخرین ذره خاطرات خوب ما رو با ترمیناتور ۲ نابود نکنند دست بردار نیستن:|
حق گفتی!
من قسمت۱ و قسمت۳ رو هم دیدم. هیچ لذتی تماشاشون برام نداشت.
وای به حال قسمت‌های بعدتر که اصلاً نمی‌دونم چندتا هستند!
قسمت دوم یه پکیج کاملی بود که واقعاً آدم رو غرق خودش می‌کرد.
اولین‌ بار وقتی ۱۰ سالم بود(سال ۱۳۸۲) نسخه‌ی دوبله رو دیدم. با بدبختی کرایه‌اش کردیم=))
باورتون نمیشه؛
صاحب کلوپ به ما این فیلم رو کرایه نمی‌داد چون می‌گفت: این مناسب سن شما نیست و بازیگراش لختن(با این که سانسور شده‌ی این شرکت‌های دوبله بود حتی)!!!=))
رو انداختیم به یکی از بچه‌های کوچه که پنج سالی از ما بزرگ‌تر بود بره فیلم رو کرایه کنه. الحمدالله از این ماموریت غیرممکن با سربلندی تمام بیرون اومد:))

ترمیناتور جدید؟
حتما بازیگرش هم یک زن رنگین پوسته رنگین کمونیه
واقعا با این مسیری که سینمای جهان در پیش گرفته انتظاری بیش از این نمیره که محتوای فیلم همچین چیزی باشه
ترجیح میدم جای این چرندیات فیلمای قدیمیو با کیفیت بالا دوباره ببینم

جیمز کامرون تایید کرده که در حال مذاکرات برای ریبوت Terminator هست و تمرکز فیلم رو بر روی هوش مصنوعی می زاره.
نمیدونم چرا بقیه زیاد حال نکردن با این خبر ولی ریبوت کردن ترمیناتور با خود جیمز کامرون شاید بهترین اتفاقی هست که میتونه برای این سری بیفته. ترمیناتور 2 جزو تاپ 3 منه، حتی ترمیناتور 1 رو هم من دوس دارم

حق گفتی!
من قسمت۱ و قسمت۳ رو هم دیدم. هیچ لذتی تماشاشون برام نداشت.
وای به حال قسمت‌های بعدتر که اصلاً نمی‌دونم چندتا هستند!
قسمت دوم یه پکیج کاملی بود که واقعاً آدم رو غرق خودش می‌کرد.
اولین‌ بار وقتی ۱۰ سالم بود(سال ۱۳۸۲) نسخه‌ی دوبله رو دیدم. با بدبختی کرایه‌اش کردیم=))
باورتون نمیشه؛
صاحب کلوپ به ما این فیلم رو کرایه نمی‌داد چون می‌گفت: این مناسب سن شما نیست و بازیگراش لختن(با این که سانسور شده‌ی این شرکت‌های دوبله بود حتی)!!!=))
رو انداختیم به یکی از بچه‌های کوچه که پنج سالی از ما بزرگ‌تر بود بره فیلم رو کرایه کنه. الحمدالله از این ماموریت غیرممکن با سربلندی تمام بیرون اومد:))
من فیلم ویدئو تایتانیک رو با همین داستان با هزار بدبختی گیر اوردم دیدم 😅

نمیدونم چرا بقیه زیاد حال نکردن با این خبر ولی ریبوت کردن ترمیناتور با خود جیمز کامرون شاید بهترین اتفاقی هست که میتونه برای این سری بیفته. ترمیناتور 2 جزو تاپ 3 منه، حتی ترمیناتور 1 رو هم من دوس دارم
دلیل اصلیش فکر میکنم این باشه که یک سری اثر ها دیگه تکرار نمیشن. حتی خود اون تیم سازنده هم جمع شن نمیتونن اثری به یونیکی چیزی که ساختن سال ها پیش و موفق شده خلق کنن
ترمیناتور ۲ زمان خودش ترکوند هنوز هم فیلم قشنگیه ولی اینا هی یکی و میارن مثل ویلن شماره ۲ مذاب میشه از در میره از دیوار میاد وقتی یه بار دیدیم دیگه جذابیتی نداره مگه اینکه مثل شماره ۲ بخوان چیزی نشون بدن که تاحالا ندیده باشیم تو فیلمی که احتمالش کمه

دلیل اصلیش فکر میکنم این باشه که یک سری اثر ها دیگه تکرار نمیشن. حتی خود اون تیم سازنده هم جمع شن نمیتونن اثری به یونیکی چیزی که ساختن سال ها پیش و موفق شده خلق کنن
ترمیناتور ۲ زمان خودش ترکوند هنوز هم فیلم قشنگیه ولی اینا هی یکی و میارن مثل ویلن شماره ۲ مذاب میشه از در میره از دیوار میاد وقتی یه بار دیدیم دیگه جذابیتی نداره مگه اینکه مثل شماره ۲ بخوان چیزی نشون بدن که تاحالا ندیده باشیم تو فیلمی که احتمالش کمه
این که آره درسته. نسخه 2 انقدر کامل هست از نظر من که خیلی طبیعیه اگر چیز جدیدی ساخته شه با این نسخه مقایسه میشه و احتمالا اقناع نمیکنه بیننده رو
ولی این دنیا پتانسیل یه ریبوت خوب (نه حالا عالی) رو داره. انقدر نسخه بد بعد از شماره 2 از این سری ساخته شده که دیگه نمیشه بگی اگر ریبوتی انجام شه خراب تر از الان میکنه اسم ترمیناتور رو. صرفا ممکنه موفقیت آمیز نباشه.

• Like
Reactions: Destro
از بدبختی نولان همین بس که داره با یه کارگردان کاملا میان مایه و average مثل ویلنوو مقایسه میشه:|
میان مایه و average 😐😐😐😐😐😐
این بنده خدا کلی آثار خوب داره و کلی هم داره تلاش میکنه بهترینش باشه بعد میگی بهش میان رده.
خودش هم گفته مورد کارگردان مورد علاقهش و الهامش نولانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or